|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Alexej

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Sešívaný napsal: | | Dekster napsal: | Politiku a celou společnost ovládají peníze. Voliči si počítají svůj osobní zisk a politici podlehají lobby a korupci. Málokdo dá přednost rozumu a budoucímu vývoji před momentální růstem a volební matematikou.
Ve straně zelených bude jistě plno stejných lidí, kteří podlehnou neetickému pokušení moci, ale obecně zelená myšlenka na rozdíl od levice a pravice má podstatu nikoliv v penězích, ale v udržitelném rozvoji, který se nutně točí kolem vzdálenější budoucnoti oproti obecných 4 letům mezivolebního období. Jejich vstup do parlamentnu by znamenal donucení ostatních stran k tomu, aby začali myslet podobně.
To považuji za nejdůležitější věc současného vývoje spolčnosti v ČR i ve světě. |
Já osobně bych se zelenými sympatizoval, kdyby byly ale jejich názory opravdu rozumné. Protože některé názory mi opravdu nepřipadají příliš zastávající udržitelný rozvoj. Např. brojení proti jaderné energii považuji za naprostý nesmysl. Nejenže reaktory typu Temelín představují minimální riziko a nehoda typu Cernobyl v nich není fyzikálně možná, ale navíc představují čistý a hlavně významný druh energie. Patří mezi nejlevnější. A jaká cena za toto? Ze musíme někde ten odpad uložit na "1000 let", což je trochu přehnané, protože už dnes vědci pracují na druhotném využití vyhořelého paliva, které jeho délku aktivity sníží mnohonásobně. I kdyby jsme to museli někde uskladit na tisíce let je to pořád lepší než zbořené vesnice kvůli uhlí, zničené prostředí kvůli splodinám. A obnovitelné zdroje energie? V našich podmínkách je to jen zbožné přání ekologů. Abysme takový Temelín nahradili třeba větrnými elektrárnami, tak bysme měli celou republiku posetou jenom tím. Sluneční energie? Energie na výrobu jednoho slunečního článku přesáhne množství energie, kterou za celou svou živostnost tento článek vyrobí. Prostě pro trvale udržitelný rozvoj jsem, ale jestli se budou zelení bránit "jádru" apod. tak jejich cestu nepovažuju za vedoucí k tomuto stavu. |
2 nejlepší příspěvky,které jsem tu kdy četl ......tohle dát jednou ráno do mladé fronty,tak se mnoha lidem rozjasní oči!!Mě taky,jako Alexejovi:-))),vadí lidská omezenost:přesně to volání po obnovitelných zdrojích,ale i kdyby jsme se na hlavu postavili,tak to nepřesáhne 7% celkové energie...nechápu,proč ti hloupí lidé řvou,že je jaderná energie špatná...ok,zkušenost s Černobylem,ale kecy,že je to zahrávání si sněčím nepřirozreným?Je to lidský dogmatismus,hlavně,že takové babce,která toto řve,nevadí,že má dvojitý bypass....... |
Souhlasim,sice mi to oci neotevrelo,protoze tohle vsechno samozrejme vim.Ale souhlasim...
Akorat,ze energie z jadra neni tak levna jak se oni rika.Ale stejne je to zatim nejlepsi zdroj.A jsem hrdy na Temelin..A byl bych pro otevreni jeste dalsiho bloku.A podporoval bych i navrh vybudovani dalsich A-elektraren..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Alexej

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | alexeji kdybys misto tvych prispevku napsal " bla bla bla bla bla bla bla blah blah bla bla" udelas mnohem lip... informacni hodnota zustane zachovana a aspon bys timto projevem, kterej je asi trikrat inteligentnejsi nez ty tvoje sracky, nedevalvoval svou verejne tak hrde proklamovanou technickou inteligenci...
btw: neni nahodou pajdak podradna vejska ty píčo ? :-) |
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
hele a kde jsem verejne proklamoval svoji technickou inteligenci ? a kde jsem vubec psal,ze chodim na techniku ?
Vzhledem k tomu,ze na pajdu chodi z velky vetsiny lidi, co by nedali nic jinyho.Nebo proste voli cestu mensiho odporu.Nebo je vyhodili,tak sli aspon tam... .....Tak nechtej,abych Ti na tuhle otazku odpovidal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | | Prinz Eugen napsal: | alexeji kdybys misto tvych prispevku napsal " bla bla bla bla bla bla bla blah blah bla bla" udelas mnohem lip... informacni hodnota zustane zachovana a aspon bys timto projevem, kterej je asi trikrat inteligentnejsi nez ty tvoje sracky, nedevalvoval svou verejne tak hrde proklamovanou technickou inteligenci...
hele a kde jsem verejne proklamoval svoji technickou inteligenci ? a kde jsem vubec psal,ze chodim na techniku ?
Vzhledem k tomu,ze na pajdu chodi z velky vetsiny lidi, co by nedali nic jinyho.Nebo proste voli cestu mensiho odporu.Nebo je vyhodili,tak sli aspon tam... .....Tak nechtej,abych Ti na tuhle otazku odpovidal.. |
Co tu bliješ o pajdě?Napsal jsi,že pajda, práva a ekonomka není VŠ narozdíl od techniky
a bylo to tady,pokud by jsi zase zapomněl jako minule : https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=5089&start=120
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 10:46 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Prinz Eugen napsal: | alexeji kdybys misto tvych prispevku napsal " bla bla bla bla bla bla bla blah blah bla bla" udelas mnohem lip... informacni hodnota zustane zachovana a aspon bys timto projevem, kterej je asi trikrat inteligentnejsi nez ty tvoje sracky, nedevalvoval svou verejne tak hrde proklamovanou technickou inteligenci...
Vzhledem k tomu,ze na pajdu chodi z velky vetsiny lidi, co by nedali nic jinyho.Nebo proste voli cestu mensiho odporu.Nebo je vyhodili,tak sli aspon tam... .....Tak nechtej,abych Ti na tuhle otazku odpovidal.. |
Co tu bliješ o pajdě?Napsal jsi,že pajda, práva a ekonomka není VŠ narozdíl od techniky
a bylo to tady,pokud by jsi zase zapomněl jako minule : https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=5089&start=120 |
Ja nezapomnel.Co tu bliju ? No asi pravdu,kterou nejspis nechces slyset.
Hadej co bylo vzdy nejvic cenzurovane, proti cemu hlavouni vzdy nejvic bojovali.Studujes VS, na to prijdes...
A trvam si na tom co jsem napsal.Akorat ze to vetsina lidi nepochopila.Mozna moji vlastni chybou,mel jsem to trosku vic rozvest..
Mozna to nekdy rozvedu,uvidim jak se mi bude chtit...
A pajda.. predmety jako staveni z lega, zaklady prace s meotarem.. nebo treba dejepis, zemepis... Tohle clovek muze studovat doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZaprTEKK

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 10:57 pm Předmět: |
|
|
lol ty n00be, nauc se aspon pravopis, nez neco a nekoho zacnes kritizovat _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Prinz Eugen napsal: | alexeji kdybys misto tvych prispevku napsal " bla bla bla bla bla bla bla blah blah bla bla" udelas mnohem lip... informacni hodnota zustane zachovana a aspon bys timto projevem, kterej je asi trikrat inteligentnejsi nez ty tvoje sracky, nedevalvoval svou verejne tak hrde proklamovanou technickou inteligenci...
a bylo to tady,pokud by jsi zase zapomněl jako minule : https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=5089&start=120 |
Ja nezapomnel.Co tu bliju ? No asi pravdu,kterou nejspis nechces slyset .
Hadej co bylo vzdy nejvic cenzurovane, proti cemu hlavouni vzdy nejvic bojovali .Studujes VS, na to prijdes...
A trvam si na tom co jsem napsal.Akorat ze to vetsina lidi nepochopila.Mozna moji vlastni chybou,mel jsem to trosku vic rozvest..
A pajda.. predmety jako staveni z lega, zaklady prace s meotarem.. nebo treba dejepis, zemepis... Tohle clovek muze studovat doma. |
Protože jsi hloupý,zvýraznil jsem to barevně:
ad červená:nejsem ani na jedné z těch škol,nechci to slyšet,protože vystudovat práva ani ekonomku není tak jednoduché,jak píšeš
ad hnědá (hovno hovnu):nevím,proti čemu hlavouni KSČ bojovali-nejsi náhodou ideový komunista?Vedle se jich zastáváš,tady se na ně odvoláváš.....možná jste se doma měli za komančů dobře,jestli se tvůj táta choval stejně jako ty,ale ta doba je pryč...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 11:52 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Prinz Eugen napsal: | alexeji kdybys misto tvych prispevku napsal " bla bla bla bla bla bla bla blah blah bla bla" udelas mnohem lip... informacni hodnota zustane zachovana a aspon bys timto projevem, kterej je asi trikrat inteligentnejsi nez ty tvoje sracky, nedevalvoval svou verejne tak hrde proklamovanou technickou inteligenci...
Ja nezapomnel.Co tu bliju ? No asi pravdu,kterou nejspis nechces slyset .
Hadej co bylo vzdy nejvic cenzurovane, proti cemu hlavouni vzdy nejvic bojovali .Studujes VS, na to prijdes...
A pajda.. predmety jako staveni z lega, zaklady prace s meotarem.. nebo treba dejepis, zemepis... Tohle clovek muze studovat doma. |
Protože jsi hloupý,zvýraznil jsem to barevně:
ad červená:nejsem ani na jedné z těch škol,nechci to slyšet,protože vystudovat práva ani ekonomku není tak jednoduché,jak píšeš
ad hnědá (hovno hovnu):nevím,proti čemu hlavouni KSČ bojovali-nejsi náhodou ideový komunista?Vedle se jich zastáváš,tady se na ně odvoláváš.....možná jste se doma měli za komančů dobře,jestli se tvůj táta choval stejně jako ty,ale ta doba je pryč... |
Nenapsal jsem hlovouni KSC, plati to vsude na svete.V kazdem zrizeni,protoze zadne neni dokonale.
Ja komunisty nikdy nevolil ani volit nebudu.Uz jsem to jednou psal.A dobre se mame spis ted.
Ale co tu pisete je proste strasna blbost !
Zapomen ted,ze me nesnasis a zamysli se nad timhle:
Vetsina lidi pise,ze by zakazala KSCM jako politickou stranu.
Jejich preference kolisaji.Nekdy se uvadelo,ze je voli zhruba 2m lidi.Coz je cislo sice zkreslene,ale odpovidalo procentualne jejich moznemu zisku hlasu ve volbach.A muj nazor je, ze neni mozne v demokracii ignorovat tyhle 2m lidi.Co je to za demokracii ?
A tak se Te ptam Ty chces zit v demokracii ve ktere se budou zakazovat politicke strany?
A je to pak jeste vubec demokracie ?
Moje odpovedi jsem na obe dve otazky NE !
Ty to mozna vidis jinak..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: po leden 23, 2006 12:11 am Předmět: |
|
|
Pokud si Andrej myslí, že vystudovat ekonomku je dávačka, tak at se přihlásí k nám na VSE na fakultu financí a účetnictví. Neříkám, že je to těžké jak doktořina, ale dávačka to rozhodně není.
Jinak kde jsi vzal 2 mil.? To je hooodne zkreslene. Pravo volit ma u nas asi 8 mil. lidi. 40% z nich k volbám jít nechce, to už máme jenom 5 mil. a z pěti milionů maj komanči něco přes 500 tisíc, což je teda 4x mín.
A jednat s bolševikama? Jak jeden můj známý říká: nejlépe uměl s komunisty jednat generál Augusto Pinochet.
Tím nechci říct, že se s tím plně ztotožnuju, ale říkám, že s komančema se nejedná. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lokran
|
Zaslal: po leden 23, 2006 12:20 am Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | Pokud si Andrej myslí, že vystudovat ekonomku je dávačka, tak at se přihlásí k nám na VSE na fakultu financí a účetnictví. Neříkám, že je to těžké jak doktořina, ale dávačka to rozhodně není.
Jinak kde jsi vzal 2 mil.? To je hooodne zkreslene. Pravo volit ma u nas asi 8 mil. lidi. 40% z nich k volbám jít nechce, to už máme jenom 5 mil. a z pěti milionů maj komanči něco přes 500 tisíc, což je teda 4x mín.
A jednat s bolševikama? Jak jeden můj známý říká: nejlépe uměl s komunisty jednat generál Augusto Pinochet.
Tím nechci říct, že se s tím plně ztotožnuju, ale říkám, že s komančema se nejedná. |
no tak ono je to trochu horsi... ze 4,7 milionu zucastnenych volicu v roce 2002 volilo komunisty 18,5% coz je 870 tisic... boze skoro milion blbcu!!! ale zaroven je mi jich lito, slysi zpev siren a ten je vabi k jiste zahube...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: po leden 23, 2006 12:35 am Předmět: |
|
|
| Lokran napsal: | | Sešívaný napsal: | Pokud si Andrej myslí, že vystudovat ekonomku je dávačka, tak at se přihlásí k nám na VSE na fakultu financí a účetnictví. Neříkám, že je to těžké jak doktořina, ale dávačka to rozhodně není.
Tím nechci říct, že se s tím plně ztotožnuju, ale říkám, že s komančema se nejedná. |
no tak ono je to trochu horsi... ze 4,7 milionu zucastnenych volicu v roce 2002 volilo komunisty 18,5% coz je 870 tisic... boze skoro milion blbcu!!! ale zaroven je mi jich lito, slysi zpev siren a ten je vabi k jiste zahube... |
No ale pořád je to podstatně blíž těm "něco přes 500 tisíc" ;-)
Jinak věřím, že letos to bude mín. Vymírají, věkový průměr jejich voličské základny je snad 60 let.
Jak byl ten vtip? POZDRAV GENERÁLA PINOCHETA ČESKÝM KOMUNISTŮM: PŘEJI HODNĚ "ŠTĚSTÍ" A PŘEJU AT JE V PRI DALSICH VOLBACH V URNACH CO NEJVIC KOMUNISTŮ. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lokran
|
Zaslal: po leden 23, 2006 12:37 am Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | | Lokran napsal: | | Sešívaný napsal: | Pokud si Andrej myslí, že vystudovat ekonomku je dávačka, tak at se přihlásí k nám na VSE na fakultu financí a účetnictví. Neříkám, že je to těžké jak doktořina, ale dávačka to rozhodně není.
no tak ono je to trochu horsi... ze 4,7 milionu zucastnenych volicu v roce 2002 volilo komunisty 18,5% coz je 870 tisic... boze skoro milion blbcu!!! ale zaroven je mi jich lito, slysi zpev siren a ten je vabi k jiste zahube... |
Jinak věřím, že letos to bude mín. Vymírají, věkový průměr jejich voličské základny je snad 60 let.
Jak byl ten vtip? POZDRAV GENERÁLA PINOCHETA ČESKÝM KOMUNISTŮM: PŘEJI HODNĚ "ŠTĚSTÍ" A PŘEJU AT JE V PRI DALSICH VOLBACH V URNACH CO NEJVIC KOMUNISTŮ. |
vymirají, vymírají, ale ve volbách v roce 1998 získali jen 11% hlasů... mě to děsí, jestli se někdy znovu dostanou k moci, tak budu prvni kdo pujde do ulic a kdyz to nepomuze, tak budu muset emigrovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: po leden 23, 2006 12:45 am Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | | Lokran napsal: | | Sešívaný napsal: | Pokud si Andrej myslí, že vystudovat ekonomku je dávačka, tak at se přihlásí k nám na VSE na fakultu financí a účetnictví. Neříkám, že je to těžké jak doktořina, ale dávačka to rozhodně není.
Jak byl ten vtip? POZDRAV GENERÁLA PINOCHETA ČESKÝM KOMUNISTŮM: PŘEJI HODNĚ "ŠTĚSTÍ" A PŘEJU AT JE V PRI DALSICH VOLBACH V URNACH CO NEJVIC KOMUNISTŮ. |
Myslim,ze jsem psal dejme to 2m.A v jednom pruzkumu meli okolo 20% procent.. Dalsi Vase odhady jsou taky uz jen spekulace...
Nicmene je to uplne jedno,misto 2m si tam dosadte jakykoliv jiny cislo.To nehraje vubec roli.
500 000 , nebo 2m nemeni princip demokracie..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZaprTEKK

|
Zaslal: po leden 23, 2006 1:23 am Předmět: hey Alex STFU u n_zero_zero_b |
|
|
Jasne, nepriznas chybu.
Nejspis ani nevis, ze Klaus jednou oznacil Topolanka za "prazdneho a falesneho", takze je docela mozne, ze jejich vztah by nebyl uplne idealni, jak pises (po neformalni strance urcite).
Taky nevim na zaklade ceho oznacujes Topolanka za neinteligentniho, muze se snad nekdo priblblej jako ty dostat do cela strany, ktera ma nejvyssi volebni preference? Obdobne tady pises o Krausovi (2 tituly, doktorat a MBA).
Pokud se nemylim, jeste nejsi ani Bc...A co ze to studujes? VUT? No a co? Dostane se tam skoro kazdej. Az budes Ing., prijd se pochlubit (osobne neverim, ze toho nekdy dosahnes).
Btw, kdyz prava nejsou VS obor, tak udelej prijimacky, vystuduj je paralelne s tim tvym VUT. K tomu si dej dalkove treba andragogiku na pajde (nejsou to VS, nemuze te to zatizit a tituly se vzdycky hodi, ne?) a prokaz to. Pak budu tvoji chvastavost povazovat za (z poloviny) legitimni.
Jo a abych nezapomnel http://rulzofpunk.free.fr/images/you=noob.jpg _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po leden 23, 2006 5:44 am Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | | Sešívaný napsal: | | Lokran napsal: | | Sešívaný napsal: | Pokud si Andrej myslí, že vystudovat ekonomku je dávačka, tak at se přihlásí k nám na VSE na fakultu financí a účetnictví. Neříkám, že je to těžké jak doktořina, ale dávačka to rozhodně není.
Myslim,ze jsem psal dejme to 2m.A v jednom pruzkumu meli okolo 20% procent.. Dalsi Vase odhady jsou taky uz jen spekulace...
Nicmene je to uplne jedno,misto 2m si tam dosadte jakykoliv jiny cislo.To nehraje vubec roli.
500 000 , nebo 2m nemeni princip demokracie.. |
Po 40 letech,kdy v nedemokracii žilo 10 000 000 lidí,bych v naší 15 let staré demokracii ten půlmilion důchodců a mladých rad.komunistů,kteří ty poměry chtějí zpátky v pohodě obětoval...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: po leden 23, 2006 10:39 am Předmět: |
|
|
Já osobně při výběru strany neřeším příliš program, protože kdo kdy splnil nějaký program. Spíš pozoruju jednotlivé zástupce stran a sleduju, co říkají. Sleduju, jaké procento z jejich řeči jsou věcné poznámky a co je pouze politická mlha. Chci politiky, kteří ze mně nebudou dělat debila, ale na rovinu řeknou jak to je.
Filip - ten je slušně řečeno poněkud mdlého ducha, to co říká jsou pouze naučené formulky a fráze, kterým buď sám nevěří nebo jim spíš ani nerozumí. Snaží se působit tak, že "my komunisté jsme už hodní, my jsme se už polepšili", ale kdo jim to věří, že, když jejich ideálem je stále Stalinský CCCP a Čína.
Paroubek a spol. - Nadávky, vulgarita, politická mlha, pochválit se, na nic neodpovědět konkrétně. V jeho výrazu se střídá samolibý úsměv a vztek, podle toho jestli se sám zrovna chválí nebo někdo poukáže na nějaký nedostatek jejich vládnutí-nevládnutí.
Topolánek - Snaha o věcnou diskuzi, možná se ale moc vyhraňuje vzhledem k ČSSD. ODS by působila lépe, kdyby sebevědomě předkládali svůj program a tvářili se, že nějaká ČSSD je nemůže ohrozit. :-)
Kalousek - hodně se mi líbí jeho komunikační schopnosti a schopnost nazývat věci pravým jménem. Tolik nekličkuje a mluví k věci, stručně, jasně, výstižně. Rozhodně nejlepší řečník na politické scéně. jeden z mála politiků, kterému bych věřil, kdyby tvrdil, "že to myslí upřímně" :-) _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|