Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 16, 2026 5:03 pm    Předmět: 16 September Odpovědět s citátem

Dobrý den, vážení kamarádi a přátelé.

Dneska je 16. září, což znamená, že jsou to dva měsíce, co jsem po operaci. Co můžu říct? Cítím se skvěle. Dneska trénink nohou. Luxus, totální luxus. Buď mě ta nová změna baví, nebo se se mnou něco děje. Myslím tím v dobrým slova smyslu, že mě ty tréninky strašně baví. A jsou krátký.

Dobře, takže ráno snídaně narychlo, byly dvě takový lehčí, protože předtím jsem ještě musel mít lehkou masáž, protože jsem nemohl zrušit termín rehabilitace. To se nedalo.

Takže po termínu jsem vyrazil do fitka, kde jsem odjel nohy. Rehabilitace vůbec neměla vliv na spodek těla, protože se týkala, když to řeknu jednoduše, ruky, prsou, kompletně ramene a částečně rozmasírování zad. To znamená tam, kde to je, prostě všechno napojený.

Trénink začal pořádnou zahřívačkou. 15 až 20 minut jsem zahříval nohy, jak stretchingem, tak různým pohybem. Použil jsem i hřejivou mast, sportovku, která dneska zafungovala super. Dneska ráno totiž bylo ochlazení a měl jsem strach, abych se náhodou nezranil.

Měl jsem mít lehčí trénink, taky jsem ho jel, ale přiznám se, dal jsem do toho víc, než jsem měl.

Začátek klasicky. Prostě mě ty předkopávání, doporučování v sedě, baví. Na začátku mi to strašně zahřeje nohy. Hlavně mi to ty svaly předunaví, ty stehna, takže potom nemusím drtit tak velký váhy třeba na těch dřepech nakonec. A leg press, tam je otazník. Tam ještě uvidím, zase mi prostě nejde se středními váhami, ale k tomu ještě dojdu.

Takže předkopávání – dvě lehký série úplně naprázdno, dlouhý rozehřátí, strašně moc opakování. Pak jsem udělal pět sérií, to znamená dvě lehčí, dvě středně těžký a jednu extrémně těžkou, už pro mě.

Pauzy minuta a opakování byly u těch lehčích kolem 12–15 a ta poslední byla na 12 opakování. Ale říkám, opakování neřeším, jedu to prostě na pocit.
Druhej cvik je zakopávání vleže, ne v sedě, to mi taky nesedí. Takže dělám zakopávání vleže, zase to stejný. Pět sérií. Ale ono je to pět sérií, ale když to řeknu přesněji, tak tři série byly fakt pracovní a jedna byla extrémně těžká. Ale říkám, nebyl to max. Byl to lehčí trénink, než jaký by měl normálně být, a dneska bych určitě přidal zase větší váhy.

Prostě ty tréninky mě baví. Je to odsejpá, jde to rychle, tý síly na začátku máte strašně moc a já jsem ji prostě na tom hackenu, jak jsem jel, neztratil. Kdybych řekl, že ještě mám nějaký dřepy a leh, tak ta síla jde strašně dolů.
Po zakopávání jsem šel na leg press. Ale dneska bylo hodně lidí na tréninku a drtili všichni nohy s dvaceti kilama na leg pressu, tak jsem to vzdal, usmál jsem se a rychle jsem utekl na hackeny. Bylo to takové vysvobození.

Ani když mi lidé říkali: „Chceš leg press? Já ti ho uvolním,“ tak říkám: „Ne, ne, ne, děkuju,“ a už jsem zmizel. Byla to taková moje malá lež. Odtekl jsem na hackeny.

Super. Hackeny to samý – pět sérií. Dvě jenom s konstrukcí na zahřátí a potom tři série už těžší, tak jak to má být, ale nebyly to úplně série na krev. Taky to povím podle váhy. Byla tam rezerva, to nebudu lhát. Při té poslední minimálně šedesát kilo byla rezerva.
Háky jsem si super využil, ale fakt perfektně. Prostě tak, jak to mám rád. Pomalu dolů, pomalu nahoru, prostě luxus.

No a potom jsem si dal lýtka vsedě na stroji. Tam jsem měl taky těch šest sérií, když to řeknu. Dvě lehký, dvě střední a dvě trošičku těžší. Pak jsem měl najednou na protažení, prostě abych trošku nohy protáhl, a bylo fini.

Trénink strašně rychle utekl. A právě proto jsem se na to i hodně soustředil.
Po tréninku klasika – relax, odpočinek. Pak jsem ještě jel na rehabilitaci a dneska večer mě čekají ještě dvě rehabilitace, prakticky akupunktura a ještě kryo, plus sauna, vyhřívaná relaxační zóna a silná masáž toho ramene. Ale fakt silná masáž, když to řeknu takhle.

Jinak za mě dnešek super. Nohy cítím, ale v dobrým slova smyslu. Ne že jsou unavený, prostě je cítím, jako kdyby fakt dneska pracovaly, a je to dobrý pocit. Hodně dobrý pocit.

Uvidíme, co dál, a těším se na pokračování tréninku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 16, 2026 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, co mě teďka docela zklamalo, nevím, asi možná jsem to špatně vysvětlil nebo řekl. Chtěl jsem vám nějak poděkovat a rozdat nějaký dárky, nějaký zboží, které si vyberete u Ronýho na shopu. Prakticky jsem tam dal nějakou lehkou otázku, respektive dvě lehký otázky, a můžu říct, že na jedné ruce se dá spočítat, kolik lidí odpovědělo.

Neberu, jestli někdo odpověděl špatně nebo dobře, ale docela mě to mrzí, no. Ale já si s tím nic neudělám.

Řeknu to takhle – je úterý, v pátek to prostě utnu a uvidíme, kolik bude lidí. Ale pokud jich bude strašně málo, tak ohodnotím úplně všechny. Nebudu řešit, jestli někdo odpověděl dobře, nebo špatně.

Docela mě to mrzí, no, ale takovej je život.

Tak jo, přeju vám krásnej večer a opatrujte se.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157
Rychle na stránku:

Přejdi na: