Maximálka na mrtvý tah bez cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na mrtvý tah bez cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT?
méně než 50kg
11%
 11%  [ 32 ]
50 - 75kg
26%
 26%  [ 75 ]
75 - 100kg
28%
 28%  [ 79 ]
100 - 125kg
12%
 12%  [ 34 ]
125 - 150kg
8%
 8%  [ 25 ]
150 - 175kg
3%
 3%  [ 10 ]
175 - 200kg
1%
 1%  [ 5 ]
200 - 250kg
1%
 1%  [ 4 ]
250 - 300kg
1%
 1%  [ 3 ]
více než 300kg
3%
 3%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 278

Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
DrLift napsal:
Broken napsal:
ja jsem do tedka nemel duvod a zrovna tebe jsem tu povazoval za jeden z tech zasadnich piliru tohodle fora,ale myslet si,ze kazdej chlap by mel tahat 150 hned na poprve v posilovne jinak neni spravnej chlap,je docela zcestne a hodne lidi to urazi.Navic se jeste nekomu vysmivat je az detinske...

1. Nikomu tady na foru jsem se nevysmival.

2. Nerikal jsem nic o tom, ze kdo neda 150kg neni spravnej chlap. Mel jsem na mysli prumerneho sportujiciho dospeleho chlapa.

Pokud uz mas potrebu vyhledavat nejake spory, tak mi nepodsouvej neco co jsem nerekl. Podobny prekrucovani veci, ktere tady predvadis ty prijde detinske zase pro zmenu mne

hmm je jasne,ze te nikdo nepresvedci.O tom vysmivani jsem mel na mysli,nejakou tvoji historku z posilovny,jak tam kdosi prisel a vy "drsni" chlapy jste se uculovali,ze nedal 120nebo co.
ale je to jedno,take nemam chut se hadat.kazdej zrejme mame nastaveny meritko toho,co by melo nebo nemelo byt normalni,asi nekde jinde a proto si nebudeme podsouvat svoje nazory,kdyz je to zbytecne.

OK. To beru jako rozumny nazor a zadne napadani. Tu historku jsem tu pozdeji trochu objasnoval, nevim jestli jsi to zachytil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nathaniel

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne tohleto vase dohadovani prijde jak debaty o maturite, zkousky z dospelosti :-) - kdo to ma pred sebou, nikdo ho nepresvedci, ze je to brnkacka, kdo to ma za sebou, je presvedcenej, ze to musi dat kazdy :-)

Ale treba to ma smysl... treba v tom ze diky postum DrLifta to ode dneska o to vic bude "kurva neni mozne, abych techhle x kg nezatahl/nezatlacit". Nema cenu se tvarit ublizene a napadat se ...dik DrLifte za motivaci
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro ty, kterých se DrLiftova slova nemohla dotknout

Magnnuson ve svejch necelejch 23letech zatáh 440kg, váží 160kg+

To tady není nikdo schopnej udělat blbejch 400kg, co Lifte, fakan, co je o 15let mladší si s tebou vytře? Co Jurass a další, kterejch se tohle týká?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheStrongBoy napsal:
Pro ty, kterých se DrLiftova slova nemohla dotknout

Magnnuson ve svejch necelejch 23letech zatáh 440kg, váží 160kg+

To tady není nikdo schopnej udělat blbejch 400kg, co Lifte, fakan, co je o 15let mladší si s tebou vytře? Co Jurass a další, kterejch se tohle týká?

Je to proste machr a spravnej chlap (a krom toho se mi na nem libi, ze rekl, ze bench je disciplina tak akorat pro zensky)

Nedela mi zadnej problem uznat, ze na nej ani trochu nemam

Naposledy upravil DrLift dne pá prosinec 30, 2005 1:06 pm, celkově upraveno 1 krát
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nathaniel napsal:
Mne tohleto vase dohadovani prijde jak debaty o maturite, zkousky z dospelosti :-) - kdo to ma pred sebou, nikdo ho nepresvedci, ze je to brnkacka, kdo to ma za sebou, je presvedcenej, ze to musi dat kazdy :-)

Ale treba to ma smysl... treba v tom ze diky postum DrLifta to ode dneska o to vic bude "kurva neni mozne, abych techhle x kg nezatahl/nezatlacit". Nema cenu se tvarit ublizene a napadat se ...dik DrLifte za motivaci

Diky. Je fajn, ze k tomu aspon nekdo pristupuje uplne normalne. Sice jen jeden, ale i tak mne to tesi.
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Wygh napsal:
Doktore.. tak myslim že ste asi v tom gymu trošku hodně jiný...nic ve zlým,ale tohle mi připadá jako,že se trochu povyšuješ, beztak je lepší bejt 80 kilovej normální chlap,než 120 kilový hovádko (berte to s rezervou),který má místo mozku jeden sval,což tu teď předvádíč ty doktore... (bez urážky ale příjde mi to tak)

Nic proti, ale asi spatne chapes. Nikdo se tady nepovysuje. Mozna sis mohl vsimnout toho smajlika co jsem mel za tou poznamku o 100kg. Krom toho 100kg mi prijde u chlapa s prumernou vyskou (coz je 180cm) ktery se venuje posilovani jako pomerne normalni vaha.

Jak tak koukam, tak jiny asi jsme protoze bench pod 100kg a tah pod 200kg u nas plati za ostudnej vykon (u cloveka, ktery cvici).

a muzou se ty hodnoty scitat?jinak jsem v prdeli
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
DrLift napsal:
Jak tak koukam, tak jiny asi jsme protoze bench pod 100kg a tah pod 200kg u nas plati za ostudnej vykon (u cloveka, ktery cvici).
No a jak je to s tím během? Nějak jsi zapomněl odpovědět! . Myslím, že SPRÁVNEJ CHLAP by měl zaběhnout alespoň těch 5km ve slušném tempu bez toho aby měl pocit, že každou chvíli zkolabuje. Myslím, že takový ty hroudy masa a tuku, co se furt jen válej, když zrovna nezvedaj ty svoje OBROVSKÝ CHLAPSKÝ váhy, nejsou žádnej ideál. To v tuto chvíli platí i na mě, bohužel. Když už ideál, tak by to měla bejt nějaká rovnováha mezi silovejma a aerobníma dovednostma.

tak to je teda dobry ja to neubehnu ani nezvednu a tojsme byl rad ze jsem si myslel,ze jsem tak nejak v mezi tim vsim,jako je sila a aerobka......
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
DrLift napsal:
Wygh napsal:
Doktore.. tak myslim že ste asi v tom gymu trošku hodně jiný...nic ve zlým,ale tohle mi připadá jako,že se trochu povyšuješ, beztak je lepší bejt 80 kilovej normální chlap,než 120 kilový hovádko (berte to s rezervou),který má místo mozku jeden sval,což tu teď předvádíč ty doktore... (bez urážky ale příjde mi to tak)

Nic proti, ale asi spatne chapes. Nikdo se tady nepovysuje. Mozna sis mohl vsimnout toho smajlika co jsem mel za tou poznamku o 100kg. Krom toho 100kg mi prijde u chlapa s prumernou vyskou (coz je 180cm) ktery se venuje posilovani jako pomerne normalni vaha.

a muzou se ty hodnoty scitat?jinak jsem v prdeli

Vzhledem k tvemu benchi nemusis mit zadne obavy
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miku, myslim, ze pokud pri sve forme nedas 200kg v mrtvem tahu, tak je jedinej problem v tom, ze do toho poradne nejdes Prece nebudes mit lepsi bench nez mrtvolu
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

obavam se,ze zcela urcite bude hodne hodne horsi mrtvola nez bench ,mozna je to "nejistotou"pze to nejezdim nebo az kdyz je pozde a ty zada fakt boli
Leda,ze by se u vas bench jako jel prvni a ja bych se pak zapomnel v satne
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
tak to je teda dobry ja to neubehnu ani nezvednu a tojsme byl rad ze jsem si myslel,ze jsem tak nejak v mezi tim vsim,jako je sila a aerobka......
no jo no, co se dá dělat, musíš přidat, takže ode dneška ti ordinuji trénink:
pondělí: těžký běh (10km), lehká mrtvola (200kg)
úterý: těžká mrtvola (250kg), lehký běh (5km)
atd...

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Velmen

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uf kdo ste tam zaskrtli vice jak 300kg? Ja sem pozved prvni dva roky vubec necvicil,takze sem pak zatah jednicku take nejak ke 200,protoze ty zada uz byli aspon trochu posileny z jinych cviku.
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no sakra to zni hezky....chcipnu:) takze s ebudu venovat tomu co mi jde o neco lepe.......
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
no sakra to zni hezky....chcipnu:) takze s ebudu venovat tomu co mi jde o neco lepe.......
že by maraton

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lifter750

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Co ty, Lifte, když jseš takovej CHLAP, kolik km jsi schopnej uběhnout? To je přece taky pro člověka normální přirozenej pohyb, když už jseš zastánce těch přirozenjch pohybů. Dokonce myslím, že běh je mnohem přirozenější než nějaké zvedání činky,ne?

Jinak 100kg na 180cm, to už jsou většinou pěkně pupkatý taťkové (často i s tím cvičením), no a jestli je tohle ideál mužské krásy, no proti gustu...

To jsou plky. Co má lift společnýho s tukem na těle?
Znám desítky rádoby kulturistů, co maj na sobě víc tuků než lifteři u nás.
To samý platí o pupkatejch tatících, co choděj pravidelně běhat..
Víme?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: