|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sešívaný

|
Zaslal: so leden 21, 2006 6:23 pm Předmět: Volby 2006 - nanečisto |
|
|
Docela by mě zajímalo, jaké jsou preference politických stran tady na foru mezi vyznavači silových sportů. Proto bych Vás chtěl požádat, abyste si zahráli na červnové volby. Pokud zvolíte možnost Jiná strana, tak můžete dole napsat jaká, at je to konkrétnější. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Velmen

|
Zaslal: so leden 21, 2006 7:52 pm Předmět: |
|
|
Uz se na to dost dlouho sralo a takhle to dopadlo ted uz je jen moznost jit do prava...BTW koukam,ze Laczslo uz hlasoval _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so leden 21, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
Ja bych volil jedine Balbinovu poetickou stranu !!!
Otazka koho volit je relativni, jakmile se ty svine dostanou ke korytu, tak na lidi serou at sou to CSSD nebo ODS .. at sou do levice, at sou do pravice .. je to uplne jedno u koryta kazdej svine _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: so leden 21, 2006 8:54 pm Předmět: |
|
|
Víceméně je to jedno, ale raději bych se přiklonil k ODS...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: so leden 21, 2006 11:36 pm Předmět: |
|
|
Možná trochu OT, ale: Koukali jste na aktuální předvolební průzkumy ? Čssd skoro dostihla ODS a kdyby teď byli volby tak by byla patová situace (nebyla by většinová vláda). Před půl rokem jsem si říkal, že to je v pohodě, ODS vytvoří většinovou vládu třeba ještě s našima chameleonama (KDU-ČSL) a bude to v klidu, ale vypadá to, že si asi ještě počkáme na ty zásadní reformy,které nás čekají. (důchodová, daňová) Vše by to vyřešilo zavedení většinového volebního systému, ale to chce tak možná jenom ODS. Myslím, že je lepší mít v této situaci silnou vládu (ať ČSSD, KDU či ODS, podle mého názoru by byla ideální nějaká středopravicová, např. O
DS s KDU) než se furt někde plácat ve vydávání kosmetických novel. Taky mě pěkně štve tvrzení lidí: "Já nebudu volit, žádná strana v parlamentu se mi nelíbí a ty malý strany nemá cenu volit." Kdyby tihle lidé šli volit, tak by se podle mě nějaká ta strana do parlamentu dostala a taky jak se teď říká, že ten kdo nevolí, tak podporuje komunisty. Ale abych odpověděl na otázku, kdybych měl 18, tak bych asi volil KDU, sice jsem ateista  ale Kalouskovi názory jsou fakt někdy dobrý a že jdou do vlády s kýmkoliv ? Maj koaliční smlouvu a aspoň zmírňujou vládní programy jak levice, tak pravice. Toť můj názor. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Dickinson---

|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 11:54 am Předmět: |
|
|
| Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
Kdyz si myslis, ze by ODS mela dostat moznost, tak proc nejdes volit? Ja volby s 18kou nestihnu o par mesicu, ale kdybych moch, sel bych volit hned!
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 12:03 pm Předmět: |
|
|
Budu volit ODS. KSCM muze volit jen debil a CSSD me je nesympaticka jako levicova strana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dickinson---

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Yic.m napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
Kdyz si myslis, ze by ODS mela dostat moznost, tak proc nejdes volit? Ja volby s 18kou nestihnu o par mesicu, ale kdybych moch, sel bych volit hned! |
Možná máš pravdu.Že bych to zase jednou zkusil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Dickinson--- napsal: | | Yic.m napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
Kdyz si myslis, ze by ODS mela dostat moznost, tak proc nejdes volit? Ja volby s 18kou nestihnu o par mesicu, ale kdybych moch, sel bych volit hned! |
Možná máš pravdu.Že bych to zase jednou zkusil? |
Ja to mam nejak zafixovany v hlave, asi to bude vychovou. Nekourit, nechlastat, nefetovat a nezahodit svoji jedinou sanci, jak se podilet na vlade. Kdyby uz nic vic, tak tohle me rodice naucili. Taky dneska kdo nevoli, podporuje komunisty
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass_01

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:01 pm Předmět: |
|
|
já bych volil republikány nebo nacionalistickou Národní stranu. Jinou pravickou stranu neznám. sice je to už fanatismus ale lepší než Ksč _________________ cogito ergo sum
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
diky lidem jako ses ty stoupaji v nasem pomernem systemu procenta komunistum.. zamysli se a jdi k volbam ! kecy ze to je jedno bla bla bla bla... neni to jedno.. cssd poslala stat uz do uplne pice.. a pokud se ti zdaji zmrdi jako jandak paroubek rath a jini bezohledni oportunisti co se to ani nesnazi skryvat ok tak... tady ten socanskej soudruhismus uz by mel jit do pici
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass_01

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:21 pm Předmět: . |
|
|
já jsem z rodiny ODS a letos půjdu volit poprvé...celé ty léta je to ODS,ODS...ale najednou z toho už mám rozum a koukám kolem - sere mě jak neustále ODS vymýšlí blbosti jak co nejvíce urazit a očernit ČSSD,dost jim to ubírá na serióznosti!!!
Viděli jste minulou neděli na promě debatu bez kravaty s Římánkem (ODS) a Havlem (nový místopředseda vlády ČSSD) a předtím Otázky Václava Moravce na jedničce s Grossem,Rumlem a..........tohle ODS preference nevylepší,ČSSD mluví v televizi česky (pro laickou veřejnost neodborně) a tohle většina národa (bohužel) vidí....
A ty balíčky ve zdravotnictví (ODS) a placené zdravotnictví (ODS)-co to???
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:25 pm Předmět: |
|
|
| tomass_01 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
diky lidem jako ses ty stoupaji v nasem pomernem systemu procenta komunistum.. zamysli se a jdi k volbam ! kecy ze to je jedno bla bla bla bla... neni to jedno.. cssd poslala stat uz do uplne pice.. a pokud se ti zdaji zmrdi jako jandak paroubek rath a jini bezohledni oportunisti co se to ani nesnazi skryvat ok tak... tady ten socanskej soudruhismus uz by mel jit do pici |
přesně. kecat umí každej, ale volit už tolik lidí nejde. znicčit
paroubka |
At zije Mirecek Topolanku.. S tak inteligentnim premierem nas ceka zarna budoucnost..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|