za mě, kdyby jsi dřepoval na kvalitní tvrdé ose, bylo by to mnohem jistější.
To je problém spousty veřejných fitek, tyhle shit měkký osy, člověk ztratí spoustu energie na stabilizaci těch vibrací hlavně u pokusů na 90% maxka
23. června 2026, úterý
532 M6 peak BP 1RM, polední, Form Factory Václavák
Bench-press: (stopky)
1x 120, 130 kg
1x 140 kg, 1RM, ještě by se asi 2.5 kg vešlo, ale bez spottera spoko
3x 130 kg, rpe 10, třetí větší grind než těch 140
dobrý, na těch 130 jsem cítil větší sílu než obvykle, takže jsem nešel přes 135, ale rovnou si naložil plánovaných 140, z tohoto úhlu není moc vidět, ale zadek je na lavici a stopka sice krátká, ale většinou takto dostatečná, a protože to šlo rychle, tak jsem si ještě chtěl zkusit trojku se 130, ale před tím třetím jsem tedy zaváhal, jestli mi to stojí za to, zůstat tam zavalen :)
dodo1985 napsal:
mám zkušenost, že bradavici je lépe vyříznout od chirurga.
Teda ne osobní, ale můj syn 33 let s bradavicí teď byl. A kožní doktorka mu jí vypálila dusíkem - na nic. Pak mu jí vyřízl chirurg a vše v pořádku.
proto jsem záměrně psal "stařeckou" :D ty jsou tuším trochu jiné, mělké, a když dermatoložka rozhodla, že stačí "seškrábnout", že se to bude lépe hojit než vyříznutí, tak jsem jí plně důvěřoval
ps: ty máš syna 33 let a to jsem si myslel, jak jsem "mladý" otec, ale ten můj teď se mnou oslavil teprve 27 každopádně místním "školkovým" fotříkům přeji, ať si to také pořádně užijou a ve dvojnásobných dávkách
decarabas napsal:
Parádna robota Vlku! Ani to nevyzeralo ani nejaký grind.
díky! ale byl, já už větší neumím :D
decarabas napsal:
Sranda, toľké roky sa poznáme a ja som netušil,že si Radim
a to tady občas nějaké to video z YT dám... ale vzhledem k tomu, že se jedná o YT kanál, tak jsem se rozhodl ho přejmenovat, tady civilní jméno není potřeba ;)
spekounP napsal:
Pěknej dřep
za mě, kdyby jsi dřepoval na kvalitní tvrdé ose, bylo by to mnohem jistější.
To je problém spousty veřejných fitek, tyhle shit měkký osy, člověk ztratí spoustu energie na stabilizaci těch vibrací hlavně u pokusů na 90% maxka
díky! a přesně tak, to byla jedna z těch neideálních podmínek, o kterých jsem psal, už při odebrání jsem ji zbytečně zhoupnul a když jsem to prodřepnul a šel nahoru, tak mě zase hezky přišpendlila k zemi, ale už jsem s tím počítal, příště radši s takovýma osama nad 90 % nepůjdu
militárko, dřep, benč hotovo... zítra mám v plánu mrtvý tah, zajdu si do Areny na magnézko a snad těch 230 zatáhnu, natrénováno by tam mělo být
bench soim si vsimol stopku este pred precitanim zapisu takze ano bola tam, posielam uradne razitko :D
Drep krasne vybojovany, aj hlbka sa mi zda uplne v poriadku
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
24. června 2026, středa
532 M6 peak DL 1RM, polední, Arena Gym Centrum
Mrtvý tah: (opasek, hook-grip, magnézko)
1x 140, 180, 200 kg
1x 230 kg, rpe 9.5, poměrně technicky, bez motokrosu, příjemně to překvapilo
už když jsem těch 230 odlepil, tak se mi ulevilo, věděl jsem, že mám zařazený správný převod, že motor má dostatečný krouťák a že i když to nebude žádná raketa a stihnu si mezitím udělat espresso, tak že to dotáhnu a locknu, napsal bych mých nejlepších 230, ale byl to teprve druhý pokus na téhle váze, rozhodně lepší a bezpečnější než ten první loni a dokonce bych se nebál ho označit i jako technický :)
tři dny, tři disciplíny, nebylo to sice v jeden den a na soutěži, ale já si to pro sebe uznám ;)
a teď si dám dva týdny dovču a pak se do toho zase opřu, protože mě to začalo bavit :) jenom už asi vynechám to peakování, to mě nebavilo, i když musím uznat, že zvláště u benče a tahu, byl ten odpočinek znát
seeya napsal:
bench soim si vsimol stopku este pred precitanim zapisu takze ano bola tam, posielam uradne razitko :D
Drep krasne vybojovany, aj hlbka sa mi zda uplne v poriadku
díky! vím, jaké tam byly rezervy, ale prostě maximálky :)
cohen999 napsal:
Tu sa to inak rozbieha! 😍
tu sa to končí! a pak si zase rozjedu něco na pohodu, bez stresu, že to nedám ;)
Pfúú, blížiť sa k 600vke po 50ke, ako to je ozaj epické, ten ťah bol nádherný! Wow, gratulujem ku krásnym výkonom.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
25. června 2026, čtvrtek
kardio, polední, Form Factory Václavák
Chůze na pásu:
15 min., 5 km/h, sklon 10 %, prům. tep 132, max 151, vysoká aerobka
15 min., 6 km/h, rovina, vychození
@Turakam, @Carabas - díky borci, je to spíše průměrný výkon, do 600 daleko, ale hlavně splněný cíl nazvedat VT1, což se mi povedlo až v M2 :) možná, pokud se dožiju M3, tak bych si moh zkusit nazvedat MVT, ale asi mám teď jenom velký oči ;)
zítra odjíždím tradičně do Jižních Čech na dva týdny, pokud bude chuť, tak proběhne nějaká údržba ve fitku v Třeboni, a od pondělka 13. července/júľa už snad opět na značkách
užívejte léto, užívejte prázdniny, hned ten první víkend bude luxusní... záleží teda, kde ho budete trávit ;)
Tak si to tam užij a přeju hezký úvod léta.
Já v tomhle počasí absolutně trpím třeba u těžkých dřepů nebo tahů... Prostě hnus velebnosti
Ale nějak to všichni zvládnem, v pondělí to má ustupovat.
_________________ „Všechny podmíněné věci podléhají zániku. Usilujte vytrvale a bděle.“ - Buddhova poslední slova
Trenuj trenuj!
Doufam, ze se potkame v karvine a drepnu vic nez ty!
Jinde to nepujde 😁
Edit: jeste chybely shyby 3*5 at je to komplet
přesně tak, shyby tam měly být a když jsem šel kolem hrazdy do šatny, tak jsem si to sám sobě říkal 😀
do Karviné bych rád jel fandit minimálně Carmelitě a tobě 🙂 Magumi má pořád trable se zádama a mně tam žádných z mých tří doktorů nepustí a se zprávama v ruce ani žádný další, ty cévy v noze a související anamnéza jsou stopka
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru