|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT? |
| méně než 50kg |
|
11% |
[ 32 ] |
| 50 - 75kg |
|
26% |
[ 75 ] |
| 75 - 100kg |
|
28% |
[ 79 ] |
| 100 - 125kg |
|
12% |
[ 34 ] |
| 125 - 150kg |
|
8% |
[ 25 ] |
| 150 - 175kg |
|
3% |
[ 10 ] |
| 175 - 200kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| 200 - 250kg |
|
1% |
[ 4 ] |
| 250 - 300kg |
|
1% |
[ 3 ] |
| více než 300kg |
|
3% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 278 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ondřej1

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 1:56 pm Předmět: Maximálka na mrtvý tah bez cvičení |
|
|
Zajímá mě, kolik jste zvedli na mrtvý tah poprvé, co jste vstoupili do posilovny/začali cvičit. Pokud jste hned od začátku necvičili MT, tak odhadněte. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:02 pm Předmět: |
|
|
LJ fitneska zatáhl 150 na poprvý
já kolem 200.
Dospělej chlap kterej něco dělá/dělal (mimo činky) by měl zatáhnout 150kg. Jeden muj klient 72kg, 40 let, rachyta, informatik, po měsíci cvičení má maxko někde kolem 120kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | LJ fitneska zatáhl 150 na poprvý
já kolem 200.
Dospělej chlap kterej něco dělá/dělal (mimo činky) by měl zatáhnout 150kg. Jeden muj klient 72kg, 40 let, rachyta, informatik, po měsíci cvičení má maxko někde kolem 120kg | fakt jsi zvedl 200kg, když jsi poprvé vešel do posilovny? To pak klobouk dolů! _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:08 pm Předmět: |
|
|
2. trénink sem dělal 5-6 opakování s trahačkama romaniany až na zem
160kg,
asi po měsíci sem testoval maxko 200kg. nejsem blázen abych si na první mrtvolu naložil max.... BTW to nebylo když sem poprvý vstoupil do posilky, ale když sem začal cvičit mrtvolu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Jurass napsal: | 2. trénink sem dělal 5-6 opakování s trahačkama romaniany až na zem
160kg,
asi po měsíci sem testoval maxko 200kg. nejsem blázen abych si na první mrtvolu naložil max.... BTW to nebylo když sem poprvý vstoupil do posilky, ale když sem začal cvičit mrtvolu | a to je právě dost velkej rozdíl. Když si v posilovně vybuduju záda třeba na přítazích a za rok, za dva začnu s mrtvolou, tak už jsem uplně někde jinde. Kazíš mi statistiku! | jo, všichni si vybudujou vzpřimovače na přítazích (který sem stejně do té doby necvičil) a na hyperextenzích a potom se to zvedá
BTW otec mi říkal že nosil 2pytle cementu na každým rameni jeden když stavěl barák jako mlaďoch, ale dělal horolezení takže žádný silový dispozice.... a stavěnej taky není
Naposledy upravil Jurass dne čt prosinec 29, 2005 2:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:20 pm Předmět: |
|
|
prvy krat ked som vosiel do fitka som mal 67kg na 187cm a myslim, ze som skusal nieco ako mrtvy tah (nemal som ani ponatia, ze sa to tak vola :) ) no a bolo tam asi 75-80kg... ked som asi po 3/4 roka cvicenia (ktore bolo uplne na hovno) skusal mrtvolu, bolo tam asi 120kg, potom o neaky cas som zacal neaky normalny trening a tam ta mrtovla bola 150kg na prvy krat (mal som asi 80-85kg)... a to som ju cvicil asi 3 krat do roka. Teraz pri vahe priblizne 95kg je to asi 200kg - po 2.5 roka cvicenia - z toho mrtvolu cvicim pravidelne mozno 7-8mesiacov. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Jurass napsal: | jo, všichni si vybudujou vzpřimovače na přítazích (který sem stejně do té doby necvičil) a na hyperextenzích a potom se to zvedá Ne vážně, tohle má na výkon v mrtvole tak malej vliv že je produktivnější klanět se dámám | Takže ty seš přesvědčenej, že v době, kdy si poprvé vstoupil do posilovny bys po týdnu dal na mrtvolu 200kg? | ne, bylo mi 16,5 roku
kdybych vstoupil do posilky ted a dělal stále florbal tak věřim že 180kg bych zvedl
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:25 pm Předmět: |
|
|
Ondro, jen takova technicka poznamka. Mluvil jsem o dospelych chlapech. U 15letych to meritko bude samozrejme trosku jiny....
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | Ondřej napsal: | | Jurass napsal: | jo, všichni si vybudujou vzpřimovače na přítazích (který sem stejně do té doby necvičil) a na hyperextenzích a potom se to zvedá Ne vážně, tohle má na výkon v mrtvole tak malej vliv že je produktivnější klanět se dámám | Takže ty seš přesvědčenej, že v době, kdy si poprvé vstoupil do posilovny bys po týdnu dal na mrtvolu 200kg? | ne, bylo mi 16,5 roku
kdybych vstoupil do posilky ted a dělal stále florbal tak věřim že 180kg bych zvedl | ž eby se ti mohla z floortbalu zlepšila mrtvola, tomu se mi nechce věřit, když na zlepšení nemá podle tebe vliv ani silový trénink? _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | DrLift napsal: | | Ondro, jen takova technicka poznamka. Mluvil jsem o dospelych chlapech. U 15letych to meritko bude samozrejme trosku jiny.... | A u těch, co se věnujou intezivně nějakému sportu, tak taky. Jo ale, promiň, to je vlastně normální, resp. kdo to nedělá je nenormální? |
Presne tak, nesportovat neni normalni
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:31 pm Předmět: |
|
|
jaký silový trénink? z většiny sportů posiluješ vzpřimovače dost, mimo to pozvedy člověka provází celý život
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | pozvedy člověka provází celý život |
No konecne!!! Na tenhle nazor jsem cekal. Doufam, ze to dojde i ostatnim.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|