vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2026 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha leze dolu, do prosince jsi v -93 😁
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2026 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. února 2026, pondělí , Hromnice
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Bazén: (14 m)
prsa, 280 m, 8:57 min., tempo 3:12, prům. tep 136, max 148, závodní
3 min. pauza
kraul, 280 m, 8:02 min., tempo 2:52, prům. tep 132, max 145

na prsa zatím nejlepší tempo, ale zase velmi vysoká tepovka, na kraula taky nejlepší tempo na tuhle vzdálenost, ale už jsem plaval i 2:53 na 1120 m, takže dnes žádná sláva

váhovka 101.4 kg, tak snad zítra už to padne

Sauna:
20 min., vršovická prohřívárna

Peter Ustinov napsal:
Vaha leze dolu, do prosince jsi v -93 😁

co bych tam dělal, tam už bude Magumi :D :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2026 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. února 2026, úterý
532 M1 5x2 SQ+BP, polední, Form Factory Václavák

Dřep: (low-bar)
5x 2x 160 kg, rpe 9, pauzy 3 min., snaha o dynamiku, ale druhé opáčko už pomalé :/

Bench-press: (stopky)
4x 2x 120 kg, rpe 8, pauzy 2 min., dynamika, jisté tlaky, menší rezerva
4x 120 kg, amrap, potvrzení rpe

čas 55 min.

váhovka 101.3 kg, nejde to dolů, včera večer uzené mandle :/

Sauna:
15 min., buď sauna nehřála, ale podle zahřívání hodinek jo, nebo se nechtělo tepovce

dřepy slabé a tepovce se vůbec nechtělo, viz dnešní graf, kdy nešla přes 110 a mezi sériema padala pod 50, asi mám zimní spánek : (
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2026 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele Vlku, nenapíšeš co pravidelně jíš? Mně by to zajímalo, protože se ti to dlouhodobě nehýbe, nicméně při této váze by to mělo relativně dobře jít ještě docela dlouho...To nemyslím jako hate, já ti fandím .o), ale pokud ti to nejde dolů, tak je tam nějaká chyba ve stravě...
cohen999

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2026 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tomto som sa kedysi davno tiez zvykol rozculovat, ale nie je dovod. Tepovka sa ma dvihat pri inych cinnostiach a pri silovke mas byt rad, ze je nizka, lebo jej chabe povyskocenie a rychly pad ukazuje vysoku pripravenost na zataz.
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2026 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. února 2026, středa
532 M1 5x2 DL+MP, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah:
4x 2x 190 kg, trhačky, rpe 8, pauzy 3 min., první opáčko klasicky megatěžké, problém se zpevnit, malá rezerva
4x 190 kg, rpe 9.5, potvrzení rpe, dnes to tam fakt nebylo

opakuju se, ale něco je rozbité, nedávno 9x185 a dnes boj s dvojkama zakončený 4x190, sice bez opasku, ale to na jednu sérii nehraje roli, taky jsem si ráno nevzal kreošek, ale to taky pro jednou nehraje roli, necítil jsem potřebnou stabilitu, abych tahal jak parní lokomotiva, tak uvidíme v dalším mesocyklu

Military press: (stopky na hrudi)
4x 2x 70 kg, rpe 7.5, pauzy 2 min., zpočátku bída, ale pak jsem si dal mezi sériema nádech a dobrý :)
7x 70 kg, rpe 10, ověření rpe, čekal jsem tak 4-5 opáček, takže dobrý

čas 45 min.

váhovka 100.8 kg, zase nějaká voda odtekla, a zase včera uzené mandličky :/

Běh na pásu:
1.08 km, 6:32 min., prům. tempo 6:00 (10 km/h), prům. tep 149, max 163, prům. výkon 351 W

chtěl jsem nějaké rychlé kardio a tohle to dokonale splňuje,
po 1 minutě si říkám, jak to při tomhle tempu hezky odsejpá
po 2 minutách si říkám, jestli mi to stojí za to a že to můžu vypnout a jít do šatny
po 3 minutách ve mně klíčí malá naděje, že to možná opět doběhnu
po 4 minutách si říkám, že už jsem toho uběhl dost, abych to dokončil
po 5 minutách mám tepovku v zóně vo2max a vím, že už není jiné cesty

ps: běhám více než 1 km, protože nemám hodinky zkalibrované na rychlost pásu 10 km/h a nezkalibruju je, dokud takto neuběhnu alespoň 1.5 km :D :D tak běžím, dokud není na hodinkách 1 km

Sauna:
15 min., dnes to hřálo podstatně více než včera

DAVID.LOPAN napsal:
Hele Vlku, nenapíšeš co pravidelně jíš? Mně by to zajímalo, protože se ti to dlouhodobě nehýbe, nicméně při této váze by to mělo relativně dobře jít ještě docela dlouho...To nemyslím jako hate, já ti fandím .o), ale pokud ti to nejde dolů, tak je tam nějaká chyba ve stravě...

no to tam samozřejmě je, základní strava je celkem cajk, ale pak jsou tam mé neřesti: tučnější maso, oříšky a pivo, které se neřestmi stávají ve chvíli, kdy si je dopřeji v míře větší než zdravé, k čemuž bývá během měsíce dostatek příležitostí, a tím úspěšně hatím kalorické deficity získané stravou základní a pohybovými aktivitami, a když se snažím některou z neřestí upozadit, tak se upopřeďují ty zbylé, tak se snažím hlídat všechny, ale při mém průměrném kalorickém výdeji 3 tis. kcal/den je to většinou plichta :/ ale za poslední měsíce, co jsem se na to zaměřil, už se to trochu hýbe a mým cílem je dostat viscerální tuk do normálu, první meta je 12-, ostatní čísla tak neřeším

cohen999 napsal:
Na tomto som sa kedysi davno tiez zvykol rozculovat, ale nie je dovod. Tepovka sa ma dvihat pri inych cinnostiach a pri silovke mas byt rad, ze je nizka, lebo jej chabe povyskocenie a rychly pad ukazuje vysoku pripravenost na zataz.

to by bylo fajn, ale pak mám zase pocit, že jsem to tělo dostatečně nezatížil... i když, nožičky dnes trochu bolely, tak trochu asi jo :)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2026 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teraz bojujem s tým istým, pred pár týždňami som dal 6x210 z deficitu a včera som 230 z normálnej výšky ledva odlepil 5cm od zeme.

Z môjho pohľadu tam natrénované bude, len to možno bude chcieť urobiť tie dva povestné kroky späť, aby sme mohli urobiť jeden krok vpred. Týždeň, možno 10 dní deload, 2-3 ľahké tréningy, nejake 3x3 s cca polovicou maxima a nasledne skúsiť znova vyjsť do váh.

Pred veľa rokmi som mal to isté. Série do 5x210, naraz v jeden tréning sek, ledva 210kg jedno vydreté opakovanie. Dal som deload a po ňom som zatiahol 250.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2026 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. února 2026, čtvrtek
wellness, polední, Form Factory Karlín

Sauna:
10 min. + terasa s mrholením 10 min. + vířivka 15 min. + pára 10 min.

po dvou dnech silového tréninku a závěru prvního mesocyklu jsem nechtěl žádné plavání, žádné kardio, jenom relax... a vyplatilo se, milým bonusem bylo, že už je opravená vířivka, i když pořád funguje jenom polovina trysek ;)

váhovka 100.2 kg, tak to nakonec zase slítlo dolů, i když to ještě není pod 100, ty skoky dělá voda + obsah střev, takže sleduji hlavně trend

Dante Flyshit napsal:
Ja teraz bojujem s tým istým...

Z môjho pohľadu tam natrénované bude, len to možno bude chcieť urobiť tie dva povestné kroky späť, aby sme mohli urobiť jeden krok vpred. Týždeň, možno 10 dní deload, ...

tak to držím palec, ale já teď žádné těžké tréninky neměl, poslední tak před třemi týdny, pak byl deload, pak jsem začal nový program, první cyklus deset dnů, ale dřepy a tahy se nepodařilo rozhýbat, sice nevím, co to brzdí, ale to se přečká a zase to půjde
vlk#

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2026 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7. února 2026, sobota
532 M2 5x5 SQ+BP, odpolední, Form Factory Letňany

Dřep: (low-bar)
5x 5x 145 kg, rpe 8, pauzy 3 min., dynamika, větší rezervy

Bench-press: (stopky)
5x 5x 107.5 kg, rpe 8, pauzy 3 min., dynamika, zpočátku větší rezerva, pátá už tak na hraně rpe 8

čas 1 h

váhovka 100.9 kg

Sauna:
15 min.

dobře se dřepovalo i benčovalo, Letňany mají hromadu klecí a dvě i s platformama, jenom lavice mají moc měkký polstr, ale co už

8. února 2026, neděle
běh, polední, Form Factory Karlín, pánský klub sólo

Běh na pásu: (indiánský)
běh 2 min. 10 km/h + chůze 1 min. 6 km/h
5 km, čas 34:24 PR , prům. tempo 6:53, prům. tep 152, max 169, prům. výkon 335 W

nebyl jsem si jistý, že to udržím, ale když už jsem zkoušel 6 minut rychlostí 10 km/h, tak 2+1 bych mohl udržet docela dlouho a povedlo se, i když tepovka pořád rostla

váhovka 101.5 kg

Wellness:
sauna 12 min. + terasa + vířivka + pára, celkem 1:05 h
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2026 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. února 2026, pondělí
532 M2 5x5 DL+BP, polední, Arena Centrum

Mrtvý tah: (magnézko)
up to 5x 140 kg, nadhmat, páté už sice na prstech, ale na ty moje prstíky a že to netrénuju, tak asi dobrý ;)
5x 5x 175 kg, hook-grip, rpe 8, pauzy 3 min., max effort, ale o dynamice se hovořit nedá

cítil jsem spodní záda, tak jsem se v páté sérii soustředil, abych byl zpevněný a bylo to hned lepší, ale náročnější, asi koupím nějaký nylonový opasek na sucháč ať ta záda pošetřím

jinak spoko, jenom palečky jsou trochu otlačené, jak nejsou zvyklé, ale to je tak, když si člověk zapomene trhačky a naštěstí má v zásobě vzpěračské fitko, kde mají magnézko, protože střídavě už se mi vůbec tahat nechce

Military press: (stopky na hrudi)
5x 5x 62.5 kg, rpe 8, pauzy 2 min., dynamika

čas 45 min.

váhovka 101.9 kg, o víkendu domácí rohlíčky :) ale pas dobrý, tak neřeším
Magumi

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2026 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vado, to je pěkně těžký trénink. Nechápu, jak to zvládáš ještě se vším tím kardiem, co k tomu děláš.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
bradoo

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2026 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Ak sa môžem spýtať, v čom ti robí striedavý úchop problém? Striedal si si ruky? Dik za odpoveď.
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2026 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11. února 2026, středa
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Bazén: (14 m)
prsa, 1120 m, čas 37:04, prům. tempo 3:15, prům. tep 127 (asi vyšší, prvních 10 min. špatně utažené hodinky), max 150

nejrychlejší kiláček prsama, zkoušel jsem to celé závodníma - záběr nohama i rukama zároveň, ale byla to fuška, až tak kolem 700 m se všechno promazalo, fungovalo a dýchalo

váhovka 101.5 kg

Sauna:
15 min.

včera volný den, byl jsem u praktického pro výsledky a jsem průměrně zdravý člověk, taky jsem termín neznal, dále bych to nerozváděl, u silových tréninků zůstanu, jenom to časem pojmu asi více kondičně

Magumi napsal:
Ty vado, to je pěkně těžký trénink. Nechápu, jak to zvládáš ještě se vším tím kardiem, co k tomu děláš.

kdepak těžký, to bych si představoval, že tam mám na tahy 190 a na tlaky 70 :) ale stejně se s tím nadřu, a tomu kardiu už taky tolik nedávám, už se těším, až potrénujeme velkou trojku spolu :)

bradoo napsal:
Ahoj. Ak sa môžem spýtať, v čom ti robí striedavý úchop problém? Striedal si si ruky? Dik za odpoveď.

střídal, každou sérii, abych si nezadělával na dysbalance a udržoval obě strany silné, i když ta jedna je vždy přirozenější, ale střídavým úchopem to už z principu nelze zatáhnout symetricky a jakmile se člověk naučí zámek, tak už mu je i mírná asymetrie nepříjemná a když nelze magnézko, tak raději volím trhačky
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2026 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. února 2026, čtvrtek
532 M2 5x3 SQ+BP, polední, Form Factory Václavák

Dřepy: (low-bar, no belt)
4x 3x 155 kg, rpe 8, pauzy 3 min., pomalá dynamika, nebyl jsem si jistý, jestli jsou ještě 2 v zásobě
6x 155 kg, rpe 9.5, proof-of-reserve, ale jo, čekal jsem max 5, ale dobře jsem se postavil

Bench-press: (stopky na hrudi)
4x 3x 115 kg, rpe 8, pauzy 3 min., dynamika, velmi jisté, spoko
6x 115 kg, rpe 10, proof-of-reserve, doufal jsem, že bude 5 a nakonec vyšla i šestá, spoko

čas 55 min.

váhovka 102.6 kg, včera byla kachnička, bramborový knedlík, červené zelí a k tomu dvě zrzavé, dnes bude zase, mňam :)

základní spánek vyšel špatně naposledy 25. ledna, skore 50+, od té doby jsem držel 75+, i když poslední týden už to šlo včetně HRV dolů, a dnes opět 50+, bez zjevné výrazné příčiny, asi kumulace, tak jsem se ráno prošel s dcerkou do školy, dnes 7 stupínků (!), dal tomu spánku ještě hodinku a bylo to znatelně lepší a na tréninku jsem se dokonce v pracovních sériích cítil poměrně silně... a pak se v tom má člověk vyznat, plánovaný trénink se prostě neodkládá ;)

Rotoped: (křeslo)
15 min., 6.5 km, zátěž 7, rpm 80, 160 W

jenom střední vyšlápnutí, když jsem čekal na benč, žádné intervaly a velká zátěž, a cestou z fitka byly nohy pěkně zregenerované jako bych ani nedřepoval :)
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2026 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15. - 20. února 2026

jarňáky na Vysočině, po dnešní noci už i s hromadou sněhu

od fitka si teď dám na chvíli pohov, ale to nevadí, užívám si "horskou alpskou" turistiku, což jsem tuto zimu už ani nečekal ;)

včera jsem byl Wim Hof, mají tady skvělé hotelové wellness, tak jsem se na závěr ponořil do ochlazovacího bazénku, zapnul režim nirvána a překvápko, tak do půl minuty se vypnuly teplotní senzory a vnímal jsem jenom jak tluče srdce, po dvou minutách už jsem znejistěl a šel radši ven, cítil jsem se nesmrtelně, ráno jsem se probudil s vodovou rýmou a škrábáním v krku, ale snad to během dne přejde, protože si to tady ještě chci užít

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: