|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 12, 2005 11:30 pm Předmět: |
|
|
a co ted? ted honem za rimmrovim stinem :)))) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: so listopad 12, 2005 11:33 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Kurnik, musim si udelat misto na disku a stahnout si to.. ja ty dily videl jenom jednou a to jeste ne vsechny : ( |
vsechny mam :)
dam Ti slota na DC jestli budeš chtít...
jinak RD rulezzzz ,pouštim si ho teď každej den před spaním.....
za chvilku du na parafíny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 12, 2005 11:54 pm Předmět: |
|
|
jedna z najlepsich casti - Legie... vzdy ked ju vidim, tak sa rehnim az mi slzy tecu
mala ukazka:
RIMMER: Jak neskonale božské, Legione. (Pečlivě artikuluje s francouzským přízvukem) Ačkoli musím říci, že naše duše jsou již nasyceny uměleckou hostinou, již skýtají Vaše sny. (Ukazuje na umělecké výtvory všude kolem)
LEGIE: (Mírně pobaveně) Netušil jsem, že se zajímáte o umění, pane Rimmere.
RIMMER: V noci si vždycky najdeme trochu času, abychom obdivovali Caravaggia a hovořili o koncepci, obsahu a formě.
KOCOUR: Šipky na kozatou rosničku už nemaj šanci.
RIMMER: Úchvatné. (Přistoupí k malé hranaté krabičce na zdi vedle dveří) Kupříkladu tato trojrozměrná skulptura je vskutku geniální. Ta jednoduchost, ty dokonalé strohé linie... Smím znát její název?
LEGIE: Vypínač.
RIMMER: Vypínač!?
LEGIE: Ano.
RIMMER: Asi není na prodej.
LEGIE: Bohužel, potřebuju ji na ovládání světla.
RIMMER: (Zkouší zachránit svou důstojnost) To je škoda, protože kdyby to nebyl vypínač, mohlo by to být v mnoha ohledech mistrovské dílo.
Potom ked zacali jest s hulkami z antihmoty :)))
No kto ten serial nevidel, tak doporucujem. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 12:02 am Předmět: |
|
|
Ale už se na to nemůžu koukat, protože to znám nazpaměť.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 12:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 12:22 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | Lister napsal: | 23-to je dost slušnej výkon. To já jsem vždycky zkouknul každej den pár dílců s tátou a matka jak slyšela ten smích, tak si myslela, že nám jebe. |
jo to poznam... ked som to obcas pozeral neak neskoro vecer tak som vzdy cely dom pobudil co som mal zachvat smiechu :)) ale to sa proste neda pri tom nesmiat...
RIMMER: No, domnívám se, že všichni zapomínáme na jádro našeho problému a to je: Jak si budeme říkat? Eh, podle mě si můžeme vybrat buď: „Liga proti slintajícím monstrům“, či můj oblíbený návrh: „Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti“. Eh, má to jednu nevýhodu - zkratka je „K.L.I.T.O.R.I.S.“.
|
jo, to byl emocuc (polymorf) nejlepší bylo, jak ztratil Kocour marnivost a byl z něj vágus. Lister: Kdo zůstane poslední živej, je u mě srab.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 12:25 am Předmět: |
|
|
KOCOUR: Hhh, mě se na nic neptejte - jsem nula, jsem vzduch!
KOCOUR: Já myslim, že maj všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řek`.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 12:32 am Předmět: |
|
|
A nebo ty všemožný direktivy:" Se zubní protézou se nevěnujte orálnímu sexu ve stavu beztíže. "
"Bude-li důstojník přistižen, jak očichává sedlo rotopedu v dámské tělocvičně, bude propuštěn bez soudu."
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 12:33 am Předmět: |
|
|
dalsia z TOP casti je: karantena
Pozorovací okno se osvítí a odhalí Rimmera. NENÍ v uniformě. Má kostičkované šaty, čepec a blonďaté copánky.
RIMMER: Je všechno v normálu?
LISTER: (Nepatrně se třesoucím hlasem) Co blbneš? Jasně, co by tak nebylo v normálu?
RIMMER: (Mluví potichu a jakoby malátně) Vy si to fakt myslíte? Sedím tady, mám na sobě kostičkované šaty z kanafasu a vojenské boty. Myslíte, že to je normální?
KOCOUR: No jasně, že ne. Jenom jsme si mysleli, že ti hráblo! No to byl jen fór.
RIMMER: Byl to takový malý test - chtěl jsem vědět, jestli jste se zbláznili.
Nečekaně vydá děsivé zavytí.
RIMMER: Úúúúúúúúúúú!!! Jestli něco nesnáším, tak to jsou blázni.
LISTER: Ten test jsme udělali. Tak nás můžeš pustit ven.
RIMMER: Nemůžu vás pustit.
LISTER: Proč ne?
RIMMER: Protože mi to král bramborových lidí nedovolí. Prosil jsem ho. Klekl jsem si na kolena a plakal. Chce vás držet tady. Držet vás tady deset let.
KOCOUR: (Uklidňujícím hlasem) Mohli bysme ho vidět?
RIMMER: Vidět koho?
KOCOUR: Toho krále.
RIMMER: Máte kouzelný koberec?
LISTER: (Ve snaze všechno vyřešit) Jo, malej třísedadlovej.
RIMMER: To mi teda vysvětlete. Chcete letět na kouzelném koberci za králem bramborových lidí a prosit ho, aby vás propustil, a tvrdíte, že jste úplně zdraví?! Řek` bych, že za tohle vyfasujete dvě hodiny BK.
LISTER: A co je to BK?
KOCOUR: Musel ses ptát?
RIMMER: Zkrátka... Bez Kyslíku. Dvě hodiny žádný kyslík. To vás odnaučí bláznění. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 12:49 am Předmět: |
|
|
a nebo :
LISTER leží na posteli, jí brambůrky a dělá svinčík. Hlasitě čuchá v knize s nápisem KOČIČÍ SLOVNÍK.
TOASTOVAČ: Dal by sis toast?
LISTER: NE-e.
TOASTOVAČ: Dobrý, teplý, křupavý toastík.
LISTER: NE-e.
TOASTOVAČ: Tak ty tedy nechceš toast?
LISTER: Ne.
TOASTOVAČ: A co vdolek?
LISTER: Nechci!
TOASTOVAČ: Víš, kdy jsi měl naposledy toast? Před osmnácti dny. V 11:36, úterý třetího. Dvě várky.
LISTER: Šššš!
TOASTOVAČ: Tak na co si pořizuješ toastovač s umělou inteligencí, když nemáš rád toasty?
LISTER: Já mám rád toasty!
TOASTOVAČ: Ale je to moje práce! Tohle je kruté! Strašně kruté!
LISTER: Ale já jsem zaneprázdněnej!
TOASTOVAČ: Ale nejsi zaneprázdněný chroupáním toastu.
LISTER: Já žádnej nechci!!
TOASTOVAČ: Smysl mé existence je udělat ti teplý, namazaný, výtečný toast. Když žádný nechceš, moje existence nemá žádný smysl.
LISTER: Tak jo.
TOASTOVAČ: Toastuju, tedy jsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 6:59 am Předmět: |
|
|
Rad bych si to stahnul,pres DC bych mel vsechny dily tak do dvou hodin doma, ale neni misto na disku.. zabiraj to Simpsonovi,South Park,Futurama,Ceska soda atd. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|