Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Azrael

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejak to nepobiram 8 opakovani na scotovce na biceps s 50 kg...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sherry

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strabo napsal:
55kg na biceps je celkem slusny pri tvych mirach! Teda pokud je to bez cheatingu.

ňákej ten cheating tam bude.. ale snažim se ho omezovat, zádama to rozhodně nervu myslim si, že cheating neni na škodu, pokud se snažim pořád zesilovat... až budu rýsovat, budu dávat cviky izolační, a tam ten cheating vypadne (a taky nějaký to kilčo samosebou)...
Sherry

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johny_cz napsal:
Sherry napsal:
dřepy nedělám,

... mrtvej tah nejedu...

.... na 18 let takovej průměr myslim...

tohle je spis mainstream

jde o to, že mrvej tah a dřepy působí kompresivně na záda, čemuž se aspoň v 18ti snažim vyhnout
Sherry

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
PetkaB napsal:
Sherry napsal:
18 let / 190cm / 80kg... Bench 100kg; dřepy nedělám, ale dával sem leg-press 140kg (6x), mrtvej tah nejedu... Biceps 36-37 cm, jezdim s EZ i s tyčí 55kg (7x).. na 18 let takovej průměr myslim...

všimli jste si,že ti co nedřepujou a netahají dávají vždycky šííílenýýý váhy na biceps
to sedí, na to jaký má míry paží musí cheatovat jako arnold
Třeba procitne a začne trénovat efektivně

Znám kluky, co maj přes biceps víc než já a sou slabý a funěj když maj zvednout balík vod z podlahy... všechno neni jenom o mírách
saty

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne neni vsetko o bicepse ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Sherry

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

street napsal:
Sherry napsal:
18 let / 190cm / 80kg... Bench 100kg; dřepy nedělám, ale dával sem leg-press 140kg (6x), mrtvej tah nejedu... Biceps 36-37 cm, jezdim s EZ i s tyčí 55kg (7x).. na 18 let takovej průměr myslim...

a ten legpress ti přijde jako nějakej výkon jo?

Ne to vůbec ne, vůbec bych to nevytahoval, ale zase je blbý napsat kolik jezdim (dám) prsa a biceps a nenapsat nohy... Nohy mám strašně slabý
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Jurass napsal:
PetkaB napsal:
Sherry napsal:

všimli jste si,že ti co nedřepujou a netahají dávají vždycky šííílenýýý váhy na biceps

No,myslím,že to s obvodem bicepsu nemusí až tak souviset,měla jsem zhruba to co tady píše a chodila jsem na scotovce osmičkové serie s 50kg-a tam si nešvihneš:-))..spíš mě pobavily ty priority

myslím že by to souviset mělo. Ty si zřejmě DOST JINÁ v tomhle ohledu, nechápu ten výkon na bicepsu. Necvičíš jenom tyhle bábovičky? Že ten ivanov je jenom zástěrka? měli sme co dělat včera s melounkem na scotovi a to tam nebylo tolik co píšeš...
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sherry napsal:
Jurass napsal:
PetkaB napsal:
Sherry napsal:

Znám kluky, co maj přes biceps víc než já a sou slabý a funěj když maj zvednout balík vod z podlahy... všechno neni jenom o mírách
ano, existují výjímky. Ale to co kolem sebe vidím, vstřebávám, dělám si nějaké měřítka a tvoje váha na biceps s tou mírou mi dotoho nezapadla, to je tak vše
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sherry napsal:
johny_cz napsal:
Sherry napsal:
dřepy nedělám,

... mrtvej tah nejedu...

.... na 18 let takovej průměr myslim...

tohle je spis mainstream

jde o to, že mrvej tah a dřepy působí kompresivně na záda, čemuž se aspoň v 18ti snažim vyhnout

Dřepy a mrtvé tahy nemají negativní vliv na páteř. MIlion studií ti na to bylo děláno. Takže bych se tomu nevyhýbal
street

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně! A hlavně jako v kolika s tim chceš začít? ve 30ti?
Miguelito

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2005 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NE ZE BYCH PETKO TVOJE TVRZENI CHTEL ZPOCHYBNOVAT, ALE NAKONEC PROC NE:-) 50 KG OSMKRAT NA SCOTTOVI (IZOLOVANY CVIK) JE PODLE MNE ASI TAK 60 KG OSMKRAT VE STOJE, A TO JE DEJME TOMU - CISTE TEORETICKY - 70 KG JEDNOU. A TO JE TVOJE VAHA, KDO Z NAS SE MUZE POCHLUBIT ZE (NEDEJBOZE BEZ CHEATINGU) ZVEDNE TOLIK CO SAM VAZI...
serpent

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2005 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sherry napsal:

poznam takych co neficia nohy, potom chodia vsade vo veeeeeeeeeeeeeeeeelmi volnych nohaviciach abo teplakoch do fitka
PetkaB

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2005 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
NE ZE BYCH PETKO TVOJE TVRZENI CHTEL ZPOCHYBNOVAT, ALE NAKONEC PROC NE:-) 50 KG OSMKRAT NA SCOTTOVI (IZOLOVANY CVIK) JE PODLE MNE ASI TAK 60 KG OSMKRAT VE STOJE, A TO JE DEJME TOMU - CISTE TEORETICKY - 70 KG JEDNOU. A TO JE TVOJE VAHA, KDO Z NAS SE MUZE POCHLUBIT ZE (NEDEJBOZE BEZ CHEATINGU) ZVEDNE TOLIK CO SAM VAZI...

Moje váha byla tenkrát 80kg (byl to konec objemu)..a jinak k tomu nemohu říct nic jinýho než to,že na videu to nemám Ale tady vůbec nejde o to,jestli jsem to cvičila nebo ne,já opravdu nepotřebuju přidávat kg po netu-psala jsem to proto,že vím,že s obvodem ruky 37 se dá cvičit s docela slušnýma váhama (jakože samozřejmě vím,že cvičit jen biceps je kravina)

Jurasi,já opravdu nemám žádnou studii,která by to vysvětlovala Jistá věc je,že že jsem v jednom tréninku byla schopná jet 5-tkové serie s metrákem na bench a potom tlaky za hlavou s volnou činkou s 80kg,tlaky na úzko (ovšem jen v MP jsem jezdila se stejnou váhou jako benche,kliky na bradlech s10-15kg plus....dřepy a tahy jsem tenkrát jezdila lehce,spíš serieokolo15op (to mi asi ušetřilo dost sil)..ale prostě ruce jsem měla silný....když nad tím přemýšlím,ta doba byla dost zvláštní,byla jsem v takovým psychickým stavu,že čím mi bylo hůř,tím těžší činky jsem zvládala.Zvláště pak v přítomnosti některých konkrétních lidí jsem bývala těžce přemotivovaná a asi jsem cvičila víc,než bylo zdrávo....naštěstí jsem si pak zranila rameno a to mi zřejnmě zabránilo se ucvičit do bezvědomí

Naposledy upravil PetkaB dne so říjen 08, 2005 8:45 am, celkově upraveno 1 krát
strabo
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2005 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

edit
Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
johny_cz

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2005 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

serpent napsal:

poznam takych co neficia nohy, potom chodia vsade vo veeeeeeeeeeeeeeeeelmi volnych nohaviciach abo teplakoch do fitka

no nevim, to neni moc vypovydajici, ja chodim taky v teplakach protoze ryfle si musim zase koupit nove..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: