Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tradewind

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
S tou clenskou zakladnou jsi asi vedle. Vzpirani ma jednoznacne vetsi tradici a propracovanejsi metodiku a diky tomu tam budou vykony asi nejkvalitnejsi, ale zakladnu ma v soucasne dobe uz vzpirani nejspis mensi nez lift (u nas je tomu tak 100%). Vzpirani diky sve technicke narocnosti neni zdaleka tak pristupne jako lift.

Nemyslim ze jsem vedle, krome toho je to taky olympijsky sport, takze to dela plno lidi profesionalne a zivi se tim. (kolik lidi se muze zivit liftem? jenom hrstka rusaku a ukrajincu ... a ted kukni na vzpirani: cinani, bulhari, turci, rekove, taky ti rusaci a ukr. atd atd ... proste spousta lidi oproti trojbojarum) Btw to je podle me taky duvod proc by ipf prospelo byt na olympiade.

U nas presne cisla nevim, nenasel jsem zatim ... ale relativne pekne to jde videt treba na zenskych nebo juniorskych/zakovskych kategoriich. Treba zenske - v liftu je 1 co startovala na MCR (a ted je navic jeste zranena) a na vzpirani jich bylo hned 25.

TheStrongBoy napsal:
Zřejmě si nikdy neviděl Strongmena.

Vzpěrač - výbušnost + technika
Lifter - hrubá síla + technika
Strogman - všechno a co nejvíc

JJ, od kazdeho neco ale poradne neumi nic. Ale notak, prece zkousime nejak argumentovat ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DrLift

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
Nemyslim ze jsem vedle, krome toho je to taky olympijsky sport, takze to dela plno lidi profesionalne a zivi se tim. (kolik lidi se muze zivit liftem? jenom hrstka rusaku a ukrajincu ... a ted kukni na vzpirani: cinani, bulhari, turci, rekove, taky ti rusaci a ukr. atd atd ... proste spousta lidi oproti trojbojarum) Btw to je podle me taky duvod proc by ipf prospelo byt na olympiade.

U nas presne cisla nevim, nenasel jsem zatim ... ale relativne pekne to jde videt treba na zenskych nebo juniorskych/zakovskych kategoriich. Treba zenske - v liftu je 1 co startovala na MCR (a ted je navic jeste zranena) a na vzpirani jich bylo hned 25.

Jenze to ze ho delaji profesionalne je jen a jen zasluha toho, ze je to olympijsky sport. S clenskou zakladnou to nema co delat. Pokud by se lift dostal na olympiadu znamenalo by to nejspis v brzke dobe vyrazeni vzpirani z olympijskych her. Obavam se, ze neco takoveho vzperacska lobby je tak nepripusti.

Lift je oproti vzpirani hodne mlady sport a jsem presvedcenej, ze na rozdil od vzpirani ho muze delat opravdu skoro kazdy. Naucit se techniku v liftu muzes i bez trenera, u vzpirani si myslim, ze bez trenera to nezvladnes.

V juniorskych a zakovskych kategoriich je to celkem jasny. Prece jen lift a zakovske kategorie... Dalsi vec je kolik lidi dela lift jen tak samo pro sebe a na zavody si netroufne. Myslis, ze je vic tech takhle zvedaji nebo tech co si jen tak pro sebe trenuji vzpirani?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Velmen

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift: Du hast recht. Ted mi to docvaklo. Ja ma treba kratsi ruce k 190cm a pozved musim jit pekne z pat pres nohy ze zacatku.
Lifter750

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Velmen napsal:
Jen k tomu pozvedu. Ja sem treba vysokej,ale nemam az tak dlouhy ruce a obecne si myslim,ze na pozved je lepsi byt mensi a s velkou dlani a dlouhymi prsty

Dulezita je delka rukou a proto se take ti co maji vyborny bench postavou tak lisi od tech co maji dispozice na tah.

A mně jde docela obojí. Narozdíl od dřepu, zlodřepu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
saty

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
kamosi jebte na debilny biceps ...

inspiracka pre vsetky slabe hovna (vcetne mna) na tomto fore:

http://media.putfile.com/benni

a podme sa bavit o necom normalnom ....

heh nejaku chvilku som tu nebol a zabudol som napisat ze ujo zdvihol 426kg ... svetovy rekord zo sutaze je 423kg ...

Tka preto tam tak saskuje a vsetci su nateseny ... Uvidime ako mu to pojde na sutazi ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Alena

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Aleno, si trochu zabředla do svého tréninku ...
Silnýchlapec tyto silové odvětví charakterizoval přesně. Cvičila si podle zvláštních tr. postupů, které se v powerliftingu neuplatňují tak proč na jejich základě zpochybňuješ jeho příspěvek?

Napsal úplnou debilitu. Ctí ho jen to, že má rád "to své".

Nemám čas tu teď psát obsáhlé eseje na svojí obhajobu, navíc jak tu někdo trefně napsal, stále se dokola opakuju, tak už tu nebudu po 4 psát to samé. Protože by to bylo takovéhlé:

Trénuju podle tréninku lidí, kteří závodlili před 20ti lety. Z toho důvodu bych ale jejich tréninky nepovažovala za "nestandardní" lifterské. To co bylo dobré před 20ti lety je stejně dobré i dnes. Alespoň mně ty moje výkony stačí.
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neútočím na vzpěračskou kondiční přípravu, byť i z dob minulých... to bylo o něčem jiném
Alena

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
neútočím na vzpěračskou kondiční přípravu, byť i z dob minulých... to bylo o něčem jiném

Nebavím se o vzpěračské minulosti. Bavím se o tréninku powerlifterů. Jirka by tu mohl napsat o Startu, ten tu dobu pamatuje.
Alena

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Start (powerlift) = Josef Jáchym,Bohuslav Sahula, Miloš Němec, Ladislav Vokner, Ota Svoboda, Zoran Perič atd.
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:
Jurass napsal:

Nebavím se o vzpěračské minulosti. Bavím se o tréninku powerlifterů. Jirka by tu mohl napsat o Startu, ten tu dobu pamatuje.

no právě, dříve byli powerlifteři pod ochrannými křídly vzpírání a ještě když s nimi částečně trénovali, pak to tak vypadalo. LIfteři s nimi měli zkrátka shodnou část přípravy....
Podívej se dnes, trénují powerlifteři jako vzpěrači se kterými si chodila cvičit? Představim si Sandvika, Siderse, Bondarenka, Meszarose a další jak běhají po oválu nebo jezdí na kole po městě a cukají mi rty:)

Trénink (zvedaní železa) lifterů dříve nebyl špatný, naopak CCCP měl později nejpropracovanější metodiku

proto mi nesedí když argumentuješ tím že si ohebná lifterka s fyzičkou a popíráš tím, podlě mě, dobré srovnání lifterů a strongmanů. Domnívám se, že Lifteři (v průměru) nemají dobrou fyzičku ani výdrž
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Alena: Nechápu, jakej máš důvod mě tady urážet a psát, že mám debilní argumenty, nechápu, že tě dovede tolik vytočit to, že napíšu, že je pro mě přitažlivější obracet pneumatiky a tahat kamión než se navlíknout do ultramegadresu, zkroutit se jako luk a benčnout 450kg.

Ty neustále reaguješ jako kdybych řekl, že lifter = tlustej, neohebnej, zadejchanej blbec a strongman = superman

To sem neřekl a neřeknu, protože to tak není, pouze sem se snažil (a myslím že kvalitně) vysvětlit, proč je pro mě soutěž Strongman atraktivnější než powerlifting.
saty

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheStrongBoy napsal:
bla bla ... než se navlíknout do ultramegadresu, zkroutit se jako luk a benčnout 450kg ... bla bla

toto su dost blbe argumenty ... a dost som alergicky na slova ultramega dres a podobne ... Co ti vadi na tom skrutit sa jak luk a bencovat vela?

Strongmani nesu zrovna vystavnou ukazkou nejakej techniky ...

Inak vazim si samozrejme aj strongmanov aj lifterov a spieracov, guliarov ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Saty: Co tobě připadá hodnotnější?

Gene Rychlak - rekord v benči (v gigame..... )
nebo
Mariusz Pudzianowski - vítězství na mistrovství světa

Vím, že je to trochu jako srovnávat hrušky a jablka.
Miguelito

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheStrongBoy napsal:

nebo

TROCHU? NE, TO JE UPLNA PICOVINA.
saty

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheStrongBoy napsal:

nebo

Rychlak mal na sebe posraty dvojvrstvy Phenom ... keby mal IPF regular shirt tak sa na nom ponajskorej rozsklbne a keby bol RAW tak mu uleta ramena ... asi tolko odo mna na tema dresi.

Konec koncou strongmani tez cheatuju equipmentom (pouzivaju briefs niektri a ne len to) ...

Inak ano porovnavas hrusky s jablckama. Strongmen moze nadhodit kladu (maju taku nejaku disciplinu) nad hlavu akokolvek (natrikrat, krivo bar co) lifteri spieraci maju presne pravidla, teda zrovnavat lifterov, vspieracov a strongmenov je scestne.

Ked su ti sympatickejsi strongmani tak to berem .,.. ale uctu k lifterom prosim ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: