| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| jaký jste somatotyp? |
| EKTOMORF |
|
31% |
[ 44 ] |
| MEZOMORF |
|
28% |
[ 39 ] |
| ENDOMORF |
|
40% |
[ 56 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Maso-X

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st červen 08, 2005 5:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Aceevil

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
Proc by neměl ja sem neco mezi mesomorfem a endomorfem.Získat hmotu není problém ale počítat musim i s nějakým tukem ale schodit ho není taky tak velký problém,je to hodně způsobeno neopatrnou stravou kde se vyskytuje dost tuku a jednoduchých cukrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aceevil

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Aceevil

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:03 pm Předmět: |
|
|
Schawarca jak ty můžeš bejt ektomorf mě vychrtlej nepřídeš.Spíš bych řek opak teda pokud si nepletu pojmy já. Endomorf je tučnej ne??
|
|
| nahoru |
|
 |
Maso-X

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:10 pm Předmět: |
|
|
Tak pro upresneni: ektomorf- velmi rychli metabolismus. Spatne pribira svalovou hmotu i tuk
mezomorf-neco mezi ek a en.
endomorf-velmi pomale traveni, lehce pribira hmotu i tuk
|
|
| nahoru |
|
 |
Aceevil

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:13 pm Předmět: |
|
|
No tak sem to myslel sparavne schwarza to poplet no ale mozná se tak cejtí abych ho neranil.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Aceevil napsal: | | Schawarca jak ty můžeš bejt ektomorf mě vychrtlej nepřídeš.Spíš bych řek opak teda pokud si nepletu pojmy já. Endomorf je tučnej ne?? |
ale ja nejsem tučnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek.
|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Aceevil

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:23 pm Předmět: |
|
|
To neříkam ale ektomorf nejsi spíš mesomorf problémy s hmotou nemáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:28 pm Předmět: |
|
|
Já sem asi brutal mix ektomorfa a endomorfa a pěkně zdegenerovanej druh.
Než sem začal cvičit měl sem hubený pracky a nohy a panděro a kozy jak dobytek a celkem dost úzký kosti, ale přitom přibírám hrozně rychle a neni pro mě problém přibrat 5 kg za tejden (vyzkoušeno)...Takže nevim, ale měnil bych určitě. Ale nejde to. Mám holt smolíka. No, na druhou stranu sem moch bejt z tě ch lidí co musej žrát 50x denně aby přibraly a pak když měsíc necvičej tak přídou skoro o všechno. To já aspoň naštěstí nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Aceevil napsal: | | To neříkam ale ektomorf nejsi spíš mesomorf problémy s hmotou nemáš. |
mival jsem sotva 60kg
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:38 pm Předmět: |
|
|
cisty ektomorf... 187/90 ... ked som zacal 187/68 . Ja ked xcem pribrat tak musim totalne brutalne zrat a do toho davat hafo gajneru... a to priberem max tak 3kg  ... co som maximalne zatial pribral bolo asi 6 kg za mesiac (kreatin, velke obzerstvo, protein a aminace). _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st červen 08, 2005 7:02 pm Předmět: |
|
|
nikdo neni uplne cistej somatotyp prece ...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st červen 08, 2005 7:06 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | nikdo neni uplne cistej somatotyp prece ... |
no sak postavou uz som neni ekto ale ten metabolizmus tam zostal... takze si vyber. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |