|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
11Mito

|
Zaslal: ne únor 12, 2006 4:00 pm Předmět: |
|
|
neviete niekto link na stiahnutie hry morrowind alebo vc2?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
houmii

|
Zaslal: po únor 13, 2006 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Zajimavej nazor.. Elma je neskutecna blbost...mame to nahrany na vsech pocitacich na skole a nekteri kamosi to hrajou, kdyz maj moznost.
druha vec, ty povazujes HL2 a GTA:SA za kultovni hry? heh... doufam ze to myslis jako serii a ne primo ty dily ktery si uvedl..
|
no tak jasně že myslim sérii... jen jsem uvedl poslední díly
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: út únor 14, 2006 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Missues napsal: | | Fetty Joe Anabol napsal: | S.W.A.T 4 po síti. Singleplayer je taky vynikající.
Call of Duty 2, Battlefield 2 a chystám se na Vietkong 2 |
CoD2 první mise v Rusku = mazec!!!
Pak už jenom čím dál horší a finále.... |
Ja hral po siti CoD a CoD UO, United Offensive je asi best. CoD II me zklamalo a taky trosku mi nestiha PC no . Pamatuji jeste Day of Defeat, ve sve dobe spicka, zvlast na zahranicnich serverech.
Jinak jsem paril IL2 Sturmovik FG, koho berou letadla, tak je to jasna volba. Okusil jsem jeste WWII online, ale to by chtelo trosku upgrade na masine, a to pude tezko, pac momentalne investuji do jidla .
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út květen 16, 2006 7:10 pm Předmět: |
|
|
TopD:jo ale jenom Demo  ale je to dobrý :) _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
robertgorz
(ban)
|
Zaslal: út květen 16, 2006 7:19 pm Předmět: |
|
|
CoD 1a2,Vietcong 1 dvojka mi nejela,ale slyšel sem,že nic moc. Sniper Elite - super hra , FEAR taky dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út květen 16, 2006 7:28 pm Předmět: |
|
|
já mám plnou a jsem teda hrubě zklamán.zůstala jen herní kostra,a to je taky jediný dobrý na tom..
-grafika : mno,asi je to stálo hodně práce,ale radši měli programátoři doma šukat manželky,chápu,že je to trend,ale zrovna tuhle sérii toho mohli ušetřit.
-je to celkem ošklivý,navíc ve 2d izometrickým pohledu (viz homam 4) celkem nevadí,že ta postavička na mapě hry zabírá jen asi pětinu místa,co opevněný město,tady je to ale tak půl na půl a navíc to ve 3d vypadá úplně jinak,dost blbě....
-naprosto nepřehledný,jak strategická část tak boj..a to nemluvim o městech+
-dost těžkopádný,user-unfriendly ovládání,ikonky sou tak aby je člověk nenašel ani po půlhodině pátrání s lupou a detektorem kovu
-neskonale debilni pribeh (viz. demon-vojevudce hlavni hrdince po 10 sekundach znamosti (+5 sekund,kdy povrazdil vsechny jeji kamarady) nabidne ze utecou spolu pryc,daleko od valky,a malem se rozbreci,kdyz vysvetluje,jakej je demonecek chudacek a ze nema na vyber,to se neda popsat,to musite videt), citat od hlavni hrdinky (pipka) :such wonders I have learned ,now I can (neco jako now I can go and kick their asses)!Griffin eternal!demence,demence,demence...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZaprTEKK

|
Zaslal: út květen 16, 2006 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | já mám plnou a jsem teda hrubě zklamán.zůstala jen herní kostra,a to je taky jediný dobrý na tom..
-grafika : mno,asi je to stálo hodně práce,ale radši měli programátoři doma šukat manželky,chápu,že je to trend,ale zrovna tuhle sérii toho mohli ušetřit.
-je to celkem ošklivý,navíc ve 2d izometrickým pohledu (viz homam 4) celkem nevadí,že ta postavička na mapě hry zabírá jen asi pětinu místa,co opevněný město,tady je to ale tak půl na půl a navíc to ve 3d vypadá úplně jinak,dost blbě....
-naprosto nepřehledný,jak strategická část tak boj..a to nemluvim o městech+
-dost těžkopádný,user-unfriendly ovládání,ikonky sou tak aby je člověk nenašel ani po půlhodině pátrání s lupou a detektorem kovu
-neskonale debilni pribeh (viz. demon-vojevudce hlavni hrdince po 10 sekundach znamosti (+5 sekund,kdy povrazdil vsechny jeji kamarady) nabidne ze utecou spolu pryc,daleko od valky,a malem se rozbreci,kdyz vysvetluje,jakej je demonecek chudacek a ze nema na vyber,to se neda popsat,to musite videt), citat od hlavni hrdinky (pipka) :such wonders I have learned ,now I can (neco jako now I can go and kick their asses)!Griffin eternal!demence,demence,demence... |
hmmm nesmis parit na GFMX2 _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út květen 16, 2006 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZaprTEKK

|
Zaslal: út květen 16, 2006 7:44 pm Předmět: |
|
|
mne se to libi, ale neba...
1280x1024 4AA very high (nebo jak to tam je) _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út květen 16, 2006 7:46 pm Předmět: |
|
|
hral sem jen demo takze o pribehu atd nevim.. ale grafika super ovladani tez super vsechny klady to prevzalo z trojky ... super hra... jen skoda ze neni cas hrat...
takze defko nesouhlasim ale je to asi vec nazoru...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út květen 16, 2006 7:53 pm Předmět: |
|
|
me teda nezaujal zadnej dil HOMAMu ... takova docela divna hra.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út květen 16, 2006 7:55 pm Předmět: |
|
|
jasne,necekam ze na to vsichni budou solidarne nadavat se mnou:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt květen 18, 2006 12:17 pm Předmět: |
|
|
No já poslední dobou hraju jen prudce návykový Football manager 2005 a 2006. Ale zábavná hra je i No one lives forever 2.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vojmil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|