|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka
|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 6:36 am Předmět: |
|
|
Je to silně individuální ! Podle odborných časopisů a i skutečností je možnost udržení si maximální síly , kolem 35 let u mužů a pak rapidně klesá. Možná do 40ti let.
Biologické hodiny se nedají zastavit. Organizmus pomaleji regeneruje a proto nemůžeš tolik trénovat a když se přidá nějaké bolení, třeba v lokti , nebo v rameni a vynecháš , třeba na 2 měsíce bench , tak výkony pomalu klesají.
Tak-že je to začarovaný kruh. Věřte mi , je mi 55 /5 let. Vážím 96 let a letos jsem se zastavil na pozvedu 210kg, dřep155kg a bench 125kg.
Ramena bolí , lokty bolí . Srdce by chtělo , ale tělo nemůže.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mrmza

|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 9:13 am Předmět: |
|
|
| Shrek napsal: | | Jirka napsal: | JOUJA !
Ve 28 letech jsem byl nejsilnější. A ty už myslíš na konec ? Navíc ,síla se dá dost dloho udržet. U můžů do dost pozdního věku , snad až do 35let. |
Tohle je asi silně individuální. Dost pozdní věk je u tebe 35 let? Moje představa je tak kolem 50. Já jsem ve 35 letech začínal s posilováním a po 6 letech jsem začal dělat PWL a věřím, že výkony které stále stoupají ještě nějakou dobu stoupat budou. Je asi pravda, že kdybych začínal kolem 20 tak už dneska nedělám to co dělám. Taky mám v tomto věku více bolístek a ráno někdy lezu s postele po čtyřech, ale když mám delší pauzu je to ještě horší. PWL dělám cca 3 roky a moje výkony když už je tady zmiňujete jsou:
Dřep 225kg, benchpress 150kg, mrtvola 235kg (vše 4.6.05) |
To je MOC pěkný.... taky doufám že to půjde ještě nahoru ;)
Pozdní věk okolo 50? I tomhle věku jdou vykostit mlaďoši viz Kelner...
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 10:14 am Předmět: |
|
|
DREP 200*8:-) NEJLEPSI NA TOM JE, ZE JSEM TO JEL JAKO DRUHY CVIK PO PREDKOPAVANI... O HODNE SE MI ZLEPSI TECHNIKA, JEDU TO S VETSI JISTOTOU, CERT ABY SE V TOM VYZNAL. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 11:33 am Předmět: |
|
|
Mrmza: Jo Kelner se mi libil na Republice,ale tezko rict co ted vymysli s utrzenym kvadricepsem a zlomenym kotnikem...sory za OT _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
melounek
|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | | Mrmza: Jo Kelner se mi libil na Republice,ale tezko rict co ted vymysli s utrzenym kvadricepsem a zlomenym kotnikem...sory za OT |
pojede jenom benč a tak to má bejt...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 3:46 pm Předmět: |
|
|
dřep-5x110
MT-5x120
bench (negativní)5x80
Měřeno kůli HST nebude to uplně přesný páč předtim byly ještě maxina na 15 a 10 opáček.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 3:57 pm Předmět: |
|
|
Dneska sem dal sam a bezdopomoci 5 Bigmacu a dvoje velky hranolky a zajedl sem to zmrzlinou s cokoladovou polevou.. ale musim priznat ze sem se predtim nadopoval travicima enzymama.. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 22, 2005 8:47 pm Předmět: |
|
|
tak dnes jsem se překonal během treninku HST ve fazi 5x2 - výpony na lýtka............... bez problemu sem si odjel 405kg*6 opáček :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
prest
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:08 pm Předmět: muj osobak |
|
|
Tak vcera jsem dal 50 hlubokych drepu se 100 Kg-je to asi slaby ale pro me zivotni vykon-akorat jsem to nemohl udychat ke konci-jinak by slo i vic a po serii jsem myslel, ze me klepne pepka ale prezil jsem to
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:12 pm Předmět: |
|
|
Tak to je kurva vykon. 50 drepu bych nedal ani s tyci. _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:13 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | tak dnes jsem se překonal během treninku HST ve fazi 5x2 - výpony na lýtka............... bez problemu sem si odjel 405kg*6 opáček :-) |
čoveče, máš na tom lýtkači lehčí páku, 405kg by tě zlomilo napůl. Reálná hmotnost bude někde jinde. No offence, jen připomínka.
Jinak jsem si dneska taky docela udělal radost: bench 125x3.
|
|
| nahoru |
|
 |
prest
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:17 pm Předmět: drepy |
|
|
| strabo napsal: | | Tak to je kurva vykon. 50 drepu bych nedal ani s tyci. |
Je to vic o dychani nez o nohach tyhle vysoky pocty s lehkejma vahama-kdybych mel lepsi fyzicku dal bych ji ch i vic ale fakt to neslo uz udychat, ruce ti brni jak svine z toho jak tu tyc drzis a jses zadejchanej jak prase-nedoporucuju nikomu, kdo neni na tohle zvykly
|
|
| nahoru |
|
 |
prest
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:17 pm Předmět: drepy |
|
|
| strabo napsal: | | Tak to je kurva vykon. 50 drepu bych nedal ani s tyci. |
Je to vic o dychani nez o nohach tyhle vysoky pocty s lehkejma vahama-kdybych mel lepsi fyzicku dal bych ji ch i vic ale fakt to neslo uz udychat, ruce ti brni jak svine z toho jak tu tyc drzis a jses zadejchanej jak prase-nedoporucuju nikomu, kdo neni na tohle zvykly
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:37 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | SCHWACA napsal: | | tak dnes jsem se překonal během treninku HST ve fazi 5x2 - výpony na lýtka............... bez problemu sem si odjel 405kg*6 opáček :-) |
čoveče, máš na tom lýtkači lehčí páku, 405kg by tě zlomilo napůl. Reálná hmotnost bude někde jinde. No offence, jen připomínka.
Jinak jsem si dneska taky docela udělal radost: bench 125x3. |
hehe zadna paka kamo, vsechno mam na ramenou !
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:46 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | hehe zadna paka kamo, vsechno mam na ramenou ! |
ee, řetěz bývá uchycen tak v polovině toho ramene, které se pohybuje a které máš na ramenou... Nalož si na činku 400kg a pak ji zkus nadzvednout ze stojanu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|