|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
johny_cz

|
Zaslal: út duben 19, 2005 10:07 pm Předmět: Re: Zacatecnikum |
|
|
| Jarek. napsal: | Já nechápu jednu věc.....když to někomu vadí,tak ať to nečte a když ho obtěžuje odpovědět,tak ať neodpovídá .......a může mu to být jedno.
|
Nevim mozna to bylo spatne pochopeno, vadi mi ta neprehlednost. Tohle uz (kvuli me) rozebirat nemusite
| Jarek. napsal: |
Jinak ten problém s přehledností už je celkem opodstatněnej ,ale stejně tohle je fakt jak nějaká cenzura --a taky kecy zasedlejch borců --tedy na foru---"zas nějakej vůl se ptá na creatin " --a nebo jejich arogantní odpovědi---taky celkem častý a nutno říct dost trapný |
Cim to mozna taky bude, ze takto nekdo odpovi ? he ?
( Ja tady zatim moc neradim takze jsem mimo hru. )
Podle me by aspon lidi meli skusit chvilku hledat .. kdyz uz ani to nekdo nedokaze tak pak je to tezke.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Juraj

|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: st květen 11, 2005 8:08 pm Předmět: |
|
|
Uz tu bylo probirano snad vsechno, takze jeste par prispevku a pak uz se bude jen mlcet a tise vyhledavat, vsechno si preci uz najdou... DISKUZNI forum ztrati smysl, ne? _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Juraj

|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 3:59 pm Předmět: |
|
|
No, neni to tak dlouho, co jsem byl uplny zacatecnika muzu zodpovedne rict, ze mi informace nechybely. Nemel sem potrebu zalozit nake forum, jen na ronnie.cz sem se dozvedel takovyh 50% vseho co vim. Na druhou stranu me pekne sere pristup nekterych nejmenovanych moderatoru. Je mi jasne, ze porad se opakujici otazky musi byt deptajici, ale nektere odpovedi jsou opravdu dost tvrde. No, nemuzu rict, jak se budu chovat ja, az budu mit nacviceno vic, ale jesi budu odovidat sjetnym zpusobem a uvedomim si to, mate me slovo ze si dam svoji svalnatou rukou pres drzku.
Nakonec bych ctel rict neco vsem zacatecnikum: Jestli vas nebavi hledat, neposilujte
|
|
| nahoru |
|
 |
Frkolin
(ban)
|
Zaslal: út únor 07, 2006 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vratko

|
Zaslal: pá červen 02, 2006 1:08 pm Předmět: |
|
|
ja si myslim ze tymto sa tomu nevyhnete a stale budu pribudat temy a stale ich budete mazat. Podla mna je na moderatorovi aby nasmeroval a vysvetlil situaciu novacikovi - ak na to nema casu nech nerobi moderatora, alebo nemaze temu a necha to na dalsieho. Moderator by mal byt natolko zbehly aby po precitani temy vedel poslat pmku s adresou na relevantnu temu a odtial si uz aj novacik poradi.
Tolko moj nazor ako novacika na tomto fore. Admina na inych. Vela tem je zbytocne najme ked su o tom istom. Odmaz bez slov, ale nikomu nepomoze. Novacikovia casto nevedia hladat ale klikat ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
titinius
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 12:26 pm Předmět: |
|
|
Fuuuha  dost drsne, fakt  ja som doteras bol iba na biomagu a musim povedat ze je tam jeden velmi znechuteny pan s nickom pepe, ktory zrejma zabudol ze forum je o diskusii medzi VSETKYMI uzivatelmi fora ktory neporusuju pravidla samozrejma. ide o to ze admin alebo teda moderator na tomto fore a aj na biomagu ma pocit "zodpovednosti" a odpisuje na uplne kazdy novy topic co sa objavi, ja plne chapem ze ak provozuje forum dva tri roky tak to musi byt neskutocne ubijajuce kazdy druhy den odpovedat na X rovnakych otazok a preto si myslim ze by to malo vyzerat nasledovne: forum sa rozdeli na sekcie: 1)novacikovia (v zivote necvicili a nebrali suplementy) 2)stredne pokrocili (povedzme ze cvicia 1-2 roky) 3)pokrocili a experti (proste buchaci) /// a nech su povedzme nech su 3-4 moderatori a nech si kazdy tyzden alebo kazdy den rotuju jednotlive "oddelenia" a tak si kazdy z nich pokeca aj s profikmi aj poradi zaciatocnikom a nebude to pre nich taky strasny monoton. a myslim si ze ak sa opakuje tema moderator by vobec nemal odpisovat lebo odpisat dokaze aj ten co neni moderator, takze zaciatocnici si vlastne pomozu navzajom nezistne a bez obtazovania moderatora, pripadne by tam moderator hodil len link na uz existujucu rovnaku temu... to je taky moj skromny nazor, nechcem nikoho urazit osocit ani inak nahnevat tak mi prosim neodpisujte agresivne a urazlive spravy, dal som len navrh a svoj nazor DAKUJEM
Naposledy upravil titinius dne ne červenec 23, 2006 12:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 12:37 pm Předmět: |
|
|
poslouchej titiniusi, ja bejt moderator na biomagu tak uz jsem te asi davno poslal do *****, napocital jsem tam od tebe v sekci doplnky vyzivy 5 topicu a vsechny defacto o tom samym: co je to protein? muzu ho jist s aminokyselinama? co je to gainer? jakej protein je nejlepsi? jaky aminokyseliny jsou nejlepsi? s cim mam kombinovat protein? s cim aminokyseliny? .... a to vse aniz by sis precetl jedinou vec co uz na biomagu byla protoze tyhle veci jsou rozepsany jak na biomag mainwebu tak i ve foru a to ne jednou.... a ten pan pepe ktery te tak znechutil ti v kazdym tvym topicu kvalitne poradil ale na to uz jsi asi zapomel _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
titinius
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 12:57 pm Předmět: |
|
|
precital si si niekedy nejake clanky na BIOMagu alebo tuto vo fore v sekcii nieco o doplnkoch, okrem tvojich priblblych postov?
fakt ustretova odpoved, sak o tom hovorim, ja nepotrebujem aby mi odpisal majster sveta, nech sere na mna, ja si chcem POKECAT s ostatnymi cvicencami na mojej urovni a nie citat suche linky a sto stranove clanky vacsinou este k tomu aj po anglicky... kebyze to chcem takto tak idem do kniznice kupim si pat knih o posilnovani a citam do umoru,,, ja odoberam Muscle & Fitness uz asi 3 roky a myslim ze som v tom celkom scitany, ja viem co je to Protein a co Gainer, ja som len chcel pocit nazor na to ci sa viac oplati kupit kvalitny Protein a sacharidy k nemu alebo Kvalitny Gainer, a uplne by mi stacili postrehy ostatnych uzivatelov, ja som si len chcel rozsirit obzor o ich poznatky, premna to neni smerodajne co mi kto odpise, ja rad porovnavam vela metod nazorov a rad, potom si vyberiem co mi vyhovuje a co mi pride najracionalnejsie a to zaradim do svojho planu...
a ak mozem este jeden taky skromny navrh, ja by om spravil nasledovne menu: VYZIVA: 1)OBJEKTIVNE porovnanie gainerov na trhu vyhody/nevyhody
2)OBJEKTIVNE porovnanie amin na trhu
3)OBJEKTIVNE porovnanie proteinov na trhu
4)OBJEKTIVNE porovnanie kreatinu na trhu ....
atd. atd.
XYZ) Najvhodnejsie kombinacie suplementov v zavislosti od treningov
toto ked zbada zaciatocnik ktory este cinku nevidel ani na obrazku, tak si okamzite vie vybrat aky suplement kupit kde ho kupit za kolko ho kupit a ci sa mu hodi do jeho rozpoctu a treningoveho planu, je to uplne prehladne
jasne a myslim si ze by to aspon o 70% znizilo opakovanie novych tem, lebo by si kazdy vedel hnet precitat FAKTY POSTREHY a SKUSENOSTI jednotlivcov o tom co ho REALNE zauima bez vedlajsich OBKECOV ....
a nadruhy den by si mohol zbehnut do ochodu kupil napr. Gainer amina a kreatin podla potreby a este ten den by uz vedel svoj plan na cvicenie a moze zajst do posilky a zacat cvicit...
ak chcete vediet preco pisem OBJEKTIVNE v tej vyssie uvedenej tabulke tak to preto ze sa mi zda ze na BIOMAGU je uprednostnovane pisanie o vyrobkoch prave z BIOMAGU a ked som sa opytal (nie v novom topicu) na porovnanie dvoch Gainerov (ani jeden nebol z biomagu) tak mi to zmazali, ja chapem ze oni ziju prave z predaja suplementov na Biomagu ale pripada mi to kapku neobjektivne,,, mozno ze sa milim je to len moj subjektivny nazor...
ja hladam forum kde sa mozem kedykolvek opytat cokolvek k teme a dostanem jasnu strucnu odpoved bez linkov uraziek a naraziek....
NEPOZNATE take?
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 1:00 pm Předmět: |
|
|
| titinius napsal: |
ja odoberam Muscle & Fitness uz asi 3 roky a myslim ze som v tom celkom scitany, ja viem co je to Protein a co Gainer
|
Muscle and Fitness neodbiram a co je protein a gainer vim taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 1:06 pm Předmět: |
|
|
hepčík, bullshit .. sorry, sem alergickej na sracky.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 1:06 pm Předmět: |
|
|
titinie,to,o cem mluvis,se nazyva expresivni funkce komunikace.komunikaci nezahajujes, protoze bys chtel predat nebo prijmout nejakou informaci,ale protoze Ti chybi ten pocit sblizeni pri spolecnem tematu komunikace,podobne jako babicky na pavlaci si o tom,co davaj do nakladanejch okurek nepovidaj z fanatickyho zajmu o kompotovanou zeleninu,ale proste pro tu chut si popovidat.Na tom neni nic spatnyho,naopak,je to velice zdravy,nicmene sis pro to vybral spatnej prostor - zvlast na biomagu jde prave spis o ty informace,znalost,100 strankovy linky atd.doporucuju hospodu,kamose a znamy,pripadne pokud chces zustat na netu tak chaty...
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | titinie,to,o cem mluvis,se nazyva expresivni funkce komunikace.komunikaci nezahajujes, protoze bys chtel predat nebo prijmout nejakou informaci,ale protoze Ti chybi ten pocit sblizeni pri spolecnem tematu komunikace,podobne jako babicky na pavlaci si o tom,co davaj do nakladanejch okurek nepovidaj z fanatickyho zajmu o kompotovanou zeleninu,ale proste pro tu chut si popovidat.Na tom neni nic spatnyho,naopak,je to velice zdravy,nicmene sis pro to vybral spatnej prostor - zvlast na biomagu jde prave spis o ty informace,znalost,100 strankovy linky atd.doporucuju hospodu,kamose a znamy,pripadne pokud chces zustat na netu tak chaty... |
tak tohle si odpustit nemuzu... loool
|
|
| nahoru |
|
 |
titinius
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 1:48 pm Předmět: |
|
|
hej, je to mozne,,, tak sry,,, ja som len chcel dat navrh,,,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|