|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: so leden 28, 2006 7:38 pm Předmět: |
|
|
| HOVADO napsal: | | major john matrix napsal: |
A toho poldu ste si koupily nebo stahli? | nevim jak dragon,ale ja sem ho koupil v dccz |
No ja ho taky koupil na DC.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Meyer
|
Zaslal: so leden 28, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | All time klasik pre mna, hra co hravam uz 7 rokov furt a vobec najvacsa zavyslacina a total skvela vec urcite je Diablo II. | Pod to se podepisuju.pamatuju,když mělo vycházet a furt to ti zlosyni oddalovali,sem tam vypustili nějakej screenshot....úplně sem šílel.A teď po té době je to pořád ....prostě diablo Po síti naprosto skvělá pařba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so leden 28, 2006 8:53 pm Předmět: |
|
|
Nevim jak po siti, ale v singlu u me vede Diablo I .. ovsem multi to musi byt mazec, verim.. jedna z her ke ktery sem se nedostal abych ju hral... mozna nastesti :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
Zaslal: so leden 28, 2006 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Nevim jak po siti, ale v singlu u me vede Diablo I .. ovsem multi to musi byt mazec, verim.. jedna z her ke ktery sem se nedostal abych ju hral... mozna nastesti :) | No jednička má asi nejlepší atmosféru,co u hry vůbec znám.Dvojka je zase ...masivní,k uklikání,ale ten rozsah a rozmanistost oproti jedničce má něco do sebe.Na multiplayer sem hrál taky jenom dvojku.Je to paráda,hlavně posílání zpráv dalším členům skupiny:)tzn kamošovi:)Bohužel těsně před tím Diablovým doupětem se mě to jaksi pokurvilo....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 29, 2006 1:27 pm Předmět: |
|
|
| max.bowwer napsal: | | mirio napsal: | | max.bowwer napsal: | Jo another world je taky klasika,
ted sem to dokonce sehnal na mobil takze si
to uz po nekolikate zopaknu |
fakt jo? co máš za mobil? mám SE w800i, nemohl bys mi to poslat na mail, prosím?
another world a poté volné pokračování - flashback, to byly pro mně modly. AMIGA rulezzzzzzzz. |
No ja mam 7650 a je to na nokie, takze nevim jestli ti to pojede. |
uvidíme, zkus to. pošleš mi to prosím?
mirio@seznam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: ne leden 29, 2006 2:07 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | HOVADO napsal: | | major john matrix napsal: |
A toho poldu ste si koupily nebo stahli? | nevim jak dragon,ale ja sem ho koupil v dccz |
No ja ho taky koupil na DC.. |
DC nemam,nemate nekdo stranku na torent,skousel sem to vyhledat na isohunt.com,nasel sem funkcniho jednoho a na tomnikdy nikdo neni pripojenej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st únor 08, 2006 11:10 pm Předmět: |
|
|
Fahrenheit...prej adventura!spíš interaktivní film,a kurevsky dobrej.atmosféra jak v kině na lynchovi.hrál to někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: čt únor 09, 2006 8:51 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | Fahrenheit...prej adventura!spíš interaktivní film,a kurevsky dobrej.atmosféra jak v kině na lynchovi.hrál to někdo? |
Tohle neznám, ale Co Fantasmagoria? To byl Interaktivní filmek... Dvojka sice tak dobrá už nebyla, ale jednička.....mmmm....a ty kilovačky v zrcadlech!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gator

|
Zaslal: čt únor 09, 2006 10:35 pm Předmět: |
|
|
Final Fantasy vysla na PC 7 a 8.
BTW Fahrenheit je od autorov Omikronu
The best je aj Metal Gear Solid...na psx bomba...na pc sa tiez da _________________ Toto je bomba.Jedna sa o 70% extrakt ecdysteronu.Nejaedna sa o nabolika ale ide o anabolicku latku.ktora Ti zlepsi proteinsyntezu a uvidis nevidany narast sily a svalovej hmoty.Viem Ti to zohnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gator

|
Zaslal: čt únor 09, 2006 10:38 pm Předmět: |
|
|
Ozaj skuste http://emu.old-cans.com/
Skoro vsetky hry na Nintendo. Stare dobre casy _________________ Toto je bomba.Jedna sa o 70% extrakt ecdysteronu.Nejaedna sa o nabolika ale ide o anabolicku latku.ktora Ti zlepsi proteinsyntezu a uvidis nevidany narast sily a svalovej hmoty.Viem Ti to zohnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Missues
|
Zaslal: so únor 11, 2006 8:52 pm Předmět: q3a |
|
|
Kdo tady všechno hraje Q3A?
m4l, embryoyo, toť vše??
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so únor 11, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Gator napsal: |
BTW Fahrenheit je od autorov Omikronu
|
fakt?to dost sedí..už tomu sosám soundtrack :)
|
|
| nahoru |
|
 |
houmii

|
Zaslal: ne únor 12, 2006 5:03 am Předmět: |
|
|
Mně ke štěstí v týhle oblasti stačí Counter-Strike 1.6 a Elastomania (kdo nezná, vizte www.elastomania.com nebo www.moposite.com)
Jinak samozřejmě takový kultovní single hry jako třeba Half-Life 2, GTA:SA apod. si většinou taky nenechám ujít, ale to jen za tejden dva dohraju a vracim se k tomu až za pár let, když do tý doby nic lepšího nevyjde
|
|
| nahoru |
|
 |
sweet_tessinka
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 8:04 am Předmět: |
|
|
| houmii napsal: | | Mně ke štěstí v týhle oblasti stačí Counter-Strike 1.6 a Elastomania |
podle prezdivky a ty elmy mam dojem ze te znam chlape=)... ale vubec bych te tu necekala :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 12, 2006 8:23 am Předmět: |
|
|
| houmii napsal: | Mně ke štěstí v týhle oblasti stačí Counter-Strike 1.6 a Elastomania (kdo nezná, vizte www.elastomania.com nebo www.moposite.com)
Jinak samozřejmě takový kultovní single hry jako třeba Half-Life 2, GTA:SA apod. si většinou taky nenechám ujít, ale to jen za tejden dva dohraju a vracim se k tomu až za pár let, když do tý doby nic lepšího nevyjde |
Zajimavej nazor.. Elma je neskutecna blbost...mame to nahrany na vsech pocitacich na skole a nekteri kamosi to hrajou, kdyz maj moznost.
druha vec, ty povazujes HL2 a GTA:SA za kultovni hry? heh... doufam ze to myslis jako serii a ne primo ty dily ktery si uvedl..
ja uz teda doma nehral poradne ani nenapamuju, naposledy toho Poldu.. jinak jenom ve skole, kdyz se nudim, ale doma ne.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|