|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT? |
| méně než 50kg |
|
11% |
[ 32 ] |
| 50 - 75kg |
|
26% |
[ 75 ] |
| 75 - 100kg |
|
28% |
[ 79 ] |
| 100 - 125kg |
|
12% |
[ 34 ] |
| 125 - 150kg |
|
8% |
[ 25 ] |
| 150 - 175kg |
|
3% |
[ 10 ] |
| 175 - 200kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| 200 - 250kg |
|
1% |
[ 4 ] |
| 250 - 300kg |
|
1% |
[ 3 ] |
| více než 300kg |
|
3% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 278 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | DrLift napsal: | | Ondro, jen takova technicka poznamka. Mluvil jsem o dospelych chlapech. U 15letych to meritko bude samozrejme trosku jiny.... | A u těch, co se věnujou intezivně nějakému sportu, tak taky. Jo ale, promiň, to je vlastně normální, resp. kdo to nedělá je nenormální? |
hm, ten co to neda ma atrofovane svalstvo a je len na nom ako sa k tomu postavi... teda, ci mu je to jedno a potom je tato debata pre neho neprinosna, alebo ho to trapi a nieco urobi pre to aby sa dostal kam chce. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
richardriddick
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:35 pm Předmět: |
|
|
na prvych som dal 3x120.Som mal 16.potom som necvicil MT.Po roku som sa k nemu dostal a dal som 200.Zdvyhanie ramien som cvicieval so 160kg.A trhacky nepouzivam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | DrLift napsal: | | Jurass napsal: | | pozvedy člověka provází celý život |
No konecne!!! Na tenhle nazor jsem cekal. Doufam, ze to dojde i ostatnim. | z toho mi vyplývá, že řekněme 25letý muž který se závodně věnoval nějakému sportu by měl zvednout stejně (samozřejmě v průměru, musíme vzít v úvahu i další okolnosti) co 25letý muž, který nesportoval vůbec nebo jen rekreačně? Je to tak? |
ne, sportovec navíc cvičí svaly při sportu, takže teoreticky zvedne víc
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | DrLift napsal: | | Jurass napsal: | | pozvedy člověka provází celý život |
No konecne!!! Na tenhle nazor jsem cekal. Doufam, ze to dojde i ostatnim. | z toho mi vyplývá, že řekněme 25letý muž který se závodně věnoval nějakému sportu by měl zvednout stejně (samozřejmě v průměru, musíme vzít v úvahu i další okolnosti) co 25letý muž, který nesportoval vůbec nebo jen rekreačně? Je to tak? |
Pokud neslo o silovy sport a maji podobny zivotni styl, ver tomu, ze rozdily nebudou nijak dramaticky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:49 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Pokud neslo o silovy sport a maji podobny zivotni styl, ver tomu, ze rozdily nebudou nijak dramaticky. | Tak mi řekni, proč jsem třeba já nezvednul při první mrtvole 150, ale nějakejch 75kg, a to ještě ani nebylo při vstupu do posilovny? _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:51 pm Předmět: |
|
|
| richardriddick napsal: | | na prvych som dal 3x120.Som mal 16.potom som necvicil MT.Po roku som sa k nemu dostal a dal som 200.Zdvyhanie ramien som cvicieval so 160kg.A trhacky nepouzivam. |
a pak ses probudil ze
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Curu napsal: | | richardriddick napsal: | | na prvych som dal 3x120.Som mal 16.potom som necvicil MT.Po roku som sa k nemu dostal a dal som 200.Zdvyhanie ramien som cvicieval so 160kg.A trhacky nepouzivam. |
a pak ses probudil ze |
A proc jako? Pokud je sportovne nadanej tak to dava. Bracha dal v 16 pul roce cviceni asi 175kg (vazil kolem 70kg). To co pise mi neprijde nerealny.
|
|
| nahoru |
|
 |
richardriddick
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Curu napsal: | | richardriddick napsal: | | na prvych som dal 3x120.Som mal 16.potom som necvicil MT.Po roku som sa k nemu dostal a dal som 200.Zdvyhanie ramien som cvicieval so 160kg.A trhacky nepouzivam. |
a pak ses probudil ze |
Preco by som sa mal prebudit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | DrLift napsal: | | A proc jako? Pokud je sportovne nadanej tak to dava . Bracha dal v 16 pul roce cviceni asi 175kg (vazil kolem 70kg). To co pise mi neprijde nerealny. | Proč sportovně nadanej? Já myslel, že u mrtvého tahu nejde o nějaké nadání, tam takovou váhu dá přeci každej, to je přirozenej pohyb, to není jako fotbal. | 200kg dá na mrtvole každej kdo ju trénuje dobře a nemá problémy se zádama..to ti řekne každej lifter...ale talent je ten kdo to dá v 16ti aniž by se jí věnoval:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:11 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: |
200kg dá na mrtvole každej kdo ju trénuje dobře a nemá problémy se zádama..to ti řekne každej lifter...ale talent je ten kdo to dá v 16ti aniž by se jí věnoval:) |
asi tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:18 pm Předmět: |
|
|
ja daval asi kolem 40-50kg. _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | | ja daval asi kolem 40-50kg. |
Tak seš chabounek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|