|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT? |
| méně než 50kg |
|
11% |
[ 32 ] |
| 50 - 75kg |
|
26% |
[ 75 ] |
| 75 - 100kg |
|
28% |
[ 79 ] |
| 100 - 125kg |
|
12% |
[ 34 ] |
| 125 - 150kg |
|
8% |
[ 25 ] |
| 150 - 175kg |
|
3% |
[ 10 ] |
| 175 - 200kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| 200 - 250kg |
|
1% |
[ 4 ] |
| 250 - 300kg |
|
1% |
[ 3 ] |
| více než 300kg |
|
3% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 278 |
|
| Autor |
Zpráva |
DrLift
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 10:28 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | A o to mi jde. Takže kdo je troska? Člověk, co sice zvedne víc jak 200 na mrtvolu a 100 na benč, ale funí i do schodů; nebo člověk, co tohle nezvedne ani náhodou, ale má mnohem lepší kondičku než třeba ty, protože, já nevím, třeba chodí hrát pravidelně fotbálek nebo volejbal? |
Zrovna volejbal moc o fyzicce neni na ten bych si v pohode troufal
Rec byla o tom, ze kdyz nekdo neda 120kg v tahu tak je to dost zly. 200kg ti da z fleku nekdo hodne tezko. Po cilevedomem treninku, ale 200kg da opravdu snad kazdy, to same plati i o tech 100kg v benci. Jsem presvedcenej, ze kdyby se mi nekdo dostal do ruky a chodil se mnou trenovat, tak tyhle vahy bude spolehlive davat (i Sauron ).
No a ted zpet k te trosce. Troska jsou oba. Spravne by mel neco zvednout a mel by mit i trochu fyzicku. Kdyz uz nedela nic poradne mel by byt alespon sportovne vsestranny.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DrLift
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 10:34 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: |
Musím přiznat, že DrLift mi přišel doteď jako rozumnej chlap, ale s tímhle názorem mě taky pěkně sere, proto už to tady taky řešíme 2 dny
Je to i tím, že jsem byl odmala ten, podle DrLifta a podobných, méněcený jedinec, vždycky hodně hubenej, i když jsem tak od 14 hodně sportoval - plaval, běhal, pak jsem si i pořídil činky, dělal kliky, shyby mezi židlema... stejně jsem byl ten hubenej v očích podobných frajírků (co měli to štěstí, že jejich přirozená váha byla o pár kilo těžší - i když často jen díky vrstvě tuku) nula, dvakrát přeloženej vítr. Takže jsem si užil i nějakou tu šikanu, v té době naštěstí jen velmi lehkou, spíš ústní.
|
Ondro, zacinal jsem uplne stejne jako ty a vyzablej jsem byl taky (vazil jsem 62kg na 183cm), taky jsem si poridil cinky, delal kliky mezi zidlema atd. Do posilovny jsem se dostal az rok po vojne. Myslim, ze startovni pozici jsme meli hodne podobnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 10:35 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Ondro, zacinal jsem uplne stejne jako ty a vyzablej jsem byl taky (vazil jsem 62kg na 183cm), taky jsem si poridil cinky, delal kliky mezi zidlema atd. Do posilovny jsem se dostal az rok po vojne. Myslim, ze startovni pozici jsme meli hodne podobnou. | Pak ovšem už vůbec nechápu, proč šíříš názor, že chlap by měl bejt nějaká 100kg hrouda? _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 11:36 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | DrLift napsal: | | Ondro, zacinal jsem uplne stejne jako ty a vyzablej jsem byl taky (vazil jsem 62kg na 183cm), taky jsem si poridil cinky, delal kliky mezi zidlema atd. Do posilovny jsem se dostal az rok po vojne. Myslim, ze startovni pozici jsme meli hodne podobnou. | Pak ovšem už vůbec nechápu, proč šíříš názor, že chlap by měl bejt nějaká 100kg hrouda? |
To o tech 100kg bylo se smajlikem a s dovetkem ze to rikame u nas v posilovne. rikame to proto, ze min u nas nema skoro nikdo
Normalni chlap ma trochu min a to neco kolem 90kg.
Rikam to proto, ze kdyz jsem se dokazal takhle vykrmit ja, tak jsem presvedcenej, ze to dokaze kazdej. Nebyl jsem zadnej genetickej zazrak, ale vychciplej pubertak s 62kg a 29cm bicepsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 11:39 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: |
Rikam to proto, ze kdyz jsem se dokazal takhle vykrmit ja, tak jsem presvedcenej, ze to dokaze kazdej. Nebyl jsem zadnej genetickej zazrak, ale vychciplej pubertak s 62kg a 29cm bicepsem. |
tak teď jsi doktore zcela mimo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 11:45 am Předmět: |
|
|
a ja rikam,kdo ma nadvahu,neubehne 10km a neudela provaz,tak by se sebou mel hodne rychle neco delat.
sam jsi rikal,ze jsi byl hubenour atd.takze pokud bys nezacal cvicit,tak bys i pres to tech 150 jako kazdej "spravnej" chlap zatahl?
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 11:50 am Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | a ja rikam,kdo ma nadvahu,neubehne 10km a neudela provaz,tak by se sebou mel hodne rychle neco delat.
sam jsi rikal,ze jsi byl hubenour atd.takze pokud bys nezacal cvicit,tak bys i pres to tech 150 jako kazdej "spravnej" chlap zatahl? |
Kdybych nezacal cvicit, tak bych byl hodne velkej chcipak, ale i presto si myslim, ze bych tech 150kg dal.
Podivej, jestli se chces pred ostatnima vytahnout, ze do mne dokazes rypnout, tak si vymysli neco min stupidniho nez provaz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 11:54 am Předmět: |
|
|
ja jsem do tedka nemel duvod a zrovna tebe jsem tu povazoval za jeden z tech zasadnich piliru tohodle fora,ale myslet si,ze kazdej chlap by mel tahat 150 hned na poprve v posilovne jinak neni spravnej chlap,je docela zcestne a hodne lidi to urazi.Navic se jeste nekomu vysmivat je az detinske...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 11:54 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | Lj, ja fakt nejsem schopnej pochopit, ze nekdo cvici nekolik let a neda 100kg. Ten clovek proste musi zakonite delat neco spatne nebo cvicit ve spatnem prostredi (priklady totiz tahnou).
Ja to fakt videl u nas v posilovne uz nekolikrat. Lidi co 15 let netrenovali prijdou do posilovny a za chvili pres 100kg davaj. Chlapik co dela nekde reditele k nam prisel a za rok tech 100kg taky zmacknul. Vim, ze ve fitkach davaji lidi casto o dost min, ale je mi fakt zahadou proc.
Jo a s temi 100kg nerikej ze jich znas malo (Mrmza, Melounek, Jurass, Mig....). | No tak buď cvičí blbě což je případ většiny, nebo ten judista ten prostě cvičí tak aby měl rychlost a výdrž, což je trochu někde jinde než absolutní síla...Mig 200 na mrtvolu nedá a Mrmzu s Melounem neznám osobně ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 11:57 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Kdybych nezacal cvicit, tak bych byl hodne velkej chcipak, ale i presto si myslim, ze bych tech 150kg dal. | Můžeme Liftovi nadávat, můžeme ho zastřelit, ale to je tak všechno, co s tím můžeme dělat Nemáš rád Spirituál kvintet: "Musíš za svou pravdou stát, musíš za svou pravdou stááát" _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 11:58 am Předmět: |
|
|
argumentovat provazem ti prijde stupidni,ale argumentovat tim,ze kazdy by mel zatahnout 160 na dl ti stupidni neprijde?
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | ja jsem do tedka nemel duvod a zrovna tebe jsem tu povazoval za jeden z tech zasadnich piliru tohodle fora,ale myslet si,ze kazdej chlap by mel tahat 150 hned na poprve v posilovne jinak neni spravnej chlap,je docela zcestne a hodne lidi to urazi.Navic se jeste nekomu vysmivat je az detinske... |
1. Nikomu tady na foru jsem se nevysmival.
2. Nerikal jsem nic o tom, ze kdo neda 150kg neni spravnej chlap. Mel jsem na mysli prumerneho sportujiciho dospeleho chlapa.
Pokud uz mas potrebu vyhledavat nejake spory, tak mi nepodsouvej neco co jsem nerekl. Podobny prekrucovani veci, ktere tady predvadis ty prijde detinske zase pro zmenu mne
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | DrLift napsal: | | Kdybych nezacal cvicit, tak bych byl hodne velkej chcipak, ale i presto si myslim, ze bych tech 150kg dal. | Můžeme Liftovi nadávat, můžeme ho zastřelit, ale to je tak všechno, co s tím můžeme dělat Nemáš rád Spirituál kvintet: "Musíš za svou pravdou stát, musíš za svou pravdou stááát" |
Ve Fanclubu spiritual kvintetu nemusim, ale temi mymi 150kg jsem si jistejsi nez cimkoliv jinym. Dal jsem 215 nebo 220 kg bez toho, ze bych kdy mrtvy tah vyzkousel nebo posiloval vzprimovace (vrsek tela jsem samozrejme cvicil, nohy v te dobe asi ne). Proto jsem take presvedcenej, ze bych to dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 12:13 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Broken napsal: | | ja jsem do tedka nemel duvod a zrovna tebe jsem tu povazoval za jeden z tech zasadnich piliru tohodle fora,ale myslet si,ze kazdej chlap by mel tahat 150 hned na poprve v posilovne jinak neni spravnej chlap,je docela zcestne a hodne lidi to urazi.Navic se jeste nekomu vysmivat je az detinske... |
1. Nikomu tady na foru jsem se nevysmival.
2. Nerikal jsem nic o tom, ze kdo neda 150kg neni spravnej chlap. Mel jsem na mysli prumerneho sportujiciho dospeleho chlapa.
Pokud uz mas potrebu vyhledavat nejake spory, tak mi nepodsouvej neco co jsem nerekl. Podobny prekrucovani veci, ktere tady predvadis ty prijde detinske zase pro zmenu mne |
hmm je jasne,ze te nikdo nepresvedci.O tom vysmivani jsem mel na mysli,nejakou tvoji historku z posilovny,jak tam kdosi prisel a vy "drsni" chlapy jste se uculovali,ze nedal 120nebo co.
ale je to jedno,take nemam chut se hadat.kazdej zrejme mame nastaveny meritko toho,co by melo nebo nemelo byt normalni,asi nekde jinde a proto si nebudeme podsouvat svoje nazory,kdyz je to zbytecne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|