|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út červen 30, 2026 8:15 am Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
4x20x50kg
+
SSB výpony:
1x20x74kg
4x20x124kg + 4x20xBW
Superset
Zakopávanie:
4x12x50kg
+
SSB drepy:
1x6x24kg
1x6x74kg
4x6x124kg
Superset
Incline bench press:
1x20x20kg
4x8x80kg
1x10x70kg
+
Sťahovanie kladky širokým úchopom:
1x20x40kg
4x12x70kg
1x20x40kg
Biceps - kladivá:
pár sérií, nepamätám už
Hodnotenie tréningu: V tej horúčave slušné peklíčko. Dal som si rozcvičku na predkopoch a tričko som mohol žmýkať. Strašný hnus. Vzduch sa vôbec nehýbal a už nepomáhalo ani to, že je v pivnica suterénu a je tam obvykle pomerne príjemne.
Mal som pred tréningom nanuk a rýchly cukor urobil svoje. Po prvom supersete som mal nenormálne prepumpované lýtka a stehná. Ja v diéte osekávam hlavne sachre, takže keď tam potom pošlem niečo cukrové, telu trochu prepne  Nevedel som skoro ohýbať nohy, jak sa všetko nalialo.
Skvelý pocit, ale jeden nanuk je málo, aby som dobehol mesiace deficitu a tak to čoskoro prešlo a keď som došiel na vrch tela, už sa nič nedialo
Drepy s SSB sú také divné, naposledy ma z toho trochu brali kolená, nuž som si povedal, že to radšej nechám trochu nižšie a postupne si vybudujem kapacitu. Pri klasickom drepe to už bolo fajn, ale potom sa ozval ten lakeť a po prechode na SSB sa musí telo zas prispôsobovať. Tlačí ma to viac dopredu, čiže väčší nápor na kvadráky a kolenáky.
Ale po včerajšku dobré.
Vrch tela taká klasika, nešlo to zle. S ničím som sa nejak extra netrápil, lebo nič extra som ani nerobil
Na bicáky len kladivá, to je jeden cvik, čo môžem a lakeť sa nesťažuje. Podhmat žiaľ neprichádza do úvahy. Ale som rád, že aspoň niečo môžem cvičiť, je to len obmedzená prevádzka, nie úplný výpadok
No a nejak sa stalo, že som sa dnes zobudil a zrazu mám 41 rokov. Je to v hajzli, ale nahováram si, že cvičím a všetko ma bolí, na rozdiel od mojich rovesníkov, ktorí necvičia a všetko ich bolí. A ja som nvavyše krajší v plavkách. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: út červen 30, 2026 2:46 pm Předmět: |
|
|
Gratulujem k sviatku! 😁🍻🍻🍻🍻🍻 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 01, 2026 6:59 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
No a nejak sa stalo, že som sa dnes zobudil a zrazu mám 41 rokov. Je to v hajzli, ale nahováram si, že cvičím a všetko ma bolí, na rozdiel od mojich rovesníkov, ktorí necvičia a všetko ich bolí. A ja som nvavyše krajší v plavkách. | Mě je teda o pár kousků více, ale to už podle mě v tomhle věku nehraje roli. Taky vždycky řeším, jestli mi stojí za to být rozlámaný, s polodojebanými rameny, ale vrstevníci co necvičí jsou na tom vlastně stejně ale bez těch bonusů...Gratuluji .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st červenec 01, 2026 12:44 pm Předmět: |
|
|
takže už ti táhne na padesát, hm, tak si to užívej, to druhé číslo není tak důležité ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st červenec 01, 2026 2:50 pm Předmět: |
|
|
to este mozes naturalne hrotit formu dalsich 10 rokov minimalne ako nam to ukazal vlk :D Vsetko naj _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 02, 2026 7:48 am Předmět: |
|
|
Ďakujem chlapi.
Superset
Tlaky s JČ na rovnej lavici:
1x10x12kg
1x10x20kg
1x3x42kg
3x5x52kg
+
Príťahy kladky jednoruč:
1x20x20kg
3x20x30kg
Superset
Tlaky s JČ na rovnej lavici:
3x8x42kg
1x20x20kg
+
Sťahovanie kladky zhora naúzko:
4x20x40kg
4Set
Lýtka v legpresse jednonož:
3x20x80kg
+
Výpony BW:
3x20
+
Spanish hold/squat:
3x 10sec hold, 10 reps, 10sec hold
+
Výpady vzad z lavičky:
3x15x6kg
Úzke tlaky:
1x10x20kg
1x10x60kg
3x10x90kg
Triceps - lano:
3x15x20kg
Hodnotenie tréningu: Fuj, no tak tie tlaky straaašne nešli. Vôbec som to necítil dobre, ten lakeť nepomáhal tiež - pri každom nadhodení som myslel, že mi to tam exploduje. Je to mizéria, lebo v posledné dni som to celkom ukľudnil, rehábky a streče vyzerali, že zaberajú... A potom s jednoručkami si to takto poseriem.
Tak som zhodil radšej váhu a Ďalšie tri série som si dorobil s váhou, s ktorou sa mi robilo o niečo komfortnejšie a aj som cítil, že zaberajú svaly, ktoré zaberať majú.
Aspoň čo sa týka chrbta, tak som mohol byť trošku kreatívnejší a mal som teda ťahanie vo vodorovnej rovine, aj zvislé. Tiež samozrejme nie nejaké šialené váhy, to sa lakťu nepáči, ale zas tie objemy sú také, že ten sval si zamaká, čiže pohoda.
Nohy rehabkovo, kolená fungovali nááádherne - akurát došiel Erik a pokecali sme, priniesol mi kreatín na narodky, zlatík  Už má zoperované a zahojené tie zuby, ktoré mu neumožňovali niekoľko týždňov normálne jesť, takže sa pomaly spamätáva. Dokonca sa nadchol pre kalorické tabuľky, lebo keď závisel len na kašičkách a nutridrinkoch, tak si to začal trackovať, aby neumrel na podvýživu. A celkom získal povedomie o tom, čo a koľko vlastne je, takže až do toho začne pravidelnejšie cvičiť, budú sa diať veci.
Úzke tlaky som išiel s ním a pre pohodlnosť nakladania som mal naložených len 90 kilo. Ale fajn, vzhľadom na úbytok sily mi to vlastne ja vyhovovalo. Triceps som dorazil ešte na lane v extra rýchlych troch sérkach a mal som vybavené.
Samozrejme okno som mal otvorené dokorán, lebo okolo Košíc chodili strašné búrky a ja som dúfal v trochu dažĎa a chladnejší vzduch, samozrejme nič také sa neudialo, bolo len pekelne dusno a zmokol som, až keď som po tréningu išiel do obchodu
Dobrý tréning s limitujúcim lakťom, ale to už nasrať, proste to tak je, nebudem vyplakávať. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červenec 03, 2026 8:45 pm Předmět: |
|
|
Deadlift:
1x3x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg
1x3x150kg trhačky on
3x3x170kg
T-bar rows:
4x10x75kg
Superset
Veslo - kladka:
1x20x50kg
4x20x70kg
+
Bench press:
1x10x20kg
1x10x70kg
4x10x100kg
1x10x70kg
3set
Lýtka v legpresse:
1x20x80kg
3x20x160kg
+
Výpony s BW:
3x20
+
Predkopávanie:
1x20x20kg
4x20x40kg
Superset
Leg press:
3x20x160kg
+
Zakopávanie:
3x20x40kg
Hodnotenie tréningu: Celkom solídny tréning. Horúco, ale dalo sa dýchať. Deadlifty som sfúkol rýchlo, bez opasku, ale trhačky musia byť - úchop veľmi nechápe, keď je tam ten lakeť pokurvený. Ale to je OK, trhačky zvyknem používať aj tak, len ich obvykle nasadím až na pracovné sérky. Nič to.
T-bar dobrý, robím ho teraz naúzko, pekne to chytá spodné plachty (vytrhnuté z kontextu by to vyzeralo ako nejaký námornícky slang). Asi to zaradím potom do silovej/objemovej fázy na jeseň a v zime. Celkom ma to aj baví a ide to rýchlejšie, ako unilaterálne ťahy s jednoručkami. A vyzerá to oldschool a robil to Arnold v Pumping iron a lepšie doporučenie na cvik nepotrebujem
Ale aby som potom dorazil trochu aj trapézy, dal som si kladku. Benche ťažké, ale podstatne lepšie, ako minulý týždeň. Tlaky sú teraz nevypočítateľné, raz idú pecka, pár dní na to som ako retard a nepotlačím nič (viď streda). Holt, smutná realita kalorických deficitov
Nohy likvidačka. Veľmi rýchle tempo, takže som mal nožiská celé prepumpované a spuchnuté a boľavé, takže som to zabalil po troch sériách legpressu a šiel s tými bandaskami domov.
Supr dupr tréning, na pár minút sa ukázal aj Erik, bolo to fajn. Ale bude to chcieť nejakú pauzu alebo deload, fakt je to celkom morda, ešte v tom teple. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne červenec 05, 2026 7:51 am Předmět: |
|
|
Tak som si podvečer vybehol zvečniť moju narodeninovú fotrformu. Pocity zmiešané  Samozrejme, že ešte pár dní dozadu pekoty, na nebi ani len obláčik, horúčava, krásne podmienky. Keď vybehnem ja, že niečo cvaknem, zatiahne sa, fúka jak jeblé, takže mám vlasy jak Einstein.
Plus Erik malinko bojoval s foťákom.
Ja som bojoval s pózovaním a tým, že nemám svaly
Pri mori minulý rok to bolo trochu "suchšie", ak to teda môžem tak nazvať s mojou formou, včera zas oveľa plnšie a nafúknutejšie (brať prosím s rezervou, bavíme sa o smutnom starom naturálovi  ).
Ale nebudem sa tu zhadzovať - V princípe nie zlé a niekedy v 1930s by som aj na súťaži asi narobil celkom vietor
Hlavne ma veľmi teší, že "malý" Milan sa prechádza tam kdesi na samote u lesa medzi garážou a latrínou, niekto to náhodne odfotí a vyzerá asi tak sedemkrát lepšie, ako ja, vyšponovaný s oholenou prdelou  To človeka hneď povzbudí.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 05, 2026 9:33 am Předmět: |
|
|
Skvelá forma, riadny Beach Boy, teda "pažiť junák". _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červenec 07, 2026 8:24 am Předmět: |
|
|
Turek: Dík šéfe.
Cohen: Mal som sa fotiť v tráve po kolená.
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
4x20x50kg
+
SSB výpony:
1x20x70kg
4x20x124kg + 4x20xBW
Superset
Zakopávanie:
4x12x50kg
+
SSB drepy:
1x6x24kg
1x6x74kg
1x6x124kg
3x4x154kg belt on
Superset
Incline bench press:
1x10x20kg
1x10x70kg
4x8x80kg
1x10x70kg
+
Sťahovanie kladky:
4x20x50kg
Kladka - pullover s lanom:
4x12x20kg
Biceps - kladivá v sede:
3x10x15kg
Hodnotenie tréningu: Kvôli foteniu som si kúpil citrulín v márnej snahe zlepšiť si pumpu na fotky. Samozrejme, keď som šiel fotiť, spomenul som si, že tie tabletky sú super bezpečne odložené doma v skrinke
Tak som ich do seba pár kopol pred drepmi.
A jéje, už na predkopoch tá pumpa bola úplne desivá. Jak idem pomerne lowcarb, tak sa to obvykle nejak extra nepumpuje, ale jednak som kvôli narodeninám zožral na dodatočnej oslave v nedeľu kus torty, jednak ten citrulín zabavil - stehná mi skoro potrhalo. Už veľmi dlho som necítil takú boľavú pumpu nôh. Super pocit, keď máte trochu masochistické sklony.
SSB drepy sú morda, tá biomechanika tam je úplne na hlavu, tlačí ma to dopredu, väčší nápor na kolená, balanc rozsekaný úplne nezmyselne, nároky na silu vrchu chrbta, aby sa človek nehrbil... Ale pridal som po jednom opakovaní v každej sérii. Subjektívne to bol asi tak ekvivalent 170kg normálneho drepu. Ale ťažko povedať. Holt, inak to s tým lakťom teraz nejde. Snažím sa mu uľaviť kdekoľvek je možné a drep je jednou z možností. Aj by som povedal, že sa to postupne zlepšuje,ale nie som si moc istý, sú dni a dni
Tak teda po drepoch som bol celkom vyžmýkaný, ale nejaký ľahší vršok som si ešte dal.
Pullovery na kladke som hrozne dlho nerobil, super cvik, ani neviem, prečo som ho vlastne vynechal. A ani lakťu nevadil. Až skočím na nový systém Nohy - Vršok - Fullbody - Ruky, tak ho určite dám k vršku, bude to dobrý doplnok.
INcline benche fajn, bola aj rezerva, ale nechcelo sa mi už tlačiť na pílu. Blíži sa dovolenka a tak trochu strácam morál. Ale to nevadí, beztak som nejakú serióznejšiu pauzu alebo aspoň deload nemal ani nepamätám. Do dovolenky to nejak doklepem, tam si oddýchnem a až sa vrátim, zmením systém z fullbody na to, čo som popísal vyššie. Uvidíme, či to bude mať nejaký efekt, hoci v mojom veku a s tými naliftovanými rokmi už nečakám žiadne zlepšenia ani zázraky. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 09, 2026 7:11 am Předmět: |
|
|
Superset
Tlaky JČ na rovnej:
1x20x20kg
3x10x42kg
+
1x20x30kg
3x12x60kg
Superset
Tlaky JČ na rovnej:
1x20x20kg
3x10x42kg
+
3x20x60kg
4set
Lýtka jednonož v legpresse:
4x20x80kg
+
Výpony:
4x20xBW
+
Spanish hold/squat/hold:
4x 10sec/10reps/10sec
+
Výpady vzad z lavičky:
4x15x6kg
Superset
Úzky bench:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x100kg
1x10x70kg
+
Brucho:
5x10
Superset
Sťahovanie lana:
3x12x20kg
+
Upažovanie JČ:
3x10x12kg
Hodnotenie tréningu: Joj aký dobrý tréning! Z jednoručiek som zhodil váhu, s ktorou som už zbytočne bojoval a radšej pridal na objeme. 6 pracovných sérií myslím hovorí samo za seba  Ale fakt som si to užíval na rozdiel od ťažkých jednoručiek, ktoré mi najprv idú urvať lakťový úpon pri nahadzovaní a potom ramená - proste pochudnutý v diéte válčiť s ťažkými jednoručkami nie je to pravé orechové, na to bude čas v zime.
Popri tlakoch som postriedal dva kladkové cviky na chrbát - nič veľké, lebo lakeť, ale pohoda, v piatok to dobehnem deadliftom a t-barom. Aj tak pumpa celkom pekná, ono sa to nezdá, ale objemy tiež slušné.
Nohy "len" rehabkovo, aj keď musím priznať, že nejaká tá pumpa prebehla aj tam. Predsa len zo španielskych drepov ísť rovno na výpady je celkom kardio, triko som prepotil expresne rýchlo a dokonca som sa až zadýchal!!!
Tricáky klasicky, čo lakeť dovolí, pridal som aj brucho nejaké, aj upažovanie nejaké.
Super tréning, dnes lakeť žiaľ podráždený - ale mám dojem, že zatiaľčo predtým ma bolel veľmi neurčito "všade", teraz sa ten zápal ako keby sťahuje a zmenšuje a viem ho lokalizovať v jednom mieste. Nie že by mi to niečo riešilo, furt to debilne bolí, ale očividne sa tam niečo deje  Necháme sa teda prekvapiť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt červenec 09, 2026 7:14 am Předmět: |
|
|
Ľaduješ a používaš ortézu? _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 09, 2026 11:43 am Předmět: |
|
|
Iba ľadujem po tréningu, upravil som tréning, ale spolieham sa skôr na rehabilitačné veci, než také tie pasívne _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červenec 09, 2026 2:31 pm Předmět: |
|
|
Úžasná forma, ladíš to a vylepšuješ rok za rokem. A to nemluvím ani o tom, jak fotky zkreslují, naživo musíš být monstrum.
Jak jsi asi viděl v mém logu, inspiroval jsem mě s tím bodybuildingem a taky se do toho teď pouštím. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|