|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT? |
| méně než 50kg |
|
11% |
[ 32 ] |
| 50 - 75kg |
|
26% |
[ 75 ] |
| 75 - 100kg |
|
28% |
[ 79 ] |
| 100 - 125kg |
|
12% |
[ 34 ] |
| 125 - 150kg |
|
8% |
[ 25 ] |
| 150 - 175kg |
|
3% |
[ 10 ] |
| 175 - 200kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| 200 - 250kg |
|
1% |
[ 4 ] |
| 250 - 300kg |
|
1% |
[ 3 ] |
| více než 300kg |
|
3% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 278 |
|
| Autor |
Zpráva |
Pitro

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:23 pm Předmět: |
|
|
Vcera som skusal mrtvy tah 1* v zivote a som dost sklamany.
Dost ma rozhadzovalo to ze bolo plne fitko a siel som do toho bez praktickej ukazky .. videl som to len na par videach / obrazkoch. Bal som sa aby som nepredviedol nejaky paracvik po ktorom by som lezal na zemy zavaleny cinkou.
Vysledok zdvyhol som 100kg 3* dufam ze technicky spravne a zistil ze tu cinku dlhsie proste neudrzim v paprckach : ( chrbat alebo nohy boli v poho.
Skusim to o par dni tentokrat bez odcvicenia bicepsou vopred
Inak vek 19 vaha pocas sviatkov nespecifikovana
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:27 pm Předmět: |
|
|
Vim ze 200 jsem zatahl cca za pul roku co jsem tu mrtvolu cvicil pri vaze 90kg, zacinal jsem na 90-100kg v seriich. Jeden muj klient zvedl po dvou mesicich cviceni 5x90kg perfekni technikou (nikdy driv necvicil) a myslim ze tech 150 pro nej nebude tak do mesice problem
|
|
| nahoru |
|
 |
Goth
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:28 pm Předmět: |
|
|
No ja dal v prvaku pri testovani v telocviku 140 Kg -nikdy predtim jsem v posilce nebyl (a ani dlouho potom cca 10 let :- ( ) jo a vyska 185 vaha 90 kg _________________ Vsichni chteji do nebe, ale nikdo nechce umrit.....
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Mike Tyson napsal: | | ja daval asi kolem 40-50kg. | jak takovej člověk bez talentu může bejt moderátor | tak měl slabý záda, má postavu spíš na bench (krátký ruce malinkej:)) - sorry ale že bych já byl nějakej sportovní talent se říct nedá a když sem poprvý úplně zkoušel mrtvolu a dřep tak sem na MT měl 115 a na dřepu 100 a to sem byl hubenej a slabej...pak sme za snad měsíc zkusil MT znova s jurassem dal sem těch 135...a teď aniž bych MT cvičil nebo vůbec nějak moc cvičil:) tak 160 tam je v klídku a věřím, že kdybych to cvičil dva měsíce silovou rutinou, tak z toho ještě 25kg určitě vytáhnu nejmíň...na těch 200kg má fakt každej časem
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | | TheStrongBoy napsal: | | Mike Tyson napsal: | | ja daval asi kolem 40-50kg. |
Tak seš chabounek |
na 9let dobry to bylo..... |
no, tak to si moh bejt i v televizi
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | | TheStrongBoy napsal: | | Mike Tyson napsal: | | ja daval asi kolem 40-50kg. |
Tak seš chabounek |
na 9let dobry to bylo..... | to ale ondřej dával ve 30ti nebo kolika kazíš statistiku
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | asi ne,uz jsem mel asi 80kg |
No tak to si moh bejt v televizi tuplem
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:43 pm Předmět: |
|
|
Prostě ze statistiky mi vyplývá, to, co jsem čekal, že ten průměr je někde kolem 80-90kg _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Prostě ze statistiky mi vyplývá, to, co jsem čekal, že ten průměr je někde kolem 80-90kg | jenže ondřeji, tam ti hlasujou převážně lidi co zkusili MT poprvý v 16ti a ne v 25ti - znovu opakuju že to co zvedneš při prvním vstupu do fitka jako týnejdžr a co po roce tréninku MT když seš dospělej chlap se nedá porovnávat - to že zvedáš málo může být třeba tím že si začal cvičit pozdě a nic si celý roky předtím pořádnýho nedělal a máš slabý záda a už nemáš tolik přirozenýho tesťáku, ale to vařím z vody:), nebo je to taky tím že máš špatnej trénink protože takovej Mrmza ten začal cvičit v kolik Jurassi 30ti? nebyl to žádnej sporťák a kolik dává teď:)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 4:19 pm Předmět: |
|
|
Ja su hroznej srac, poprvy sem to skousel asi se 70kg.
Zacal sem to cvicit tak pred 2-3? mesicama baj voko a pripadam si jak lama..
jedu to teda bez pasku,trhacek i bandu (vim ze tu taci sou) a naposled sem delal 3x3 se 130kg a skousel sem si max a 2x140 .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ja su hroznej srac, poprvy sem to skousel asi se 70kg.
Zacal sem to cvicit tak pred 2-3? mesicama baj voko a pripadam si jak lama..
jedu to teda bez pasku,trhacek i bandu (vim ze tu taci sou) a naposled sem delal 3x3 se 130kg a skousel sem si max a 2x140 .. | se styď a mákni - řek bych že jak seš těžkej tak máš taky jinde těžiště...a navíc máš kulturistickej trénink takže silově nahoru nepudeš nijak závratně rychle..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|