vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 286, 287, 288  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2026 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokojne by ti stačili dve prac. série tak vysokej intenzity, akoum dlhodobo ideš, ver, že menej je viac, duplom s vyšším vekom, raz skús a posunieš sa.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2026 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14. května 2026, čtvrtek
532 M6 5x3 DL +MP, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (opasek)
5x 1x 205 kg, střídavý úchop, rpe 9.5, pauzy 3 min., takové quasimodovské zdvihy

zapomněl jsem si trhačky, nemám tekuté magnézko, střídavým úchopem nezvedám už tak deset let, rotovala mi osa, podhmatová ruka byla níže, levá je slabší... děs běs

první plusový bod si dám, že jsem to nezabalil hned, když jsem zjistil, že nemám trhačky, což nastalo po druhé zahřívací sérii se 120, kterou ještě tahám nadhmatem - zjistit to dříve, než jsem šel do fitka, tak jsem mohl zajít do Areny, kde mají magnézko, a byl klid

druhý plusový si dám, že jsem těch 205 zatáhnul, což sice potěšilo, ale technické provedení zděsilo a iluze, že bych dnes mohl zkusit 5x3 byla zcela rozmetána

a třetí plusový, že jsem to nezabalil ani po té první sérii a když už nic, tak jsem si alespoň vyzkoušel ta první, těžká opakování, a nakonec to v součtu pět opáček dalo, takže něco se zvedlo, ve třetí sérii jsem měl dokonce chvilkový pocit, že bych mohl zkusit dvě opáčka či trojku, ale v páté sérii mě to rychle přešlo

dneska si to nepočítám a zítra zkusím znovu, pokud budu mít vše potřebné ;)

Military press: (stopky na hrudi)
5x 3x 77.5 kg, rpe 8, pauzy 3 min., tohle šlo dobře, s malou rezervou, ale zase nemělo smysl to v páté amrapovat

sauna - nezasloužil jsem si, žádná nebude; hydro po tréninku - taktéž, beru na regeneraci a dnes není co regenerovat

Turakam napsal:
Pokojne by ti stačili dve prac. série tak vysokej intenzity, akoum dlhodobo ideš, ver, že menej je viac, duplom s vyšším vekom, raz skús a posunieš sa.

možná jo, ale aktuálně po dvou ani třech sériích necítím dostatečný svalový stimul, zvláště teď, když stíhám jenom dva tréninky týdně a k tomu žádné doplňky, čtyři pracovní série jsou takové minimum, těch pět mi teď vyhovuje, když už k tomu nejsou žádné lehčí na doražení
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2026 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. května 2026, pátek
532 M6 5x3 DL, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (opasek, trhačky)
5x 3x 205 kg, rpe 9-10, pauzy 4-5-5-6 min., první opáčko je kritické, v páté sérii došla šťáva :/

opravné deadlifty po včerejšku, dnes už s výbavou :) když jsem super-pomalu zvednul to první opáčko, tak další dvě už šla poměrně čistě, s mini rezervou, až na pátou sérii, kdy jsem hlavu připravil na to, že tu rezervu využije a zkusí pět opáček, a že kdyby to nevyšlo, tak holt dám jenom tři a splním plán. podařilo se :D

čas 35 min.

Sauna:
10 min., dnes už zasloužená :)

večer hokej, zítra rodinná oslava, tak jsem zvědavý, jak se mi bude v neděli vstávat do Karlína :)
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2026 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omg preco dva dni po sebe mrtvolka, bojim sa aj za teba!
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2026 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
omg preco dva dni po sebe mrtvolka, bojim sa aj za teba!

včerejší se nepočítá a nijak zvlášť neunavila (pět jedniček s cca 90 % 1RM?), síla byla na trojky, ale technika díky úchopu umožnila jenom vytrápené jedničky (což je můj problém, protože hromada lidí tak běžně tahá, já kdysi taky, ještě jsem ty ruce kvůli symetrii střídal, ale dnes si z té asymetrie tak akorát něco natáhnu)
vlk#

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2026 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. května 2026, neděle
532 M6 5x2 SQ+BP, dopolední, Form Factory Karlín, pánský klub, já a Magumi

Dřep: (low-bar, opasek)
4x 2x 185 kg, rpe 9.5-10, pauzy 3 min., moc to nešlo, druhé pomalé, bez dynamiky
3x 185 kg, amrap, pauza 5 min., Magumi mě pohlídal, ale to teoretické čtvrté už tam nebylo

silově slabší, ale šťávy bylo dost, takže stačilo získat mírnou převahu nad gravitací a pak nechat pracovat čas, ovšem mít tam o něco víc, tak už by se ta převaha získávala špatně, dnes tam bylo max 190-195

Bench-press: (stopky)
4x 2x 130 kg, rpe 9-9.5, pauzy 3 min., první bezpečné, druhé opět souboj s gravitací
3x 130 kg, amrap, pauza 5 min., možná i nějaké to PR se stopkama, ale nepamatuji se

být to jedno opáčko, tak to tam krásně posadím i s pěknou stopkou, ale na druhé už nezbývala síla, tak jsem to dotlačoval pomalu a dlouho, na pátou sérii jsem si orazil, stál za mnou Magumi, takže jsem šel i do třetího opáčka, ale to bylo ultra pomalé, naštěstí baterie pořád v kondici, takže bylo kde brát, dnes bych si na 140 se stopkou troufnul

Shyby: (širší nadhmat)
5x 5x BW, pauzy 3 min., tak tři dobrá pak slabší dotahy

Sauna:
15, 10, 10 min., terasa, sluníčko, usnul bych tam hned :)

Magumi je takový osvalený skelet pokrytý masivním žilním systémem, svou úvodní mobilitu má perfektně vědecky zpracovanou a technicky zmáknutou, ví, které svaly se protahujou, jak na ně, aby pracovaly správně a které svaly potřebuje kompenzovat, posílit a rozhýbat, aby dosáhl symetrie, mobility a předešel tak dalším zraněním. připadám si vedle něj jako ten pověstný sedlák, protože veškerá moje mobilita je pokryta zahřívacími sériemi, kdy se snažím strečovat svaly a šlachy a dostat se do správné pozice dříve, než začnou pracovní.
vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2026 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. května 2026, pondělí
kardio, polední, Form Factory Václavák

Rotoped: (sedlo)
30 min., 14.5 km, rpm 90, prům. zátěž 154 W, prům. tep 142, max 152, tepová zóna IV (140+)

ráno jsem na hodinkách zjistil, že mám v kolonce vysoká aerobka za poslední čtyři týdny hodnotu nula a že jsem dost zlenivěl, tak jsem si dneska vybral šlapadlo, zátěž nebyla nijak vysoká, ale na tepovku 140+ to po té době pohodlně stačilo, největší problém pak klasicky bylo neergonomické sedlo, na kterém se dá šlapat 15-18 min. a pak už ten posez začne být utrpení, takže po 24 min. už jsem vymýšlel, jak si sednout, abych to nějak doklepal

váhovka 106.6 kg, to jsem nečekal, ale víkend a celý poslední týden byly poměrně zdařilé, pokud bych to mohl brát v kontextu přípravy na tuhou zimu

Sauna:
10 min.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2026 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. května 2026, čtvrtek
532 M6 5x2 DL+MP, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (opasek, trhačky)
4x 2x 215 kg, rpe 9, pauzy 4 min., pauzy byly potřeba než se hlava srovnala, drobná rezerva překvapila
3x 215 kg PR 3RM , rpe 10, pauza 6 min., potvrzení, že to třetí tam bylo, že bylo hodně vydřené a že bylo jenom jedno

nakonec to nebylo tak špatné, žádná zázračná síla navíc se sice nezjevila, ale zase ta, co tam teď je, hezky drží a dá se na ní (doufám) pracovat, a tolik sérií při téhle intenzitě jsem snad ještě nejel

Military press: (stopky na hrudi)
4x 2x 82.5 kg, rpe 9, pauzy 3 min., už těžké, problém to rozhýbat
3x 82.5 kg, rpe 10, pauza 5 min., tak bohužel, přál jsem si 4, ale silově byly dnes 3 strop

Sauna:
5 min., jenom lehoučce, nechtěl jsem se přehřát a pak to hodinu chladit

M6 hotovo, docela by mě lákalo zkusit M7, ale tam už je takový nesmysl jako 5x5 200 na tazích a to velmi rád oželím :) ale zase je tam 5x2 190 na dřepech a 5x2 220 na tazích a to bych si docela rád vyzkoušel ;) každopádně do prázdnin 5 týdnů, pak se program rozbije, ideální čas zkusit si maximálky, takže jak doporučoval Pajas, výrazně snížím objem, žádné rpe 10, ponechám dynamiku a budu regenerovat co to jde

o víkendu sraz z gymplu po 35 letech, dvě spřízněné třídy, dva dny a dvě noci, tak to zase bude velké a těším se :)
spekounP

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2026 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš můj obdiv, co zvládáš - váhy + objem tréninku, mazec
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2026 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si si riadne zaťahal, pfuu, mega!
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2026 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. května 2026, pondělí
532 M6 deload SQ+BP, polední, Form Factory Václavák

3x 100, 110, 120, 130 kg, up to 3RM, spoko, rezerva možná 2.5 kg, ale na začátek dobrý

Dřep: (low-bar, opasek)
3x 120, 140, 160, 170, 180, 190 kg, up to 3RM, ale tak proč ne, bez rezervy, ale to taky půjde

Shyby:
7x BW

váhovka 105.2 kg

původní plán byl "3 reps up-to rpe 8-8.5", ale vzhledem k tomu, na jaké objemy jsem zvyklý, mi to přišlo málo i na regeneraci, tak jsem si vyjel na běžné 3RM a dobře jsem udělal, ta únava je tam ve srovnání s 5x2 minimální a dopad na cns spíše pozitivní, těch 190 na dřepech už bylo nad plán, ale pokušení bylo veliké :)

@Pajas - díky, však tobě už se to zase pěkně rozbíhá a objemově toho v součtu sázíš mnohem více ;)
@Turakam - a ty máš skvělou dynamiku! vidět ty dřepy i tahy, tak je hned jasné, že se jedná o rpe 7 (v mojí tabulce, tj. schopnost činku akcelerovat a 5+ opakování) a to je velká rezerva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2026 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3*190 zni hezky!
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2026 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. června 2026, pondělí
532 M6 deload SQ+BP 5RM, polední, Form Factory Václavák

Dřepy: (low-bar, opasek)
5x 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180 kg, up to 5 MR, pocitově rpe 9.5

do 160 bez pásku a dynamicky, ale tam už to páté opáčko tak ztěžklo, že jsem si nebyl jistý, jestli opasek těch dalších 20 kg naboostuje :D ale šlo to, šlo to teda pomalu a páté opáčko jsem musel prodýchnout, ale šlo to

5x 60, 80, 100, 115 kg
4x 125 kg, tušil jsem, že to na pětku nevyjde, ale radši čtyřka než tam nakládat nějaké půlky

váhovka 105 kg

Rotoped: (vysoká aerobka)
12 min., 5.9 km, rpm 90 (2 min. zátěž 8, 220 W + 10 min. zátěž 6, 150 W), prům. zátěž 156 W, prům. tep 155, max 163

zapotil jsem se a už po 6ti minutách mi bylo jasné, že dnes to na 15 nebude, tak jsem ještě chvíli předstíral, že to zkusím a po 9ti minutách jsem si v hlavě nastavil závěrečné 3, abych to nějak psychicky zvládnul, kondička úplně v háji

Sauna:
10 min., dobře vyhřátá

a pak jsem dochlazoval a dochlazoval, ale nedochladil, ani pak venku a v práci asi až po hodině
spekounP

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2026 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cítím tady formu jako řemen
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2026 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. června 2026, úterý
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Bazén: (14 m)
560 m, intervaly 4x (4x kraul + 6x prsa), tempo 3:02, prům. tep 135, max 152

snažil jsem se na vysokou aerobku, ale prostě to neudýchám :)

560 m, 10x prsa + 3x (4x kraul + 6x prsa), tempo 3:41, prům. tep 118, max 139

a tohle už jenom volně, toho kraula jsem přidal, aby to nebyla taková nuda

Sauna:
10 min., málo prohřátá

dneska jsem měl letecký den, jak jsem lezl z horního patra dolů, protože na spodním se tak různě váleli chlapi aneb jak zablokovat malou saunu, tak mi to podklouzlo a slítnul jsem až na zem s odrazem od spodního patra, ještě, že je všechno ze dřeva a že jsem při tom nikoho nesejmul, spodní záda jsou pěkně červená a zřejmě pohmožděná, jinak snad nic, vůbec mi pak nevadilo stát dvě minuty předkloněný pod ledovou sprchou a snažit se to ochladit, co se dá, počítám, že časem se to vybarví a beach boy ze mě nebude, ale to by nebyl ani tak ;)

spekounP napsal:
cítím tady formu jako řemen

kéž by, čtyři týdny do prázdnin, tak to zkusím vypeakovat a čtvrtý týden maximálky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 286, 287, 288  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: