|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT? |
| méně než 50kg |
|
11% |
[ 32 ] |
| 50 - 75kg |
|
26% |
[ 75 ] |
| 75 - 100kg |
|
28% |
[ 79 ] |
| 100 - 125kg |
|
12% |
[ 34 ] |
| 125 - 150kg |
|
8% |
[ 25 ] |
| 150 - 175kg |
|
3% |
[ 10 ] |
| 175 - 200kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| 200 - 250kg |
|
1% |
[ 4 ] |
| 250 - 300kg |
|
1% |
[ 3 ] |
| více než 300kg |
|
3% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 278 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 4:41 pm Předmět: |
|
|
njn  .. zacal sem v podstate na tvou radu:) a bavi me to.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prest
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 5:28 pm Předmět: . |
|
|
Tak koukám, že tady je to samej superman-já teda dal 200 kg na MT až po nějakým čase -když jsem ho ještě mohl cvičit kvůli páteři a to si nemyslím, že bych byl od přírody slabej-ale co na netu dělá každej super váhy ale realita je trochu jiná
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 5:41 pm Předmět: Re: . |
|
|
| prest napsal: | | Tak koukám, že tady je to samej superman-já teda dal 200 kg na MT až po nějakým čase -když jsem ho ještě mohl cvičit kvůli páteři a to si nemyslím, že bych byl od přírody slabej-ale co na netu dělá každej super váhy ale realita je trochu jiná | co to meleš:) ... my se tady známe osobně všichni a jurass zatáhl na závodech kolik 270? letos, tak se hoď do klidu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 6:06 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | To bych taky chtěl znát přes 9000 lidí | to byla nadsázka;) - ale psalo tady pár lidí, jurass cizopasník dr-lift ondřej já...všichni sme opravdoví
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 6:11 pm Předmět: |
|
|
Taky trosku prispeju... Mrtvej tah jsem dal nejvic kdy asi kolem 210kg. To uz ale snad nikdy nedam :-) Bezne jedu kolem 100-140kg a uz je to na me dost... Drepnul jsem 230 trikrat, na zakopech dam vsechno + jednorucky prilozeny a hyperextenzi davam s kotoucem. Mrtvolu nejezdim, hrozne me tenhle cvik jebe... Nejhnusnejsi cvik kterej existuje. _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 6:13 pm Předmět: |
|
|
JO ale nejúčinější _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 6:13 pm Předmět: |
|
|
Teda po dřepu _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 6:16 pm Předmět: |
|
|
| strabo napsal: | | Taky trosku prispeju... Mrtvej tah jsem dal nejvic kdy asi kolem 210kg. To uz ale snad nikdy nedam :-) Bezne jedu kolem 100-140kg a uz je to na me dost... Drepnul jsem 230 trikrat, na zakopech dam vsechno + jednorucky prilozeny a hyperextenzi davam s kotoucem. Mrtvolu nejezdim, hrozne me tenhle cvik jebe... Nejhnusnejsi cvik kterej existuje. | No ale uznej že jestli si měl 140kg a dával na MT 140kg tak to bylo trošku na pováženou .
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 6:19 pm Předmět: |
|
|
No dobre, tak daval jsem vic, kolem 180, ale to bylo pro trenink uplne max, proste jezdim s nizkyma vahama, kdyz uz ho teda jedu. Nejak na picu se proste k tomu stavim, blbe se s tim sklanim dolu, tahaji me to hlavne vzprimovace... Nejde mi ten biomechanicky pohyb. _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|