Olympijský turnaj v ledním hokeji

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 28, 29, 30  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olympijský turnaj v ledním hokeji  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Olympijský turnaj v ledním hokeji
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje Olympijský turnaj v ledním hokeji ?
Česká republika
38%
 38%  [ 37 ]
Kanada
8%
 8%  [ 8 ]
Švédsko
11%
 11%  [ 11 ]
Slovenská republika
30%
 30%  [ 30 ]
Rusko
5%
 5%  [ 5 ]
jiný
6%
 6%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 97

Autor Zpráva
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Libil se mi gol Italu.. takhle by to melo vypadat, tuk sem tuk tam a gol ... proste rychle a durazne!

Dnesni zapas mi prisel jako naprosta tragedie, banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy, nejsou schopni se domluvit a poradne si nahrat.. ovsem jedno se jim musi nechat a to ze v oslabeni hrali mnohem lip nez v presilovkach..
Hefaistos

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvíc mě deptali ty sračky Dusíka a Hostáka, jak hrajeme v NESMÍRNÉ POHODĚ, jak máme hru pod kontrolou, jak sem nám daří v útoku. Prostě komedie.
plechac

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
Nejvíc mě deptali ty sračky Dusíka a Hostáka, jak hrajeme v NESMÍRNÉ POHODĚ, jak máme hru pod kontrolou, jak sem nám daří v útoku. Prostě komedie.

No Dusik je znamej expert, ale na Hostaka mi nesahej . Podle mne je to nas zdaleka nejlepsi komentator, ma vecne a inteligenti pripominky a hlavne hokeji rozumi. Dneska taky prece rikal, ze hrajeme az moc v pohode - on neni typ, kterej by natvrdo rekl, ze hrajeme na hovno, sam urcite moc dobre vi, jak se trapime. Vetsinou musi zachranovat, co tam placa Dusik...
S Kanadou o treti misto a potom ctvrtfinale - nasi nemuzou uspet, kdyz na to budou sr*t jako doted, protoze Slovaci nebo Rusove by je museli rozebrat na soucastky. Ja jim porad verim, staci kdyz se probudi a zacnou MAKAT, kua jsou na olympiade, ne na vylete . Kdyz odevzdaji vsechno a presto prohrajou, tak nereknu ani popel, ale jinak si docela zkazi povest zlate generace...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Komentatori sou opravdu dobri... 100x lepsi nez poslouchat komentatory zapasu co bezi na nove.. nejvic se mi dneska libila hlaska o tom ze rozhodci asi dostava zaplaceno podle trestnych minut..
jinak to ze to vypadalo ze hrajeme v pohode je dusledek toho ze italove hrali 2x vetsi hovno nez my ..
ZaprTEKK

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrej je jenom Hostak, zbytek
plechac

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Komentatori sou opravdu dobri... 100x lepsi nez poslouchat komentatory zapasu co bezi na nove.. nejvic se mi dneska libila hlaska o tom ze rozhodci asi dostava zaplaceno podle trestnych minut..
jinak to ze to vypadalo ze hrajeme v pohode je dusledek toho ze italove hrali 2x vetsi hovno nez my ..

Jednou se docela dobre sekl Zaruba pri ceskem play off. Kamera strihla na stridacku a tam bylo videt, ze jeden hrac ma modre zuby. Zaruba povida: To je neuveritelne, co nekteri hraci dokazi pro uspech udelat - nabarvit si vlasy, valecnymi barvami pomalovat zuby... A Richter na to: Vis Roberte, to neni barva, ale chranic zubu... . Je jasne videt, kdo hokej hral a kdo ne... A proto rikam Hostak rulezzzz
ZaprTEKK

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tusim, ze Zaruba pri nasem zapase se Svycary rikal neco o tom, ze jsou mali a je to jejich vyhoda - to by me kleplo. Taky zni smesne to jeho "Tkačuk"...
Reginald

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 1:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Záruba je docela machr. Doma má prý pracovnu, do které mu nikdo nesmí, a tam má na nástěnce seznam všech hráčů s číslama dresu z ELH i NHL (možná i další ligy, ale to nevím), a když mu řekneš nějaké číslo, tak ti vyjmenuje všechny hráče, kteří ho mají na dresu.
plechac

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reginald napsal:
Záruba je docela machr. Doma má prý pracovnu, do které mu nikdo nesmí, a tam má na nástěnce seznam všech hráčů s číslama dresu z ELH i NHL (možná i další ligy, ale to nevím), a když mu řekneš nějaké číslo, tak ti vyjmenuje všechny hráče, kteří ho mají na dresu.

Zaruba je povestnej svoji pripravou, je to chodici encyklopedie hokeje, v komentovani taky patri k tomu lepsimu. Je to profik, to je bez debat.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Libil se mi gol Italu.. takhle by to melo vypadat, tuk sem tuk tam a gol ... proste rychle a durazne!

Dnesni zapas mi prisel jako naprosta tragedie, banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy, nejsou schopni se domluvit a poradne si nahrat.. ovsem jedno se jim musi nechat a to ze v oslabeni hrali mnohem lip nez v presilovkach..

hmmmm, jak to tady čtu, nestačím se divit. věřím, že přes čtvrtfinále projdem (i když tomu naše výkony zatím moc nenasvědčují) a jsem zvědav, jak se budou všichni tihle kritici (sorry draku, byl jsi první na ráně) vyjadřovat potom.

tohle nemám rád, nedaří se - to je fakt, ale proč je hned zatracovat? tenhle výběr ještě ukáže, jakou má sílu. tomu 100% věřím...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
hmmmm, jak to tady čtu, nestačím se divit. věřím, že přes čtvrtfinále projdem (i když tomu naše výkony zatím moc nenasvědčují) a jsem zvědav, jak se budou všichni tihle kritici (sorry draku, byl jsi první na ráně) vyjadřovat potom.

tohle nemám rád, nedaří se - to je fakt, ale proč je hned zatracovat? tenhle výběr ještě ukáže, jakou má sílu. tomu 100% věřím...

ja je nezatracuju .. pokud si prectes i moje predchozi prispevky, tak zjistis ze jim fandim a veril sem ze to dopracujou na zlato.. ale s tim co predvadeji, to nevim..
ja jenom komentuju jejich hru, ktera byla neskutecne spatna v predchozich dvou zapasech, takhle opravdu nehrajou mistri sveta..
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
mirio napsal:

ja je nezatracuju .. pokud si prectes i moje predchozi prispevky, tak zjistis ze jim fandim a veril sem ze to dopracujou na zlato.. ale s tim co predvadeji, to nevim..
ja jenom komentuju jejich hru, ktera byla neskutecne spatna v predchozich dvou zapasech, takhle opravdu nehrajou mistri sveta..

čtu topic od začátku, protože hokej je pro mne sport číslo jedna. právě proto říkám, že některé názory tady jsou jako noc a den. a taky jsem napsal, že to nebylo mířené jen na tebe...

ale pojďme teda k tobě. je rozdíl mezi "komentováním hry" a tím, co píšeš ty - banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy - no nevím, teda, mně to jako komentář k zápasu moc nepřijde...

ale ser nato, důležitá je středa a naši to zvládnou!!!
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
čtu topic od začátku, protože hokej je pro mne sport číslo jedna. právě proto říkám, že některé názory tady jsou jako noc a den. a taky jsem napsal, že to nebylo mířené jen na tebe...

ale pojďme teda k tobě. je rozdíl mezi "komentováním hry" a tím, co píšeš ty - banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy - no nevím, teda, mně to jako komentář k zápasu moc nepřijde...

ale ser nato, důležitá je středa a naši to zvládnou!!!

Dnesni zapas mi prisel jako naprosta tragedie, banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy, nejsou schopni se domluvit a poradne si nahrat...

Tohle je komentar k ty jejich hre s Italama..hrali opravdu hodne mizerne, na ten zapas se v podstate nedalo ani divat... ale jestli zacnou hrat, tak jak umi, tak na to maji..
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jak říkám, v tomhle se asi neshodnem. podle mně se slova "komentář" a např. "banda idiotů" nedají sloučit, ale budiž. je to jedno.

důležitá je středa...
m4l

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne prirovani banda idiotu to je na pest... vetsina jich hrala minulej rok na MS a to byli dobri a ted banda idiotu... staci rict nemaj formu nejsou sehrany atd. ale takhle silny slova grrrr

jinak taky se mne nelibi jak hrajou...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olympijský turnaj v ledním hokeji Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 28, 29, 30  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: