4. června 2026, čtvrtek
532 M6 deload DL+MP 2RM, polední, Form Factory Václavák
Mrtvý tah: (opasek, trhačky)
2x 120, 160, 200, 220 kg, doufal jsem, že tam bude alespoň malá rezerva. nebyla.
začalo to dobře, i těch 200 se hýbalo a pětka by tam byla, ale pak se to zlomilo. když jsem naposledy tahal dvojky s 215 rpe 9, tak jsem doufal, že na dvojku s 220 rpe 9 už mám natrénováno. tak ještě ne. nevadí, bude ještě spousta odpočinku a těch 230 snad dorovnám.
Military press: (stopky na hrudi)
2x 40, 50, 60, 70, 80, 85 kg, i tady jsem doufal, že by tam mohla být rezervička na jedno opáčko, taky nic
pořád se to plácá kolem té maximálky 87.5 kg, tak třeba se za dva týdny dobře vyspím a těch 90 pokořím, s normální uznatelnou osou i kotoučema.
opět tam byla Rudá Sonja a dělala Goblet dřepy před zrcadlem, píšu si, čtvrtek - poledne, abych vychytal, kdy tam chodí, a když jsem se pak chystal na 200+ tahy, tak prošla středem kolem platformy a to byl lepší nakopávač než Red Bull, to není ženská, to je normální popravčí četa všech vrabčáků, kteří mají pocit, že to, co si tam vzadu hmatají, jsou hamstringy. takhle nějak si představuji sprinterku, která běhá stovku.
když je člověk slabý, je potřeba to na něco svést :) tak třeba, že po úterním leteckém dni nebyla záda to nejhorší, co jsem mohl vidět :D když jsem si včera doma trochu postěžoval, že jsem si asi narazil i zadek, byla žena nekompromisní a i přes to, že už před tím viděla záda, tak mi řekla, že to jsem ještě neviděl, levá hýždě vypadala jako přezrálá slíva, takže od teď všude jenom s ručníkem kolem pasu a do kabinky :D na zádech už se to hezky probarvuje. a po dnešku už teda vím, jak se s tím zvedá s páskem ;)
10. června 2026, středa
532 M6 deload DL+MP 5x5 60 %, polední, Form Factory Václavák
Mrtvý tah: (trhačky)
5x 5x 140 kg, pauzy 3 min., super dynamika, užíval jsem si to
první série nadhmat, jak tu seeya psal, že 3x150 je akorát... akorát, že po třetím opáčku se mi začal protáčet osa a bylo to na..., tak druhá série zámek, jenže bez magnézka a zřejmě blbá osa to po pátém opáčku taky začalo vyklouzávat, tak jsem se na to vybodnul, omotal trhačky a napálil tam takové speed lifty, až se mi orosilo čelo :) po několika měsících těžkých liftů to bylo vyložení potěšení
Military press: (stopky na hrudi)
5x 5x 50 kg, pauzy 2 min., extrémní dynamika, tady nebylo o čem
11. června 2026, čtvrtek
kardio, polední, Form Factory Václavák
Chůze na pásu: (do kopce)
30 min., 2.5 km, z toho 20 min. sklon 7.5 % a rychlost 5 km/h, prům. tep 138, max 154
s tím sklonem jsem zpočátku experimentoval, dostal se až na 12 % a musel zpomalit na 4 km/h, ale to mě nebavilo, tak jsem zvýšil rychlost na 5 km/h a ubíral sklon dokud držela tepovka 140+ a pak už jenom šlapal a tepovka se pomalu zvyšovala, závěrečné 3 minuty vyšlápnutí po rovině rychlostí 6 km/h, vysoká aerobka splněna a nebylo to tak psychicky náročné
pripajam sa vlku, k narodkam si si nadelil formu jak dobre stare vino :D Nech ti vydrzi co najdlhsie a dufam ze ked budem mat tolko rokov co ty budem aspon v polovicnej forme!
ps: do slaka teraz vidim ze som napisal skoro to iste co spekoun, ale uz to nebudem prepisovat :D :D :D
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
s dcerkou, těšila se na kolo a chtěla ujet 28 km, tak jsem ji vzal podél Vltavy až do Hodkoviček, to jsme sfoukli za hoďku, no a pak zpátky, aby to bylo pestřejší, jsme to vzali přes Kunratice, Spořilov, Slatiny a od Edenu stoupáček až na Žižkov, všechno ušlápla, ale v závěru už toho měla dost :) není žádný sportovec a tak jsem rád za každý takto společně strávený čas, hlavně, když ji to baví
15. června 2026, pondělí
532 M6 peak SQ+BP 1x 95 %, polední, Form Factory Václavák
Dřep: (low-bar, opasek)
1x 140, 160, 180, 190 kg, rpe 8.5, mělo to být rychlejší a jistější, rpe 8
Bench-press: (stopky)
1x 100, 120, 130, 135 kg, rpe 9.5, i tohle bych raději rychleji a rpe 8.5-9, ale co už
zjevně nejsem žádný peakař a ani po třech týdnech to tam nelítá, jak by mělo a strop je pořád těch 200/140, takže až si příští týden zkusím maximálky, dám dvoutýdenní dovču, tak se do toho silového objemu znovu opřu a dotlačím ho k těm maximálkám hrubou silou :)
@Ustinov - díky! měl jsem tam 60 %, ale klidně by stačilo 50 %
@Carabas, Pajas, seeya, Turakam, dodo, Olejňas - díky borci, ale nejsou to žádné kulatiny, jenom jsem si tak poznamenal, jak ten čas letí ;)
18. června 2026, čtvrtek
532 M6 peak MP 1RM, polední, Form Factory Václavák
Military press:
1x 60, 70, 80, 90 kg, dorovnáno PR, po třech letech, spokojenost s tímhle cyklem
ani to nebyl grind, ještě kilčo by se vešlo, horší pak bylo vrátit tu činku do stojanu a nenechat se vypnout :) ty tlaky, co při tom v hlavě vznikají a ještě bez kyslíku, na to už jsem starej, ale jsem rád, že jsem to ještě aspoň jednou dotlačil na těch 90, s tím už můžu do důchodu :D natočeno nemám, neměl jsem stativ a byl v kleci, kde toho stejně není moc vidět
váhovka 105 kg
Chůze na páse: (do kopce, vysoká aerobka)
intervaly 6 min., rychlost 5 km/h, sklon 10 %, 9 %, 8 %, 9 %, 10 %
celkem 30 min., 2.5 km, prům. sklon 9.2 %, nastoupáno 230 m, prům. tep 147, max 160, prům. výkon 160 W
lepší je to po rovině, ale tím žádnou tepovku nenaženu a takhle se dnes povedla prahová hodnota
Sauna:
5 min. a pak 10 min. studená sprcha, když jsem si uvědomil, že venku je 30 a sluníčko
včera jsem si užíval průvodní jevy věku 50+ aneb moje milá dermatoložka s objednací lhůtou půl roku mi na stehně seškrábla stařeckou bradavici :D bude se to teda hojit několik týdnů a nesmím do vody, ale měla tak 1,5 cm, už byla vysoká a dost překážela, zvláště, když jsem si bral návleky, takže - až přijde čas - vřele doporučuji, řešte to, byť jako kosmetický a tedy hrazený zákrok, za půl roku mám domluvené další rande, protože ty "pihy" na zádech, které se mi už deset zvětšují, jsou prý totéž a spějou ke stejnému cíli, a čím dříve se to řeší, tím lépe to dopadne
mám zkušenost, že bradavici je lépe vyříznout od chirurga.
Teda ne osobní, ale můj syn 33 let s bradavicí teď byl. A kožní doktorka mu jí vypálila dusíkem - na nic. Pak mu jí vyřízl chirurg a vše v pořádku.
_________________ Necvičím ani pro zdraví, ani pro sílu, ani pro krásu.
Cvičím, abych si udělal žízeň.
technicky jsem to netrefil, podmínky nebyly ideální, chtělo to více prodřepnout... ale další pokus už do prázdnin nebude, tak to sem dávám
pozitivní bylo, že už jsem byl připravený, že to nahoru nepůjde, stejně jako loni, když za mnou stál Magumi, zaseklo se to a já myslel, že mě zvedne, ale to by nebyl Magumi :) nezvednul, a mně nezbývalo než zvedat dál, a ono se to po milimetrech zase rozjelo :) a tak jsem dnes věděl, že i když se to zasekne, že musím zvedat dál... mimo jiné i proto, že za mnou nikdo, kdo by mě zvednul, není ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru