|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka
|
Zaslal: čt říjen 06, 2005 9:18 am Předmět: |
|
|
Ondřeji !
Dík že jsi mne oslovil ! Samozřejmě už to tady kluci několikrát četli.
Osud mne zavál mezi vzpěrače a trenér kulturisty z posilovny vyhazoval.On ten oddíl založil , tak-že na to měl právo. Ale zase na druhou stranu mne toho hodně naučil . Osobáky byly hlavně ve dvou disciplínách .Trh a nadhoz.
těl váha .: do 90ti kg.
Trh soupažný 130kg.
Nadhoz soupažný 160kg.
Dřep 200 kg vzadu.
Pozved MT 250kg.
Bench 140 ( tajně , když tam nebyl).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Doktor07
|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 10:40 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem dal bench 210kg.pak jsem zkoušel 220,ale bohužel jsem ucítil tlak v ramenou jako by se to chtělo vykloubit,tak jsem to honem rychle položil.Mám asi špatnou techniku,protože to jedu cca 3 vteřiny dolu a 3 nahoru.No zkusím za měsíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 11:06 am Předmět: |
|
|
| Doktor07 napsal: | | Dneska jsem dal bench 210kg.pak jsem zkoušel 220,ale bohužel jsem ucítil tlak v ramenou jako by se to chtělo vykloubit,tak jsem to honem rychle položil.Mám asi špatnou techniku,protože to jedu cca 3 vteřiny dolu a 3 nahoru.No zkusím za měsíc. |
Doktore !
Tohle ti moc závidím , už jen proto , že nemohu vrátit čas a mám pocit že jsem dnes dost zkušený , abych byl tak dobrý ( malinko) jako ty.
Takže ! Rada na konec .: jestli tě při benči rameno bolí , je to horší , než když tě přetáhnou holí ! Přemýšlej , co dřív přebolí !
|
|
| nahoru |
|
 |
Doktor07
|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 3:08 pm Předmět: |
|
|
Jirko!
Ty mi nemusíš závidět,spíš já Tobě vytrvalost v tréningu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 3:37 pm Předmět: |
|
|
18 let / 190cm / 80kg... Bench 100kg; dřepy nedělám, ale dával sem leg-press 140kg (6x), mrtvej tah nejedu... Biceps 36-37 cm, jezdim s EZ i s tyčí 55kg (7x).. na 18 let takovej průměr myslim...
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 5:15 pm Předmět: |
|
|
55kg na biceps je celkem slusny pri tvych mirach! Teda pokud je to bez cheatingu. _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
johny_cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | Letos jsem uzavřel osobáky .: váha 95 kg /182 cm /20/5,5cm
bench 130 kg 1x
dřep 160 kg 1x
pozved 210 kg 1x
Pokud se mi to podaří i příští rok , tak budu moc šťastný. |
Jirko, až mi bude tolik co tobě, budu šťastný za čtvrtinu tvých vah.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 7:11 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Sherry napsal: | | 18 let / 190cm / 80kg... Bench 100kg; dřepy nedělám, ale dával sem leg-press 140kg (6x), mrtvej tah nejedu... Biceps 36-37 cm, jezdim s EZ i s tyčí 55kg (7x).. na 18 let takovej průměr myslim... |
všimli jste si,že ti co nedřepujou a netahají dávají vždycky šííílenýýý váhy na biceps | to sedí, na to jaký má míry paží musí cheatovat jako arnold
Třeba procitne a začne trénovat efektivně
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 7:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azrael
|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 7:23 pm Předmět: |
|
|
50 kg na scotovce??? to nedam ani nahodou, a to mam ruky 43...asi je to tim, ze sem biceps tak 2 roky necvicil
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Sherry napsal: | | 18 let / 190cm / 80kg... Bench 100kg; dřepy nedělám, ale dával sem leg-press 140kg (6x), mrtvej tah nejedu... Biceps 36-37 cm, jezdim s EZ i s tyčí 55kg (7x).. na 18 let takovej průměr myslim... |
a ten legpress ti přijde jako nějakej výkon jo? _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
johny_cz

|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 8:04 pm Předmět: |
|
|
a klid tady bude, ze sem to vubec nacinal _________________ |-| 0 |\| 7_ /-\ T
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 8:22 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: |
No,myslím,že to s obvodem bicepsu nemusí až tak souviset,měla jsem zhruba to co tady píše a chodila jsem na scotovce osmičkové serie s 50kg-a tam si nešvihneš:-))..spíš mě pobavily ty priority |
To si delas ko.. srandu, ne? Za to by se nemusel stydet kdejakej chlap... _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|