|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červenec 31, 2026 7:58 am Předmět: |
|
|
Tréning zo včera na dnes
Spoto Press s reťazami
do 3x85kg + 30kg reťaze
-pomalá negatívna fáza 31-34 a držanie v tenzii 35-38. Snáď máličko ľahšie jak minule, ale na štvrté opakovanie tam fakt nebolo.
Mŕtvy ťah 1 a 1/2 opakovania s reťazami
do 5x165kg + 30kg reťaze
-1 deadlift + 1 deadlift po kolená znamenal 1 opakovanie. Bola tam ešte značná rezerva, RPE odhadujem okolo 8,5. Ale radšej som to nebomboval na krv, minulý týždeň som mal tak rozbité bedrá a kríže, že som si radšej nechal niečo v tanku.
Doplnky
Zhyby rôznymi uchopmi - 15xdokopy
Kardio
Beh 2km za 15'44"
Strečing
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so srpen 22, 2026 7:32 am Předmět: |
|
|
Tréning zo včera na dnes
Paused Bench Press
do 3+0x110kg
Predný Drep ATG Paused
do 3x110kg
Doplnky
Pritahy s oporou širokým nadhmatom s pomalymi negativkami a kontrakciou - 2x8x25kg
Upazovanie jednoruckami - 2x8x10tky
Biceps veľkou v stoji s ľahkým cheatingom - 2x8x50kg
Plank 3x30s/ 30s pauzy
Strečing
Z rôznych dôvodov som 3 týždne, bohužiaľ, necvicil. Na výkonnosti sa to už prejavilo negatívne, takže prakticky začínam odznova.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út září 01, 2026 10:30 pm Předmět: |
|
|
Dnes
JM Press s reťazami
do 4x80kg + 30kg reťaze
Mŕtvy ťah klasikou s pomalou negatívkou z deficitu 25ka THORN
do 6x170kg + 30kg reťaze
Doplnky
Sťahovanie oranžoveho bandu s dôrazom na retrakciu lopatiek - 2x12opak
Zhyby rôznymi uchopmi - 18 opakovaní za 15minut
Grip - doniesť a nazad odniesť dve tašky s reťazami asi na 3 minúty chôdze s tým, že ušká to neudržia takže si len zmotám tašku a takto idem. Reálne to killuje úchop.
Kardio
5min netto údery/kopy/takedowns na vrece
Dnes tréning veľmi slušný, JM tlaky s 80kg + reťaze som nikdy nedával, ale hlavne prekvapili ťahy. Napriek tomu, že sa mi reťaze plietli pod činku a totálne mi rozhadzovali setup, padlo 6x170 + reťaze, takže v hornej fáze tam bolo takmer 200kg a celé som to spúšťal snáď 6-7 sekúnd a držal poctivo tenziu.
Malým negatívom bolo, že som prišiel do fitka už o 20:00, čo je na mňa veľmi skoro a všade bolo plno puberťákov s im odpovedajucim správaním, takže koncentrácia na trening nebola ideálna. Zvyčajne začínam trénovať tak okolo 23:00 a vtedy tam už nie je buď nikto alebo skoro nikto
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st září 30, 2026 4:57 pm Předmět: |
|
|
Už mi je ok, môžem ďalej cvičiť.
Pondelok večer trening
Spoto Press s reťazami
do 3x80kg + 30kg reťaze
-pomalá negatívna fáza 31-34 a držanie v tenzii 35-38.
Dosedy čelné na box s reťazami
do 2+0x100kg + 30kg reťaze
Doplnky
Príťahy s oporou na stroji širokým nadhmatom - do 2x8x20kg (sekundu držané v tenzii)
Kardio
Beh 1km za 8'04"
Prvy tréning po chorobe, strašná katastrofa, ale holt, od niečoho sa treba odpichnúť.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|