|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Miguelito

|
Zaslal: út říjen 11, 2005 9:12 pm Předmět: |
|
|
[quote="Lifter750"] | DAVID.LOPAN napsal: | | Prinz Eugen napsal: | do prdele 8x 50kg na scotovce ... OMG.. VYHLASUJU ANKETU KDO TADY Z FORA DA CISTYCH 8 REP NA SCOTOVCES 50KG !!!
VSADIM SE ZE TO TU ZVLADNE TAK 3-5 LIDI ? .. TO NENI UNREAL. TO JE IMPOSIBLE :-) |
Taj jsem to prubnul. 12x |
A MAS 105 KG A RUKU PRES PADE, NE? _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út říjen 11, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
no ne že bych cvičil biceps ( když už tak ne scota). Dobře, biceps si dám tak 1-2x do měsíce 4 serie. 8 opaček dám s 50kg (včetně osy)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út říjen 11, 2005 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | No schwaco, třeba se jednou dohrabeš k těm 230 na mrtvolu co s nima cvičíš trapezy v seriích:)
Kdybys nedal 180kg x6 ale jenom 3x a obdobně ty předcházející serie, tak bych si na tebe vsadil že zatáhneš i 210 |
ja nidky nechodím na trenink s tím že si dam "dneska" max. vetsinou se to tak povede proste,t akze i proto sem daval tolik opakovani kolik sem dal. jinak pri tech 150 i 180 kdyby enpovolil uchop tak zada jeste v pohode mohly jet dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 7:31 am Předmět: |
|
|
Předevčírem jsem si dala dřepy. 2 série jsem dala po 15ti opakováních s 100 kg, dalších asi x sérii s váhou 80-90 kg. Trochu v šoku jsem byla, když jsem si otevřela svůj tréninkový deníček z roku ein zwei a zjistila jsem, že s metrákem jsem jezdívala max. 10 opakování.
Když srovnám čas tomu věnovanej a peníze do toho nacpaný, že teď jsem zcela bez preparátů a v posilovně jsem 1-2x týdně, tak to skoro není tak zlý :-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 9:57 am Předmět: |
|
|
| Alena napsal: | Předevčírem jsem si dala dřepy. 2 série jsem dala po 15ti opakováních s 100 kg, dalších asi x sérii s váhou 80-90 kg. Trochu v šoku jsem byla, když jsem si otevřela svůj tréninkový deníček z roku ein zwei a zjistila jsem, že s metrákem jsem jezdívala max. 10 opakování.
Když srovnám čas tomu věnovanej a peníze do toho nacpaný, že teď jsem zcela bez preparátů a v posilovně jsem 1-2x týdně, tak to skoro není tak zlý :-))) |
Aleno, tebe si vezmu jako garde až v noci půjdu tmavým lesem.
|
|
| nahoru |
|
 |
melounek
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 10:16 am Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | no ne že bych cvičil biceps ( když už tak ne scota). Dobře, biceps si dám tak 1-2x do měsíce 4 serie. 8 opaček dám s 50kg (včetně osy) |
v jedný větě hned dvě nepravdy a to ti ještě věřím těch 8op s 50kg :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 11:01 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: |
A MAS 105 KG A RUKU PRES PADE, NE? |
Tak nějak. Rekord je se 100 kg 3x. Ale chodí do fitka týpek, co se 120 kg dá 5 opakování. Váží 140 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 12:19 pm Předmět: |
|
|
TAK JA TO ZKOUSEL DNESKA, SICE PO ZADECH, ALE ZASE JSEM MEL NA EZ-CE JENOM DVA 20 KG KOTOUCE. TAKZE TO NEBYLO ANI PADESAT. DAL JSEM TO DVAKRAT:-) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 2:37 pm Předmět: |
|
|
NO A CO, JA JSEM TO JEL Z HLAVY, TY UZ BEZ PAPIRKU NECHODIS ANI DO KRAMU, CO?:-) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bubu
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | NO A CO, JA JSEM TO JEL Z HLAVY, TY UZ BEZ PAPIRKU NECHODIS ANI DO KRAMU, CO?:-) |
Migu do vobchodu, do vcely, ale do kramu ??? _________________ sypka leze na bednu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Alena napsal: | Předevčírem jsem si dala dřepy. 2 série jsem dala po 15ti opakováních s 100 kg, dalších asi x sérii s váhou 80-90 kg. Trochu v šoku jsem byla, když jsem si otevřela svůj tréninkový deníček z roku ein zwei a zjistila jsem, že s metrákem jsem jezdívala max. 10 opakování.
Když srovnám čas tomu věnovanej a peníze do toho nacpaný, že teď jsem zcela bez preparátů a v posilovně jsem 1-2x týdně, tak to skoro není tak zlý :-))) |
Aleno, tebe si vezmu jako garde až v noci půjdu tmavým lesem. |
To bys to moc nevyhrála ... Já jsem zase šeroslepá, takže bychom nikam daleko nedošly :-)).
Akorát mě těší, že to docela jde. :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mrmza

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Alena napsal: |
Akorát mě těší, že to docela jde. :-)) |
Docela hodne ujde, to je max tak 150-160kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 4:44 pm Předmět: |
|
|
| Mrmza napsal: | | Alena napsal: |
Akorát mě těší, že to docela jde. :-)) |
Docela hodne ujde, to je max tak 150-160kg... |
Nevím, no. Musím lízt nahoru postupně. Nejezdím vůbec záda, takže nohy se až zas tolik nenadřou, ale záda to sotva udejchaj. Je to taková udržovačka, a tak ten trénink vypadá. Ale dík za podporu !!
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 4:47 pm Předmět: |
|
|
To je forma Alco pojd na jaro ne? _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|