|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 4:59 pm Předmět: |
|
|
| melounek napsal: | | Jurass napsal: | | no ne že bych cvičil biceps ( když už tak ne scota). Dobře, biceps si dám tak 1-2x do měsíce 4 serie. 8 opaček dám s 50kg (včetně osy) |
v jedný větě hned dvě nepravdy a to ti ještě věřím těch 8op s 50kg :) | no tak, to že mě jednou přemluvíš k tréninku bicepsu na scotovce a podruhé k tréninku bicepsu neizolovaně splňuje limit který sem psal (2x měsíčně) U nás ho necvičím... stejně ho cvičíš jen proto aby ses cítil na koni před mrmzou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Alena

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | To je forma Alco pojd na jaro ne? |
Na jaře budu dělat bakalářky a snad i přijímačky na magistra. Budu mít myslím jiné starosti. Navíc si myslím, že by nebylo dobré jít do horšího výkonu, než jsem měla, což by horší bylo. Ráda se půjdu podívat na vás tady - jakože doufám, že vás bude závodit hodně - ale sama ne, alespoň ne příští rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 5:16 pm Předmět: |
|
|
Alena: Tak to te naprosto chapu to mas prace az nad hlavu tak hlavne at se dari! Ja na to letos take hazim bobek a kdovi jak do budoucna. Prace a boli zada.Jeste,ze mam nastupce v podobe Jurasse ,ktery uzkostlive taji svoji vahu jako ja pred rokem{  },aby pak vylezl nad 125 v top forme pro zlato! _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | NO A CO, JA JSEM TO JEL Z HLAVY, TY UZ BEZ PAPIRKU NECHODIS ANI DO KRAMU, CO?:-) |
To je divný,že pořád zapomínáš na MT:-)))to se ti to regeneruje:-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt říjen 13, 2005 8:50 am Předmět: |
|
|
| Alena napsal: | | Diana napsal: | | Alena napsal: | Předevčírem jsem si dala dřepy. 2 série jsem dala po 15ti opakováních s 100 kg, dalších asi x sérii s váhou 80-90 kg. Trochu v šoku jsem byla, když jsem si otevřela svůj tréninkový deníček z roku ein zwei a zjistila jsem, že s metrákem jsem jezdívala max. 10 opakování.
Když srovnám čas tomu věnovanej a peníze do toho nacpaný, že teď jsem zcela bez preparátů a v posilovně jsem 1-2x týdně, tak to skoro není tak zlý :-))) |
Aleno, tebe si vezmu jako garde až v noci půjdu tmavým lesem. |
To bys to moc nevyhrála ... Já jsem zase šeroslepá, takže bychom nikam daleko nedošly :-)).
Akorát mě těší, že to docela jde. :-)) |
To je dobře. Potřebovala bych tě u nás ve fitku. Tam většinou ženský cvičí jen s malými váhami. Byla bys vzpruha!
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 13, 2005 2:29 pm Předmět: |
|
|
20r 93kg
drep 175kg
bench cca 115kg
mrtvola 185kg
biceps cvicim len z nudy, alebo pri pocite ze mam vela energie :) takze to aj tak vyzera: zdvih s VL. cinkou - 60kg cca 8 reps. pri cca 40cm ruke _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt říjen 13, 2005 5:59 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Miguelito napsal: | | NO A CO, JA JSEM TO JEL Z HLAVY, TY UZ BEZ PAPIRKU NECHODIS ANI DO KRAMU, CO?:-) |
To je divný,že pořád zapomínáš na MT:-)))to se ti to regeneruje:-) |
MRTVY TAH JEDNOU TYDNE, NA DOPORUCENI DR. LIFTA:-) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: čt říjen 13, 2005 8:37 pm Předmět: |
|
|
jo, v zari sem dal na drep 110 kg :)
btw mam 68 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 7:09 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | PetkaB napsal: | | Miguelito napsal: | | NO A CO, JA JSEM TO JEL Z HLAVY, TY UZ BEZ PAPIRKU NECHODIS ANI DO KRAMU, CO?:-) |
To je divný,že pořád zapomínáš na MT:-)))to se ti to regeneruje:-) |
MRTVY TAH JEDNOU TYDNE, NA DOPORUCENI DR. LIFTA:-) |
Je fakt,že v tom mém předchozím tréninku byly tahy taky jen 1xtýdně...a asi proto mě ted už od pondělí bolí záda,nezvyk:-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
charcharodon
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 7:29 am Předmět: |
|
|
Já jedu už třetí týden 3x týdně bench, hrazda - záda, MT, dřep == 3x týdně celé tělo.
V třetím týdnu zlepšení na základních cvicích o cca. 10-15 kg, takže jestli to půjde takhle dál....
jinak kreoš, bcaa, kotel proteinů, vit + multi, zkusil jsem i createston.
Chtěl jsem to ještě vylepšit nitrixem ale mladé se nelíbím prý už teď tak radši ne (hehe to je jako JOKE, mladá by měla prostě smůlu)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 7:31 am Předmět: |
|
|
aha to je vsetko super, ale kde je ten osobak? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 7:37 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Alena napsal: | | Diana napsal: | | Alena napsal: | Předevčírem jsem si dala dřepy. 2 série jsem dala po 15ti opakováních s 100 kg, dalších asi x sérii s váhou 80-90 kg. Trochu v šoku jsem byla, když jsem si otevřela svůj tréninkový deníček z roku ein zwei a zjistila jsem, že s metrákem jsem jezdívala max. 10 opakování.
Když srovnám čas tomu věnovanej a peníze do toho nacpaný, že teď jsem zcela bez preparátů a v posilovně jsem 1-2x týdně, tak to skoro není tak zlý :-))) |
Aleno, tebe si vezmu jako garde až v noci půjdu tmavým lesem. |
To bys to moc nevyhrála ... Já jsem zase šeroslepá, takže bychom nikam daleko nedošly :-)).
Akorát mě těší, že to docela jde. :-)) |
To je dobře. Potřebovala bych tě u nás ve fitku. Tam většinou ženský cvičí jen s malými váhami. Byla bys vzpruha! |
Alespoň k vám nějaký ženský chodí. u nás mimo mě snad pravidelně nechodí žádná. Byla by tam potřeba jakákoliv baba, ať by už jela s čímkoliv a jakkoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
charcharodon
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 7:38 am Předmět: |
|
|
zada hrazda 9x op. 6 sérií
benč 105 kg
dřep 125 volná, stroj 150
MT cca. 120
biceps stroj 35kg 5op.
triceps jenorucka za hlavou 39kg
zada stoj: 75kg/ 6op.
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 7:46 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Alena napsal: | Předevčírem jsem si dala dřepy. 2 série jsem dala po 15ti opakováních s 100 kg, dalších asi x sérii s váhou 80-90 kg. Trochu v šoku jsem byla, když jsem si otevřela svůj tréninkový deníček z roku ein zwei a zjistila jsem, že s metrákem jsem jezdívala max. 10 opakování.
Ty se nezdáš,takový váhy...a co teprve kdybys cvičila víc,to by byl mazec |
Já myslím, že ty nohy dostávají to, co potřebují. Tak akorát. Kdybych cvičila víc, tak bych dávala dobrej benč a dobrou mrtvolu. Je to sranda být dobrá v jedné disciplíně. Ruce bych potřebovala jezdit 2-3x tejdně, aby to bylo o něčem, spodek zad ani nemluvim. Mít dobrej celej trojboj, to už je dřina. Proto neberu ty závodníky v benči. Takový ten formát nahoře soudek - dole párátka. Z jejich benče si sedneš na prdel, ale vše ostatní by byl trapas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|