|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jouja

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 10:30 am Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | JOUJA !
Ve 28 letech jsem byl nejsilnější. A ty už myslíš na konec ? Navíc ,síla se dá dost dloho udržet. U můžů do dost pozdního věku , snad až do 35let. |
Také neříkám, že už se nějak omezuju, i když je fakt, že když se nepřipravuji na závody, tak se mi zdá hloupý rvát tam velký váhy - radši menší a víc opakování. Jen si myslím, že to omezení přijde a nechci to lámat přes koleno. Znám lidi, ktaří to prostě zabalili, protože je bolely klouby už i s lehkými vahami - takhle nechci dopadnout - chci cvičit furt.
Síla i maso se drží i když to flákám - to je fakt - 13 let cvičení je znát.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
merlin

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 11:28 am Předmět: |
|
|
| merlin napsal: | | Jirka napsal: | JOUJA !
Ve 28 letech jsem byl nejsilnější. A ty už myslíš na konec ? Navíc ,síla se dá dost dloho udržet. U můžů do dost pozdního věku , snad až do 35let. |
tak to mi už moc nezbývá , seru na cvičení, začínám šetřit na hrobku | mrmza jede jako raketa nahoru a to začal ve 30 téměř
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 11:40 am Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | merlin napsal: | | Jirka napsal: | JOUJA !
tak to mi už moc nezbývá , seru na cvičení, začínám šetřit na hrobku | mrmza jede jako raketa nahoru a to začal ve 30 téměř |
No prave proto. Kdyby zacal ve 20 uz by to zadna raketa nebyla.
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 11:49 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Jurass napsal: | | merlin napsal: | | Jirka napsal: | JOUJA !
tak to mi už moc nezbývá , seru na cvičení, začínám šetřit na hrobku | mrmza jede jako raketa nahoru a to začal ve 30 téměř |
No prave proto. Kdyby zacal ve 20 uz by to zadna raketa nebyla. |
Hodně záleží na genetice - já mám třeba kolena uplně v pohodě a dřepuju každý týden (snad to tak bude i pokračovat). Ale co se týče ramen a trochu i loktů, tak nevím, jestli bych zvládl přípravu na 100% bez AS, právě kvůli bolesti v těchto kloubech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 11:50 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Jurass napsal: | | merlin napsal: | | Jirka napsal: | JOUJA !
no jasně, ale i ve 30 to zkrátka jde. A on nezačínal od 0 ale z -2 patra
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 11:53 am Předmět: |
|
|
| jouja napsal: | | DrLift napsal: | | Jurass napsal: | | merlin napsal: | | Jirka napsal: | JOUJA !
Hodně záleží na genetice - já mám třeba kolena uplně v pohodě a dřepuju každý týden (snad to tak bude i pokračovat). Ale co se týče ramen a trochu i loktů, tak nevím, jestli bych zvládl přípravu na 100% bez AS, právě kvůli bolesti v těchto kloubech. | bobulím říkáš genetika?
Více lidí na foru tady dřepuje už několik hodně let 2x týdně a je to docela ok. Když budu mluvit za sebe, měl sem špatnou genetiku na klouby (když sem začínal tak mě bolely kolena) a ted po +30kg navíc na váze a o +140kg více naložené ose mě už vůbec neprudí (bandáže a výživa na tom má taky podíl)
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 11:58 am Předmět: |
|
|
| citace: | | citace: |
Hodně záleží na genetice - já mám třeba kolena uplně v pohodě a dřepuju každý týden (snad to tak bude i pokračovat). Ale co se týče ramen a trochu i loktů, tak nevím, jestli bych zvládl přípravu na 100% bez AS, právě kvůli bolesti v těchto kloubech. | bobulím říkáš genetika?
Více lidí na foru tady dřepuje už několik hodně let 2x týdně a je to docela ok. Když budu mluvit za sebe, měl sem špatnou genetiku na klouby (když sem začínal tak mě bolely kolena) a ted po +30kg navíc na váze a o +140kg více naložené ose mě už vůbec neprudí (bandáže a výživa na tom má taky podíl) |
Já to myslel tak, že i kdyby trakaře padaly, tak kolena díky genetice budu mít OK a ramena by bez AS asi bezproblémově přípravu nezvládly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 12:11 pm Předmět: |
|
|
| jouja napsal: | | citace: | | citace: |
Více lidí na foru tady dřepuje už několik hodně let 2x týdně a je to docela ok. Když budu mluvit za sebe, měl sem špatnou genetiku na klouby (když sem začínal tak mě bolely kolena) a ted po +30kg navíc na váze a o +140kg více naložené ose mě už vůbec neprudí (bandáže a výživa na tom má taky podíl) |
Já to myslel tak, že i kdyby trakaře padaly, tak kolena díky genetice budu mít OK a ramena by bez AS asi bezproblémově přípravu nezvládly. | to si nemyslím bud máš klouby geneticky dobrý nebo špatný. Další věc je, že některý zatěžuješ více a některé méně, popřípadě cvičíš špatně něco... to potom může dělat rozdíly mezi citlivostí jednotlivých kloubů. Obecně vzato, problémy s klouby na dolních končetinách má většina populace (i necvičící). Klouby bys v přípravě podle mě zvládl bez AS, spíš kuli hmotě ....
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | to si nemyslím bud máš klouby geneticky dobrý nebo špatný. Další věc je, že některý zatěžuješ více a některé méně, popřípadě cvičíš špatně něco... to potom může dělat rozdíly mezi citlivostí jednotlivých kloubů. Obecně vzato, problémy s klouby na dolních končetinách má většina populace (i necvičící). Klouby bys v přípravě podle mě zvládl bez AS, spíš kuli hmotě .... |
Nemohu souhlasit . Podle mě má někdo geneticky v pořádku kolena a v nepořádku třeba lokty a jiný třeba naopak. Stejně tak si myslím, že AS strašně kloubům pomáhají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 12:47 pm Předmět: |
|
|
| jouja napsal: | | Jurass napsal: | | to si nemyslím bud máš klouby geneticky dobrý nebo špatný. Další věc je, že některý zatěžuješ více a některé méně, popřípadě cvičíš špatně něco... to potom může dělat rozdíly mezi citlivostí jednotlivých kloubů. Obecně vzato, problémy s klouby na dolních končetinách má většina populace (i necvičící). Klouby bys v přípravě podle mě zvládl bez AS, spíš kuli hmotě .... |
Nemohu souhlasit . Podle mě má někdo geneticky v pořádku kolena a v nepořádku třeba lokty a jiný třeba naopak.
|
tak na tom se neshodnem. jaks em psal většina lidí má problém s dolními klouby a ti co mají problém s lokty/rameny si to způsobili sami... potom má někdo celkově odolnější/citlivější klouby
| jouja napsal: |
Stejně tak si myslím, že AS strašně kloubům pomáhají. |
to nepochybně, nikde sem to nepopíral. ale myslím si že by se to dalo z hlediska kloubů zvládnout i bez toho
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | DrLift napsal: | | Jurass napsal: | | merlin napsal: | | Jirka napsal: | JOUJA !
no jasně, ale i ve 30 to zkrátka jde. A on nezačínal od 0 ale z -2 patra |
Tim spis se mohl zlepsovat Jasne, ze to jde i po 30 (ale ne tak jako ve 20)
Ale vubec ja si myslim, ze clovek pokud nesype je na tom silove nejlepe po 30 a trva to tak do 35. Jina vec je, ze je v tomhle veku uz casto opotrebovanej a podstatne nachylnejsi ke zranenim.
|
|
| nahoru |
|
 |
vehicle
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 9:05 pm Předmět: |
|
|
Benč - 60kg bez sparinga
MT - 55kg
Dřep - only 40kg
Zatim to sou první čísla, ten bench sem hodil v pondělí a měl sem docela radost, ale cejtil sem, že bych hodil ještě víc, jenže sem nechtel riskovat, že by mi to přistálo na krku ......... tu mrtvolu sem hodil dneska, záda by ještě tahaly, ale ruce už byly docela unavený ........ no a dřep sem jel poprvý, tak proto to neni zatim tak slavný
Ale co, i tak z toho mam radost a mam co překonávat
178cm/73kg 15let cvičim 2měs. _________________ "chicken only" :)
Naposledy upravil vehicle dne st srpen 03, 2005 10:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Shrek

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | JOUJA !
Tohle je asi silně individuální. Dost pozdní věk je u tebe 35 let? Moje představa je tak kolem 50. Já jsem ve 35 letech začínal s posilováním a po 6 letech jsem začal dělat PWL a věřím, že výkony které stále stoupají ještě nějakou dobu stoupat budou. Je asi pravda, že kdybych začínal kolem 20 tak už dneska nedělám to co dělám. Taky mám v tomto věku více bolístek a ráno někdy lezu s postele po čtyřech, ale když mám delší pauzu je to ještě horší. PWL dělám cca 3 roky a moje výkony když už je tady zmiňujete jsou:
Dřep 225kg, benchpress 150kg, mrtvola 235kg (vše 4.6.05)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|