|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Fire.Tiger

|
Zaslal: út květen 23, 2006 5:34 pm Předmět: |
|
|
pokud by se stalo ze by vyhrala CSSD tak dost podnikatelu co znam to tu zabali, bud pujdou jinde nebo proste skonci podnikat...nebo propusti nejake zamestnance (ty odvody za zamestnance jsou ... ehm .. velke)...
ja jsem urcite pro ODS...a kdybych byl v USA tak republikan.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sešívaný

|
Zaslal: út květen 23, 2006 6:19 pm Předmět: |
|
|
Pánové, začínám se volebního výsledku bát. Bojím se, že to dopadne jako v Německu a socani taktikou "tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou" a totálním populismem ty volby ještě zvrátí.
Jedna věc je volební program, s volebním programem ČSSD bytostně nesouhlasím, ale jsou další věci: naprosto nechutné praktiky ČSSD v kampani, to, co vymýšlí tým kolem Tvrdíka, je opravdu nechutné. No a další věcí jsou samotní představitelé této strány. Jak říká můj otec: "Za komančů mi byla putna, kdo sedí v čele státu. Po revoluci se to vždycky nějak dalo, ale až od doby Paroubků, Škromachů, Sobotků a Rathů se poprvé za vedení země stydí.
K těm předvolebním praktikám: Negativní kampaň a nelegalně vylepené plakáty po Praze je jen špička ledovce. Málo už se ví o tom, že si ČSSD nechává najímat lidi na strhávání plakátů ODS. Nebo že si chtěla najmout výtržníky, kteří by dělali na mítincích ODS bordel atd.
Nebo jak Paroubek řekl na sjezdu ČSSD něco ve smyslu, že povodně byly sice hrozné, ale že je kvituje, protože můžou ČSSD pomoct ve volbách. Nedělám si iluze o vzorném smýšlení lidí z ODS, ale to, co předvádí ČSSD, k tomu by se slušná demokratická strana neměla nikdy snížit.
Je mi z toho občas na blití. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slump
|
Zaslal: út květen 23, 2006 8:22 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze plakaty CSSD "ODS minus" dokonale modryptaky vystihly. Jo kdo je nerozhodnut tak volte dvacitku. Pro ty co nevi - KSCM.
|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: út květen 23, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Slump napsal: | | Myslim ze plakaty CSSD "ODS minus" dokonale modryptaky vystihly. Jo kdo je nerozhodnut tak volte dvacitku. Pro ty co nevi - KSCM. |
Mám takovou úchylku, když vidím idiota, tak se musím smát. Teď se tlemím absolutně nehorázně!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: út květen 23, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Fire.Tiger napsal: |
Tak to je presny ..
Doufam ze volby vyhraje ODS, podobne jako tady v tehle ankete...
cssd uz nemuzu cejtit. |
Zdá se mi to nebo se od roku 46 nic nezměnilo???Jenom proběhla tzv. generační obměna.
BTW DÁTE NĚKDO NA TY FALEŠNÝ XICHTY Z BILLBOARDŮ???NECHÁPU JAK SE NĚKDO MŮŽE ROZMYSLET PODLE PÁR POPULISTICKEJCH HESEL....BOŽE TAKOVÝ PRACHY....JO ALE KONEČNĚ SE ZMOHLI NA POŘÁDNÝ DÁRKY:MÁM DOMA OD KDU ORIGOŠ NIKE MÍČ TOTAL 90...AKORÁT NAVÍC JE TAM PDPIS FRANTY STRAKY.TAKŽE BIG UP KDU-ŠSL!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: út květen 23, 2006 8:41 pm Předmět: |
|
|
lidi, zas to tolik nezerte..stejne je to jenom o tom, ze politici se chteji dostat ke korytum, a tak ocernuji a zesmesnuji konkurenci jak muzou...ale jinak nemam dojem, ze by nas stat byl tak v ohrozeni, jak porad zminuje ODS, stejne tak nema dojem, ze bysme na to byli tak spatne, co se tyce ekonomiky ci zneuzivani socialniho systemu, jdete se podivat do evropy..jsme proste v evrope a ne v USA, nebo asii...
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út květen 23, 2006 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Slump napsal: | | Myslim ze plakaty CSSD "ODS minus" dokonale modryptaky vystihly. Jo kdo je nerozhodnut tak volte dvacitku. Pro ty co nevi - KSCM. |
Mít Tě tu teď po ruce, tak...Ti slušně vysvětlím, že si debil. Neurazil bych Ti palici, i když by sis to zasloužil. Nesnížím se přece na úroveň Tvoji a podobných soudruhů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slump
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
... _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Slump napsal: | Nejaky argument Objemaku. Myslim ze nejdal kam dohlidnes je toto diskriminacni forum. Ale kdo vi? Trebas ne, ty demokrate. |
Ty budeš jeden z těch povalečů, co se rádi spoléhají na sociální stát a podpory z daní těch, kteří makaj a jsou úspěšní, viď? Bojíš se spolehnout sám na sebe a svoje schopnosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Slump
|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
Mozna se budes divit ale i komunista pracuje. Uz se mi krati kazdou minutou nocni spanek. Chci aby i socialne slabsi meli "jistoty", ktere ods proste nedava. A v modre sanci nevidim nic dobreho. Uz jsme tu ODS meli a predvedli taky sve a na to uz se nepoukazuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Slump napsal: | | Mozna se budes divit ale i komunista pracuje. Uz se mi krati kazdou minutou nocni spanek. Chci aby i socialne slabsi meli "jistoty", ktere ods proste nedava. A v modre sanci nevidim nic dobreho. Uz jsme tu ODS meli a predvedli taky sve a na to uz se nepoukazuje. |
Loool jestli je tak miluješ tak se odstěhuj na Kubu nebo Korea je taky možnost....Sme kurva evropská země tak sem netahej nějáký retro......
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Slump napsal: | | Mozna se budes divit ale i komunista pracuje. Uz se mi krati kazdou minutou nocni spanek. Chci aby i socialne slabsi meli "jistoty", ktere ods proste nedava. A v modre sanci nevidim nic dobreho. Uz jsme tu ODS meli a predvedli taky sve a na to uz se nepoukazuje. |
Komanče jsme tu měli 40 let, výsledek každý zná...
Kdybys napsal, že budeš volit ČSSD, tak si budu říkat, že jsi debil, ale vzhledem k Tvému "sociálnímu cítění" bych to pochopil, ale Ty budeš volit zločineckou organizaci, která byla horší než nacisti, protože řezali vlastní spoluobčany. Asi jsi už zapomněl, jak se tu žilo za komančů. Já to zažil a Ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Slump
|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:43 pm Předmět: |
|
|
Ja odsuzuji vse spatne co se delo pred revoluci. Ja nerikam. Ty si snad vazne myslis, ze chci aby to zde bylo jako drïve? Ze jsem nasilnik? KSCM neni KSC!! KSCM se za sve ciny omluvila a distancoval se od nich. Nekolikrat. Zmenila svuj program a lidi. Vice udelat nemuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Slump napsal: | | Ja odsuzuji vse spatne co se delo pred revoluci. Ja nerikam. Ty si snad vazne myslis, ze chci aby to zde bylo jako drïve? Ze jsem nasilnik? KSCM neni KSC!! KSCM se za sve ciny omluvila a distancoval se od nich. Nekolikrat. Zmenila svuj program a lidi. Vice udelat nemuze. |
Změnila svůj program? V čem? Že teda už nebudou řezat lidi? Jinak žádnou změnu nevidím. Všem stejně, úspěšným brát, nemakačenkům dávat, všechno řízeno státem atd. Z toho je mi na blití.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|