|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: so červen 03, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | Já jsem pro opakování voleb, protože dnes se Paroubek předvedl ve vší nahotě. A jestli ho hodlá někdo volit i po tomto, tak už musí být opravdu magor.
Měli by se ho socani zavčasu zbavit, protože to je neřízená střela. Opravdu musím vzpomínat na doby Zemana a Spidly, kdy mělá CSSD aspon svoji tvář. |
Ja se obavam ze v nasi republice je tolik lhostejnejch a naprosto ignorujicich lidi, ze jim to bude jedno a stejne ho budou volit _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hydr0gen
|
Zaslal: so červen 03, 2006 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | Já jsem pro opakování voleb, protože dnes se Paroubek předvedl ve vší nahotě. A jestli ho hodlá někdo volit i po tomto, tak už musí být opravdu magor.
Měli by se ho socani zavčasu zbavit, protože to je neřízená střela. Opravdu musím vzpomínat na doby Zemana a Spidly, kdy mělá CSSD aspon svoji tvář. |
Výborný postřeh i nápad. Myslíš, že to je realizovatelné? Co se děje, když je nerozhodně počet křesel, resp. vláda nemá důvěru? Předčasné volby, že? _________________ "World is small, nasty and complicated, everybody dies alone."
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so červen 03, 2006 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Hydr0gen napsal: | | Sešívaný napsal: | Já jsem pro opakování voleb, protože dnes se Paroubek předvedl ve vší nahotě. A jestli ho hodlá někdo volit i po tomto, tak už musí být opravdu magor.
Výborný postřeh i nápad. Myslíš, že to je realizovatelné? Co se děje, když je nerozhodně počet křesel, resp. vláda nemá důvěru? Předčasné volby, že? |
Je to jedna z možností. Pokud selžou všechny jednání, tak je možné vyhlásit předčasné volby. Potom, co Paroubek předvedl, tak demokratické strany těžko budou hledat cestu k CSSD. Pokud to bude 100:100 tak nebude moct vládnout ani KCSSD. Pokud to bude 99:101 pro KCSSD, tak to tu ještě bude hodně zajímavé a máme se na co těšit. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIDWALKER

|
Zaslal: so červen 03, 2006 8:57 pm Předmět: |
|
|
to m4l: řekni jakej je rozdíl mezi tím. Ať tam bude ten nebo ten stejně si budou dělat to co chtějí. Znáš to sliby, chyby. To co se chválilo chtěj zase druzí zrušit. Pokud mi nedáš tak 10mega, nebo firmu, tak jako zaměstnanec jsem na tom teď lépe
kdyby dali tu 15% daň na pohoné hmoty to bych bral (to je nereálné), v součastnosti je to ohodně více
pro lidi s 12000,- tisíci je daň stejně od ledna 12% a 35 000,- stejně neberu, školné si také platím
Jsem, ale pro registr. pokladny, jako zákazníkovy se mi to líbí, na účtu vidět co jsem měl/koupil. Na Slovensku i v té Itálii jsem i na posrané tržnici dostal účtenku, že jsem si koupil kopeček zmrzliny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so červen 03, 2006 8:59 pm Předmět: |
|
|
| CIDWALKER napsal: | | Jsem, ale pro registr. pokladny, jako zákazníkovy se mi to líbí, na účtu vidět co jsem měl/koupil. Na Slovensku i v té Itálii jsem i na posrané tržnici dostal účtenku, že jsem si koupil kopeček zmrzliny. |
Ber to z ty druhy strany, ses na posrany trznici a prodavas blby kopecky zmrzliny za 10kc/kus a musis si za nekolik tisic kupovat blbou pokladnu.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIDWALKER

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
CIDWALKER

|
Zaslal: so červen 03, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
Tak dám 50 000,- za pokladnu, kterou dám stejně do účta tak o nic nejde. Pokud si na to nevydělá tak ať nepodniká, vydělá konkurence.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIDWALKER

|
Zaslal: so červen 03, 2006 9:06 pm Předmět: |
|
|
Sorry tak alespoň adresu psát snad bude moci.
Co se v mládí naučil ve stáří našel a nevyplatilo se to. Chtěl moc a v USD
|
|
| nahoru |
|
 |
Hydr0gen
|
Zaslal: so červen 03, 2006 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | | Je to jedna z možností. Pokud selžou všechny jednání, tak je možné vyhlásit předčasné volby. Potom, co Paroubek předvedl, tak demokratické strany těžko budou hledat cestu k CSSD. Pokud to bude 100:100 tak nebude moct vládnout ani KCSSD. Pokud to bude 99:101 pro KCSSD, tak to tu ještě bude hodně zajímavé a máme se na co těšit. |
No to jo, vzhledem k tomu, že socani si zakázali koalici s komunistama na sjezdu... _________________ "World is small, nasty and complicated, everybody dies alone."
|
|
| nahoru |
|
 |
JayPee

|
Zaslal: so červen 03, 2006 9:28 pm Předmět: |
|
|
Paroubek se chce udrzet u moci za kazdou cenu, takze na nakej sjezd prdi
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so červen 03, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
| JayPee napsal: | | Paroubek se chce udrzet u moci za kazdou cenu, takze na nakej sjezd prdi |
Ten už automaticky počítá hlasy CSSD a KSCM dohromady, i Klausovi vzkázal, at počítá s tím, že mají 101.
Stalo se to, co každý rozumný člověk dávno rozpoznal. CSSD a KSCM se zcela seriozně bratří a už jen negativní image nutí CSSD to veřejně popírat. No, vlastně po volbách už se tomu ani velice nepopírá. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so červen 03, 2006 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | | JayPee napsal: | | Paroubek se chce udrzet u moci za kazdou cenu, takze na nakej sjezd prdi |
Ten už automaticky počítá hlasy CSSD a KSCM dohromady, i Klausovi vzkázal, at počítá s tím, že mají 101.
Stalo se to, co každý rozumný člověk dávno rozpoznal. CSSD a KSCM se zcela seriozně bratří a už jen negativní image nutí CSSD to veřejně popírat. No, vlastně po volbách už se tomu ani velice nepopírá. |
viz. tohle :
| citace: | Filip Paroubka podpořil
Paroubka ale podpořil předseda komunistů Vojtěch Filip. "Je právem každé politické strany, aby se obrátila na Nejvyšší správní soud s žalobou," reagoval Filip. Podle něj by komunisté mohli předložit daleko více důkazů o nekorektnosti volební kampaně ze strany pravice.
"Praktiky, které byly spuštěny, jsou podle mého soudu v rozporu s Ústavou ČR, se skutečnou demokracií," zdůraznil Filip. |
_________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
JayPee

|
Zaslal: so červen 03, 2006 9:44 pm Předmět: |
|
|
CSSD se chova jako rozmazleny dite, kterymu bylo ublizeno, ale neumi se s tim vyrovnat, a proto osocuje vsechny ostatni. Meli by si zamest pred vlastnim prahem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|