Maximálka na mrtvý tah bez cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na mrtvý tah bez cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT?
méně než 50kg
11%
 11%  [ 32 ]
50 - 75kg
26%
 26%  [ 75 ]
75 - 100kg
28%
 28%  [ 79 ]
100 - 125kg
12%
 12%  [ 34 ]
125 - 150kg
8%
 8%  [ 25 ]
150 - 175kg
3%
 3%  [ 10 ]
175 - 200kg
1%
 1%  [ 5 ]
200 - 250kg
1%
 1%  [ 4 ]
250 - 300kg
1%
 1%  [ 3 ]
více než 300kg
3%
 3%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 278

Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Nevim, proč jsi ty fotky stahoval, čoveče, náhodou jsou celkem dobrý. Ale nějak tam nemáš tolik slintajících smajlíků jako Katka

Jinak já jsem seriózně běhal naposledy tak v 18, to jsem v létě na chatě každej den dal těch 5km běh a tak 1km plavání. Ale mě si neber za příklad, já nejsem ten správnej chlap ala DrLift Teď jsem se rozhodl, že začnu na jaře běhat, až začnu dietu, protože taky max. váha není všechno, když pak člověk funí jako lokomotiva, když má vyjít 4 patra. Běhání mě vždycky dost bavilo, tedy v přírodě, ne na dráze.
Hele vzhledem k tomu že sem chodí hlavně chlapi, sem docela rád že tam žádný nejsou .

5km to ale moc není teda:)). Já sem nabral kondičku daleko rychleji než na běhu na boxu ale to je jinej příběh.

BD: to sem fakt zaběhl z placu, prostě sem běžel pomalu - pravda seš o dost tlustší a v o dost horší formě než byla ta moje špatná fotma:)), asi bys musel 10kg shodit abys u běhu nekolaboval:)
LJ

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Jak tak koukam, tak jiny asi jsme protoze bench pod 100kg a tah pod 200kg u nas plati za ostudnej vykon (u cloveka, ktery cvici).
Ale to už tu bylo 100 000x že tvoje fitko a kamarádi nejsou vypovídající vzorek a máš zkreslený představy. To že tyhle výkony může dát každej je jedna věc, nicméně znám desítky lidí co cvičí maj dobrou postavu (zaběhnou třeba i 20km ) sou poměrně silní a tyhle váhy nedají, a sou to vlastně všichni lidi co znám a cvičí kromě jurasse a teď mě nikdo jinej už nenapadá, ale není to žádnej malej vzorek a nejsou to žádní sráči;). Ale 100kg taky nemá ani jeden z nich leda žeby Black Dragon:).
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
BD: to sem fakt zaběhl z placu, prostě sem běžel pomalu - pravda seš o dost tlustší a v o dost horší formě než byla ta moje špatná fotma:)), asi bys musel 10kg shodit abys u běhu nekolaboval:)
Spíš budu asi jezdit na kole (v přírodě) a plavat, protože s touhle váhou se docela bojím běhat, ty moje kotníky na to nejsou stavěný a max. váha, se kterou se cítím dobře je těch 90kg.

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Jak tak koukam, tak jiny asi jsme protoze bench pod 100kg a tah pod 200kg u nas plati za ostudnej vykon (u cloveka, ktery cvici).
No a jak je to s tím během? Nějak jsi zapomněl odpovědět! . Myslím, že SPRÁVNEJ CHLAP by měl zaběhnout alespoň těch 5km ve slušném tempu bez toho aby měl pocit, že každou chvíli zkolabuje. Myslím, že takový ty hroudy masa a tuku, co se furt jen válej, když zrovna nezvedaj ty svoje OBROVSKÝ CHLAPSKÝ váhy, nejsou žádnej ideál. To v tuto chvíli platí i na mě, bohužel. Když už ideál, tak by to měla bejt nějaká rovnováha mezi silovejma a aerobníma dovednostma.

Wygh

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lifte já se tady s tebou nebudu dohadovat... prostě je to blbost to co tady říkáš...tak pěkný že u vás v posilovně to tak chodí a je vidět že tím asi žiješ,ale normální chlap nemůže na hulváta zvednou 160 kg..Normální znamená 70-90kg při 170-190 cm,kterej je nějak aktivní...

Jesse Marunde
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda souhlasim s Liftem. Myslim ,že normální chlap by 120 měl zatáhnout. Jeden muj kámoš-sušinka 155cm/55kg dal po mesici a pul tahani mrtvol 2x120.

Co se mě týče : První mrtvola - 3x100kg Po cca 3 měsících 1x180kg - s rezervou. Já měl teda spíš problémy se sílou úchopu,než s tím že bych to neutáhl.
Sauron

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím říct že mne Doktor s tou svojí teorií trochu sere - dlouhodobě .

První mrtvolu jsem zvedl ve třiceti - zátěž 70kg, tehdejší váha 75 kg/182 cm.

Dneska v sedmatřiceti zatáhnu tak kolem 160 - 170kg /poslední test proběhl na čince s menšíma kotoučema, tak nevím přesně/, po 7 letech tréninku, z toho nejméně 3-4 roky má ten trénink hlavu a patu.

Kdo by řekl, že trénuju blbě, nechť si přečte moje logy, nebo jej zvu na pár společných tréninků, Fitness Siesta, Mělník.

Je pravdou, že jsem v mládí byl všelijak nemocnej, skoro pořád nechodil na tělák, nechápal, jsem, proč ti pitomci vrstevníci hrajou fotbal, potom chlastal a tak.

Na druhou stranu vsadím boty, že 100kg na mrtvolu nedá z voleje víc než deset procent advokátů nad 35 let.

Takže - kdo je normální chlap - dneska? Kolben? Řepín? Kancelářská krysa?
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Co ty, Lifte, když jseš takovej CHLAP, kolik km jsi schopnej uběhnout? To je přece taky pro člověka normální přirozenej pohyb, když už jseš zastánce těch přirozenjch pohybů. Dokonce myslím, že běh je mnohem přirozenější než nějaké zvedání činky,ne?

Jinak 100kg na 180cm, to už jsou většinou pěkně pupkatý taťkové (často i s tím cvičením), no a jestli je tohle ideál mužské krásy, no proti gustu...

Ondro, ja necvicim proto, abych byl ideal muzske krasy a tudiz mne to, ze jsem pupkatej tatka vubec netrapi. Mne osobne prijde lepsi mit lehce nadvahu, nez byt vyzablej.

Lidi ktery sportujou proto, aby byli krasni moc nechapu. Ja sportoval vzdycky proto, abych rychleji behal, jezdil na kole, vic zvedal. Tohle je u mne sport.

Bez muceni priznam, ze nemam ani tuseni a nejspis by u mne beh dopadnul hodne zle. Moje fyzicka je bidna. Nemam problem s tim to priznat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
LJ

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jen dodám že ten bench 100 MT 200 nedá z placu třeba ani můj spolužák mistr republiky v judu , teď na mužích byl tuším 7. co už netrénuje, a ten posiluje snad 10 let. Má prostě sílu trošku někde jinde. A to že 80kg nemusí na 180cm vypadat vyzáble, o tom se snad nebudem hádat, když máš člověk svaly a je vysekanej, tak je to slušný . Naopak 100kg může vypadat strašně i na 190cm .

Ad. lidi co cvičí pro krásu - de to ruku v ruce se zdravím, někoho prostě bolí u počítače záda a chce se líbit holkám, někdo chce tahat velký váhy, to prostě nejde srovnávat a odsuzovat:), navíc skoro každá ženská co cvičí to dělá pro krásu...
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
DrLift napsal:
No a jak je to s tím během? Nějak jsi zapomněl odpovědět! . Myslím, že SPRÁVNEJ CHLAP by měl zaběhnout alespoň těch 5km ve slušném tempu bez toho aby měl pocit, že každou chvíli zkolabuje. Myslím, že takový ty hroudy masa a tuku, co se furt jen válej, když zrovna nezvedaj ty svoje OBROVSKÝ CHLAPSKÝ váhy, nejsou žádnej ideál. To v tuto chvíli platí i na mě, bohužel. Když už ideál, tak by to měla bejt nějaká rovnováha mezi silovejma a aerobníma dovednostma.

Ondro, ja to fakt netusim. V dobe kdy jsem jeste delal aerobni sporty (v 19 letech) jsem si ozkousel bez treninku (jen jsem jezdil na kole) zelezneho muze a do cile jsem se doplacal (3,8km plavani, 180km kolo, 42km beh). Ted bych do neceho podobneho nesel ani nahodou. Behani je hodne o vaze. Tezko bude nekdo skvelej vytrvalec a vazit pres 100kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sauron napsal:
Musím říct že mne Doktor s tou svojí teorií trochu sere - dlouhodobě .

První mrtvolu jsem zvedl ve třiceti - zátěž 70kg, tehdejší váha 75 kg/182 cm.

Dneska v sedmatřiceti zatáhnu tak kolem 160 - 170kg /poslední test proběhl na čince s menšíma kotoučema, tak nevím přesně/, po 7 letech tréninku, z toho nejméně 3-4 roky má ten trénink hlavu a patu.

Kdo by řekl, že trénuju blbě, nechť si přečte moje logy, nebo jej zvu na pár společných tréninků, Fitness Siesta, Mělník.

Je pravdou, že jsem v mládí byl všelijak nemocnej, skoro pořád nechodil na tělák, nechápal, jsem, proč ti pitomci vrstevníci hrajou fotbal, potom chlastal a tak.

Na druhou stranu vsadím boty, že 100kg na mrtvolu nedá z voleje víc než deset procent advokátů nad 35 let.

Saurone, ruku na srdce myslis, ze ty bys se svym byvalym zivotnim stylem obstal jako prumerny vzorek populace?
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Ondro, ja to fakt netusim. V dobe kdy jsem jeste delal aerobni sporty (v 19 letech) jsem si ozkousel bez treninku (jen jsem jezdil na kole) zelezneho muze a do cile jsem se doplacal (3,8km plavani, 180km kolo, 42km beh). Ted bych do neceho podobneho nesel ani nahodou.
A o to mi jde. Takže kdo je troska? Člověk, co sice zvedne víc jak 200 na mrtvolu a 100 na benč, ale funí i do schodů; nebo člověk, co tohle nezvedne ani náhodou, ale má mnohem lepší kondičku než třeba ty, protože, já nevím, třeba chodí hrát pravidelně fotbálek nebo volejbal?

DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lj, ja fakt nejsem schopnej pochopit, ze nekdo cvici nekolik let a neda 100kg. Ten clovek proste musi zakonite delat neco spatne nebo cvicit ve spatnem prostredi (priklady totiz tahnou).

Ja to fakt videl u nas v posilovne uz nekolikrat. Lidi co 15 let netrenovali prijdou do posilovny a za chvili pres 100kg davaj. Chlapik co dela nekde reditele k nam prisel a za rok tech 100kg taky zmacknul. Vim, ze ve fitkach davaji lidi casto o dost min, ale je mi fakt zahadou proc.

Jo a s temi 100kg nerikej ze jich znas malo (Mrmza, Melounek, Jurass, Mig....).
Sauron

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já myslí, že ta populace je na tom fakt bídnějc, než si Doktore myslíš. Viděl jsem to na exekutorovi, co se mnou trénuje. Za rok mne dohnal - silově - ale začínal někde na 60-70%. Bench 50kg zavalenej a tak. A to jako dává sem tam pívo, semtam tenis, prostě normálka .....

Pro průměrnýho nekolbena je 100kg dřep třeba naprosto děsivý číslo.
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sauron napsal:
No přece DrLift a jeho kamarádi.

Musím přiznat, že DrLift mi přišel doteď jako rozumnej chlap, ale s tímhle názorem mě taky pěkně sere, proto už to tady taky řešíme 2 dny

Je to i tím, že jsem byl odmala ten, podle DrLifta a podobných, méněcený jedinec, vždycky hodně hubenej, i když jsem tak od 14 hodně sportoval - plaval, běhal, pak jsem si i pořídil činky, dělal kliky, shyby mezi židlema... stejně jsem byl ten hubenej v očích podobných frajírků (co měli to štěstí, že jejich přirozená váha byla o pár kilo těžší - i když často jen díky vrstvě tuku) nula, dvakrát přeloženej vítr. Takže jsem si užil i nějakou tu šikanu, v té době naštěstí jen velmi lehkou, spíš ústní.

Proto mám dodnes alergii na podobné hloupé kecy, kdo že je správnej chlap atp, a říkám, už docela naštvanej, pokud "správnej chlap" je člověk s podobnejma názorama, tak všichni správný chlapi děte do prdele.

Tím v tomhle topicu končím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: