|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá leden 27, 2006 11:21 pm Předmět: |
|
|
| HOVADO napsal: | | jo s tema steroidama si to vybavuju, jeste sem to nedohral, ale je to udelany tak že človek chvilku hraje a pak zakysne na hodně dlouho,prijde me to jako zbytecny natahovaní |
jojo presne tak, ja musel obcas pouzit navod, protoze to fakt neslo.. ale dohral sem to vlastne za pul dne.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 11:22 pm Předmět: |
|
|
adventury..nejlepší je The Longest Journey,a pak taky vynikající Omikron má z adventury hodně...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá leden 27, 2006 11:26 pm Předmět: |
|
|
Longest Journey je asi fakt best.. vzdycky sem si to chtel zahrat, ale nikdy sem se k tomu nedostal..
Omikron, to je to scifi s hudbou od Davida Bowieho ?? jestli jo, tak taky dobra hra ..
Co rikate na novy dily Prince? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 11:29 pm Předmět: |
|
|
Fíííííha Dragone máš můj obdiv,Omikron nikdo nezná
já sem hrál z těch novějších jen jeden,a byla to pěkná dobytčárna,už to nemám chuť zkoušet podruhý
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá leden 27, 2006 11:33 pm Předmět: |
|
|
Ja si to zapamatoval diky te hudbe :) , vim ze to bylo scifi z pohledu 3.osoby,ale dal si toho moc nepamatuju :)...
Ja mam na Prince nazor takovej ze Prince 1 byl best :).. hral sem toho prvniho 3D a moc me to nechytlo _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 11:35 pm Předmět: |
|
|
ještě na tom dělal reeves gabriels ,hlavně atmosféra parádní,zápletka velmi originální...
ad princ : to sme hráli stejnou hru...
|
|
| nahoru |
|
 |
max.bowwer
|
Zaslal: so leden 28, 2006 10:13 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | max.bowwer napsal: | Jo another world je taky klasika,
ted sem to dokonce sehnal na mobil takze si
to uz po nekolikate zopaknu |
fakt jo? co máš za mobil? mám SE w800i, nemohl bys mi to poslat na mail, prosím?
another world a poté volné pokračování - flashback, to byly pro mně modly. AMIGA rulezzzzzzzz. |
No ja mam 7650 a je to na nokie, takze nevim jestli ti to pojede.
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: so leden 28, 2006 10:20 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | HOVADO napsal: | | jo s tim kocourem to nemelo chybu, se sloupem sem nehejbal.. |
V te uvodni lokaci, kdyz sem nevedel co delat a skousel sem vsechny moznosti, tak sem najel na ten sloup, byla tam moznost akce.. tak rekl neco ve stylu : No potreboval bych steroidy, abych s timhle pohnul..
Jinak Polda 5 mi nejak nesedela.. nektery veci co se tam museli udelat mi prisli strasne nelogicky.. dohrals to uz ??
Ale posledni parba co sem hral ve skole, kdyz nebylo co delat byl Wolf 3D :) .. vzpominka na stary dobry casy |
A toho poldu ste si koupily nebo stahli?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4x

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so leden 28, 2006 11:32 am Předmět: |
|
|
a hrál sem civilizaci 4ku ...ráno jsem to pustil,večer mapa skončila/vyhrál jsem na čas)...strašně mě nasralo,když jsem zjistil že v podstatě není proč hrát znova (resp všechny vynálezy (to,co mě vždycky baví nejvíc) už jsem viděl,tak jsem to smazal...
řekněte mi co mám hrát...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so leden 28, 2006 11:38 am Předmět: |
|
|
proč není ani jedna hra z final fantasy nikde po sítích?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so leden 28, 2006 12:27 pm Předmět: |
|
|
hledej myslim ze na pc ale vysel jen jeden dil..
ale fakt nejlepsi hra !
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: so leden 28, 2006 12:41 pm Předmět: |
|
|
All time klasik pre mna, hra co hravam uz 7 rokov furt a vobec najvacsa zavyslacina a total skvela vec urcite je Diablo II. _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: so leden 28, 2006 6:08 pm Předmět: |
|
|
| major john matrix napsal: | | Black Dragon napsal: | | HOVADO napsal: | | jo s tim kocourem to nemelo chybu, se sloupem sem nehejbal.. |
V te uvodni lokaci, kdyz sem nevedel co delat a skousel sem vsechny moznosti, tak sem najel na ten sloup, byla tam moznost akce.. tak rekl neco ve stylu : No potreboval bych steroidy, abych s timhle pohnul..
Jinak Polda 5 mi nejak nesedela.. nektery veci co se tam museli udelat mi prisli strasne nelogicky.. dohrals to uz ??
Ale posledni parba co sem hral ve skole, kdyz nebylo co delat byl Wolf 3D :) .. vzpominka na stary dobry casy |
A toho poldu ste si koupily nebo stahli? | nevim jak dragon,ale ja sem ho koupil v dccz _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: so leden 28, 2006 6:13 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | All time klasik pre mna, hra co hravam uz 7 rokov furt a vobec najvacsa zavyslacina a total skvela vec urcite je Diablo II. | jj diablo 2 je nářez strávil sem u toho spoustu večerů, ale stejne cs forewer, minulej tyden sem si koupil razer copperhead http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=55343&CatId=18842900 a ty hedky dou samy, pred chvilkou me zabanovali na jednom serveru kvuli podezreni z cheatingu ,a včera večer taky..asi se vratim ke sve stare geniusce,s tou sem na dalku netrefil ani vrata _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|