Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2005 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co ted? ted honem za rimmrovim stinem :))))
Topděfka

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2005 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Kurnik, musim si udelat misto na disku a stahnout si to.. ja ty dily videl jenom jednou a to jeste ne vsechny : (

vsechny mam :)
dam Ti slota na DC jestli budeš chtít...

jinak RD rulezzzz ,pouštim si ho teď každej den před spaním.....

za chvilku du na parafíny :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2005 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedna z najlepsich casti - Legie... vzdy ked ju vidim, tak sa rehnim az mi slzy tecu
mala ukazka:

RIMMER: Jak neskonale božské, Legione. (Pečlivě artikuluje s francouzským přízvukem) Ačkoli musím říci, že naše duše jsou již nasyceny uměleckou hostinou, již skýtají Vaše sny. (Ukazuje na umělecké výtvory všude kolem)

LEGIE: (Mírně pobaveně) Netušil jsem, že se zajímáte o umění, pane Rimmere.

RIMMER: V noci si vždycky najdeme trochu času, abychom obdivovali Caravaggia a hovořili o koncepci, obsahu a formě.

KOCOUR: Šipky na kozatou rosničku už nemaj šanci.

RIMMER: Úchvatné. (Přistoupí k malé hranaté krabičce na zdi vedle dveří) Kupříkladu tato trojrozměrná skulptura je vskutku geniální. Ta jednoduchost, ty dokonalé strohé linie... Smím znát její název?

LEGIE: Vypínač.

RIMMER: Vypínač!?

LEGIE: Ano.

RIMMER: Asi není na prodej.

LEGIE: Bohužel, potřebuju ji na ovládání světla.

RIMMER: (Zkouší zachránit svou důstojnost) To je škoda, protože kdyby to nebyl vypínač, mohlo by to být v mnoha ohledech mistrovské dílo.

Potom ked zacali jest s hulkami z antihmoty :)))
No kto ten serial nevidel, tak doporucujem.
Lister

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2005 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

, jo to je geniální, takovejch hlášek je tam hromada, nejlepší má podle mě vždycky Kocour.
Lister

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale už se na to nemůžu koukat, protože to znám nazpaměť.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lister napsal:
Ale už se na to nemůžu koukat, protože to znám nazpaměť.

jo presne :D raz som robil maraton... som vydrazal asi 23 casti posebe pozerat :D uz mi z toho jebalo.

kazdopadne sa tesim na film Red Dwarf :) zas ho urcite budem pozerat ale 10 krat
Lister

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23-to je dost slušnej výkon. To já jsem vždycky zkouknul každej den pár dílců s tátou a matka jak slyšela ten smích, tak si myslela, že nám jebe.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lister napsal:
23-to je dost slušnej výkon. To já jsem vždycky zkouknul každej den pár dílců s tátou a matka jak slyšela ten smích, tak si myslela, že nám jebe.

jo to poznam... ked som to obcas pozeral neak neskoro vecer tak som vzdy cely dom pobudil co som mal zachvat smiechu :)) ale to sa proste neda pri tom nesmiat...
RIMMER: No, domnívám se, že všichni zapomínáme na jádro našeho problému a to je: Jak si budeme říkat? Eh, podle mě si můžeme vybrat buď: „Liga proti slintajícím monstrům“, či můj oblíbený návrh: „Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti“. Eh, má to jednu nevýhodu - zkratka je „K.L.I.T.O.R.I.S.“.
Lister

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
Lister napsal:

jo to poznam... ked som to obcas pozeral neak neskoro vecer tak som vzdy cely dom pobudil co som mal zachvat smiechu :)) ale to sa proste neda pri tom nesmiat...
RIMMER: No, domnívám se, že všichni zapomínáme na jádro našeho problému a to je: Jak si budeme říkat? Eh, podle mě si můžeme vybrat buď: „Liga proti slintajícím monstrům“, či můj oblíbený návrh: „Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti“. Eh, má to jednu nevýhodu - zkratka je „K.L.I.T.O.R.I.S.“.

jo, to byl emocuc (polymorf) nejlepší bylo, jak ztratil Kocour marnivost a byl z něj vágus. Lister: Kdo zůstane poslední živej, je u mě srab.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KOCOUR: Hhh, mě se na nic neptejte - jsem nula, jsem vzduch!
KOCOUR: Já myslim, že maj všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řek`.
Lister

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RIMMER: Končí doba vyjednávání, žádné ústupky, začneme s masivní (odmlčení), letákovou kampaní a pokud i to nezabere, budou nápisy na trička- "Genetický mutanti-ne, děkuji"
Lister

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebo ty všemožný direktivy:" Se zubní protézou se nevěnujte orálnímu sexu ve stavu beztíže. "
"Bude-li důstojník přistižen, jak očichává sedlo rotopedu v dámské tělocvičně, bude propuštěn bez soudu."
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dalsia z TOP casti je: karantena

Pozorovací okno se osvítí a odhalí Rimmera. NENÍ v uniformě. Má kostičkované šaty, čepec a blonďaté copánky.

RIMMER: Je všechno v normálu?

LISTER: (Nepatrně se třesoucím hlasem) Co blbneš? Jasně, co by tak nebylo v normálu?

RIMMER: (Mluví potichu a jakoby malátně) Vy si to fakt myslíte? Sedím tady, mám na sobě kostičkované šaty z kanafasu a vojenské boty. Myslíte, že to je normální?

KOCOUR: No jasně, že ne. Jenom jsme si mysleli, že ti hráblo! No to byl jen fór.

RIMMER: Byl to takový malý test - chtěl jsem vědět, jestli jste se zbláznili.

Nečekaně vydá děsivé zavytí.

RIMMER: Úúúúúúúúúúú!!! Jestli něco nesnáším, tak to jsou blázni.

LISTER: Ten test jsme udělali. Tak nás můžeš pustit ven.

RIMMER: Nemůžu vás pustit.

LISTER: Proč ne?

RIMMER: Protože mi to král bramborových lidí nedovolí. Prosil jsem ho. Klekl jsem si na kolena a plakal. Chce vás držet tady. Držet vás tady deset let.

KOCOUR: (Uklidňujícím hlasem) Mohli bysme ho vidět?

RIMMER: Vidět koho?

KOCOUR: Toho krále.

RIMMER: Máte kouzelný koberec?

LISTER: (Ve snaze všechno vyřešit) Jo, malej třísedadlovej.

RIMMER: To mi teda vysvětlete. Chcete letět na kouzelném koberci za králem bramborových lidí a prosit ho, aby vás propustil, a tvrdíte, že jste úplně zdraví?! Řek` bych, že za tohle vyfasujete dvě hodiny BK.

LISTER: A co je to BK?

KOCOUR: Musel ses ptát?

RIMMER: Zkrátka... Bez Kyslíku. Dvě hodiny žádný kyslík. To vás odnaučí bláznění.
Lister

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 12:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebo :
LISTER leží na posteli, jí brambůrky a dělá svinčík. Hlasitě čuchá v knize s nápisem KOČIČÍ SLOVNÍK.

TOASTOVAČ: Dal by sis toast?

LISTER: NE-e.

TOASTOVAČ: Dobrý, teplý, křupavý toastík.

LISTER: NE-e.

TOASTOVAČ: Tak ty tedy nechceš toast?

LISTER: Ne.

TOASTOVAČ: A co vdolek?

LISTER: Nechci!

TOASTOVAČ: Víš, kdy jsi měl naposledy toast? Před osmnácti dny. V 11:36, úterý třetího. Dvě várky.

LISTER: Šššš!

TOASTOVAČ: Tak na co si pořizuješ toastovač s umělou inteligencí, když nemáš rád toasty?

LISTER: Já mám rád toasty!

TOASTOVAČ: Ale je to moje práce! Tohle je kruté! Strašně kruté!

LISTER: Ale já jsem zaneprázdněnej!

TOASTOVAČ: Ale nejsi zaneprázdněný chroupáním toastu.

LISTER: Já žádnej nechci!!

TOASTOVAČ: Smysl mé existence je udělat ti teplý, namazaný, výtečný toast. Když žádný nechceš, moje existence nemá žádný smysl.

LISTER: Tak jo.

TOASTOVAČ: Toastuju, tedy jsem.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rad bych si to stahnul,pres DC bych mel vsechny dily tak do dvou hodin doma, ale neni misto na disku.. zabiraj to Simpsonovi,South Park,Futurama,Ceska soda atd.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: