| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Alfonz
|
Zaslal: út únor 21, 2006 8:19 am Předmět: |
|
|
Benč - 8 x 120 kg
Dřep - 8 x 150 kg
MT - necvičím, nevyhovuje
Ramena v.č. 6 x 100 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
pAprad
|
Zaslal: út únor 21, 2006 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Alfonz napsal: | Benč - 8 x 120 kg
Dřep - 8 x 150 kg
MT - necvičím, nevyhovuje
Ramena v.č. 6 x 100 kg | To akoze vazne?? dufam ze myslim ten isty cvik co ty......
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 21, 2006 5:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út únor 21, 2006 5:24 pm Předmět: |
|
|
deadlift:to je pekny asi bych to neudejchal....jaky si mnel pocity tolik opakovani?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út únor 21, 2006 5:24 pm Předmět: |
|
|
hezky Deadlifte, 60reps bych nedal asi ani naprazdno
pozvedy od kolen: 3x300kg
french press s ruckou v sede: 8x70kg _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Kapo
|
Zaslal: út únor 21, 2006 5:48 pm Předmět: |
|
|
Jaaaj aj ja chcem mat tolko sily.U nas tusim nikto tolko nedviha aspon som nikdy nevidel.Najviac som videl 130kg na drep tuim.Ja som dal 85kg na bench,90kg drep,105kg mt.Som nohy necvicieval dlhsie tak preto tak malo opropti benchu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út únor 21, 2006 7:50 pm Předmět: |
|
|
Deadlifte a jaký máte sklon legu 45 nebo 60 stupňů ? jinak obdivuhodný výkon _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 22, 2006 6:30 am Předmět: |
|
|
pocity po legpressu?...mírné mžitky před očima  ...ten sklon netuším...dnes mrknu a odhadnu - ale je to spíš těch 45°...dáno v golds gymu
jinak celkem soda byly bic. zdvihy na scotovce v trisérii ( druhý a taky poslední cvik na bicepsy ): 60kg x 6 + 40kg x 8 + 20kg x 15
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 05, 2006 4:03 pm Předmět: |
|
|
Oživuji tento topic .o) Dneska sem si dal skvělej rekord a hned mi vylepšil den.
300 schybů nadhmatem za 1 hodinu.
Teď mám sice úplně mrtvý pazoury a strhaný mozoly ale pocit překonání osobáku ty negativa vyrovná .o)
A co vy. Pochlubte se.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: st červenec 05, 2006 4:07 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Oživuji tento topic .o) Dneska sem si dal skvělej rekord a hned mi vylepšil den.
Teď mám sice úplně mrtvý pazoury a strhaný mozoly ale pocit překonání osobáku ty negativa vyrovná .o)
A co vy. Pochlubte se. |
muj osobak je 50 shybu na jeden zatah
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 05, 2006 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Oživuji tento topic .o) Dneska sem si dal skvělej rekord a hned mi vylepšil den.
A co vy. Pochlubte se. |
muj osobak je 50 shybu na jeden zatah | Moc pěkný.
|
|
| nahoru |
|
 |
pApradReb0rn
(ban)
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 4:19 pm Předmět: |
|
|
bench 1x 80kg mozno slabota ale ked pred rokom a pol som dal bench 1x 28kg tak si myslim ze to neje take hrozne :) _________________ !ANO Mam biceps 33 a hadam sa?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 05, 2006 4:25 pm Předmět: |
|
|
| pApradReb0rn napsal: | bench 1x 80kg mozno slabota ale ked pred rokom a pol som dal bench 1x 28kg tak si myslim ze to neje take hrozne :) | Progres 52kg za rok je dobrej .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 5:20 pm Předmět: |
|
|
16 years old
Bench 1x110
Mt 1x135
Dřep 2x140
Ale ten bench mě sere.. nemůžu se zaboha pohnout ...  teĎka jsem nasadil něco jako silovku kombinovanou s objemem ,ale tak snad to něco přihodí _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |