|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Miguelito

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 9:12 am Předmět: |
|
|
ASI SE MOJE EGO VZPIRA TOMU PRIZNAT, ZE S RUKAMA OKOLO 45 CM JSME TO JELI S MOOGEM (RUCE OKOLO 49 CM) A SKONCILI JSME ASI TAK NA TRECH OPAKOVANICH S TOUTEZ VAHOU.... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 11:11 am Předmět: |
|
|
petko tohle ti nezeru ani za boha.. proste fakt ne... 120 kg juras s tim ma co delat .. ja 80 kg to dam na scotovce mozna dvakrat.. migelito taky atd .. nehlede na to ze kdyz se s tim trapi 100 kg prosypanej (sory .-)) migelito a to je este navic chlap- atd-- proste je to picovina a uverim tomu az to uvidim..
btw kolik drepnes ? 230 kg 10x ?
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 11:18 am Předmět: |
|
|
mozno to bude tym ze ma Petka kratke rucicky _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 1:55 pm Předmět: |
|
|
ja ti to stejne neverim :-)
teda leda ze bys tenkrat brala methyltestostosteron v konskych davkach... a mela pod nosem knir jako stalin..
|
|
| nahoru |
|
 |
johny_cz

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 1:56 pm Předmět: |
|
|
taky mi to prijde unreal... _________________ |-| 0 |\| 7_ /-\ T
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 1:59 pm Předmět: |
|
|
do prdele 8x 50kg na scotovce ... OMG.. VYHLASUJU ANKETU KDO TADY Z FORA DA CISTYCH 8 REP NA SCOTOVCES 50KG !!!
VSADIM SE ZE TO TU ZVLADNE TAK 3-5 LIDI ? .. TO NENI UNREAL. TO JE IMPOSIBLE :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 2:03 pm Předmět: |
|
|
tak to nedám ani náhodou, já tak 2krát 40kg _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 2:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 2:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 2:38 pm Předmět: |
|
|
Ja se jednou videl zenskou,kera vypadala sice uz jako chlap..ale naznaky tam jeste byly..no ata cvicila bicaky s 20kg jednoruckama..coz byla tehdy moje maximalka (cca2 roky zpatky) pro 6 opak ve stoje
ok..strabo ani 50 kg neni vaha,ktera by na skotovce v plnym rozsahu byla k videni den co den
kam chodis v Praze do fitka?
ja sem byl v HCku,maximusu,fitness troja,visla...videl sem plno hosanu 100+kg kolikrat sem s nima pokecal..ale kdyz sli skotovku tak 50kg a vic bud mizernej rozsah..nebo jen ty nej nej
ale kazdej veri necemu jinymu,me je to fuk,nebudu starovat dasi FW
Naposledy upravil Slayter dne so říjen 08, 2005 2:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 2:45 pm Předmět: |
|
|
Kamos co dela paku, tak si vodi na posledni serii 75kg myslim, ale nedava to v plnym rozsahu..
ale co tak rikal ze ty hovadka co tam chodej,samoze uz lehce nasypani davaj aj pres 100kg _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: |
tech 80kg na scotovc e u nas ve fitku nedavaj ani 120kg hosi-takze neverim,leda bys byla mimozemstan |
Tady se taky nikdo nebavi o tom kdo da 80kg. _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 3:15 pm Předmět: |
|
|
tak s 50tkou na skotovce jsem videl jet naposled strongmana Martina Štefla u nas ve fitku, ale predstavit si zenskou s touhle vahou nevim nevim
se klidne priznam, ze jako natural dam bídnech 6-8*40 a to jeste jen v první serii pak uz opakovani ubyvji
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 3:28 pm Předmět: |
|
|
kamosi co keby ste sa prestali navazat do Petky a zamysleli sa nad tym ake sme sracky a zacali poradne makat? hmm? _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|