Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 426, 427, 428 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Carmelita

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2025 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nový tréninkový program vypadá skvěle. Těším se, až nastavíš váhy a pustíš se do toho. Věřím, že budeš mít skvělé výsledky. A s tou poslední dekádou ... Vlka zbožňuju, ale tady s ním nesouhlasím. A obzvlášť u tebe - dlouhodobě si hlídáš stravu a rozumně trénuješ ... to už je životní styl. Jak ti je?

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2025 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Carmelita napsal:
A s tou poslední dekádou ...

já to zmínil čistě v souvislosti s kulturistikou! a než tam zatluče pátý křížek, tak z něj zase bude lifter jako víno

každopádně sotva načal další dekádu, takže se bavíme v horizontu někdy/možná
decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2025 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jo, ide to. Síce som o 2,5 kila ľahší, ale s tým sa tak nejak počítalo po týždni hladovky a horúčky
A popravde mi kulturistika príde celkom menej deštruktívna na telo ako lift, takže sa chystám drviť to až do dôchodku a robiť dojem povislým stareckým telom na pláži
Už teraz sa neviem dočkať, ako mi v 80ke budú hovoriť, že vyzerám na 75

Dnes teda decentné rozhýbavanie, posúďte sami.

Predkopávanie:
2x20x20kg

Zakopávanie:
2x20x20kg

Výpony s SSB (v pauzách):
4x10x70kg

Drepy:
1x8x20kg
1x8x70kg
3x8x100kg

Superset
Zhyby:

3x6xCarabas
+
Incline tlaky JČ:

1x10x12kg
4x10x20kg

Biceps vsede:
3x10x12kg

Biceps na kladke:
3x15x10kg

Hodnotenie tréningu: Slabý ako vrabček. Ale urobilo mi radosť, že sa môžem hýbať.
Samozrejme, toto ešte nie sú pracovné váhy, ale nechcel som to tam rovno napáliť. Držal som tepovku nízko, nechcem ešte zaťažovať srdce ani pľúca.

Až sa skoro hanbím povedať, ale na stehná bude svalovka z predkopov A veeeľmi by som sa čudoval, keby nebola aj na bicáky.

Ale užil som si to, do konca týždňa to nechám takto a potom postupne nabehnem na pracovné váhy.

Inak tréning som sfúkol za necelú hodinku, ono sa to potom samozrejme predĺži, ako pribudnú kotúče na činku a budem musieť aj oddýchnuť medzi sériami. Ale má to potenciál byť to vcelku stručný tréning. Tak uvidíme, či z toho bude aj nejaký prínos a ukáže sa to na forme.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2025 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

2x20x20kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:

2x10x80kg

Superset
Zakopávanie:

2x20x20kg
+

2x10x80kg

Legpress:
1x20x80kg

4x20x100kg

Superset
Sťahovanie kladky podhmatom:

4x15x50kg
+
JČ tlaky:

1x10x20kg
6x10x32kg

Úzky bench press:
1x8x20kg
1x8x50kg
3x8x70kg

Superset
Sťahovanie kladky - triceps:

3x15x20kg
+
Brucho:

3x20

Hodnotenie tréningu: Druhý návratový tréning. Ani nie hodina a pol aj s kecaním a pár sériami navyše. Stratil som totiž prehľad napr pri legpresse aj pri benchi, zabudol som, koľko som bol sérií a až keď som si to spätne prerátal, došlo mi, že som si všade niečo pridal Ale to nič, váhy sú malé, teším sa, že môžem cvičiť, tak som si to užil.

Inak ale ma tá choroba asi pomlela dobre, lebo z toho legpressu mám riadne unavené nohy dnes. A to bola len blbá stovka. Kardio takisto očividne schytalo, lebo po sérii legpressu, kde len ležím, som bol zadýchaný ako francúzsky buldoček na Sahare. Kde sú časy trisetov a štvorsetov na nohy

Super tréning, páči sa mi, ako odsýpa. Časom to možno začne byť trochu nuda, ale to je holt údel fullbody tréningov v domácom fitku s obmedzeným vybavením. Zatiaľ ale pohodka. V piatok ešte nejaké ľahké teplošiny a v pondelok na to vletím už ako veľký chlapec. Síce podseknem váhy, lebo mám v pláne pridávať priebežne, ale už tie čísla budú vyzerať trochu ozajstnejšie a hádam kde-tu si dám aj opasok a kolenačky

cohen999

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2025 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Stratil som totiž prehľad (...) zabudol som, koľko som bol sérií (...) váhy sú malé (...) som si to užil.
Vitaj v mojom svete! Je to tak, telo chradne, pamat kolabuje, svaly atrofuju, ale stale si to uzivame!
decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2025 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

2x20x30kg
+
Výpony SSB:

2x10x70kg

Superset
Zakopávanie:

2x20x30kg
+
Výpony SSB:

2x10x70kg

Platz drepy:
1x12x20kg
1x12x70kg
2x12x100kg

Deadlift:
1x6x70kg
3x6x120kg

Superset
Kliky na bradlách:

3x12xCarabas
+
Príťahy JČ:

3x12x32kg

Upažovanie JČ (šikmo):

3x12x12kg

Hodnotenie tréningu: Ďalší príjemný návratový tréning. Minimálne čo sa týka skladby tréningu a logistiky (ono sa to nezdá, ale zvoliť vhodné poradie cvikov v malom nekomerčnom gyme, kde treba vkuse niečo prekladať, dvíhať, presúvať a nastavovať je kľúčové) som to trafil dobre.
Drepy boli ťažšie, než mali právo mať, celkom to štípalo. Ale počítam, že to je len rozbeh po chorobe. Aj ma prekvapivo zadýchali, zjavne sa ešte spamätávam. No jo, asi telo dostalo trochu väčšiu nakladačku, než som pôvodne predpokladal.

Deadlift super, váha samozrejme smiešna, ale technika úplne bomba, ako keby som nerobil posledný deadlift niekedy pred mesiacom. To ma teší. Holt roky a roky liftov sa nezabudnú za pár týždňov.

Rovnako tak kliky na bradlách. Naposledy som ich robil na dovolenke v júli. Raz. Ale šlo to dnes pekne: pomalé negatívky, dole stopky, hore výbušne. Uvidíme, či to bude mať nejaký prínos na prsné svaly. Každopádne, potreboval som aj nejaký cvik s vlastnou váhou, nemôžem len pučiť činky dookola Musím si ten tréning nejako oživiť.

Inak ale superset klikov a príťahov bol celkom jebot, to som ani nečakal. Nakoniec ten tréning ani nebude taký ľahký a pohodový, ako som plánoval. Sú tam momenty, že človek si celkom mákne - a to som mal všade len homováhy.

Zajtra ráno ma čakajú ramená ruky podľa plánu. Dúfam, že sa k tomu nejak rozumne dokopem, počasie vonku je také, že posledné, čo by sa mi ráno chcelo, je vystrčiť nohy z postele

decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2025 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak o siedmej už som bombil. Váhy pidi mini, ale pumpa úplne hrozitánska. Spokojný so sebou a mojou disciplínou.

Tréning nerozpisujem, nudnejšie ako cvičiť ruky je o tom písať. A ešte nudnejšie je o tom čítať.

Bude problém s pridávaním na izolované kladkové cviky, mám možnosť len na veľké 2.5kg skoky. Kúpim asi polkilové závažia na ruky a budem to pridávať na kladku. Trochu punk,ale malo by to fungovať.

decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2025 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

2x20x30kg
+
Výpony SSB:

2x10x100kg

Superset
Zakopávanie:

2x20x30kg
+
Výpony SSB:

2x10x100kg

Drepy:
1x8x20kg
1x8x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
3x8x140kg

Superset
Zhyby:

1x6xCarabas
1x11xCarabas + 10kg
1x10xCarabas + 10kg
1x9xCarabas + 10kg
+
Incline tlaky JČ:

1x10x20kg
4x10x35kg

Superset
Biceps vsede na incline s JČ:

3x10x13kg
+
Predlaktia:

3x

Superset
Biceps na kladke:

3x15x10kg
+
Brucho:

3x20

Hodnotenie tréningu: No, tak konečne niečo, čo by sa dalo považovať za normálny tréning, hoci to ešte bolo trochu otlčené a boľavé.
Už pri predkopoch a zákopoch som bol komplet spotený a zliaty, čo sa mi teda veľmi nestáva. Pomerne svižné tempo, to áno, ale preboha, je to len sedenie na stroji a výpony s činkou. Napriek tomu spotený jak starý džezman o polnoci na STV2.
Zjavne kondícia sa ešte len vracia, čo sa potvrdilo potom pri drepoch. SIlovo relatívne OK, ale telo sa rozbiehalo pozvoľna, dosť som sa zadýchaval, ale v tretej sérii som cítil, že by som tam dal aj 12+ opakovaní. Pretože ale iba začínam, nenechal som sa uniesť a radšej som rozumne odložil činku. Bude času na pridávanie.
Potešujúce je, že tento objem s touto váhou nie je nejak likvidačný na koleno. Cítim ho, ale nijak hrozne, nedá sa to ani porovnať s tým, ako som si ho stále odpálil na trisetoch Čo asi teda nikoho neprekvapuje, že...

Zhyby OK, robil som ich v záťažovej veste, ale tá má 15 rokov a bez slova rozlúčky ma zrazu medzi sériami opustil zips vpredu. A nosiť 10 kilovú záťažovú vestu ako rozopnutú mikinu je kus debilita, tak som na seba normálne povesil kotúč. Žiadna veľká zhybovacia forma to nie je, ale svalovku na plachty mám, čo viac si priať. V programe mám zapísané, že každá séria na max - ešte by som možno tam nejaké vytrápené opakovanie pridal v každej sérii, keby som sa tam hádzal ako losos proti prúdu, ale to by aj tak nemalo žiaden benefit, tak teda končím, keď končí technika.

Incline tlaky tak nejak OK. Správne som odhadol, že 35ky budú akurát. Verím časom vo vyššie váhy, toto je zatiaľ také nič moc. Ale zasa pomerne vysoký objem, tak to skresľuje. Keby som šiel tri šestky, môžem si dovoliť to tam napáliť viac.

Ako som písal minule, dokúpil som si polkilové členkové závažia. To mi umožní prihadzovať na kladku, keď idem trebárs upažovanie. Obvykle to chodím s piatimi kilami (joooo, ten prevod tam nepomáha ani za mak, je to riadne drsná kladka ) a keby som v rámci progresu prihodil rovno 2,5kg, rtak som doupažoval. Teraz si to viem pekne po pol kile-kile navýšiť.
A aby som netrochárčil, kúpil som si aj polkilové kotúče na jednoručky, čo znamená, že aj tam viem teraz prihadzovať po kile a umožní mi to plynulejšie progresívne preťaženie. Skok 2,5kg na ruku by bol tiež asi dosť likvidačný.

Takže program sa nám teraz pekne rozbieha, uvidíme, čo z neho vyťažím. Bavili sme sa aj so Štúrom, hovoril som mu, že ego by chcelo zas strašne zaradiť silovku a rvať tam nejaké váhy, ale keď spočítam svoje boliestky a keď vidím v ostatných logoch, ako je každý dojebaný, tak ma vždy to nadšenie prejde

decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2025 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

2x20x30kg
+
Lýtka jednonož v legpresse:

2x10x80kg

Superset
Zakopávanie:

2x20x30kg
+
Lýtka jednonož v legpresse:

2x10x80kg

Legpress:

1x20x120kg (rozcvička, myslel som, že tam je 105 )
3x20x140kg

Superset
Sťahovanie kladky podhmat:

3x15x50kg
+
Tlaky JČ na rovnej lavici:

1x10x20kg
5x10x42kg

Superset
Úzke tricepsové tlaky:

3x10x80kg
+
Brucho:

3x20

Superset
Sťahovanie lana - triceps:

3x15x20kg
+
Upažovanie JČ (šikmo):

3x10x12kg

Hodnotenie tréningu: Pekný tréning, zatiaľ všetko šliape, ako má.
Váhu na legpress som trafil úplne presne. Občas sa to ťažko odhaduje s predkopávaním na začiatku, ale už asi poznám svoje telo dobre, takže dvadsiatky s touto váhou boli úplne akurát. Žiadna veľká rozbíjačka, ale cítil som, že sa niečo odmakalo.

To isté tlaky s jednoručkami. Časom prihodím, takéto šmrdlance nenaplniu dušu starého liftera, ale niekde začať musím, no. Skôr vidím problém v tom, že keď bude chcieť prihodiť aj Štúr, budeme musieť trochu žonglovať s kotúčmi, asi ich nemám dosť, aby si každý naložil svoj pár jednoručiek. Uvidíme, keď tak switchneme na veľkú činku, kde sa to robí ľahšie.

Tricepsová pumpovačka na záver veľmi mužná, do prestávok som narval nejaké ďalšie doplnky. Začínam sa cítiť lepšie, a aj v zrkadle to pôsobí nejak plnšie a nafúknutejšie (bohužial aj pupek ).

decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2025 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

1x20x15kg
2x20x30kg
+
Výpony s SSB:

2x10x100kg

Superset
Zakopávanie:

1x20x15kg
2x20x30kg
+
Výpony s SSB:

2x10x100kg

Platz drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
2x15x100kg

Deadlift:

1x3x70kg
1x3x120kg
3x6x150kg

Superset
Kliky na bradlách:

4x15xCarabas
+
Príťahy JČ s oporou:

4x10x42kg

Upažovanie JČ:

3x10x12kg

Hodnotenie tréningu: Platz drepy kostrbaté. Pokazilo sa počasie a hneď sa pokazili aj kolená. Druhá séria oveľa lepšia - rozhýbali sa a prestali bolieť kolená. Hneď to bolo lepšie. Nebolo to ťažké, reálne by som vedel prihodiť aj viac opakovaní. Pôvodne som chcel ísť do vyššej váhy, ale nechcel som tým kolenám hneď nakladať bomby. Nabudúce, sila je.

Deadlifty ľahké, bez opasku, lietalo to pekne, je tam priestor na pridávanie, čo ma teší. Technicky takisto pekne čisté. Keď sme začínali mŕtvoly, akurát došiel Erik, tak sme sa točili traja. Trvalo to malinko dlhšie, ale nie o moc. Celkom svižne to fičalo. Dá sa to aj v malom gyme, ale podmienka je, že musia všetci cvičiť to isté. Erik došiel po mesiaci, nemal žiaden plán, tak sa len pridal - a vtedy to ide Mal toho teraz chudák veľa, pochudnutý, zoslabnutý, nervózny. Joooo, čakať prvého potomka a zariaďovať nový byt nie je ľahké

Príťahy celkom masaker, pridal som desať kilo a bolo to cítiť Ale bude svalovka určite, lebo som si pridal sériu. Takisto aj na kliky. Spokojnosť, pekná pumpa.

Dnes som mal veselú príhodu, cestou z práce som našiel starého opilca ležať v tom mokrom ťažkom snehu a nad ním dvaja bezradní puberťáci. Chceli mu pomôcť, ale nevedeli ako. No, tak som k nim nakráčal, lebo som na našom sídlisku niečo ako legenda, čo zbiera opilcov ako jahody Povedal som im, že ho treba zdvihnúť z tej vody, ale nevedeli ako. Tak som ho chytil vzadu za bundu a zdvihol na nohy ako pierko. Tuším sa telesná sila občas aj hodí. Nebol veľmi vyvážený, ale stačilo ho držať zozadu za golier ako mača a dal sa odviesť na zastávku, kde som ho posadil. Akurát blbec ožratý netušil, kde býva a kam ho mám odviesť. Tak som to po nejakom čase vyriešil tak, že som ho posadil do autobusu - nechcel som ho riešiť na ulici, bol premočený skrz naskrz a v Košiciach vietor nie je sranda. On to síce necítil, ale keby tam ešte trochu taký mokrý stepoval, išlo by o zdravie. Tak som ho proste posadil do busu, nech sa zohreje a bolo. Počítam, že šofér na konečnej z neho mal asi radosť Ale reálne som veľmi nemal čo iné s ním urobiť, nespolupracoval.

A pretože som spáchal dobrý skutok, vesmír nelenil a hneď mi to oplatil - premokla nám strecha a momentálne mi po celej obývačke vlhne stena a kvapká voda kade tade, takže máme všade vedrá a igelity. Díky, vesmír.

cohen999

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2025 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alebo ako sa hovori, kazdy dobry skutok bude po zasluhe potrestany. No nic, len to prezit a dat opravit.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2025 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zavolat benga, at ho zavezou na zachytku?
decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2025 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Militarko:

1x6x20kg
1x6x40kg
3x6x60kg
+
Predlaktia:

4x10

Upažovanie - kladka:
3x12x6kg

Upažovanie v predklone JČ:
3x10x12kg

Úzky bench tricepsový:

1x6x20kg
1x8x70kg
3x8x90kg

Triceps spoza hlavy - kladka jendoruč:

3x12x7kg

Biceps vsede incline JČ:

3x10x15kg

Biceps s EZ:

3x10x30kg

Hodnotenie tréningu:
Klasický ranný sobotný trenál nalačno. Veľmi sa mi nechcelo, ale nakoniec som niečo po siedmej už bol v gyme. Trvalo to, kým som sa rozhýbal, ale nakoniec fajn.
Ako vidieť, nejaké zdivočelé váhy sa nekonali. Ale stále sa len dostávam do normálu, budeme pridávať určite. Militarko bolo fajn, so stopkami na hrudi, nemám síce nejakú extra tlakovaciu formu, ale rozhodne to nebol nejaký môj limit.
V pauzách som robil predlaktie, čo je síce bomba využitie času, len tá istota a úchop pri militarku nie je potom 100percentná. Až preskočím na nejaké vyššie váhy, budem to musieť robiť inak. Mávať si nad hlavou dajme tomu 80 kilami a nemať istotu v úchope je také ako keby nepohodlné
Zvyšok ramien pumpa v rýchlom tempe s minmálnymi pauzami. Všetko striktné, pomalé a podržané.

Tricepsové tlaky cool. Trochu som bol limitovaný po včerajších bradlách, ale celkom solídne odmakané. Nebolo by na škodu mať na rukách aj nejaké tie tricepsy, uvidíme, uvidíme

Biceps tak, ako mi vyhovuje a funguje - veľký objem, menšia váha, striktná technika. Mám rád bicáky na incline lavici, ten streč v spodnej fáze je topka.
Inak kdesi som tam ešte domontoval brucho, ale už si nepamätám, tak to spomeniem len tu.

Veľmi fajn tréning, ráno je to síce dráma, kým sa človek rozhýbe, nejaké silové výkony tiež nehrozia, ale endorfíny potom stoja za to. Človek má pocit, že už niečo spravil, pritom je len ráno.

Za odmenu som potom mohol sledovať, ako sa mi rozteká voda nielen po obývačke, ale už aj v chodbe okolo rozvodnej skrine, čo ma málinko znepokojilo. Takže po tréningu som eštena streche baráku v tom vetre odhŕňal sneh a snažil sa nájsť, kde to môže presakovať. Našiel som len jedno potenciálne miesto a spratal som z jeho okolia sneh. Ale panel je tak napitý, že neviem zatiaľ povedať, či to pomohlo, alebo nie.

Aby som si urobil radosť, tak som ešte zbehol peši do OBI (celkom kardio, tam a s5 je to hodina v snehovej metelici), nakúpil potrebné veci, a vymenil som tesnenia v kuchynskej batérii, lebo jak bolo jedno už vyjazdené, nejak tam vznikal tlakový nepomer medzi teplou a studenou vodou a keď som pustil studenú, tak spievalo a vibrovalo potrubie, že ho bolo počuť až u susedov. Tak aspoň toto som poriešil a konečne máme slušné tiché trubky a nekvapkajúcu batériu
Plus som kúpil plachtu, aby som ju mohol natiahnuť cez pol obývačky

decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2025 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

1x20x15kg
2x20x30kg
+
Výpony SSB:

2x10x120kg

Superset
Zakopávanie:

2x20x30kg
+
Výpony SSB:

2x10x120kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
3x8x150kg

Superset
Zhyby:

1x6xCarabas
1x10xCarabas + 15kg
2x8xCarabas + 15kg
+
Incline JČ tlaky:

1x10x20kg
3x10x40kg
1x8x40kg + 1x3x40kg hups

Superset
Biceps s JČ na incline:

3x10x13kg
+
Brucho:

3x20

Superset
Preacher curls na kladke:

3x12x15kg
+
Predlaktia:

3x

Hodnotenie tréningu: Fajnotka. Spočiatku sa mi veľmi nechcelo, vonku tma, dažďosneh, to je skôr na deku, knižku a kakavko, ale z deky, knižky a kakavka nevyrobím takú luxusne priemernú muskulatúru, po akej túžim a tak som sa vybral do fitka.
Na drepy som pridal, som na seba pyšný. Stále hovno váha, ale zlepšuje sa to. Ale osem opakovaní je z psychologického hľadiska strašná chujovina Som zvyknutý na 6 alebo 10. Pri tomto mám spočiatku pocit, že je to málo, ale keď som pri šiestom a ešte musím urobiť dve, tak ma to celkom ubíja
Nakoniec som to ale sfúkol celkom slušne, v druhej už sa to hýbalo dobre a v tretej som síce bol unavený, ale stroj už bol premazaný a tak to pekne odsýpalo.

Na zhyby som si pridal váhu. Bolo to príjemné, nemusel som aspoň robiť až tak veľa opakovaní, aj keď myslím, že nie je veľký rozdiel oproti minulému týždňu. Tak či onak, pekná pumpa na chrbát.
A na incline som prihodil. Minule som fňukal s 35kami, tak som prihodil na 40. To už si počítam ako slušnú váhu. A dokonca sa mi darilo s tým robiť desiatky, až do poslednej série, keĎ som si skrátil pauzu a urobil som len osem Tak som si oddýchol a dorobil tri trestné opáčka.

Bicáky solid. Váhy nevyzerajú veľké, ale kto si chce cvičenie sťažiť, ten si ho sťaží Vedel by som to tam odmávať aj s dvojnásobkom váhy, ale to samozrejme nebol cieľ. A tak striktne, kontrolovane, stopky, pomaly. Aj navzdory tomu, že sa už klasicky zimne vyžieram a som zaliaty ako medvedík, tak na bicákoch a predlaktiach som mal žily jak hasičské hadice.

Bomba tréning, váhy som trafil krásne na drepoch aj tlakoch, asi to nechám pár týždňov tak, a keď trochu zosilniem, opatrne poprihadzujem.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2025 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

2x20x35kg
+

2x10x90kg

Superset
Zakopávanie:

2x20x35kg
+

2x10x90kg

Legpress:
1x20x90kg
3x20x140kg

Superset
Sťahovanie kladky podhmatom:

4x15x60kg
+
Tlaky JČ na rovnej:

1x10x20kg
5x10x45kg

Superset
Tricepsové tlaky naúzko:

1x10x20kg
3x10x80kg
+
Brucho:

3x20

Superset
Sťahovanie kladky - lano:

3x15x25kg
+
Upažovanie (šikmo) JČ:

3x15x12kg

Hodnotenie tréningu: Nožičky slabunké roztrasené ešte z pondelka. Až prekvapivo unavené stehná som mal po pár drepoch so 150kou, čo je gay a smutné. Ale legpress je len legpress, pohoda, takže som sa ničoho nebál.
Na predkop a zákop som pridal celých majestátnych 5 kilo. Woohooo, divočák Našťastie kolenu to veľmi nevadilo, celkom pekná pumpa z toho bola, len ju nebolo vidieť, lebo mám chlpaté nohy jak Satyr. Stále snaha o podržanie v kontrakcii. Občas to vyšlo, občas nie.

Legpress easy peasy. Ona je to pekná pumpa, aj miestami tvrdá makačka, ale zďaleka to nie je také likvidačné na celé telo ako drepy. Skoro by sa dalo povedať, že oddychový cvik. Ale svoj benefit to určite má Napríklad sa pri tom leží. Koleno takisto to celkom pekne zvládalo. Cítil som ho pobolievať, ale nič hrozné, nijak ma to neobmedzilo a ani dnes ma netrápi.

Peklíčko prišlo až s jednoručkami. Od pondelka som mal zjavne slušne unavené kozy, ako som si pridal na incline tlaky a bojoval s tým do posledného opakovania. Aj napriek tomu som sa hecol, prihodil som 2,5kg na každú ruku a splnil s tým 5x10. Ale myslím, že to chvíľku nechám bez ďalšieho pridávania. ChatGPT tvrdí, že je to ekvivalent desiatok so 100-110kg, čo by celkom sedelo podľa pocitu. A to by mi momentálne celkom stačilo. Pumpisko jak prase, kozy napučané, v poslednej sérii celkom trápenka. Ale splnené, spokojnosť! Stále to nie je ideálne, ale čo narobíme. Hádam sa to ešte pohne. S 50kami podobný výkon by už ulahodil duši.

Tricepsy super, pri tlakoch samozrejme sa už prejavili jednoručky, takže to bol boj, ale zasa splnené. Do mixu som pridal ešte "šikmé" upažovanie, čo je klasické upažovanie, len sa zavesím jednou rukou za TRXko a visím šikmo do priestoru, čo trochu zlepšuje ROM upažovania. Fajnový cvik, pekne štípe, do leta budem mať ramená, že byť pirátsky kapitán, mám na každom pleci 10 papagájov!
Drevenú nohu už kvôli tomu kolenu v podstate mám.

A ako som písal Milanovi po jeho zdivetých osobákoch: Nesere ma, že on je taký silný. Sere ma, že ja som taký slabý

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 426, 427, 428 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: