|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
max.bowwer
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 1:18 pm Předmět: |
|
|
| ferdak napsal: | | Topděfka napsal: | | NIC se nevyrovná soubojům s drakama v Baldur´s Gate 2 ...na druhou stranu,nic se nevyrovná Baldur´s Gate 2,takže... |
Tak to je docela možný, bo BG2 jsem nedohrál... Byl strašně zdlouhavej. Hry na principu AD&D jsou supr, ale tohle už jsem fakt nedával. BG1 jsem dal, ale více mě bavil Icewind dale. Byl takovej více akčnější...
btw: a hráli jste Brány Skeldalu? To byla šupa! |
Brany skeldalu sou taky supr, skoda ze sem vytuhl v labirithu zpivajicich vod - to bylo nad mou trpelivost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
max.bowwer
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 1:29 pm Předmět: |
|
|
| ferdak napsal: | | max.bowwer napsal: | | ferdak napsal: | | Topděfka napsal: | | sem si teď stáhnul daggerfall...a překvapivě to na XP nerozběhnu :- ( |
Daggerfall je děnsej hnus... To už radši zkus Morrowind...i když i ten stojí za pěknej houbelec... |
Teds urazil vetsinu fandu rpg. Morrowind je jedna z best rpg ever.
Ferdak:Jinak pokud neznas tak pod xp rozjedes s programem dosbox. |
Já RPG děsně žeru. Hrál jsem všechny který se ke mě dostali, ale ten Morrowind... Bylo tam strašně málo druhů potvor. A taky byla divně zmršená gradace postavy. Pořádně jsem nezaznamenal žádnýho nepřítele na kterýho bych neměl a jakmile jsem našel deadra výbavu, tak jsem s tím šlahnul bo jsem to zabijel už zaběhu... Joo TES:Arena, to byla šupa! Nebo M&M6...
Anebo co říkáte na Sacred? Sice mě štvalo, že tam bylo tak málo kouzel a bojových skillů, ale boje s drakama to vynahradili. |
Je fakt , ze v nekterych bodech mas pravdu, ale proc me to tolik vzalo je supr atmosfera, ktera tu hru prostupuje, jinak hraly jste datadisky jsou taky dobry a hlavne novi nepratele- o dost vytuhlejsi + nove zbrane atd.., spis nez tribunal bych doporucil bloodmoon,kde se muzes stat i vlkodlakem, , taky je tam skvela kouzelnicka kape s niz uz nebudete mit nedostatek many - to se potom vyvolava pekna armada
uz se tesim na oblivion, jenom sehnat hardware na kterym to pojede
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 1:48 pm Předmět: |
|
|
| max.bowwer napsal: |
Je fakt , ze v nekterych bodech mas pravdu, ale proc me to tolik vzalo je supr atmosfera, ktera tu hru prostupuje, jinak hraly jste datadisky jsou taky dobry a hlavne novi nepratele- o dost vytuhlejsi + nove zbrane atd.., spis nez tribunal bych doporucil bloodmoon,kde se muzes stat i vlkodlakem, , taky je tam skvela kouzelnicka kape s niz uz nebudete mit nedostatek many - to se potom vyvolava pekna armada
uz se tesim na oblivion, jenom sehnat hardware na kterym to pojede |
Tak atmosféra byla fakt supr, to se musí nechat. A když byl pořádnej hardware a grafika se zapnula na maximální detaily
Na Oblivion jsem taky zvědavej, ale pochybuju že si to se svýma 256 MB RAM zahraju...
Co mě ale atmosférově dostalo úplně nejvíc je Ultima Online. Uplně platí jak napsal jeden hráč na Kelevarským fóru:"Tohle je jediná hra, která mě přinutila sekat 2 dny do stromu a já se u toho ještě neskutečně bavil"
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 1:56 pm Předmět: |
|
|
do UO bych nešel..znám se...už bych nedělal nic jinýho...
|
|
| nahoru |
|
 |
krulis

|
Zaslal: čt leden 26, 2006 2:11 pm Předmět: |
|
|
ja si nemuzu pomoct proparil sem na kompu snad vsechno co slo, ale nejvic me dostalo za celou tu dobu pareni NHL 93, Sensible soccer, Ufo Xcom 1 a mozna Another World
z tech novejsich games je to urcite Half Life, Mafie, Vietcong, Incubation atd atd..... (jo a vsechny druhy manageru)
on-line gamesy bych paril kdybych mel doma net bohuzel mi to stale neni doprano v podobe dostupneho pripojeni, takze mi nezbyva nez zavidet... _________________ [url]http://krulis.net[/url] | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
|
|
| nahoru |
|
 |
krulis

|
Zaslal: čt leden 26, 2006 2:16 pm Předmět: |
|
|
jo a samozrejme Fallout 1,2, Fify od 93-06 a NHLko sem skoncil s rocnikem 05. GTA SA mi zabralo taky par dni... nekde sem si psal seznam her, ktery sem bez cheatu dohral a je jich kolem 40, ale kdyz sem zkousel hrat s profi paranama po siti hech ani sem se nestacil otacet.... _________________ [url]http://krulis.net[/url] | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
|
| nahoru |
|
 |
max.bowwer
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
Jo another world je taky klasika,
ted sem to dokonce sehnal na mobil takze si
to uz po nekolikate zopaknu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 27, 2006 7:59 am Předmět: |
|
|
| max.bowwer napsal: | Jo another world je taky klasika,
ted sem to dokonce sehnal na mobil takze si
to uz po nekolikate zopaknu |
fakt jo? co máš za mobil? mám SE w800i, nemohl bys mi to poslat na mail, prosím?
another world a poté volné pokračování - flashback, to byly pro mně modly. AMIGA rulezzzzzzzz.
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 8:25 am Předmět: |
|
|
Kdyby někdo sháněl něco z těch klasik tak tohle je supr vyhledávač http://aaargh.gameplanet.cz Stačí jen zapsat co chceš za hru a vono to proleze všemožný weby a pak hodí link.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá leden 27, 2006 10:50 pm Předmět: |
|
|
| HOVADO napsal: | | jo s tim kocourem to nemelo chybu, se sloupem sem nehejbal.. |
V te uvodni lokaci, kdyz sem nevedel co delat a skousel sem vsechny moznosti, tak sem najel na ten sloup, byla tam moznost akce.. tak rekl neco ve stylu : No potreboval bych steroidy, abych s timhle pohnul..
Jinak Polda 5 mi nejak nesedela.. nektery veci co se tam museli udelat mi prisli strasne nelogicky.. dohrals to uz ??
Ale posledni parba co sem hral ve skole, kdyz nebylo co delat byl Wolf 3D :) .. vzpominka na stary dobry casy _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: pá leden 27, 2006 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | HOVADO napsal: | | jo s tim kocourem to nemelo chybu, se sloupem sem nehejbal.. |
V te uvodni lokaci, kdyz sem nevedel co delat a skousel sem vsechny moznosti, tak sem najel na ten sloup, byla tam moznost akce.. tak rekl neco ve stylu : No potreboval bych steroidy, abych s timhle pohnul..
Jinak Polda 5 mi nejak nesedela.. nektery veci co se tam museli udelat mi prisli strasne nelogicky.. dohrals to uz ??
Ale posledni parba co sem hral ve skole, kdyz nebylo co delat byl Wolf 3D :) .. vzpominka na stary dobry casy | jo s tema steroidama si to vybavuju, jeste sem to nedohral, ale je to udelany tak že človek chvilku hraje a pak zakysne na hodně dlouho,prijde me to jako zbytecny natahovaní _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|