|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Olympijský turnaj v ledním hokeji ? |
| Česká republika |
|
38% |
[ 37 ] |
| Kanada |
|
8% |
[ 8 ] |
| Švédsko |
|
11% |
[ 11 ] |
| Slovenská republika |
|
30% |
[ 30 ] |
| Rusko |
|
5% |
[ 5 ] |
| jiný |
|
6% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 19, 2006 11:07 pm Předmět: |
|
|
Libil se mi gol Italu.. takhle by to melo vypadat, tuk sem tuk tam a gol ... proste rychle a durazne!
Dnesni zapas mi prisel jako naprosta tragedie, banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy, nejsou schopni se domluvit a poradne si nahrat.. ovsem jedno se jim musi nechat a to ze v oslabeni hrali mnohem lip nez v presilovkach.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: ne únor 19, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
Nejvíc mě deptali ty sračky Dusíka a Hostáka, jak hrajeme v NESMÍRNÉ POHODĚ, jak máme hru pod kontrolou, jak sem nám daří v útoku. Prostě komedie. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 11:26 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | Nejvíc mě deptali ty sračky Dusíka a Hostáka, jak hrajeme v NESMÍRNÉ POHODĚ, jak máme hru pod kontrolou, jak sem nám daří v útoku. Prostě komedie. |
No Dusik je znamej expert, ale na Hostaka mi nesahej . Podle mne je to nas zdaleka nejlepsi komentator, ma vecne a inteligenti pripominky a hlavne hokeji rozumi. Dneska taky prece rikal, ze hrajeme az moc v pohode - on neni typ, kterej by natvrdo rekl, ze hrajeme na hovno, sam urcite moc dobre vi, jak se trapime. Vetsinou musi zachranovat, co tam placa Dusik...
S Kanadou o treti misto a potom ctvrtfinale - nasi nemuzou uspet, kdyz na to budou sr*t jako doted, protoze Slovaci nebo Rusove by je museli rozebrat na soucastky. Ja jim porad verim, staci kdyz se probudi a zacnou MAKAT, kua jsou na olympiade, ne na vylete . Kdyz odevzdaji vsechno a presto prohrajou, tak nereknu ani popel, ale jinak si docela zkazi povest zlate generace...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 19, 2006 11:32 pm Předmět: |
|
|
Komentatori sou opravdu dobri... 100x lepsi nez poslouchat komentatory zapasu co bezi na nove.. nejvic se mi dneska libila hlaska o tom ze rozhodci asi dostava zaplaceno podle trestnych minut..
jinak to ze to vypadalo ze hrajeme v pohode je dusledek toho ze italove hrali 2x vetsi hovno nez my .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZaprTEKK

|
Zaslal: ne únor 19, 2006 11:35 pm Předmět: |
|
|
Dobrej je jenom Hostak, zbytek _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 11:39 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Komentatori sou opravdu dobri... 100x lepsi nez poslouchat komentatory zapasu co bezi na nove.. nejvic se mi dneska libila hlaska o tom ze rozhodci asi dostava zaplaceno podle trestnych minut..
jinak to ze to vypadalo ze hrajeme v pohode je dusledek toho ze italove hrali 2x vetsi hovno nez my .. |
Jednou se docela dobre sekl Zaruba pri ceskem play off. Kamera strihla na stridacku a tam bylo videt, ze jeden hrac ma modre zuby. Zaruba povida: To je neuveritelne, co nekteri hraci dokazi pro uspech udelat - nabarvit si vlasy, valecnymi barvami pomalovat zuby... A Richter na to: Vis Roberte, to neni barva, ale chranic zubu... . Je jasne videt, kdo hokej hral a kdo ne... A proto rikam Hostak rulezzzz
|
|
| nahoru |
|
 |
ZaprTEKK

|
Zaslal: ne únor 19, 2006 11:42 pm Předmět: |
|
|
Tusim, ze Zaruba pri nasem zapase se Svycary rikal neco o tom, ze jsou mali a je to jejich vyhoda - to by me kleplo. Taky zni smesne to jeho "Tkačuk"... _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reginald

|
Zaslal: po únor 20, 2006 1:17 am Předmět: |
|
|
Záruba je docela machr. Doma má prý pracovnu, do které mu nikdo nesmí, a tam má na nástěnce seznam všech hráčů s číslama dresu z ELH i NHL (možná i další ligy, ale to nevím), a když mu řekneš nějaké číslo, tak ti vyjmenuje všechny hráče, kteří ho mají na dresu.
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: po únor 20, 2006 10:22 am Předmět: |
|
|
| Reginald napsal: | | Záruba je docela machr. Doma má prý pracovnu, do které mu nikdo nesmí, a tam má na nástěnce seznam všech hráčů s číslama dresu z ELH i NHL (možná i další ligy, ale to nevím), a když mu řekneš nějaké číslo, tak ti vyjmenuje všechny hráče, kteří ho mají na dresu. |
Zaruba je povestnej svoji pripravou, je to chodici encyklopedie hokeje, v komentovani taky patri k tomu lepsimu. Je to profik, to je bez debat.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po únor 20, 2006 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Libil se mi gol Italu.. takhle by to melo vypadat, tuk sem tuk tam a gol ... proste rychle a durazne!
Dnesni zapas mi prisel jako naprosta tragedie, banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy, nejsou schopni se domluvit a poradne si nahrat.. ovsem jedno se jim musi nechat a to ze v oslabeni hrali mnohem lip nez v presilovkach.. |
hmmmm, jak to tady čtu, nestačím se divit. věřím, že přes čtvrtfinále projdem (i když tomu naše výkony zatím moc nenasvědčují) a jsem zvědav, jak se budou všichni tihle kritici (sorry draku, byl jsi první na ráně) vyjadřovat potom.
tohle nemám rád, nedaří se - to je fakt, ale proč je hned zatracovat? tenhle výběr ještě ukáže, jakou má sílu. tomu 100% věřím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po únor 20, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | hmmmm, jak to tady čtu, nestačím se divit. věřím, že přes čtvrtfinále projdem (i když tomu naše výkony zatím moc nenasvědčují) a jsem zvědav, jak se budou všichni tihle kritici (sorry draku, byl jsi první na ráně) vyjadřovat potom.
tohle nemám rád, nedaří se - to je fakt, ale proč je hned zatracovat? tenhle výběr ještě ukáže, jakou má sílu. tomu 100% věřím... |
ja je nezatracuju .. pokud si prectes i moje predchozi prispevky, tak zjistis ze jim fandim a veril sem ze to dopracujou na zlato.. ale s tim co predvadeji, to nevim..
ja jenom komentuju jejich hru, ktera byla neskutecne spatna v predchozich dvou zapasech, takhle opravdu nehrajou mistri sveta.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po únor 20, 2006 4:01 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | mirio napsal: | hmmmm, jak to tady čtu, nestačím se divit. věřím, že přes čtvrtfinále projdem (i když tomu naše výkony zatím moc nenasvědčují) a jsem zvědav, jak se budou všichni tihle kritici (sorry draku, byl jsi první na ráně) vyjadřovat potom.
tohle nemám rád, nedaří se - to je fakt, ale proč je hned zatracovat? tenhle výběr ještě ukáže, jakou má sílu. tomu 100% věřím... |
ja je nezatracuju .. pokud si prectes i moje predchozi prispevky, tak zjistis ze jim fandim a veril sem ze to dopracujou na zlato.. ale s tim co predvadeji, to nevim..
ja jenom komentuju jejich hru, ktera byla neskutecne spatna v predchozich dvou zapasech, takhle opravdu nehrajou mistri sveta.. |
čtu topic od začátku, protože hokej je pro mne sport číslo jedna. právě proto říkám, že některé názory tady jsou jako noc a den. a taky jsem napsal, že to nebylo mířené jen na tebe...
ale pojďme teda k tobě. je rozdíl mezi "komentováním hry" a tím, co píšeš ty - banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy - no nevím, teda, mně to jako komentář k zápasu moc nepřijde...
ale ser nato, důležitá je středa a naši to zvládnou!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po únor 20, 2006 4:07 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | čtu topic od začátku, protože hokej je pro mne sport číslo jedna. právě proto říkám, že některé názory tady jsou jako noc a den. a taky jsem napsal, že to nebylo mířené jen na tebe...
ale pojďme teda k tobě. je rozdíl mezi "komentováním hry" a tím, co píšeš ty - banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy - no nevím, teda, mně to jako komentář k zápasu moc nepřijde...
ale ser nato, důležitá je středa a naši to zvládnou!!! |
Dnesni zapas mi prisel jako naprosta tragedie, banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy, nejsou schopni se domluvit a poradne si nahrat...
Tohle je komentar k ty jejich hre s Italama..hrali opravdu hodne mizerne, na ten zapas se v podstate nedalo ani divat... ale jestli zacnou hrat, tak jak umi, tak na to maji.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po únor 20, 2006 4:11 pm Předmět: |
|
|
no jak říkám, v tomhle se asi neshodnem. podle mně se slova "komentář" a např. "banda idiotů" nedají sloučit, ale budiž. je to jedno.
důležitá je středa...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po únor 20, 2006 4:54 pm Předmět: |
|
|
hlavne prirovani banda idiotu to je na pest... vetsina jich hrala minulej rok na MS a to byli dobri a ted banda idiotu... staci rict nemaj formu nejsou sehrany atd. ale takhle silny slova grrrr
jinak taky se mne nelibi jak hrajou...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|