Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SCHWACA

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2005 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doktor07 napsal:
Můj zatím nejlepší téning benche 170*7,160*7,150*6,140*6.Dřep 6*200.Z creatinu to ale není.

no aspon ze se priznas a nesnazis se nekomu cpat, jak dobre ten creatin slape

jinak super vahy teda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Doktor07

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2005 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S Tomášem necvičím,ale dobře znám jeho tátu.Jinak Sarik je můj vzor.Dřív jsem dost často mluvil s P.Chlupáčkem a tahal z něj rozumy,jak trénuje.Příští rok bych chtěl zkusit nějakej benchpressopen.Dík za pochvalu.
Doktor07

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2005 6:04 pm    Předmět: re:SCHWACA Odpovědět s citátem

S AS už pár let experimentuju,ale nikdy jsem to nepřeháněl.Posud poslení záležitost sám:10*omnadren,300*anabol. 10 týdnů.
DrLift

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2005 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doktor07 napsal:
S Tomášem necvičím,ale dobře znám jeho tátu.Jinak Sarik je můj vzor.Dřív jsem dost často mluvil s P.Chlupáčkem a tahal z něj rozumy,jak trénuje.Příští rok bych chtěl zkusit nějakej benchpressopen.Dík za pochvalu.

Doufam, ze si z Tomase nehodlas brat priklad co se techniky tyce. Tomas je brutalne silny zvire, ale jeho technika je spatna, coz je skoda. Vzpominam si, ze na nejakych mezinarodnich zavodech se lidi v publiku dokonce smali, kdyz tahal mrtvolu (tehdy byl nejakej rozhozenej a bylo to horsi nez obvykle).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2005 5:10 pm    Předmět: Re: Naše,vaše osobáky Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
TAK JSEM SI DNES UDĚLAL RADOST....KONEČNĚ SE MI POVEDLO PROLOMIT 200 KG HRANICI V MRTVOLE. NO JÁ VÍM, NENÍ TO MOC, ALE NA TO ZE JSEM MRTVOLU PRAKTICKY ROK NEJEL A VRATIL SE K JEJÍMU TRÉNINKU ZPĚT ASI PRED CCA. MĚSÍCEM, SI MYSLIM ZE TO NENI TAK NEJHORŠÍ.

A S JAKÝM OSOBÁČKEM STE SI UDĚLALI RADOST VY ? .........

Já sem si dneska udělal radost taky tim samym osobáčkem. 200 na MT. Konečně to padlo! I když vzhedem ktomu že mt cvičim pár měsíců a přitom cvičim už několik let, to mohlo padnout daleko dřív...
Lifter750

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2005 9:01 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Největší radost? Poprvé 150 kg v benči a 200 v mrtvole, tak 3 roky zpátky..a teď? První prolomení 200 kg v benči (10/04) a to samé u 300 kg v mrtvole (11/04). Ale v podstatě má člověk radost z každýho kila..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lifter750

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2005 9:04 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Jo, prvních 150 v benči jsem měl takovou radost, že jsem to zalil 12 pivky a nějakým panákem a 2.den na to mě sejmula angína. Trvalo pak 3 měsíce než jsem se dostal zpátky. Jinak mám s angínou docela špatnou zkušenost, skolí mě z 90%, když jsem na vrcholu svých možností. Jako letos v únoru. A to se snažim polykat vitamíny v maximálních dávkách.
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 6:38 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Jo, prvních 150 v benči jsem měl takovou radost, že jsem to zalil 12 pivky a nějakým panákem a 2.den na to mě sejmula angína. Trvalo pak 3 měsíce než jsem se dostal zpátky. Jinak mám s angínou docela špatnou zkušenost, skolí mě z 90%, když jsem na vrcholu svých možností. Jako letos v únoru. A to se snažim polykat vitamíny v maximálních dávkách.

To mas z toho polykani vitaminu. Kolega to kdysi delal s vitaminama podobne jako ty a zpravidla vzdy kdyz byly zavody onemocnel. Pak se na to na muj popud vykaslal a od te doby to mel v pohode. Pokud beres velke davky telo je podle mne pak precitlivele.
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam taky radost z kazdyho kila. Bohuzel si te radosti uz moc neuzivam a budu si ji uzivat jen cim dal min. Zkurvenej vek
PetkaB

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Ja mam taky radost z kazdyho kila. Bohuzel si te radosti uz moc neuzivam a budu si ji uzivat jen cim dal min. Zkurvenej vek

Já si říkám,že od určitýho věku se dá za zlepšení považovat to,že se nezhoršuju:-)))...takže v duchu této filosofie v skrytu duše doufám,že se někdy přiblížím svým osobákům
jouja

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týče vitamínu, tak cítím závislost jen na vitamícu C, který , když vysadim, tak to někdy pocítim. Ostatní vitamíny jsou podle mě úplně OK.

Asi každý by měl zavčas skrotit své silové ambice a měl by začít myslet na zdraví tzn. překopat trénink a přestat machrovat
Jirka

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
DrLift napsal:

Já si říkám,že od určitýho věku se dá za zlepšení považovat to,že se nezhoršuju:-)))...takže v duchu této filosofie v skrytu duše doufám,že se někdy přiblížím svým osobákům

Plně souhlasím. Já si osobáky udělal někdy v 28-29 letech. Ale jsem vděčný za každé " nové ráno " a za každý trénink , který mohu odtrénovat.
PetkaB

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jouja napsal:
Co se týče vitamínu, tak cítím závislost jen na vitamícu C, který , když vysadim, tak to někdy pocítim. Ostatní vitamíny jsou podle mě úplně OK.

Asi každý by měl zavčas skrotit své silové ambice a měl by začít myslet na zdraví tzn. překopat trénink a přestat machrovat

Jak jsi tohle myslel? Jako že od určitého věku silovka není vhodná?
jouja

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
jouja napsal:

Jak jsi tohle myslel? Jako že od určitého věku silovka není vhodná?

Já se časem určitě vzdám sérií pod 8 opakování, za pár let pod 10...12 a třeba se zastavím okolo 15 opakování. Což pro mnohé je pořád silový trénink. Budu klást důraz na kratší přestávky a prostě zapomenu jaké mám nejlepší výkony.

Už teď, když do toho šlapu trochu víc, tak mě začne pobolívat v rameni... (je mi 28)
Jirka

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JOUJA !
Ve 28 letech jsem byl nejsilnější. A ty už myslíš na konec ? Navíc ,síla se dá dost dloho udržet. U můžů do dost pozdního věku , snad až do 35let.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: