|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
plechac
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 9:59 am Předmět: |
|
|
Tak to je narez. No comment....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 10:32 am Předmět: |
|
|
Tedka me tak napadlo,jak je to v pripade brigad, co se tyce socialniho a zdravotniho, kdyz s ODS se bude platit 25%? Ja jakozto brigadnik tezko budu dostavat mesicne 6000 za poplatnika..
jestli to tam maji nejak osefovany, kdyz to zmenej... moc casto se nestava ze odvadim dane, ale socialni a zdravotni odvadim porad, zvyseni sazeb na 25% se mi nelibi.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majklozo

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 10:36 am Předmět: |
|
|
Mohl bys nějak upřesnit, co Tě dráždí k vylučování žaludečního obsahu ústy?
...nejsou to, doufám, jen Tvoje předsudky?
Pokud volíš podle toho, jak kdo působí na Tvoje centrum libida, chápu Tvou politickou desorientaci.
...s úsměvem:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 10:39 am Předmět: |
|
|
| Majklozo napsal: |
Mohl bys nějak upřesnit, co Tě dráždí k vylučování žaludečního obsahu ústy?
...nejsou to, doufám, jen Tvoje předsudky?
Pokud volíš podle toho, jak kdo působí na Tvoje centrum libida, chápu Tvou politickou desorientaci.
...s úsměvem:-) |
Ty xichty stoji za to, ale ty kecy co tam sou na me pusobi mnohem vic..
Jak se zasadi o snizeni nezamestnanosti, kterou samy zpusobili ...
Jak se usnesli ze koalice s KSCM je neprijatelna..
Prumyslovy zony - dalsi pobidky; vystavba dalnic- dalsi korupce.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 10:55 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Tedka me tak napadlo,jak je to v pripade brigad, co se tyce socialniho a zdravotniho, kdyz s ODS se bude platit 25%? Ja jakozto brigadnik tezko budu dostavat mesicne 6000 za poplatnika..
jestli to tam maji nejak osefovany, kdyz to zmenej... moc casto se nestava ze odvadim dane, ale socialni a zdravotni odvadim porad, zvyseni sazeb na 25% se mi nelibi.. |
Co já vím, tak ODS nechce sociální a zdravotní od studentů vybírat (do určité výše, kterou většina přivydělávajících studentů nepřekročí). Rozhodně to bude lepší než teď. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 10:58 am Předmět: |
|
|
Jo diky... to je pozitivni, tak si myslim ze by to melo byt, protoze treba zdravotni platim uplne,ale uplne zbytecne.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majklozo

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 11:14 am Předmět: |
|
|
Nevíte někdo, jak se po volbách změní zdravotní a sociální? - základ pro člověka, co např. studuje, brigádničí či při denním studiu pracuje ve věku 26 let a více v případě, že to určí: ODSka, CSSD, případně jiní?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 11:16 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Jo diky... to je pozitivni, tak si myslim ze by to melo byt, protoze treba zdravotni platim uplne,ale uplne zbytecne.. |
Já platím jako živnostník taky zdravotní a kdybych nebyl student, tak bych platit tak, že to raděj zabalím. Hold propodnikatelské prostředí jako sviňa.
P.S. Jistě ty ulevy nevím, ale vím, že úlevy pro studenty v programu mají, takže to bude rozhodně lepší než teď. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 3:45 pm Předmět: |
|
|
A mam odvoleno... tedka 4 roky cekat jak to dopadne _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 3:53 pm Předmět: |
|
|
(topic jsem vůbec nečetl)
Tak a je to v píči, cítím to v kostech
|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | (topic jsem vůbec nečetl)
Tak a je to v píči, cítím to v kostech |
dneska mi po dřepech šíleně křuplo v koleně, to nemůže znamenat nic dobrýho... (ještě k tomu v levym!)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Yic.m napsal: | | Freimen napsal: | (topic jsem vůbec nečetl)
dneska mi po dřepech šíleně křuplo v koleně, to nemůže znamenat nic dobrýho... (ještě k tomu v levym !) |
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Yic.m napsal: | | Freimen napsal: | (topic jsem vůbec nečetl)
dneska mi po dřepech šíleně křuplo v koleně, to nemůže znamenat nic dobrýho... (ještě k tomu v levym!) |
A ja dostal vlka...takze taky spatny znameni :o) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jadrový Mechanizmus

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|