|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: út květen 30, 2006 2:55 pm Předmět: |
|
|
Pruzkumy sou bullshit... me se nikdo neptal koho budu volit. Ja jenom ze pri jejich praktikach asi nebude zmanipulovani vysledku voleb nejspis nic tezkyho..
Sesivany: s tim zahranicim to neni vubec spatnej napad, ale na to si musim jeste par let pockat. Z financni stranky bych to videl na Svycarsko, ze stranky zeme, kterou mam rad- Recko ..
v Recku byla jedna pani, ktera to mela zajimave vyreseno.. pobirala duchod ze Skotska (myslim) a pracovala v Recku v takovym tom vyletnim vlacku jako "pruvodkyne".. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: út květen 30, 2006 2:57 pm Předmět: |
|
|
Brecte tu, az to tak dopadne...ted bezte k volbam a volte podle svyho...a na pruzkumy se vys..
a to rikam i presto,ze ODS volit nepujdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Sešívaný napsal: | | Ono totiž, když nějaký důležitý pán něco hřímá za pultíkem, tak to přece musí být pravda, viz. historie. | Ano, slaboši potřebují Vůdce a kdo hodně křičí, ten toho přeci určitě i hodně zná |
Ondreji,Paroubek je politik a profik..o tom neni pochyb..je to sice kecal..ale chova se tak, jak se ma politik chovat. Podivej se smerem na zapad,jak se politici chovaji... Politik musi naprosto neochvejne tvrdit jen ja mam pravdu a ja vam pomuzu,kdyz me zvolite. Takhle to proste je a je trba si na to zvyknout. Topolanek byl proti Paroubkovi v debate na CT nevyraznej..a o tom to je..bohuzel/bohudik.. welkom in the rýl world..
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Ondřej napsal: | | Sešívaný napsal: | | Ono totiž, když nějaký důležitý pán něco hřímá za pultíkem, tak to přece musí být pravda, viz. historie. | Ano, slaboši potřebují Vůdce a kdo hodně křičí, ten toho přeci určitě i hodně zná |
Ondreji,Paroubek je politik a profik..o tom neni pochyb..je to sice kecal..ale chova se tak, jak se ma politik chovat. Podivej se smerem na zapad,jak se politici chovaji... Politik musi naprosto neochvejne tvrdit jen ja mam pravdu a ja vam pomuzu,kdyz me zvolite. Takhle to proste je a je trba si na to zvyknout. Topolanek byl proti Paroubkovi v debate na CT nevyraznej..a o tom to je..bohuzel/bohudik.. welkom in the rýl world.. | Tak to je podle mě tvůj názor,ale ne nějaká pravda.....Já si naopak myslím,že byl Topolánek aspoň trošku věcnej a Paroubkovy velkolepý gesta a kecy bez obsahu byly směšný.To že u toho působil nějak vůdcovsky je celkem jedno...A pokud je podle tebe takovýhle chování politika správný,tak potěš...bez urážky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:18 pm Předmět: |
|
|
ani ne tak spravny jako realny zvlast do budoucna - srovnej letosni a minulou kampan a i ty zajista pozorujes rozdil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Ondřej napsal: | | Sešívaný napsal: | | Ono totiž, když nějaký důležitý pán něco hřímá za pultíkem, tak to přece musí být pravda, viz. historie. | Ano, slaboši potřebují Vůdce a kdo hodně křičí, ten toho přeci určitě i hodně zná |
Ondreji,Paroubek je politik a profik..o tom neni pochyb..je to sice kecal..ale chova se tak, jak se ma politik chovat. Podivej se smerem na zapad,jak se politici chovaji... Politik musi naprosto neochvejne tvrdit jen ja mam pravdu a ja vam pomuzu,kdyz me zvolite. Takhle to proste je a je trba si na to zvyknout. Topolanek byl proti Paroubkovi v debate na CT nevyraznej..a o tom to je..bohuzel/bohudik.. welkom in the rýl world.. |
Ano, to ale hlavně vyžaduje, aby lidé ve společnosti byli natolik hloupí, že jim nevadí, že z nich někdo dělá blbce (když jsou, tak jim to vlastně nevadí) a stačí jim toto bezduché hřímání a zhypnotizováni Vůdcem budou šťastni kráčet k volebním urnám vstříc lepším zítřkům.
Politici se vždy chovají tak, na jaké úrovni jsou jejich voliči.
Politický slovník: nevýrazný = nechová se jako debil _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:27 pm Předmět: |
|
|
Ja netvrdim,ze se tenhle "ja sem Vudce styl" vyznacuje prudkou inteligenci,jen sem se pozastavil nad tim fnukanim..a udivem. Ja se na Paroubkuv projev podival..na Topolankuv taky..pomyslel sem si svy,ale politcky (=to co nakecal,nikoliv vyznam toho co nakecal) to lepe zvladl Paroubek tot vse.
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:34 pm Předmět: |
|
|
Jinak ze svýho okolí..je to věc,která se taky týká toho,co napsal Ondra a nechcu nikoho urážet.Když se bavím téměř s kýmkoliv kdo chce volit Ods,tak dokáže věcně obhájit proč je bude volit.Když se bavím s nějakým socanem,tak jediný co vysmolí je"kamaráde,to by se tady žilo dobře těm boháčům a my obyčejní by sme byli nahraní".Ale už nedokáže nijak odůvodnit proč by to tak bylo....A ani proč socany volí....myslím že podstatné části jejich voličů opravdu stačí bezobsahový velkolepý kecy a hanění druhejch... A v tomhle je možná Paroubek dobrej,ale to podle mě není realistickej politik,jak píšeš Slaytere....proto mě překvepil Topolánek ,jinak podle mě poměrně slabej lídr v duelu na Čt,kde se nenehcal vtáhnout do té trapné Paroubkovy hry a působil věcně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:35 pm Předmět: |
|
|
Ano, takový ty Paroubkovo kecy, jak zatočí s bohatýma jsou přesně na mlýn takovým těm nemakačenkům a hospodskejm povalečům, který toho moc v hlavě nemaj, za socanů se jim žije parádně a co se týče úrovně projevu jsou na tom jak Paroubek. Tihle lidi ho prostě žerou a on z toho těží, i z toho, že tihle lidi se daj snadno oblbnout siláckýma řečma a vyvoláváním plamených hesel proti ODS, oni tihle lidi totiž moc rozumu nepobrali a tenhle styl jim vyhovuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:37 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem, dle mého názoru by daleko lepším lídrem ODS byl třeba Pavel Bém (primátor Prahy). Topolánek je opravdu takovej nemastnej neslanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:38 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel volby jsou o poctu hlasu... Takze nevim,jestli to bylo od Topolanka takticky spravne. Uvidime.
Jinak ja znam spoustu lidi co voli ods a jejich jedinny argument je ..nechci aby vyhrali socani.. takze ruzni lide ruzne nazory.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: út květen 30, 2006 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Objemák napsal: | | Ano, takový ty Paroubkovo kecy, jak zatočí s bohatýma jsou přesně na mlýn takovým těm nemakačenkům a hospodskejm povalečům, který toho moc v hlavě nemaj, za socanů se jim žije parádně a co se týče úrovně projevu jsou na tom jak Paroubek. Tihle lidi ho prostě žerou a on z toho těží, i z toho, že tihle lidi se daj snadno oblbnout siláckýma řečma a vyvoláváním plamených hesel proti ODS, oni tihle lidi totiž moc rozumu nepobrali a tenhle styl jim vyhovuje. |
Teď jsem si vzpomněl na anketu na Impulsu k výročí Paroubkova vládnutí, co na něj říkají. Volal tam borec, který ze sebe nemohl dostat souvislou větu a vyžvatlal ze sebe něco ve smyslu: Paroubek to je správný politik, ten nám ty složité věci dokáže vysvětlit vždycky tak jednoduše, že to pochopit i my...
Ono to není takto směšné, ale v souvislosti s tím jeho projevem fakt bylo. Na druhou stranu to je i smutné, protože těchto lidí je většina, zvolí si za vedení politiky jim podobné a ti nám potom vládnou. Hold toto je jedno z velkých úskalí demokracie. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
pesticid
|
Zaslal: út květen 30, 2006 4:03 pm Předmět: |
|
|
Nedá mi to, abych nenavázal na několik předchozích postů. Zajímalo by mě, kolik z vás dokáže přesně říct, z jakého důvodu volí tu či onu stranu. Program? Osobní sympatie? Sociální status?
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út květen 30, 2006 4:08 pm Předmět: |
|
|
| pesticid napsal: | | Nedá mi to, abych nenavázal na několik předchozích postů. Zajímalo by mě, kolik z vás dokáže přesně říct, z jakého důvodu volí tu či onu stranu. Program? Osobní sympatie? Sociální status? |
Nechci platit daň za úspěch! Nechci, aby procházeli nesmyslné zákony vedoucí ke zestátňování za podpory komoušů! Nechci, aby moje děti a vnoučata žili v neúměrně zadluženém státě! atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|