objem minimalny, trening prijemny... mimo to ze necvicim 3/4 cvikov co ma bavia.. military, zhyby, bench atd.. ste mam posledny tyzden potom sa prepinam do letneho modu.
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Minulu noc som zasa nespal, dnes mi bola cely den zima takze som musel dat vela rozcvicovacich serii.. musim povedat ze uz ma to moc nebavi lebo je to tazke jak rit..toto sa deje vzdy ked mam "epizodku". !50 strasne tazka, sranda lebo 145 som pocitoval este velmi prijemne. Hlbka.....jak vzdy, toto inak nebude. idem si dat 24 hodin hladovku, ciastocne nabozenske a ciastocne "zdravotne" dovody. Ak uz nic nenapisem, som v nebicku umrety od hladu.
otvorenie sezony kajak na kanaly, voda uz bola celkom ok = 12 stupnov. Pred par dnami len 8. Celkom to slo, dal som dve jazdy. Blbe je ze rameno citim aj pri padlovani
predny drep
3x110 no belt, stopky
4x4x90
tu musim vynimocne komentovat, clovek sa tu nadrapuje a nadrapuje, potom si len tak doomscrollujem instac a narazim na dakeho ceskeho typka co si tam dava 300 na celnaky na opacka...ewwwww?! :D
tric pulldown
mrtvola
2x140
3x3x120
zakopy
brucho
kliky
4x20
Hladovku som prezil v zdravi, asi aj viac krat za rok by sa dalo, travenie si fakt oddychne..Ziadny extrem, 24 hodin je tak akurat.
Milan, video skresluje :)
este jeden tazsi pojde a potom chvilu chill
pingpong trening.
nohy celkom mrtve, ale inak to islo na moje ubohe pomery skvele. Nejaky nahodny ujec sa ma pytal jaku hram ligu a nechcel verit ze si chodim raz za tyzden zapinkat :D Cely den budem chodit ako moriak haha
Tieto skore treningy mi vobec nejdu k duhu.. zbehlo sa toho viac, skoda pisania, ale povedzme ze sa netaha moc dobre ked kazde opakovanie citim rameno..nejak som to uz doklepkal no, vypinam program (co z neho ostalo) vypinam kreatin, zapinam letny mod
vecer som este nemal dost tak bicykel 43km. O treningovom efekte sa da (po posilke) pochybovat ale mentalne mi to pomohlo. Priemerka skoro 25kmh co je na MTB uz ok (pre mna) Hm tusim to kondicne kamsi smeruje
pingpong trening - dnes take mid.. nieco islo, nieco neslo, mozno narazam na realitu ze 1x tyzdenne nestaci na vybudovanie citu jak timo boll.
Vcera kratky,poomaly vyjazd na bajku 25km.
Rit ma boli, neviem jak cyklisti obsedia 200 kilakov na tej sedacke. Rameno ma stale boli, ale tochu inak to teraz citim a ine polohy su bolestive. Dost som z toho frustrovany ze fakticky nic nemozem realne cvicit, len cakat jak puk.
4 dni som bol paralizovany chorobou, hlavne prvy den som bol uplne K.O.
Dnes uz fajn tak som vybehol na lahky trening, snazim sa neist proti bolesti, hladam rozne varianty cvikov aby som nedrazdil lave rameno.
Na cicky som vytiahol z rukava cable cross over a hned eso! Taketo intenzivne pocity na cickach som nezazil asi nikdy. Mojej anatomii to asi hodne sedi a rameno je s tymto tiez uplne ok.
Chrbat som neprecvicil poriadne snad mesiace... po dlhom skusani som prisiel s prazvlastnou variantou pritahov v predklone s jc ale na naklonenej lavicke a podhmatom. Drazdenie ramena nastava iba v uplne prepnutej polohe takze poslednych 10% rozsahu nechodim.. inak tiez velmi fajn som citil chrbat.
Mrzí ma to rameno, ech, u mňa to tiež nie je, čo bývalo, neraz sa v noci budím na bolesť, pritom denne bez obtiaží, bude asi treba dačo poskúšať - viacerí si chvália injekcie plazmy, v zálohe máme aj kmeňové bunky.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
dnes pingpong trening, nejake nove patterny ssme skusali moc mi to neslo..
svalovka nohy, cicky..chrbat nic ten asi potrebuje viac
turek, njn toto je neprijemne na starnuti, ze zranenia ta brzdia ovela viac nez cokolvek ine... Keby som mal cosi skusat tak asi to bpc157 ale este nie som uplny zufalec, snad sa to zahoji aj samo..casom
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru