Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
burnflesh

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
...

Strongmani nesu zrovna vystavnou ukazkou nejakej techniky ...

...

nesuhlasim,

a este na margo tejto diskusie

celkovo nechapem preco sa tu vedie tato trashovacia a flamova debata ohladom sportov ktore su si vzajomne tak blizke, ved dokopy vsetky silove sporty nemaju ani tolko clenov co priemerny futbalovy klub fanusikov
davam two thumbs up strongmenom za popularizaciu silovych disciplin v televizii a vpodstate snahu o akceptaciu sily v tejto gej spolocnosti kde sa kazdy skryva len za paragrafy, vyhlasky, etiku, prachy ... byt fyzicky silnym a zdatnym je uz pomaly anomalia a ludia sa na takehoto tvora divaju s predsudkami a cez prsty, strongmani pre samotny lifting podla mna robia viac ako samotni lifteri, ved len kolko ludi sa ide pozriet napr. na arnolds classic na sutaz strongmenov a popritom zazrie nejakych pajacov co dvihaju cinky a mozno sa im to zapaci
ak chce niekto ziskat silu ktoru moze pouzit v kazdodennom zivote odporucim mu na 100% trening na strongmena pred liftingom
a este raz trocha respektu pre strongmenov ved sa pozrite ako trenuju - videl som ich treningy neraz - ovela tvrdsie ako my ktori si oddychujeme pre ventilatorom v klimatizovanom gyme a popritom sa pozerame na pekne kundicky jak skackaju na steperi, nehladiac o neporovnatelne vyssie riziko zranenia
ked sa nemame vzajomne podporovat s vspieracmi a strongmenmi kto nas podpori? pochybujem ze zvaz pingpongistov a sachistov
tot moj pohlad
saty

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

True bro ... strongmani su pani sportovci RESPEKT ...

ale respekt aj lifterom ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Burnflesh: díky za nádhernej názor, naprosto souhlasím.

Jinak, možná sem to napsal špatně, nechci, aby vyznělo, že si nevážím powerlifterů, že si nevážím Rychlaka nebo že bych zpochybňoval sílu a výkony powerlifterů, ani náhodou. Jen mi šlo o to, aby ostatní uznali, že Strongman je naprosto plnohodnotnej směr silovýho sportu a že má nejširší záběr, co se týče fyzický zdatnosti (a je možný, že i v oblasti popularity ve světě).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strongmany bych si chtel taky nekdy v budoucnu vyzkouset, hodne me to laka ale to riziko zraneni je tam na muj vkus trochu moc velky, jak rikal Ed Coan v rozhovoru v ironmanu, je tam moc tech behacich disciplin a behat s necim co vazi 300 a vic kilo je proste sileny, pravdepodobnost ze si clovek neco dojebe je velka...

Jinak debata lift/vzpirani/strongman mi prijde nesmyslna, vsechno chce svoje a do vseho se musi investovat spousta casu a usili aby z toho neco bylo. Respect vsechny silovy sporty, obdivuju stejne tak Rezazadeha a nechapu jak muze nadhodit 250kg, stejne tak obdivuju Siderse nebo Bondarenka protoze drepnout 420kg je naprosto nepredstavitelny a souteze strongmanu jsem taky nejaky videl a to nasazeni a vykony je samozrejme taky obrovsky...

PS: mimochodem kdopak to u nas posledni dobou zkousi strongmany a nevede si vubec spatne? Jo, je to Sedmik... tyhle sporty maji hodne spolecnyho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
saty

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheStrongBoy napsal:
To Burnflesh: díky za nádhernej názor, naprosto souhlasím.

Jinak, možná sem to napsal špatně, nechci, aby vyznělo, že si nevážím powerlifterů, že si nevážím Rychlaka nebo že bych zpochybňoval sílu a výkony powerlifterů, ani náhodou. Jen mi šlo o to, aby ostatní uznali, že Strongman je naprosto plnohodnotnej směr silovýho sportu a že má nejširší záběr, co se týče fyzický zdatnosti (a je možný, že i v oblasti popularity ve světě).

teraz som spokojny , myslim ze je to vyriesene a nema zmysel sa dalej dotahovat ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
street

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teda jak to ten Burnflesh dělá, že se vždycky objeví a najednou má nejkvalitnější názor asi na něm fakt něco bude
Alena

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 1:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Alena napsal:
Jurass napsal:
neútočím na vzpěračskou kondiční přípravu, byť i z dob minulých... to bylo o něčem jiném

Nebavím se o vzpěračské minulosti. Bavím se o tréninku powerlifterů. Jirka by tu mohl napsat o Startu, ten tu dobu pamatuje.

no právě, dříve byli powerlifteři pod ochrannými křídly vzpírání a ještě když s nimi částečně trénovali, pak to tak vypadalo. LIfteři s nimi měli zkrátka shodnou část přípravy....
Podívej se dnes, trénují powerlifteři jako vzpěrači se kterými si chodila cvičit? Představim si Sandvika, Siderse, Bondarenka, Meszarose a další jak běhají po oválu nebo jezdí na kole po městě a cukají mi rty:)

Trénink (zvedaní železa) lifterů dříve nebyl špatný, naopak CCCP měl později nejpropracovanější metodiku

proto mi nesedí když argumentuješ tím že si ohebná lifterka s fyzičkou a popíráš tím, podlě mě, dobré srovnání lifterů a strongmanů. Domnívám se, že Lifteři (v průměru) nemají dobrou fyzičku ani výdrž

Houbeles. Nevím jestli jsem to blbě napsala nebo si to blbě pochopil. Žádný powerlift pod křídlama vzpírání. Tedy alespoň ne v tom příkladu, o kterém se zmiňuji. Jestli to mělo něco společnýho a ty kluci mezi něčím přebíhali, tak mezi liftem a kulturistikou. Vzpěrači nejsou dobří lifteři a lifteři nejsou dobrými vzpěrači, to přelévání závodníků mezi těmahle dvěma sporty nefunguje. Nebyla jsem jediná, kdo se o to pokusil. Jen se mi ten příklad těch vzpěračů docela hodil.

Jen napadám tu demagogii silného chlapce. Příprava liftera nemusí (a neměla by být !!) spojena s drcením v posilovně a dresech od ledna až do prosince. Příprava liftera je o jídle, je o psychice, je o komplexní přípravě, je i o dynamice, je o alternativním cvičení . Strongman - OK, ná nemám nic proti, ostatně Sedma se jej taky - pokud vím - účastnil (jako lifter).
Závidím všem, co se jim podařilo udržet se a nic k tématu nenapsat.
Alena

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheStrongBoy napsal:
To Alena: Nechápu, jakej máš důvod mě tady urážet a psát, že mám debilní argumenty,

Vykašli se na to, je ti 19 let. Cvič dál, časem se třeba dopracuješ k tomu, že tě třeba uvidíme narvanýho v ultramegahypersuper dresu a benčovat aspoň 250 kg a věř, že by to pro mne bylo uspokojivé řešení tohoto hádání. (a myslím, že když si k tomu budeš ve volném čase tahat ty kamiony, tak to vůbec nebude vadit )
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alenko (to že se jmenuješ stejně jako bejvalá mi dává takovej zvláštní pocit v břichu , ale ty seš určitě lepší) těch 250kg dám brzo bez dresu
Vono stejně, ten kdo ten těžkej blbej kamión utáhne, tak musí mít v liftu nataháno, zdravím Jirku Žaloudka a koneckonců tady u nás je oproti světu toho všeho siláckýho tak majinkato, že kdo je dobrej, tak zkouší všechno, Sedma, Štefl a další drobkové (já )
Jinak vpodstatě už teď sem lifter a trénuju tak. Jen k tomu přidávám trochu víc běhání s oplíkem , strečinku a podobnejch cirkusáren než je v současnosti běžný. A taky tricepsovou kladku jednoruč pro lepší vykreslení úponu Tak už nezlob na Honzíka a slib, že budeš fandit, plánuju zkusit příští rok pohár, vim, že to znamená závodit s Golierem, Jirkou, Sedmou a dalšíma, ale zase na to kolik mi je, se nemám za co stydět a rozhodně to bude zkušenost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VIDIM ZE TENHLE TOPIC UZ JE PONEKUD ZCESTNY A RESI SE TU HADKY........

NO PRED CHVILKOU SEM SE VRATIL Z DOPOLEDNIHO TRENINKU NOHOU A POVEDLO SE MI ZVEDNOU VICE NEZ KDY JINDY TAK SE MUSIM POCHLUBIT :-)

TAKZE DREPY:

1.S...JEN TYČ
2.S...60KG*12
3.S...100KG*10
4.S...140KG*6 BYLA TAM REZERVA
5.S...150KG*3
6.S...160KG*2

NO NIC MOC ALE 160 SEM ZATIM JESTE NIDKY NA CINCE NA DREPY ANI NEMEL :-)

P.S.
2 STRONGBOY:
HOD SEM SVOU FOTKU ASI BUDES PEKNEJ RIZEK CHLAPE
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To SCHWACA: Normálně teď sem se na..al, čekal sem to, že se po mě budou chtít fotky a měl sem připravenej krásnej odkaz na jednu diskotéku, kde sem srabácky vyhrál v páce sud piva. Jak sem si přečet tvůj příspěvek, tak sem zjistil, že ty fotky už sou pryč a já je nemám na disku. Foťák nemám akorát telefon a to je lepší si to nakreslit. Ale plánuju teď s kámošem, že udělám nějaký video z tréninku, jak to bude, hned se o to s váma podělim. I promise.

Je to fakt, taky mám radši foto nebo video, protože si myslim, že pořád jsou na netu takový, co sou poloviční nebo daj polovinu toho, co píšou, snad to neplatí o tomhle webu.

PS: Jak sem psal o tom legpressu jednou nohou s 420kg do 45stupňů, tak sem myslel nad paralel ne pod, prostě dotlaky.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

edited

Naposledy upravil I.N.G. dne st říjen 19, 2005 3:21 pm, celkově upraveno 1 krát
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burnflesh napsal :
citace:

....snahu o akceptaciu sily v tejto gej spolocnosti kde sa kazdy skryva len za paragrafy, vyhlasky, etiku, prachy ...

Co tedy misto paragrafu a vyhlasek navrhujes? Resit spory pravem silnejsiho?
Topděfka

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
burnflesh napsal :
citace:

....snahu o akceptaciu sily v tejto gej spolocnosti kde sa kazdy skryva len za paragrafy, vyhlasky, etiku, prachy ...

jsi mimo,zabal to pls
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
I.N.G. napsal:
burnflesh napsal :
citace:

jsi mimo,zabal to pls

Ja vim, ze je to uplne mimo tema teto diskuse, ale mam pravo na ten nonsens reagovat. Ze se ti to nelibi, je tvuj problem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: