|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne duben 26, 2026 9:58 am Předmět: |
|
|
Patek
BJJ
fyzická náročnost tréningu - střední
psychická náročnost tréningu: 7
pocitová radost z tréningu: 8
trénink trval: 60
VÁHA - 75.4
Decarabas: asi fakt jen nejsem zvykly a bylo to napumpovani .o) pomalu je zacnu jezdit...
BJJ- jen hodka casu na trenink. Par detailu k baseballbat choke a jeji varianta zespodu a pak 3x4 minuty sparingy. Docela me ty sparose oddelali. Nicmene par veci se povedlo, tak to slo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 27, 2026 2:27 pm Předmět: |
|
|
neděle
ráno: front lever a další srandy
dopoledne:
KLIKY - 3x8
BENČ - 4x60, 4x70, 3x80, 3x90 (rpe 9), 3x80
DIPS - 6xBW+10kg, 2x6 s BW+20kg, 6xBW+10kg+6xBW
superset
TLAKY S JEDNORUČKAMA - 4x10
TRICEPS GUMA - 2x
psychická náročnost tréningu: 2
trénink trval: 35
VÁHA - 75.4
Ráno jsem to břicho zničil až moc a pak mi to vadilo při těžkém benč. Furt jsem navíc cítil zničenost z BJJ, ale napral jsem to tam. Dokonalý trénink. Jinak vizuálně prsní svaly lehce povyrostly. Benč 3x90 na hranici momentálních možností s lehoulinkou rezervou, ale vlastně fajn.
pondělí
SHYBY - 2x6
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 5x22, 5x35, 5x42, 5x50, 6x57,5kg
HORIZONTAL PULL UPS podhmatem - 4x
SHYBY S GUMOU - 2x
BICEPS - 2x
psychická náročnost tréningu: 2
trénink trval: 35
VÁHA - 75.4
Rozšlehané břicho ještě z neděle. Fakt jsem to přehnal. Vadilo mi to u přítahů.
PŘÍTAHY: Ok, ok, tohle je rozhodně nejlepší výkon za posledních já ani nevim kolik let. Byl už trošku problém to narvat na jednoručku, tak jsem musel na jednu stranu dát o 2,5kg více, ale nevadilo, naopak si to lépe sedlo do ruky, ale 57,5kg už na úchop trošku vadilo, po 4 opáčku jsem to musel položit a přechytnout. Nicméně super, natočil jsem se a technika není nejhorší.
Tady je rozhodně progress narozdíl od zbytku těla, kde se prakticky nehýbu. Zajímavé, ale příjemné. Staré PR z dob kdy jsem byl o dost silnější je pokud si pamatuji 4x60 a pak mi to vypadlo z rukou. Otázka samozřejmě je, jestli bych to v dobrý den neudržel a kolik bych tenkrát opravdu dal, ale má smysl to řešit? Pokud dám víc, bude to PR a nebo ne? Počítali byste si to, nebo byste si flusli do tváře a řekli si "necheatuj" Jsem opravdu skoro stejně silný na tenhle cvik? Nebo jsem tenkrát prostě jen měl slabý úchop, protože jestli si pamatuju, tak v té době jsem šlehal yates rows kolem 120kg v séricíh, což bych dnes nedal. Dejte vědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: po duben 27, 2026 2:51 pm Předmět: |
|
|
Já nepočítám u přítahů kde stojím ve volném prostoru rekordy, spíš sleduji trend. Výkony sleduji třeba na seal rows, kde když udržím hlavu na lavici a pojedu na dotek lavice, se to nedá ojebat absolutně nijak.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá květen 01, 2026 5:38 am Předmět: |
|
|
Streda
BJJ pyžamová party
fyzická náročnost tréningu - tezka
psychická náročnost tréningu: 7
trénink trval: 90
VÁHA - 74.6
Nacvik zakladnich uniku + 6x4 min sparose
Celkem to slo. Rano v den treninku 74.6 a druhy den 76.
Na obcasna pyzama si zvykam, ale nogi je pro me prirozenejsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po květen 04, 2026 6:29 am Předmět: |
|
|
čtvrtek-neděle
DOVČA A AKTIVNÍ ODPOČINEK:
PÁTEK: záda a hromady shybů se zátěžovkou
SOBOTA: nohy a hromada výpadů s dětma na zádech a sprinty
NEDĚLE: nácvik front lever a hooodně protahování
fyzická náročnost tréningu - lehká
psychická náročnost tréningu: 0
trénink trval:
VÁHA - cca 76
Dovolená a s rodinkou pryč. Příroda, pohoda, super. Tréninky kratší, zábavnější a na sluníčku.
Jinak to protahování bylo boží, to bych měl jezdit pravidelněji a musim na to nějak najít čas i když nevím kde, ale něco musím vymyslet. Ten pocit po tom byl parádní.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 05, 2026 5:02 am Předmět: |
|
|
pondělí
TLAKY S JEDNORUČKOU VE STOJE - 6x17, 6x19, 6-6-6-10 s 20,5kg
ÚZKÝ BENČ - 3x5 s 60
HORIZONTAL PULL UPS - 4x
SLDL - 4x
UPAŽOVÁNÍ - 3x15 s 9kg
BICEPS - 2x
psychická náročnost tréningu: 3
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 76-77
Ramena jsou prostě zajímavá. Dneska 6 opáčka s 20,5kg a minulý týden 2-3 s vahou o 2,5kg vyšší. Musím chytit dobře dráhu, rameno musí mít dobrý den. Na tomhle chvilku zůstanu a spíš zkusím přidávat opáčka. Jakmile bych přidal váhu stejně by to zatím nešlo. Možná časem. Uvidíme. Jinak nádherný trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt květen 07, 2026 5:04 am Předmět: |
|
|
středa
BENČ - 2x5 s 60, 3x70, 3x80, 3x85
DIPS - 6xBW+10kg, 5-6 BW+25kg
BENČ S JEDNORUČKAMA - 15x22, 15-15-10 s 27,5kg ručkama
TRICEPS GUMA - 3x
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 76-77
Najít zase po letech druhý dech aby tréninky bavily je nádherný pocit.
Benč těžký. Bradla na první sérii těžké, pak docela ok, ale zvyšovat nebudu. Spíš zkusím zvýšit opáčka a zvyknout si. Zbytek pumpa jako blázen, ale na konci jsem dal už jen 10 opáček s ručkama. Ustřihl jsem pauzu a bylo to znát...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 07, 2026 8:18 am Předmět: |
|
|
Pekne, základ je, aby ťa to bavilo a je dobre, že si našiel zas tú motiváciu a radosť z pohybu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá květen 08, 2026 10:07 pm Předmět: |
|
|
Patek
BJJ nogi
fyzická náročnost tréningu - tezke
trénink trval: 90 minut
VÁHA - 76.2
Dnes porazy. Sparose 7x4 minuty. Mam pocit, ze jsem se do toho dostal. Jen ta vaha je nezvyk. Super se mi hybe, ale dostat ze sebe soupere 90+ uz mi tak dobre nejde.
Ps: vcera mely byt cinky, ale standardne ted vytuhnu u uspavani. Totalne.
Decarabas: je to tak. Kdysi sem mel obdobi ze me treninky silene nebavily a tenkrat me z toho vytahl crossfit .o))ted me to zase silene bavi
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po květen 11, 2026 1:39 pm Předmět: |
|
|
sobota
dopoledne: nácvik front lever a kolo
odpoledne:
HIGH BAR SQUAT - 4x4 s 65, 2x5 s 75
LOW BAR SQUAT - 3x75, 5x85
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 76.2
ráno front levery a pak kolo. Kolo probíhalo i odpoledne a jelikož jsem přijel jen s dcerou, která potřebovala kakat, což je u ní tak půl hodinka, tak jsem to využil.  Rovnou rozcvičený z kola jsem na to skočil. Byl jsem slušně zmordovaný z BJJ o den dříve, ale šlo to. Low bar mě baví. Mám i trošku širší postoj a 5x85 ušlo. Maloulinko tu budu nějakým způsobem zvyšovat opáčka či váhu, ale hlavně si budu zvykat...
neděle
SHYBY - 2x8
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 8x35, 8x45, 8x45, 8x50
HORIZONTAL PULL UPS PODHAMTEM - 4x6 s BW+10kg
SHYBY S NADLEHČENÍM (GUMA) - 2x
BICEPS - 2x
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 77
Totálně zničený z pátečního bjj, sobotního kola a posky, ale opět parádní.
Přítahy jednoručky jsem trošku ubral váhu a přidal opáčka. Nějakým způsobem to ale stále progressuji, ale nespěchám. Postupně. Navíc teď mi to 14 vycházelo že záda byla někde za běhu (buďto les a nebo dovča) takže jednoručka nebyla, ale nevadí. Tady síla drží.
Pondělí volno: rozbitost velikááá
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 12, 2026 3:21 pm Předmět: |
|
|
úterý
TLAKY NA RAMENA S JEDNORUČKOU VE STOJE - 6x17, 4x5 s 21,5kg
BULHARY - 4x lehce
SLDL - 4x lehce
ÚZKÝ BENČ - 3x7 s 60
SHYBY - 3x6 BW+10kg
UPAŽOVÁNÍ - 12x8,5, 2x7 s 11kg
fyzická náročnost tréningu - střed
trénink trval: 36 minut
VÁHA - 77
Velmi příjemné fullbody. Ramena s jednoručkou - tady jsem malinko přidal (menší kotouče byly na jiné čince a nechtělo se mi to řešit) a projevil se značně úbytek síly. Nicméně jsem tam vydřel 4x5 a příště prostě přidám opáčka. Opáčko po opáčku jako u dřepu. Pravá ramenolopatka je tady poměrně ok a namísto 5 bych zmáknul tak 8-9, ale zase mě tu pro změnu limituje levé rameno (staré zranění z MMA), ale budu přidááávaaaat...
Zbytek lehce. Nebylo moc času a ke konci jsem to tradičně dost honil. Ono se to nezdá, ale jak je to unilateral tak ten čas strašně rychle mizí. Stejně jsem všechno jel v supersetech.Pocitově skvělé.
Váha-malinko jsem nabral nebo se zapouzdřil/zvykl na 77kg. Mám to krásně pod kontrolou, dovoluji si v pohodě prohřešky a nefanatizuji. Ideální. Pokud bych chtěl zhubnout půjde to lehce a pokud nabrat tak taky (jak by taky ne .o) do plážové formy je to na míle vzdáleno, ale i tak vypadám asi nejlépe co jsem kdy vypadal, až na ksicht, ten je propadlý a vypadám jak Kelly Osbourne na Ozempicu, ale prý dobré.
drago: Díky. Ani jsem netušil, že ještě na ronnie chodíš aspoň na kukačku .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt květen 14, 2026 6:23 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek
DŘEPY HIGH BAR - 4x4 s 65, 2x6 s 75
DŘEPY LOW BAR - 3x80, 5x87,5
GOBLET SQUAT - 1x6
fyzická náročnost tréningu - střed
psychická náročnost tréningu: 9
trénink trval: 27 minut
VÁHA - 77
Domů jsem přijel vystresovaný,hladový a když mě žena uviděla, tak usoudila, že bych měl jít cvičit, nebo že mě zabije, tak jsem šel. Přebít hlad sice není zábava, ale zase mě to hnalo abych to tam rychle rval. U 4x4 jsem dával tak minutku pauzu, pak dvě na 2x6 a na low bar 3. Né že by to bylo dostatečné, ale chtěl jsem to mít brzo z krku, psychicky mi to vždycky pomáhá to tam střílet. High bar i low bar se postupně zlepšuje. Mohl bych přidávat asi více, ale chci si nechat delší progress a nechci z toho mít těžkou hlavu. Když to ztěžkne moc, tak se mi to přestane chtít dělat, tak musím opatrně .o)) nicméně lowbar už je solidně vydřený...
Lehce budu upravovat můj program a asi přejdu na push, pull, legs, lépe mi to bude vycházet než fullbody, nohy, kozy, záda i když je to vlastně dost podobné...
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt květen 14, 2026 7:05 pm Předmět: |
|
|
nazraty lev nebojuje :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá květen 15, 2026 2:59 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | nazraty lev nebojuje :D | To máš pravdu. Taky kdyby bylo uvařené jídlo, tak bych nešel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|