|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vaše váha? |
| Do 50kg - ženy |
|
0% |
[ 0 ] |
| Do 57kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| Do 65kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| nad 65kg - ženy |
|
1% |
[ 4 ] |
| do75kg - muži |
|
9% |
[ 26 ] |
| do 82kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 90kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
| do 96kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 102kg - muži |
|
7% |
[ 19 ] |
| nad 102kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
|
| Celkem hlasů : 261 |
|
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: út leden 03, 2006 4:45 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Diana napsal: | | Mike Tyson napsal: | nejpravdepodobnejsi je,ze te nekdo "praskl" |
Jen jestli mluvíš o mě. Moje ruce vážně nejsou žádný zázrak. Opravdu. | já to taky nebudu |
LJ, ty jsi pazúr!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lifter750
|
Zaslal: út leden 03, 2006 5:28 pm Předmět: Re |
|
|
Přeohavných 108 kg. Od včera maxidieta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 03, 2006 5:37 pm Předmět: Re: Re |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Přeohavných 108 kg. Od včera maxidieta. |
To je místo 12ti knedlíků jenom šest?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: út leden 03, 2006 5:46 pm Předmět: |
|
|
103kg-celkem kvalitní (naštěstí sem nad Vánocema vyhrál)
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass_01

|
Zaslal: út leden 03, 2006 6:19 pm Předmět: |
|
|
ted vážím 80 kg. doufám že se časem dostanu tak na 100 kg. pokud možno co nejvíc svalový hmoty. 100 kilo v sádle by se mi moc nelíbilo _________________ cogito ergo sum
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út leden 03, 2006 6:23 pm Předmět: |
|
|
| tomass_01 napsal: | | ted vážím 80 kg. doufám že se časem dostanu tak na 100 kg. pokud možno co nejvíc svalový hmoty. 100 kilo v sádle by se mi moc nelíbilo | tak to je slovo chlapa...jurass má 115kg v sádle a taky se mi to nelíbí
|
|
| nahoru |
|
 |
Majka

|
Zaslal: út leden 03, 2006 6:39 pm Předmět: |
|
|
Teď 50, i přesto, že to je po Vánocích.
Ale hodlám teprv začít něco pořádně dělat.
Doufám, že až se "někdy" ukážu zas třeba na fotkách tady, budete moct říct, že tam je vidět změna. K lepšímu.
Držím si palce. Vám všem taky, ve vašem snažení!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 03, 2006 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út leden 03, 2006 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | LJ napsal: | tak to je slovo chlapa...jurass má 115kg v sádle a taky se mi to nelíbí |
to jenom proto ze ty ses fitnesska a zavidis
ja jak su tedka nemocnej, tak to de dolu: ( .. sem asi na 100kg : (.. ale pojedu mensi objem.. velkovykrm:) | ale já mu to nezávidím ani v nejmenším ... btw, já mám trapnejch 92 a už jedu pseudo vlny abych shodil tuk hh ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:00 pm Předmět: |
|
|
Kdo tady vystoural tak ohavnej topic a jeste ted po Vanocich  Mam 5 kg nahore ,ale rozhodne ne tam kde bych si pral _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | Kdo tady vystoural tak ohavnej topic a jeste ted po Vanocich Mam 5 kg nahore ,ale rozhodne ne tam kde bych si pral | Hm, heh já mám teď 109/177. Pěkně vyžranej sem. Dieta od včerejška. Tak 20kg dolu. Sem na začátku ale cejtim že z tý rejži mi asi zešikměj voči.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
Lopan: Jeste pred nemoci sem zral 28 pytliku rejze á 120g tydne, vsadim se ze tos ty nedal. A kdyz porad rikas ze ses vyzranej, rad bych videl fotky, na tom videu je prd videt.
Jinak ja nevim jestli se mne to zda, ale mne po vanocich pekne splasklo bricho, byl tam specek, ale zda se , ze se zmensil. Asi hubnu po cukrovi a chlebickach:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:18 pm Předmět: |
|
|
koukam ze dost lidi od vcerejska ma dietu,to me tesi ze nejsem sam  ,napisem si jak to jde sem do topicu?
PS ja bych si dal pizzu,zajiave je,ze jen v diete _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|