Maximálka na mrtvý tah bez cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na mrtvý tah bez cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT?
méně než 50kg
11%
 11%  [ 32 ]
50 - 75kg
26%
 26%  [ 75 ]
75 - 100kg
28%
 28%  [ 79 ]
100 - 125kg
12%
 12%  [ 34 ]
125 - 150kg
8%
 8%  [ 25 ]
150 - 175kg
3%
 3%  [ 10 ]
175 - 200kg
1%
 1%  [ 5 ]
200 - 250kg
1%
 1%  [ 4 ]
250 - 300kg
1%
 1%  [ 3 ]
více než 300kg
3%
 3%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 278

Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatim, co jsem psal o vahach v mrtvole si stojim. Normalni dospelej chlap zvedne bez treninku to co jsem zminoval (vahu nebudu uvadet aby mne nekdo nechytal za slovicko). Pokud da nejakej chlap nezvedne 120kg (beru normalni chlapy ne 70kg tycky) je to na povazenou a mel by se sebou zacit neco rychle delat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

az tak?no pristi tyden to zkusim,to budu zase za bramboru
Curu

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Zatim, co jsem psal o vahach v mrtvole si stojim. Normalni dospelej chlap zvedne bez treninku to co jsem zminoval (vahu nebudu uvadet aby mne nekdo nechytal za slovicko). Pokud da nejakej chlap nezvedne 120kg (beru normalni chlapy ne 70kg tycky) je to na povazenou a mel by se sebou zacit neco rychle delat.

hej ale todle me fakt vytaci, jaka 70kg tycka? normalni chlap je snad normalni dospelej clovek co neposiluje a co neni VYZRANEJ. a na prumernyho chlapa (180cm) me pride 70kg tak akorat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drago

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja dal poprve na MT asi 70kg, mohlo me byt tak 13-14. Pak jsem prestal posilovat a dal se na bojovy sporty. Ted MT cvicim asi s 150-180kg, minimalne 3 opak v serii.

A jak nekdo napsal "70kilovy tycky", chlapy kolem 180-185cm, treba i se "sportovni" postavou vazi zhruba 75-78kg. A nejsou extra hubeni. Mas zkresleny predstavy.
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Curu napsal:
DrLift napsal:

hej ale todle me fakt vytaci, jaka 70kg tycka? normalni chlap je snad normalni dospelej clovek co neposiluje a co neni VYZRANEJ. a na prumernyho chlapa (180cm) me pride 70kg tak akorat

Normalni chlap pri 180cm nevazi 70kg. Pokud ano je to spis dostihovej chrt nebo uprchlik z koncentracniho tabora

P.S.: u nas v gymu rikame, ze kdo nema pres 100kg neni chlap
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Curu napsal:
DrLift napsal:

Normalni chlap pri 180cm nevazi 70kg. Pokud ano je to spis dostihovej chrt nebo uprchlik z koncentracniho tabora

P.S.: u nas v gymu rikame, ze kdo nema pres 100kg neni chlap

Podle mě pokud ten člověk necvičí a měří 180 tak takovejch 70-80 je normální váha prostě takovej obyčejnej týpek štíhlej...Normálnější je takovejch 80 ale 90 to už bude bujto stavěnej a nebo obtloustlej (jak nechám na vás-někdo je celej tlustší, někdo má prdel, pupek boky atd.) a já prostě nemůžu slevit ale mám pár kámošů kolem 30 ti co to zkoušely ---zkoušely to 3 a všichni se nedostaly nad 130. Jo a vážej kolem 70-80 proč obyč chlapy-chlapci...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě nepříde že pokud nedá někdo na MT ve 30ti aspoň 150 že je něco špatně... Je to tak trochu jako kdybych řekl " kdo neuběhne aspoň 4kilometry bez cvičení tak je lemra" Já to třeba neuběhnu momentálně, ale když sem vážil normálně a necvičil tak jo...Ale taklhe se to brát nedá...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdy ma jine priority.. nekomu 70kg na 180cm vyhovuje a nepotrebuje k zivotu tahat 150kg na mrtvolu, kdyz se treba zivy jako uspesny manazer..
Wygh

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doktore.. tak myslim že ste asi v tom gymu trošku hodně jiný...nic ve zlým,ale tohle mi připadá jako,že se trochu povyšuješ, beztak je lepší bejt 80 kilovej normální chlap,než 120 kilový hovádko (berte to s rezervou),který má místo mozku jeden sval,což tu teď předvádíč ty doktore... (bez urážky ale příjde mi to tak)

Jesse Marunde
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ty, Lifte, když jseš takovej CHLAP, kolik km jsi schopnej uběhnout? To je přece taky pro člověka normální přirozenej pohyb, když už jseš zastánce těch přirozenjch pohybů. Dokonce myslím, že běh je mnohem přirozenější než nějaké zvedání činky,ne?

Jinak 100kg na 180cm, to už jsou většinou pěkně pupkatý taťkové (často i s tím cvičením), no a jestli je tohle ideál mužské krásy, no proti gustu...

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
LJ

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Co ty, Lifte, když jseš takovej CHLAP, kolik km jsi schopnej uběhnout? To je přece taky pro člověka normální přirozenej pohyb, když už jseš zastánce těch přirozenjch pohybů. Dokonce myslím, že běh je mnohem přirozenější než nějaké zvedání činky,ne?

Jinak 100kg na 180cm, to už jsou většinou pěkně pupkatý taťkové (často i s tím cvičením), no a jestli je tohle ideál mužské krásy, no proti gustu...
Doufám že si stihl fotky, kocoure . K věci, zkoušel si někdy takovej běh?:) Člověk uběhne docela dooost, aji bez fyzičky sem zaběhl nějakejch 16km do kopce, jen mi to trvalo o 40 minut dýl než s fyzičkou rok předtím. Takže bych nebral jako nějakej faktor kolik uběhneš, ale spíš za kolik uběhneš třeba 1500m to má nějakou vypovídající hodnotu. Ty sis zkoušel kolik uběhneš?
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Doufám že si stihl fotky, kocoure . K věci, zkoušel si někdy takovej běh?:) Člověk uběhne docela dooost, aji bez fyzičky sem zaběhl nějakejch 16km do kopce, jen mi to trvalo o 40 minut dýl než s fyzičkou rok předtím. Takže bych nebral jako nějakej faktor kolik uběhneš, ale spíš za kolik uběhneš třeba 1500m to má nějakou vypovídající hodnotu. Ty sis zkoušel kolik uběhneš?
Nevim, proč jsi ty fotky stahoval, čoveče, náhodou jsou celkem dobrý. Ale nějak tam nemáš tolik slintajících smajlíků jako Katka

Jinak já jsem seriózně běhal naposledy tak v 18, to jsem v létě na chatě každej den dal těch 5km běh a tak 1km plavání. Ale mě si neber za příklad, já nejsem ten správnej chlap ala DrLift Teď jsem se rozhodl, že začnu na jaře běhat, až začnu dietu, protože taky max. váha není všechno, když pak člověk funí jako lokomotiva, když má vyjít 4 patra. Běhání mě vždycky dost bavilo, tedy v přírodě, ne na dráze.

Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:

Ty wole, tos nabral kde???
ja dam 20m a koncim ... uz aj kamosi si ze me v telocviku delaj prdel, kdyz rikam ze se z toho asi zebliju..
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No u mně to dřív fungovalo tak, že naějakou dobu sem běžel, třeba 1km a docela únava, pak najednou jakoby něco "secvakne" a pak už jsem mohl běžet hrozně dlouho a furt vpohodě. Prostě jak jsem se zahřál a rozběhnul, tak to šlo. Myslím, resp. věřím, že i dnes jsem si nějakou kondici udržel, takže na jaře začnu, už se docela těším. Ovšem se 100kg budu muset dávat pozor, mám docela křehké kotníky a v létě jsem si jeden zle vyvrknul, takže budu asi muset běhat v kotníkovejch botách s hodně staženou nohou.

DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
Doktore.. tak myslim že ste asi v tom gymu trošku hodně jiný...nic ve zlým,ale tohle mi připadá jako,že se trochu povyšuješ, beztak je lepší bejt 80 kilovej normální chlap,než 120 kilový hovádko (berte to s rezervou),který má místo mozku jeden sval,což tu teď předvádíč ty doktore... (bez urážky ale příjde mi to tak)

Nic proti, ale asi spatne chapes. Nikdo se tady nepovysuje. Mozna sis mohl vsimnout toho smajlika co jsem mel za tou poznamku o 100kg. Krom toho 100kg mi prijde u chlapa s prumernou vyskou (coz je 180cm) ktery se venuje posilovani jako pomerne normalni vaha.

Jak tak koukam, tak jiny asi jsme protoze bench pod 100kg a tah pod 200kg u nas plati za ostudnej vykon (u cloveka, ktery cvici).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: