Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 428, 429, 430 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2025 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Zakopávanie:

1x20x20kg
2x10x60kg
+
SSB výpony:

2x10x150kg

Superset
Predkopávanie:

2x10x40kg
+
SSB výpony:

2x10x150kg

Platz drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
2x6x120kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg belt on
3x6x170kg

Superset
Kliky na bradlách:

1x6xCarabas
4x12xCarabas + 15kg
+
Príťahy JČ s oporou:

4x12x46kg

Upažovanie JČ šikmé:

3x15x14kg

Všakovaké bicepsotricepsy

Hodnotenie tréningu:
ERIK MÁ DCÉRU!!!
Včera sa teda rozrástol náš klub cvičiacich fotrov, lebo Erikova pani manželka priviedla na svet malé pokrčené fialové dievčatko, čo bolo treba náležite osláviť.
Zhodou okolností Štúr tiež niečo oslavoval a keď som vyhlásil, že by bolo dobré pozdvihnúť čašu na zdravie malej princeznej, už bol doma naliaty. Preto nedbal, zbalil si do batôžku gin a tonic a citróny a dostavil sa na tréning
Kým sú baby v nemocnici, Erik využil chvíľku a plný čerstvých dojmov a zážitkov so strihaním pupočných šnúr a podobného materiálu nabehol do gymu.
Ja som bol malinko zdržanlivejší a najprv som si odmakal celý tréning, ale počas "všakovaké bicepsotricepsy" je jasné, že som sa pridal k všeobecnému nadšeniu.

Po tréningu sme ešte museli skočiť k našim, lebo sme s Erikom v podstate bratia, a tam môj otec vylovil nejakú svoju narodeninovú škótsku (Cohen, sorry, fakt som nepozeral, čo to je a recenzia po gintonicu a tréningu by asi aj tak bola bezpredmetná ).

Inak tréning:
- ubral som objem platzdrepu, lebo kolienka
- pridal som v podstate všade inde. Ťažšie kliky, ťažšie ťahy jednoručky, ťažšie upažovanie aj výpony
Počítam, že budem mať kuracie nohy (ešte viac) a absolútne šialene masívny vršok (rozumej forma trochu viac talentovaného 17ročného chlapca po 8 mesiacoch cvičenia).

Tie ruky som tam inak včera namontoval preto, že dnes odpadá tréning. Idem totiž za (pozerá hodinky) 35 minút na zabíjačku.
Ňom ňom obžerstvo.
A ako poznám švagra, tak rum Skúsim pozrieť značku, keby náhodou, aby mi mohol Cohen napísať, že je to babské pitie alebo aspoň nekvalitný hnus

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2025 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odfot flasku a nechame sa prekvapkat. 😅 Ja akurat nadherne trpim v technickom muzeu vo Viedni a cakam na presun do nejakej schnitzlarne. Tazky zivot!
decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2025 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naaah, nakoniec nič extra, len toto:

Sladké jak prase, dostal som do seba len asi dva a potom som už len žral škvarky Bolo by to dobré asi len do ľadovej kávy v lete.
Ale ostatní nelenili, jeden borec tam sám stiahol sedmičky Nicolausky. Keby som toto urobil, tak umriem.

cohen999

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2025 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brrr, aky zubolep 🤣
decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2025 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Zakopávanie:

1x20x20kg
2x12x60kg
+
Výpony SSB:

2x10x150kg

Superset
Predkopávanie:

1x10x20kg
2x10x40kg
+
Výpony SSB:

2x10x150kg

Drepy:
1x3x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
2x1x170kg
3x3x120kg

Superset
Zhyby:

1x6xCarabas
3x7xCarabas + 25kg
+
Incline tlaky JČ:

1x12x20kg
1x10x45kg
3x8x45kg

Superset
Biceps incline vsede:

1x9x18kg
2x8x18kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Preacher curl kladka:

3x12x20kg
+
Predlaktie:

3x

Hodnotenie tréningu: Napitchu. Koleno je úplne nanič. Celý minulý týždeň som šiel deloadové váhy aj objemy, cez víkend oddych a potom urobím drep a idem sa posrať od bolesti.
Ja teda vydržím celkom dosť, ale aby som každú sériu končil zliaty studeným potom od bolesti, to ma fakt nebaví. Seriem na to, minimálne do konca sviatkov proste nohy necvičím. Nestojí mi za to, kaziť si tréningy takýmto trápením. Hamstringy budem robiť, ale drepy proste neprichádzajú do úvahy - keď idem cez paralel a je jedno či dolu alebo hore, ako keby mi niekto vrazil do kolena žeravý klinec.

Zvyšok tréningu už lepšie. Síce som mal náladu pod psa, ale pridal som na zhyboch oproti minulému týždňu. Potvrdil som desiatku so 45kg jednoručkami a dokonca tam, kde som minulý týždeň v poslednej sérke spravil len 7 reps, som spravil 8.

A pridal som aj na bicepse, na oboch cvikoch - v jednom opakovania, v druhom váhu.

Takže nakoniec aspoň také malé výkúpenie. Ale to koleno je proste slabina - tá šľacha nie je oslabená alebo čo, je regulérne zranená a kým sa nezahojí, nemá zmysel sa o čokoľvek väčšie pokúšať.

cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2025 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uff, tak to je blbe. Otazka je potom, ci bude stacit par tyzdnov na preliecenie, alebo tomu bude treba nechat dlhsi cas. U mna ak je dodrbana slacha, 3 mesiace minimalne. Ale asi si tiez kladies podobne otazky.
seeya

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2025 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

najdi si cviky a rozsahy pohybu kde ta to neboli. Nikde neni napisane ze musis stale tlacit drep aj ked pri tej vykonnosti by ma to tiez pekne mrzelo :/ preliec cim skor.
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možnosti sú - fakt dobrý doktor a magnetická, alebo to v okolí opichaj peptidmi, nesúťažíš, môžeš, mnohým to zachránilo kariéru, cvičiť cez hentakú bolesť, to je ozaj už veľké špatné.
decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Uff, tak to je blbe. Otazka je potom, ci bude stacit par tyzdnov na preliecenie, alebo tomu bude treba nechat dlhsi cas. U mna ak je dodrbana slacha, 3 mesiace minimalne. Ale asi si tiez kladies podobne otazky.

Mne sa to vlečie už od júla. Občas lepšie, občas horšie, ale paradoxne teraz, keď som znížil objem práce, to vyzerá najhoršie. Tak na to chvíľu seriem a rozmyslím si, čo s tým.

seeya napsal:
najdi si cviky a rozsahy pohybu kde ta to neboli. Nikde neni napisane ze musis stale tlacit drep aj ked pri tej vykonnosti by ma to tiez pekne mrzelo :/ preliec cim skor.

Skúsil som včera dosed a jak pohyb končil presne vo výške paralelu, tak ma to aj celkom zamrzelo Skončil som presne v najbolestivejšej fáze a z nej som sa aj musel rozbiehať nazad hore.

Turakam napsal:
Možnosti sú - fakt dobrý doktor a magnetická, alebo to v okolí opichaj peptidmi, nesúťažíš, môžeš.

Doktor mi klasicky povie, že nemám cvičiť. To mám vyskúšané. Fyzitoterapeuti mi ukážu cviky, ktoré už robím. Aj to mám vyskúšané.
Hej, magnetická by asi bola fajn, ale tam kým sa dostanem, tak ma už bude bolieť zas niečo úplne iné. A s vecami ako peptidy a spol, s takým sa nezahrávam radšej, prd o tom viem a dojebem niečo ešte.

Jak písal Cohen, zranená šľacha chce hodne hodne času. Cez sviatky si to nechám prejsť hlavou.

Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím ťa, čo d....š, ech, problém si čo-to naštudovať, každopádne rob, ako myslíš, sám mám toho až-až a tiež nepoľavím.
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolena jsou na dlouho, půl roku není žádná míra, sám jsem se z jednoduché artroskopie dostával dva roky (jak jsem si předtím načetl, že někteří už po dvou týdnech běhají), ale to bylo i věkem, ty ještě regeneruješ mnohem lépe, momentálně mám nejmíň půl roku klid - ale musel bych projít log, protože na paměť není spoleh, beru Alavis, jestli pomáhá, nevím, ale dva tři měsíce a byl klid, tak tomu zatím věřím, z tréninkových zkušeností pak vím, že kolena nesmím přetížit, jinak zase začnou bolet a týden dva to trvá, zřejmě to souvisí i s technikou, která s nastupujícím vyčerpáním přestává být stopro a na to jsou kolena háklivá, naštěstí je práh přetížení dost vysoko a pokud člověk neblbne nebo se nenechá hecnout, tak je to spíše ku prospěchu ;) legpressům, hackenům, multipressům, předkopkám a podobným strojům se už delší dobu vyhýbám, protože mi to na kolena nedělá dobře, schovávám si ty stroje na důchod, až si pořádně nedřepnu ;) s volnou váhou mám kolena pod kontrolou, ale u tebe je i tohle problém, takže už se "ucho utrhlo" a bude potřeba to zaléčit, většinou to řeším klidem, resp. procházky na pohodu, žádné schody, klidně sauna, studená voda apod., masti, léky, rehabilitace to asi urychlují, ale já už jsem rád pomalej ;) držím ti palec, aby to byly "jenom" měkké tkáně, i když ty bolí o to více :) a jinak ortopeda a projít si tím kolečkem, mně trvalo tak tři měsíce, než jsem dostal žádanku na rezonanci, pak ještě sehnat termín, ale to už je člověk tak nějak rozhodnutý, že neinvazivně to asi opravit nepůjde. a na to máš ještě nejmíň deset let čas :D
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 24, 2025 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
kolena jsou na dlouho, půl roku není žádná míra...

Svätá pravda, toto nie je moje prvé kolenové ródeo - jedno sa mi hojilo skoro rok a ďalšie skoro 10 mesiacov. Sranda je, že to kratšie hojenie bolo, keď som normálne cvičil - umiernene, ale normálne.

Superset
Zakopávanie:

1x20x20kg
2x12x60kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:

2x12x100kg

Superset
Rehab kolena:

2x
+
Lýtka v legpresse jednonož:

2x12x100kg

Legpress rehab:
3x10x100kg

Tlaky JČ na rovnej:
1x10x20kg
5x10x47kg objemové PR

Sťahovanie kladky podhmatom:
1x15x40kg
3x15x72,5kg

Superset
Úzke tricepsové tlaky:

1x6x50kg
1x6x60kg
3x10x90kg
+
Brucho:

3x20

Superset
Sťahovanie kladky - lano:

3x10x30kg
+
Upažovanie JČ šikmo:

3x15x14kg

Hodnotenie tréningu: Sviatky-nesviatky, maká sa! Keď môžem, treba, raz možno príde doba, keď nebudem môcť a bude mi to chýbať.

Hamstringy som cvičil normálne, pri bolesti kolien je celkom žiadúce posilniť zadné stehná a prdel, takže v tomto smere sa obmedzovať nemusím. Horšie to je s prednou stranu - ťažko vymyslím niečo, čo posilní kvadráky a nezaťaží kolená.
Rehábka obnášala wall sits a pomalé, pauzované predkopávanie každou nohou zvlášť s váhami, s ktorými by to odcvičili aj moje deti. Ale žiaľ, čo sa dá robiť. Keď sa to trochu dá dokopy, zaradím tam aj nejaké lepšie veci.
Legpress rehabkovo - tlačil som cez päty, strážil som si hĺbku. Rozsah pohybu bol tak 12cm, ale keď sa bude pýtať Soraya, tak minimálne 18cm Nebolelo ma nič, samozrejme to ani nebola žiadna robota, ale to sa poddá. Síce som frustrovaný, ale radšej sa teraz obmedziť a neskôr sa naplno vrátiť, ako to tlačiť cez bolesť a nadobro si urvať niečo.

Potešili tlaky! Tlaková forma ide hore rovnako, ako drepová upadá Vždy som to tak mal. Z troch liftov mi vždy šli maximálne dva naraz. Mohol som si byť istý, že keď sa polepšil bench, upadla mi mŕtvola alebo drep Tak som si strihol pekné objemové PR, síce som sa bál, že to nedám, ale mal som dosť energie, medzi sériami som si poctivo oddýchol a nakoniec celkom pekná práca, pumpa samozrejme ukážková.

A po pondelkových zhyboch bola kladka celkom trápenie. Na chrbát mám prakticky stále svalovku A to je dobre, chrbát je veľký, doňho sa zmestí.

Pridal som na tricepsové tlaky, pridal som aj na tricepsovej kladke. Celkovo prihadzujem všade, kde sa mi to zdá možné. A zatiaľ sa to hýbe dobre.

Super tréning, v rámci možností.

A teraz to každoročné: Prajem vám (a vašim blízkym) všetkým hlavne zdravie, veľa šťastia a energie do cvičenia, žiadne zranenia a hromady PR a na leto ukážkovú formu!

decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2025 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Rehab predkopy:

3x10x5kg wau omg och
+
Výpony SSB:

2x10x150kg

Superset
Zakopávanie:

1x20x20kg
2x12x60kg
+
Výpony SSB:

2x10x150kg

Superset
Bulhary:

3x10
+
Wall sit:

3x

Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg belt on, trhačky on
3x6x170kg

Superset
Kliky na bradlách:

1x6xCarabas
4x10xCarabas + 20kg
+
Príťahy JČ s oporou:

4x12x47kg

Upažovanie JČ šikmo:

3x12x15kg

Hodnotenie tréningu:
Doobedný sviatočný tréning so Štúrom. Začal som rehabkami, lebo je to najväčšia nuda, tak nech to mám z krku. Predkopy robím jednou nohou, pomaly hore, podržať 5 sekúnd a potom 3 sekundy spúšťať dole. Trvaaaaa tooooo dllllhoooooo a je to desná otrava. Ale aj s piatimi posranými kilami sa mi noha klepe jak sestrina čivava, keď zafúka vetrík. Nie, že by váha bola taká ťažká, ale tá šľacha má čo robiť, keď je nonstop pod nejakým napätím. Ale holt, to je cieľ a treba to robiť.

Hamstringy bomba, to idem celkom silovo a ten pocit úľavy na kolenách je neuveriteľný. Lenže trvá tak minútu a potom som tam, kde som bol

Dal som si bulhary - a šli, ako som predpokladal. Nič moc nebolelo, tam to ide viac cez hamsy a prdel, koleno sa len tak zúčastňuje, ako ja na rodinných oslavách, že o ňom ani neviem. Ale som rád, že aspoň niečo môžem cvičiť, nech sa mi tie kvadráky načisto nevyparia a aspoň sa v nich malinko hýbe krv.

No a keď som skončil s týmto gay trapošením, tak som začal naozaj cvičiť.
Deadlift super, vedel som, že rezňovo šalátová sila bude a veru bola. Problém bol inde - jak som nonstop prežratý, zohol som sa s opaskom k činke a skoro som sa dobľul A nezlepšilo sa to s ďalšími opakovaniami, ani sériami, skôr naopak. Chvalabohu to boli len tri sérky, potom som si párkrát odgrgol a bol som v pohode.

Na klikoch som pridal, na príťahoch som pridal, na upažovaní som pridal. Mocný som, keď netreba používať nohy.

Super tréning, pokecali sme, dobrá nálada a skoro ma ani nesrali skriplené kolená. Zajtra ramená a ruky.

decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2025 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Militarko:

1x6x20kg
1x6x40kg
1x6x60kg
3x6x70kg
+
Brucho:

3x30

Superset
Upažovanie - kladka:

3x12x8,5kg
+
Predlaktia:

3x

Superset
Upažovanie JČ v predklone:

3x12x13kg
+
Predlaktia:

3x

Úzke tricepsové tlaky:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg
3x6x110kg

Triceps - kladka spoza hlavy jednoruč:
3x12x8,5kg

Biceps vsede incline s JČ:
3x8x18kg

Biceps s EZ:
3x12x30kg

Hodnotenie tréningu: Solídny, koláčmi poháňaný tréning plážových partií. Pupek síce rastie, ale s ním aj sila, tak sa moc nesťažujem. Ale vidím to na povianočný minicut, lebo spodné bruško sa nejak rozjelo
Militarko fajn, bez opasku, cítil som sa silný a stabilný. Tlaková forma ide hore, asi jak pravidelne zaraďujem tricáky do tréningu. Na upažovačky som pridal pol kila, pri takom cviku sa počíta aj to.

Úzky bench bol na hrane. Tie šestky tak akurát, aby som sa neprizabil. Nemusel som síce ešte pridávať, ale prečo neskúsiť niečo serióznejšie. Bralo to brutálne, som celkom zvedavý, aký to má prenos na normálny bench (ak má). Jak ho teraz nerobím, nemám šajnu, ako som na tom. Možno si niektorý deň urobím radosť a vyskúšam (a určite si neod.bem rameno, ako sa poznám ). Silnejšie tricáky rozhodne vnímam pri jednoručkách alebo bradlách, to bez debaty.

Zvyšok pumpičky, bicáky napučané hrozne, úplne som videl, ako mi v tých žilách prúdia linecké koláčiky. Kiežby mi niečo z tej guľatosti a plnosti ostalo aj v lete, keď zas schudnem na dorasteneckú váhu

Tréning potešil, bavilo ma to, silný som bol, kde tu som aj pridal, takže veľká spokojnosť.

decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2025 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spanish squat:
3x10

Superset
Predkop - rehab jednonož:

3x10x5kg
+
SSB výpony:

4x10x150kg

Superset
Zakopávanie:

1x20x20kg
2x12x60kg
+
Wall sit:

3x

Superset
Box squat (vysoký box):

1x10x20kg
1x10x70kg
3x10x100kg
+
Spanish squat:

3x10

Zhyby paralel:
1x6xCarabas
3x7xCarabas + 25kg
1x6xCarabas

Incline tlaky JČ:
1x10x20kg
1x9x45kg well, fuck
1x7x45kg hm, shit
1x6x45kg OK, takže to je jeden z TÝCH dní
1x20x20kg

Superset
Biceps s JČ vsede incline:

1x10x18kg
2x8x18kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Preacher curl - kladka:

3x12x20kg
+
Predlaktie:

3x

Hodnotenie tréningu: Cesta za zdravšími kolenami pokračuje. Nie je to zábavné, nie je to frajerina, nie je to výzva v zmysle nejakého výkonu. Je to len trápna nutnosť. Ale zmenil som mindset, jednoducho to musím robiť, aby som mohol zas normálne drepovať bez toho, aby som mal problém vstať zo záchoda.
Pridal som spanish squat:

Pri predkopoch ma nebolelo nič, čo síce znie divne v kontexte predkopov s 5 kilami, ale je to progres. Minulý týždeň ma hlavne ľavé koleno ešte celkom bolelo aj pri takejto trapošine.

Dal som si aj dosedy na vysoký box (lavičku). Už som neisto krčil ramenami vo väčšom rozsahu pri otázkach, na ktoré som nevedel odpoveď, než kolená pri tomto cviku, ale aspoň som mal pocit, že mám na chrbte niečo naložené a niečo robím. Nebolelo ma nič, takže sa nesťažujem a keď sa bude dať postupne budem znižovať box.

Zhyby voľajaké ťažké, tak som si za trest pridal jednu sériu s vlastnou váhou. Ako som už písal, na plachty mám v podstate nonstop svalovku a neustále pridávam na každom tréningu.

To isté aj incline tlaky. V posledných týždňoch išli tlaky veľmi dobre, bolo jasné, že príde panel Stále sa mi darilo zlepšovať, ale už ma asi dobehla únava. Nevadí, kus práce som odviedol a pridal som si aj trestnú sérku s ľahkou váhou. Pumpa bola dostatočná na to, aby som sa tešil.

Zvyšok pohoda bicáčiky a predlaktia, nič veľké.

Nebol to zlý tréning, niečo šlo lepšie, niečo horšie, ale taký skôr priemer Verme, že v stredu sa to zlepší.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 428, 429, 430 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: