|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
merlin

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
plechac
|
Zaslal: čt květen 25, 2006 10:27 pm Předmět: |
|
|
Zpravy z tisku: MF forever - leto roku 2010.
ODS podruhe za sebou vyhrala volby. Ovlada parlament, senat, kraje a v cele statu stoji jeji stale zdravim kypici cestny predseda. Presto je Cesko modelem parlamenti demokracie. Komunisticka strana byla zakazana. Probihaji oficialni jednani s pravicovymi extremisty. Cesko jiz neni clenem EU. Pocet soukromniku presahl pocet socek - tzn. statnich a jinych zamestnancu. Narodni barvou je modra. Zdravotnictvi je zcela v rukou kraju resp. soukromych subjektu, castecne zahranicnich. Zdravotni pece je dostupna.
Potrebne ustavni zmeny jiz byly provedeny, samozrejme demokratickou cestou. Neexistuje zakonik prace, neni minimalni mzda. Tomu nepatrnemu poctu lidi, kteri nedosahnou neexistujici minimalni mzdy, stat pomuze. I ve vyspele pravicove ekonomice hodny stat mysli na chudsi. Danove prazdniny jsou zcela beznou veci. Rodiny s detmi neplati zadne dane.
Vsichni se usmivaji jako na bilboardech. Nebyl zaznamenan pokus o stavku. Odbory byly zruseny. Nulova dan na potraviny patri mezi nejvetsi uspechy renomovaneho odbornika Vlastimila Tlusteho, soucasneho ministra financi a cestneho clena CKA. Ekonomika slape, jezdi k nam experti ze zahranici, dokonce i z USA, aby na vecnych a peclivych prednaskach ziskavali predstavu o ceskem hospodarskem zazraku a nechali se inspirovat. Vaclav Klaus dostal Nobelovu cenu za prinos evropske civilizaci.
Legendarni vyrok Adama Smithe byl oficialne nahrazen interpretaci Vaclava Klause o neviditelne ruce trhu. Korupce a tunelovani neexistuje. Prumerna mzda presahla 50 000 Kc. Na silnicich neplati bodovy system a pokuty jsou velmi nizke, protoze v duchu modernich poznatku je prevence ucinejsi nez represe. Vysokoskolske studium se plati formou bezurocnych pujcek, splacenych po dokonceni studia a naslednem nastupu do pracovniho procesu.
Statni dluh neustale klesa. Viktor Kozeny prednasi na UK - Universita Klausova. Milan Baros vydal brozurku "Kdo nebezi po modre, je v offsajdu" a Lucie Bila skromny esej "Zpivala jsem pro modre ptaky".
Byly potrestany zlociny komunismu. Zpetne se prosetrila kuponova privitazace a byli potrestani vinici. Ve skole se opet vyucuje zakladum slusneho chovani a etice.
Justice je zcela nezavisla. Pani Vesecka se jiz neschazi s panem Topolankem, ktery obhajil post predsedy strany. Policie nepouziva odposlechy. Jiri Paroubek je ve vezeni v jedne cele s Krausem. Jeho propojeni s organizovanym zlocinem bylo opetovne prokazano a byl pravomocne odsouzen na dozivoti. David Rath byl verejne zlyncovan na Staromestskem namesti za nadseneho aplausu prihlizejicich zubaru, kteri pro tuto kratochvili vyuzili svoji poledni prestavku. Miroslav Macek zacal chodit do kurzu sebeobrany.
Lekarnici podporili jiz ctvrty rocnik akce Ligy proti rakovine a prodavaji onkologicke leky pouze s 50ti - procenti marzi.
Cesi jsou spokojeni, svobodni a hrdi. Ukazali svetu, ze Modra sance je cestou k uspechu. Po husitech, pivu a Švejkovi dali svetu opet neco jedinecneho. Opet byli prvni. Gratulujeme.....
Priste - Spalena zem aneb 12 let CSSD. Pouze od 18 let.
PS: Dneska mi prisly volebni letaky do kastliku a pri pohledu na pani Nemcovou, ktera by urcite snesla rozsahlejsi zasah plastickeho chirurga ci transplantaci obliceje, se mi chtelo zvracet. Misto toho vznikl tento fejeton:) Neberte to zle, letak ODS byl na rane prvni:) Jen cekam, az mi neco do schranky hodi komuniste....
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Majklozo

|
Zaslal: čt květen 25, 2006 11:19 pm Předmět: |
|
|
Socani jdou dle mýho dobrym směrem, rozhodně se mám líp než za minulých vlád a není to důsledek, že bych víc makal, jsem stále student se sociálním cítěním. Nepatřim mezi chudáky ani movitý mocnáře, zkrátka zatim zlatej střed, kterej v současnosti vidí víc šancí sebeprosazení než za dob modrý vlády "kdo víc ukrojí, má se líp", dle mýho pohledu na věc.
Mám pocit, že současná preferenční nadvláda ODS v médiích je uměle vyvolaná mocenskýma skupinama jakýhosi politicko-byznys podsvětí a doufám, že voliči ODS budou nemile překvapeni výsledky skutečných voleb.
Má zkušenost z blízkýho okolí navíc říká, že potenciální voliči ODSky se o současnou politiku nezajímaj, jsou to ti, kdo málo ví, málo se snaží dozvědět a jednají ve stylu "když je léto, sere je, že nepadá sníh a když je zima, sere je, že nepraží slunce", sere je to, co zrovna je.
Nejeden z nich po debatě zkoukl programy stran a sám se mi ozval, že děkuje, že jsem mu otevřel voči, že volit ODS by byl ukrutnej hřích a rozhodl se definitivně jinak. Zajímavé... aspoň pro mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
HAD

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 6:52 am Předmět: |
|
|
Dekster píše, že se docela těší na novou zkušenost, jestli vyhraje volby ODS. Nefandím jim, ale co se týče tohodle, úplně s nim souhlasím. Té jejich modré šanci ani za mák nevěřím. Podle mě je to jen ubohý slibování peněz. Nevidíte tu jistou paralelu? Volte nás, budeme se mít všichni dobře? Nechal jsem si na jejich stránkách spočítat výši mého platu v případě, že budou u kormidla. Hezký. Budu mít víc, ale stejnou kalkulačku ci můžu udělat na svých satránkách. Prostě nevěřím, a proto jsem zvědav.
Taky tu byla diskuze tipu Kdo hodně vydělává je podvodník, podnikatelé přiznávají komplet všechno a nemohou si pomoct atd. Já to vidím asi takhle. Rovnádaň je hezká, demokratická. Progresivní (nebo jak se jí to říká ) mi tak trochu zavání komunismem. Máš víc, zaplať víc. Pravda, trošku to svádí k onomu:"všichni budemem mít stejně, ať žije KSČ" Jenomže on by měl taky tak trochu platit princip solidarity. (Dle mého názoru) A to nemluvím za někoho, kdo dostává základní plat, navíc, moje vyhlídky jsou do budoucna co se týče financí poměrně slibný. Záleží to jen na mých schonostech. Je pravda, že podnikatelé to mají dost těžký, musí většinou hodně makat, zaslouží si víc. Ale pánové, já taky makám a makám dost a nemám žádnou šanci dát si něco do nákladů, přiznat jen to skutečně nutný a podobně. Tím nechci tvrdit, že jsou to podvodníci, ale dělat z podnikatelů obětní beránky je podle mě taky trochu přitažený za vlasy.
No, měl bych pokračovat, čeká mě pernej den, dneska to vidím na dlouho. Snad jsem nikoho nepobouřil, jen jsem se snažil tak trochu zamyslet. Třeba se z reakcí něco i přiučím. _________________ Včera mě vyhodili z práce, že prý jim nevyhovuje moje osobnost.........................Ale neřekli která.
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 7:26 am Předmět: |
|
|
| Majklozo napsal: | Socani jdou dle mýho dobrym směrem, rozhodně se mám líp než za minulých vlád a není to důsledek, že bych víc makal, jsem stále student se sociálním cítěním. Nepatřim mezi chudáky ani movitý mocnáře, zkrátka zatim zlatej střed, kterej v současnosti vidí víc šancí sebeprosazení než za dob modrý vlády "kdo víc ukrojí, má se líp", dle mýho pohledu na věc.
Mám pocit, že současná preferenční nadvláda ODS v médiích je uměle vyvolaná mocenskýma skupinama jakýhosi politicko-byznys podsvětí a doufám, že voliči ODS budou nemile překvapeni výsledky skutečných voleb.
Má zkušenost z blízkýho okolí navíc říká, že potenciální voliči ODSky se o současnou politiku nezajímaj, jsou to ti, kdo málo ví, málo se snaží dozvědět a jednají ve stylu "když je léto, sere je, že nepadá sníh a když je zima, sere je, že nepraží slunce", sere je to, co zrovna je.
Nejeden z nich po debatě zkoukl programy stran a sám se mi ozval, že děkuje, že jsem mu otevřel voči, že volit ODS by byl ukrutnej hřích a rozhodl se definitivně jinak. Zajímavé... aspoň pro mě. |
Socani jdou tak maximálně do prdele a ne dobrým směrem. Ty znáš program těch debilů kolem bradavice? Vždyť se zmohli jen na kritiku ODS. Fuck off sociální cítění s povalečema a podobnou havětí. Jako student se máš za socanů líp? Tak to nejspíš nikde neděláš (nebrigádničíš), páč bys jinak věděl, že socani Tě v podstatě zdaňujou dvakrát - jednou to za Tebe jako studenta platí stát a podruhý zaměstnavatel, potažmo Ty. Opravdu úžasné sociální cítění.
|
|
| nahoru |
|
 |
HAD

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 7:30 am Předmět: |
|
|
Objemák: Kritika cizího volebního programu je možná ubohá, ale urážet někoho za to jak vypadá (viz. bradavice a o pár topiců výše tlustý prase), je ještě o úroveň níž... _________________ Včera mě vyhodili z práce, že prý jim nevyhovuje moje osobnost.........................Ale neřekli která.
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 7:43 am Předmět: |
|
|
| HAD napsal: | | Objemák: Kritika cizího volebního programu je možná ubohá, ale urážet někoho za to jak vypadá (viz. bradavice a o pár topiců výše tlustý prase), je ještě o úroveň níž... |
Ten arogantní debil a bývalý úspěšný komunistický kádr (ředitel Restaurací a jídelen) si nic jinýho nezaslouží.
|
|
| nahoru |
|
 |
HAD

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 7:52 am Předmět: |
|
|
Pořád nevidím důvod, proč ho urážet kvůli vzhledu. _________________ Včera mě vyhodili z práce, že prý jim nevyhovuje moje osobnost.........................Ale neřekli která.
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 7:57 am Předmět: |
|
|
| HAD napsal: | | Pořád nevidím důvod, proč ho urážet kvůli vzhledu. |
Ale prosím Tě, nezastávej se toho hajzla tak
|
|
| nahoru |
|
 |
HAD

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 8:05 am Předmět: |
|
|
Je úplně jedno, o kom se mluví. Paroubek je mi volnej. Jen se mi takovýhle keci zdají ubohý. Reagoval jsem pro to, že v jednom příspěvku, podle mě celkem správně, kritizuješ jeho kampaň a v tom samým se chováš úplne stejně, možná hůř. Toť vše. Řekl jsem svůj názor, nevnucuju Ti ho. Smiř se stím, že mi to nevymluvíš. _________________ Včera mě vyhodili z práce, že prý jim nevyhovuje moje osobnost.........................Ale neřekli která.
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 8:13 am Předmět: |
|
|
| HAD napsal: | | Je úplně jedno, o kom se mluví. Paroubek je mi volnej. Jen se mi takovýhle keci zdají ubohý. Reagoval jsem pro to, že v jednom příspěvku, podle mě celkem správně, kritizuješ jeho kampaň a v tom samým se chováš úplne stejně, možná hůř. Toť vše. Řekl jsem svůj názor, nevnucuju Ti ho. Smiř se stím, že mi to nevymluvíš. |
Já Ti nic vymlouvat nechci a nebudu. Každý má právo na svůj názor. Mně prostě socani hodně leží v žaludku, takže se pak trošku nekontroluju.
|
|
| nahoru |
|
 |
HAD

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 8:16 am Předmět: |
|
|
no, to jsem si všim  ...ale hezky jsme si popovídali _________________ Včera mě vyhodili z práce, že prý jim nevyhovuje moje osobnost.........................Ale neřekli která.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: pá květen 26, 2006 8:38 am Předmět: |
|
|
| Majklozo napsal: | Socani jdou dle mýho dobrym směrem, rozhodně se mám líp než za minulých vlád a není to důsledek, že bych víc makal, jsem stále student se sociálním cítěním. Nepatřim mezi chudáky ani movitý mocnáře, zkrátka zatim zlatej střed, kterej v současnosti vidí víc šancí sebeprosazení než za dob modrý vlády "kdo víc ukrojí, má se líp", dle mýho pohledu na věc.
Nejeden z nich po debatě zkoukl programy stran a sám se mi ozval, že děkuje, že jsem mu otevřel voči, že volit ODS by byl ukrutnej hřích a rozhodl se definitivně jinak. Zajímavé... aspoň pro mě. |
Já to vidím naprosto obráceně, právě lidi co se o to zajímají víc tak musí volit ODS, protože zjistí kolik je stát teď doopravdy drbe na daních a že jím nejdřív hodně vezme aby jim pak s velkou slávou více vrátil. Proč asi voliči ODS jsou většinou lidé s větším vzděláním, jsou to snad lidé kteří by neměli větší rozhled než sotva vyučení? (největší voličská základna čssd). Že se máš možná líp na úkor hrozivého státního dluhu, který budeme všichni splácet ti je asi jedno, prostě po nás potopa. Že jsou tu 100ky korupčních kauz evidentně ukazující provázanost čssd s policíí je ti asi taky jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|