Dante Log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 60, 61, 62  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dante Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dante Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2025 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes beh

4300m @ 29:15min

Urobil som osudovú chybu a pred behom som sa najedol. Prvých 5 minút katastrofa, potom to už nejak išlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po prosinec 08, 2025 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes power kardio 7 hodín. Sťahovali sme hore schodmi veľké kusy masívnych železných kartoték. Koľko to vážilo, neviem. Ale 100kg železné skrine čo som nosil tiež, boli omnoho ľahšie. Samozrejme kopec krabíc po 20-30kg atď, to ani neratam. Cítim sa, ako keby ma prešiel traktor
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá prosinec 12, 2025 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera kilometer chôdza z práce s 22kg mlieka v labilných krabiciach. Celkom dosť mi to dalo zabrať, skoro mi odpadli ruky a okrem krabice boli labilne už aj moje nervy

Dnes power kardio 6 hodín. Už si dám oddych a skočím do gymu.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2025 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes konečne v gyme

Spoto Press s cambered barom - do 4x105kg

Low Bar Drepy s dosedom na low box - do 4x150kg

Doplnky

Zhyby úzkym podhmatom - 3 serie x 4 opakovania

Po dlhšej dobe vo fitku. Bol som tam, kde som chodieval posledné roky, ale popravde, nebyť cambered osy na bench press, ktorá nikde inde v meste nie je (posilky kde sa nemôže magnézium a kričať, nerátam), tak zmením lokál tam, kde som cvičil posledné dva tréningy. Cvičiť v celom gyme sám, 24/7 a s vlastnou hudbou je návykové.

Výkonnostne ale celkom dobré, myslím že ani 105 na cambered ose ani 150kg na ultra low box drepy, som nikdy v živote naložené nemal. Viac než 4 opakovania by som ale nezvládol ani s jedným z toho, posledné opakovania fakt ťahané z päty. Viac cvikov som nestihol, zatvárali.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2025 1:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes nočný tréning

Strict OHP paused - 4x80kg - PR

ATG Paused Zercher Squat - 1x200kg - PR

Silové premiestnenie - do 110kg

Sklapacky na brucho - 2x8

Kladivovy biceps s jednoruckami, veľký cheating - 5x40ky, 2x40ky

Dnes asi najvydarenejsi tréning za dlhú dobu. Dosť poznať že som teraz riadne tučný, BW po tréningu 134kg. Uvidíme, kedy ma zasa chytí slina a trochu pochudnem.
Šolcík

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2025 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Dnes nočný tréning
Kladivovy biceps s jednoruckami, veľký cheating - 5x40ky, 2x40ky

Co znamená velký cheating?
MilanT

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2025 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ten zercher hodne husty... na to, ze ty tréninky ani nemas tak casto, nechapu :D
caukymnauky

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2025 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vykony brutalni, ale ty jednorucky chci videt na videu!
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ďakujem za reakcie. Tlaky, zerchery a kladivá mám aj na videu, tak môžem potom uploadnuť, hoci nezvyknem verejne šíriť svoje tréningové videá, lebo moje technické prevedenie nie je úplne optimálne. Tie kladivá sú, samozrejme, veľmi cheatované, výrazne som si pomáhal telom.

Čo sa týka frekvencie tréningov, mne to práve takto vyhovuje. Cvičím od roku 2009 a za tú dobu som stihol odsledovať, že častý tréning a vysoký pracovný objem je u mňa úplne kontraproduktívny a ten progres je horší. Áno, kedysi som cvičieval niečo ako 5x5 3x týždenne každý základný cvik, ale to už niekoľko rokov neplatí a postupujúcimi rokmi (teraz nedávno som mal 31) sa to skôr pomaličky zhoršuje. Tréning cca raz do týždňa s jednou vrcholnou, ťažkou sériou čo najbližšie zlyhaniu je to, čo sa mi vidí posledné roky najefektívnejšie a vždy keď som pridal viac sérií alebo tréningov, tak to nebol progres ale regres Jedine, ak zaradzovať aj nejaké ľahšie tréningy, ale to si zas nie som istý, či by moja žena a deti boli nadšené, ak by som trávil obdeň v posilňovni Keď už, tak si občas idem iný deň zabehať alebo čo. Je treba aj to kardio aspoň občas, kvôli zdraviu.
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jejda, taký mladík, 3-4 topových tréningových rokov pred tebou minimálne.
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ten Zercher je fakt hustý, se s tím pak zase postavit :) OHP taky parádní síla

a tomhle věku... máš všechno ještě před sebou ;)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ďakujem. Dúfam, že máte pravdu

Áno, aj press ako-tak. Trochu ma škrie, že som neskúsil 90kg. 4x80 značí, že buď by to bolo tesne áno alebo tesne nie, ale nechcel som riskovať zbytočne miss. S tlakovými cvikmi všeobecne bojujem roky, tak aspoň v rámci možností nejaký malý posun nastal, hoci vykúpený tým, že som musel dosť výrazne nabrať na váhe.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak jasne, ze cheatovane, ale chci se podivat, porad mam jeste nesplneny cil 40kg jednorucky (ale nejak 35 jsem myslim dal, taky s cheatingem)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st prosinec 24, 2025 5:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky

PříspěvekZaslal: čt prosinec 25, 2025 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cool a myslim, ze nedokonala technika je celkem pochopitelna u vah, kdy jde clovek uz na hranu

k tem kladivum - ja cheatuju trosku jinak, tak presne proto jsem chtel videt, jakym zpusobem to jedes (tento jsem nedaval asi nikdy)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dante Log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 60, 61, 62  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: