|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Fire.Tiger

|
Zaslal: st květen 24, 2006 12:38 pm Předmět: |
|
|
Terminatorus :: Podnikatele svindluji ??? Cim ? Kdybys podnikal a vydelal milion, tak ver, ze nez abys statu odvedl tu dosti vysokou dan, tak si radeji koupis auto a odepises si to z dani...
Kdyby ale dan snizili, tak klidne nejakych 15% statu das...
a to mluvime jen o dani..jenze to jsou jeste socialni odvody, a co ja vim co vsechno...k tomu jeste kdyz mas zamestnance, tak odvadis za ne celkem dost vysoky odvody..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Fire.Tiger

|
Zaslal: st květen 24, 2006 12:42 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | Terminatorus: a zda se ti moralni/normalni... ze lidi co sou neschopny lini nemakaj ,nechtej makat platej X % dan a ja co sem schopnej poradne makam mam platit 10krat vic nez oni??? proc? neni to demotivujici???
ja nevim jestli makas neco vlastnis ale progresivni dan se muze vysplhat az kolem 42% a to sakra boli... predstav si ze vydelas 1milion a budes muset dat 400 000statu???? ....
co je to za logiku ja si vydelam 20 000 tak zaplatim dan 15% napr ale ten co si videla 100 000 tak zaplati dan 35%???? .... je to normalni???? |
to neni normalni...tim trestaji to ze vydelas vic..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: st květen 24, 2006 12:51 pm Předmět: |
|
|
Možná se mýlím, ale nejvyšší sazba daňe z příjmu je 32%, nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Fire.Tiger

|
Zaslal: st květen 24, 2006 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Dekster napsal: | | Možná se mýlím, ale nejvyšší sazba daňe z příjmu je 32%, nebo ne? |
+socialni odvody..ktere si taky celkem dost "zacvici" s finalni sumou.
I kdyz za socialni odvody je tusim maximalni strop nak 400 tacu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: st květen 24, 2006 7:59 pm Předmět: |
|
|
| plechac napsal: | | Sešívaný napsal: |
Málo už se ví o tom, že si ČSSD nechává najímat lidi na strhávání plakátů ODS. Nebo že si chtěla najmout výtržníky, kteří by dělali na mítincích ODS bordel atd.
|
Pls uved zdroj, pokud mozno podlozeny.
Ja jen pripomenu, co rekl pan Topolanek na sjezdu k panum podnikatelum: "Neblaznete, kdybychom rekli lidem na rovinu, co vse hodlame provest a jaky to bude mit dopad, tak prohrajeme volby ...". Zdroj dodam...
Muj nazor je, ze ODS volby prohrala uz ted, je nutna obmena lidi, bohuzel diky vedeni Topolanku, Langeru, Tlustych a Nemcovych se ze silne pravicove strany s absolutni kontrolou kraju stalo stado nervoznich a krecovitych chudaku, kteri se boji o kazdy hlas. Je cas dat prostor Tosenovskym a Pospisilum, vyhazet ty sasky a zamavat. Bohuzel to CR bude stat dalsi 4 roky (mozna mene, kdo vi), kdy se CSSD uplne, formalne i obsahove protne s KSCM. Pokud ovsem nedojde, jak jsem jiz naznacil, k velke koalici. Potom se primlouvam za dalsi historickou defenestraci a odletam nekam do pic*... |
Je o tom celá knížka. Napsal ji člověk, nějaký odborník na medialní kampaně atd., který dělal ve volebním štábu ČSSD. Potom, co tam viděl za praktiky, se zhrozil, utekl a napsal o tom knížku. Např. na iDnesu u tom psali. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st květen 24, 2006 8:04 pm Předmět: |
|
|
Porad mne zadny zastupce CSSD neodpovedel na co sem se ptal??? ze by nemneli odpoved??nebo prave volej CSSD ze zavisti protoze v cechach je byt bohaty a schopny asi zlocin...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: st květen 24, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
Má zjednodušená definice ideologií:
Levice - přerozdělit pomocí progresivního zdanění ve prospěch sociálně slabších. (nazývá se to solidarita, altruismus...)
Pravice - co nejméně přerozdělovat, protože je to efektivní. Méně ztrát v procesu přerozdělení. (nazývá se to individualismus, odpovědnost...)
Neřekl bych, že jedni z těchto dvou skupin jsou špatní, jen mají každý jiný náhled na život, společnost, svět - nehádejte se - hledejte kompromis.
Zelení - přerozdělit ve prospěch ekologie. Při realistickém pohledu nejde přerozdělit ve prospěch sociálně slabších i ve prospěch životního prostředí. Zelení upřednostní ekologii. (samozřejmě to nikdy neřeknou nahlas)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st květen 24, 2006 8:49 pm Předmět: |
|
|
Dekster: k zelenjm se nevyjadruju kdyz se podivas kdo je ve strane zelenejch tak to je jen odpad z CSSD a ODS ... takze nebudou mit zadnej spolecnej nazor pohadaj se nic neudelaj....
CSSD.. ale Socialne slabsich??? tech je 10% ne 60%!!!! porad mne nikdo neodpovedel na tamtu otazku??? ze by???
pro mne sou opravdu CSSD spatni... nejhorsi...:d
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: st květen 24, 2006 9:00 pm Předmět: |
|
|
Zelení se shodují na prioritě ekologii, ale neshodnou se, zda-li má být zbytek programu doprava nebo doleva. Zadostiučiněním zelených by mohlo být, že prosadí ekologii jako prioritu i u jiných stran. Problém je že u pravice by to bylo na úkor tržních mechanismů a u levice na úkor lidí resp. sociálně slabších.
K čssd se nechci vyjadřovat - já spíš mluvil o ideologii. Levice více vnímá společnost jako rodinu, která si pomáhá.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZaprTEKK

|
Zaslal: st květen 24, 2006 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Dekster napsal: | Zelení se shodují na prioritě ekologii, ale neshodnou se, zda-li má být zbytek programu doprava nebo doleva. Zadostiučiněním zelených by mohlo být, že prosadí ekologii jako prioritu i u jiných stran. Problém je že u pravice by to bylo na úkor tržních mechanismů a u levice na úkor lidí resp. sociálně slabších.
K čssd se nechci vyjadřovat - já spíš mluvil o ideologii. Levice více vnímá společnost jako rodinu, která si pomáhá. |
Bursik okradl stat o cca 198 mil. Kc, tak sem Zeleny netahej alespon do te doby, nez budou mit slusneho predsedu. Tahle spolecnost je individualisticka - splecnost si jako rodina pomahat nemuze. Maximem je reciprocni altruismus. Jedine =>ODS _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
Zaslal: st květen 24, 2006 10:55 pm Předmět: |
|
|
Terminatorus:omlouvám se,ale nečetl sem všechno co si napsal,ani další reakce...ale tvoje odpovědi sou dobře obecný a nevěcný.Napsat že ods nejsou spasitelé a že je to jedno kdo povládne je takový plácání do větru mě přijde......no.Jenom když si vemeš programy obou nejsilnějších stran...tak každá vytváří úplně odlišný podmínky..například jaks myslím zmínil oblast soukromýho podnikání...Menší a střední firmy sou dneska a asi aji budou v případě výhry socanů a jejich vlády úplně zaškrcený...je to v drtivé většině boj o přežívání.....A právě tenhle sektor tvoří většinu prqcovních míst a kapitál......
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: čt květen 25, 2006 6:41 am Předmět: |
|
|
| ZaprTEKK napsal: | | Dekster napsal: | Zelení se shodují na prioritě ekologii, ale neshodnou se, zda-li má být zbytek programu doprava nebo doleva. Zadostiučiněním zelených by mohlo být, že prosadí ekologii jako prioritu i u jiných stran. Problém je že u pravice by to bylo na úkor tržních mechanismů a u levice na úkor lidí resp. sociálně slabších.
K čssd se nechci vyjadřovat - já spíš mluvil o ideologii. Levice více vnímá společnost jako rodinu, která si pomáhá. |
Bursik okradl stat o cca 198 mil. Kc, tak sem Zeleny netahej alespon do te doby, nez budou mit slusneho predsedu. Tahle spolecnost je individualisticka - splecnost si jako rodina pomahat nemuze. Maximem je reciprocni altruismus. Jedine =>ODS |
To mu dáváš za vinu, že zrestituoval majetek v památkové oblasti a pak na něj uplatnil dotaci. Takových lidí je tolik kolik je zrestituovaných památkových baráků v republice. Ty jsi jenom vlaštovka, která letí kam jí média poručí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
|
| nahoru |
|
 |
HAD

|
Zaslal: čt květen 25, 2006 7:13 am Předmět: |
|
|
Rád bych si udělal takovou malinkatou soukromou anketu. Jen předesílám, že nejsem komunista, už jsem se tady někde k tomu vyjadřoval.
Takže pro všechny, co fandí ODS: Vadí Vám aspoň trochu, co je to za bandu arogantních deb...? Teď bych rád vypustil politiku a jejich volební program a rozdíly v tomhle smyslu mezi stranami vůbec. Ptám se jen na tuhle lidskou vlastnost. Když vidím Langera, Tlustýho, Němcovou, Macka...to jsou všechno tak neuvěřitelně arogantní paňácové, že bych se s nima nemohl bavit ani minutu. Takže co Vy na to? Nebo to přijde jenom mně? _________________ Včera mě vyhodili z práce, že prý jim nevyhovuje moje osobnost.........................Ale neřekli která.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt květen 25, 2006 7:19 am Předmět: |
|
|
Had :
Neprijde ti to .. je to pravda, je to strasna sebranka, jeden lepsi nez druhej.. ovsem obavam se ze Paroubek sam je vsechny trumfne.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|